Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sztem nem veszünk kapust, hanem marad majd ez a nemtomki aki most védett a kupameccsen azt csoki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy új kapustól félnék,ott végünk lenne. Idén ha nem VDS védene,lenne jó pár vereségünk 😊
Glory, Glory Man. United!
akkor nem les, ha a képen felül lévõ játékos passzol az alsónak
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
erre gondolsz? mert ez les, mivel az érkezõ játékos elõrébb van mint az utolsó védõ, mind1, h a labdát hova kapja.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Régen nem számított lesnek, ha a társ a labda mögül érkezett.
Most les?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Akkor egy másik kérdés.
A játékos kilép a labdával (õ nincs lesen amikor a labdát kapja), de látja, hogy a társa óriási helyzetben van, ezért passzol neki.
A társa a passz pillanatában lesen tartózkodik, de a labda mögül érkezik.
Ez így nem számított régen lesnek, mert a társ a labda mögül érkezett.
Most ez les vagy nem?
ha rosszul tudom javítsatok, mert lesrõl mindig tud az ember újat tanulni 😊
Én úgy tudom, hogy ellenféltõl kapott labdánál nincs les és ebbe az is beletartozik, ha a kapus üti ellenfélhez.
Erre a minap néztem egy meccset és vagy három ilyen szituációt fújt le a bíró.
Akkor most, hogy is van ez?
hogy megviccelték az öreget<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Olyan emberek pedig mindig is lesznek, akiknek a szava súlyosabb a súlyosnál. Evvan 😞
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nem lehet határ, de ha lenne, azt is évenként emelnék, aminek a vége az lenne, h inkább eltörölnék.
kabaré nem csak CR óta van, máskor is dõltek meg óriási igazolási rekorodk, meg fizetési rekordok. pénz beszél, pléja gólt rúg.
Európában is kéne fizetési és átigazolási plafon, ahogy Amerikában, mert ami mostanában megy az már lassan kabarénak is durva.
és ez most a jéghegy csúcsa, mert kapásból 2 ember állt sorba új szerzõdésért azután, h Rooney eszméletlen összeget kap. és nem is Evráék lesznek itt a legnagyobb parádésok, az is biztos.
nem hozták nyilvánosságra Rooney bérét, ezért találgatnak csak. de 200 ezer körül mozoghat.
én is ettõl félek, hogy most aztán kiköltekezünk a kereten belül, venni meg nem fogunk senkit. kössz, Rooney!
õ most mennyit keres végül? 180 vagy 250 ezret? ha utóbbi, akkor hol írták? ez az 50 millió is új nekem, hol lehetett olvasni róla?
megvolt oldva a csatár kérdés, aztán még mondták, h itt akár újabb nagy karriert futhat majd be. aha, igen 😄