Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
jaja énis õt favolom

de sztem nem veszünk kapust, hanem marad majd ez a nemtomki aki most védett a kupameccsen azt csoki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
Akinfejevet is elnézném MU-ba😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Stekelenburg õ lenen a legideálisabb és szerintem United szintû játékos

Tyler1
nem volt mostanában fejlemény a felépülésérõl. legjobb esetben is tavasz :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
szerintem még maradhat. amíg itt van Fergie, miért ne? 40 évesen semmivel sem rosszabb, mint 35 évesen, ha bírja fizikailag...
DONGUBA
soká lesz annyit😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
Tud vki valamit Valencia felépülésérõl?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
hát én ilyen Stekelenburgot, meg Akinfejevet esélytelennek találok az biztos. de remélem nem ráncigálnak ide egy 22 éves kisgyereket, csak mert olcsó és azt mondják, h nagy tehetség lehet...

MR ME
na igen, megint pár év szopás áll elöttünk valszeg, mint annó Schmeichel leköszönése után :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Pedig nagy a valószínûsége,h utolsó éve. Bár sose lehet tudni.
Egy új kapustól félnék,ott végünk lenne. Idén ha nem VDS védene,lenne jó pár vereségünk 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
remélem nem ez lesz az uccsó éve, félek egy új kapusigazolástól.

Rash87
giornalista
nem sapka kellene, hanem reális költekezés. jegybevételek alapján, például. vagy teljes bevételek alapján lehessen költekezni.
Magic Boy
Értem kösz a választ.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
jaa én is így értelmeztem 😄 ez így les.

toysoldier
ez így mindig is les volt.

akkor nem les, ha a képen felül lévõ játékos passzol az alsónak

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Magic Boy
Igen erre gondoltam, de ez régen nem volt les, mert a játékos a labda mögül jött.

Tyler1

erre gondolsz? mert ez les, mivel az érkezõ játékos elõrébb van mint az utolsó védõ, mind1, h a labdát hova kapja.

Magic Boy
Köszönöm a válaszokat.

Magic Boy
Ha a labda elõrébb van mint az aki kapja.

Tyler1
hát ez persze, h nem les. nem a labda helyzete számít hanem a játékosé.

Atti12
nem les 😄

Darthmushroom
hát ha másik játékos a passzoló játékos mögül érkezik akkor tudtommal nem az.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
mármint h játékos a labdát a hát mögé kapja, vagy ha labda elõrébb tartózkodik mint a játékos?

Magic Boy
Passzolhat oldalra is vagy srégan elõre is.
Régen nem számított lesnek, ha a társ a labda mögül érkezett.

Most les?

Darthmushroom
én úgy tudom h az nem les mivel a játékos hátrafelé passzol

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Köszönöm a választ.

Akkor egy másik kérdés.

A játékos kilép a labdával (õ nincs lesen amikor a labdát kapja), de látja, hogy a társa óriási helyzetben van, ezért passzol neki.
A társa a passz pillanatában lesen tartózkodik, de a labda mögül érkezik.
Ez így nem számított régen lesnek, mert a társ a labda mögül érkezett.

Most ez les vagy nem?

Tyler1
hozzáteszem, h ezek is bíró függõk, láttam már aki a vétlent is lefújta, meg olyat is aki az leselõnyt nem(ez a gyakoribb).

Tyler1
ezek általában leshelyzetben lévõ elõnyök - ha a kapus üti a lesen álló játékosnak, ha a kapufáról pattan hozzá, vagy ha az az ellenfél közvetetten játsza meg. de ha az ellenfél "szándékosan" játsza neki a labdát pl. lesen áll, a hátvád meg figyelmetlenségbõl rövid labdát ad haza, amire a játékos lecsap, akk vétlen a les.

ha rosszul tudom javítsatok, mert lesrõl mindig tud az ember újat tanulni 😊

Magic Boy
Srácok segítsetek légyszíves.

