35611

• Cabell
    Evans lesz a balhátvédünk...nehogy ebből baj legyen..
  • rajkonnen92
    eddig jó a csapat, ezt kell tartani a 2. félidőben. aztán ha továbbra sem megy nekik úgyis elkezdenek rugdosódni és majd szépen szórják kifele őket.
  • Cabell
    elképesztő amúgy, hogy ennek a fiatal gyereknek (Chica) ilyen idegei legyenek, szerintem elég sok csatár kihagyta volna
  • Rash87
    Nem gondoltam,h ilyen jók leszünk! Hajrááá! Innen már nem szabad elbaszni!!
  • Cabell
    de azaz, nagyon jók vagyunk, a taktika miatt nem kell izgulni, nagyon jól kilettt találva, a és minenki 120-at hoz ki magából eddig, főleg Park, Rooney, de főleg Park
  • Cabell
    szarért nem képes kiszórni Ivanovicot?! Nem hiszem el esküszöm, minden, de minden kurva rangadón elmarad ellenünk egy kiállítás.
  • rooney8
    húú gec mit védett vds :D
  • Cabell
    VDS széép!
  • MR ME
    eddig nagyon nagyon jók vagyunk
  • Cabell
    könyörgöm ne hozzuk őket vissza
  • Cabell
    VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA igeen
  • rooney8
    ottisvaaaan :D
  • sanyiute
    OLÉÉÉÉÉ:D:D:D:D
  • Cabell
    Park szenzációs amúgy...
  • Cabell
    nagyon jók vgyunk eddig
  • Cabell
    széép Roo!
  • Pacal17
    hát ez gyorsan ment :D ne bízzuk el magunkat!
  • Cabell
    IGEEEEEEEEEN
  • Rash87
    1-0 bőven elég :D
  • Cabell
    na a livescorén van két 3-1, jó lenne egy harmadikat látni a nap végére úgy, hogy a 3-mas ugyanarra néz mint a többi meccsnél:D
  • Cabell
    amúgy is kit érdekel már az arsenal...mikor a Tottenham ellen nyert a chelsea már tudtam, hogy innentől kezdve csak annyiból fognak számítani, hogy a mi velünk mennyire szúrnak ki
  • Rash87
    Hozzák a kötelezőt csak:)
  • Cabell
    ezeke a nagy meccseken nemnagyon számít, hogy amúgy általában mit produkál egy csapat.

egy meccsen az Arsenal is megverte a Barcát otthon, mi is megvertük a Barcát a Wembleyben...ja hopsz még nem
  • rajkonnen92
    az Arsenal szerintem ma véglegesen kiszáll az első helyért folytatott harcból. és ha minimum x-re hozzuk a meccsünket akkor nagy lépést teszünk a bajnoki cím felé :)
  • Tyler1
    gecc Stoke 2:0ra megy az Arsenal ellen félidőben, minket meg múlt héten úgy megpicsáztak, mint állat. nem értem...
  • banok
    17.10 Manchester United-Chelsea tv : Digisport hu/ro/sk
    streamek itt :
  • Tyler1
    én is, de győzelem esetén durranna a pezsgő :)
  • Rash87
    Én már az X-nek is örülnék.
  • girimó
    gyerekek ha ma nyerünk matematikailag nem ,de gyakorlatban már bajnokok vagyunk.
  • Cabell
    csak épp a legutóbbi ilyen nagyhétnél pont ez történt...
  • Rash87
    Kétszer egymás után nagyon ritkán kaptunk ki a PL-ben,szóval remélem X-re jók leszünk.
  • Cabell
    Attól félek csak, hogy x-re fogunk játszani, és ebbe megint beletörik majd a bicskánk.

Igazából mindegyik meccs picit olyan, hogy Ferguson kitalál-e valami nagyon nyerőt, vagy valami hatalmas kalap kakit.

Mikor az előző valósul meg a nagycsapatok ellen, olyankor általában nincs baj, ahogy az volt a BL-ben is...szóval tényleg lehet reménykedni
  • pilboy

+1
  • Tyler1
    iksznek bőven örülnék, gól nélkül, szar játékkal, unalmas meccsel, leszarom csak ne kapjunk ki.
  • Darthmushroom
    holnapi meccsre:
    Promo
  • Rash87
    7végén nyerünk,meg van a bajnokság is.Nincs miről beszélni :D
  • megaszala
    látom mindenki a barca meccsről beszél, addig azért meg kéne nyerni a bajnokságot.
    a vasárnapi meccs kemény lesz, a chelsea biztos nem szeretne 3* zsinórban kikapni tőlünk.
    a szerdai meccshez: kiváncsi lennék Anderson duplája Neuer ellen mennyit fizethetett a fogadóirodáknál.
  • Darthmushroom
    valaki tud ehhez a filmhez egy trailert linkelni?
  • rooney8
    na majd elmondom én is a véleményem :D
  • Tyler1
    hát skins után elég fura, főleg azzal a hajjal(rá se ismertem először), de simán jól adja Charlton bácsit :D