Én úgy tudom, hogy ellenféltõl kapott labdánál nincs les és ebbe az is beletartozik, ha a kapus üti ellenfélhez.

Erre a minap néztem egy meccset és vagy három ilyen szituációt fújt le a bíró.

Akkor most, hogy is van ez?

lol
hogy megviccelték az öreget<#vigyor2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy

Matthew Prosac
Ez a fizetési sapka meg plafon nagyon szép gondolat, de legalább annyira naiv, mint a szocializmus ideológiája a vagyoni egyenlõségrõl és a szegénység eltüntetésérõl. Ez sem jött még be senkinek, mert a világ sajnos nem ilyen. Érdekek mindig sérülnek, ha valaki elõnybe kerül, azt mindig egy másik ember kárára teszi.
Olyan emberek pedig mindig is lesznek, akiknek a szava súlyosabb a súlyosnál. Evvan 😞

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
határt? a foci azok közé a sportok közé tartozik, amiben eszméletlen nagy lóvék forognak meg, tehát a klub érdeke, h megtartsa a gazdasági versenyképességet, amiket az ilyen játékosok határoznak meg.
nem lehet határ, de ha lenne, azt is évenként emelnék, aminek a vége az lenne, h inkább eltörölnék.

kabaré nem csak CR óta van, máskor is dõltek meg óriási igazolási rekorodk, meg fizetési rekordok. pénz beszél, pléja gólt rúg.

Magic Boy
Ebben egyetértünk.

Európában is kéne fizetési és átigazolási plafon, ahogy Amerikában, mert ami mostanában megy az már lassan kabarénak is durva.

Rash87
Ez az egész foci oda-vissza,túl van fizetve,nem tudom,miért nem tudnak egy határt húzni...

Tyler1
nem O'Shea keres annyit mint Rooney, hanem Evra, mivel neki emelték 100 ezerre a fizetését. De tény, h O'Shea szerzõdése kicsit erõs, nem mondom, h rossz pléja, de 80 ezer az nevetséges.
és ez most a jéghegy csúcsa, mert kapásból 2 ember állt sorba új szerzõdésért azután, h Rooney eszméletlen összeget kap. és nem is Evráék lesznek itt a legnagyobb parádésok, az is biztos.

nem hozták nyilvánosságra Rooney bérét, ezért találgatnak csak. de 200 ezer körül mozoghat.

giornalista
nem értem, hogy egy ilyen középszerû, nulla játékosnak, mint John O'Shea, hogy fizethetünk 80 ezret. anno Ronaldo kapott ennyit, most meg ez a nulla játékos. értem én, hogy a szíve a helyén van, de a focinkhoz nem sokat tesz hozzá.

én is ettõl félek, hogy most aztán kiköltekezünk a kereten belül, venni meg nem fogunk senkit. kössz, Rooney!

õ most mennyit keres végül? 180 vagy 250 ezret? ha utóbbi, akkor hol írták? ez az 50 millió is új nekem, hol lehetett olvasni róla?
Tyler1
na most mindenki tartja egybõl a markát, ha Rooney is tartotta 😄 a nyári 50 milla el is illan a fizetésekre, megint nem lesz igazolás.

giornalista
az megvan, hogy O'Shea mostantól annyit keres, mint eddig Rooney?
giornalista
Bebe tényleg óriási volt, csak néztem, milyen ösztönösen, lazán, légiesen cselekszik a pályán.
Rash87
áááá ebbe van valami 😄<#taps>

Tyler1
tanulság: több Owen nevû embert ne vegyünk, mert elátkozottak<#idiota>

Rash87
Az meg a másik,azzal is mi van.Már hány éve sérült,aztán mikor már kezdene helyrejönni,a sérülésbe is belesérül,s kezdõdik elõröl 😄

MR ME
majd hargreaves-el sakkoznak a meccsek alatt, közben meg dõl a lé

Tyler1
há' ingyér vóót 😄
megvolt oldva a csatár kérdés, aztán még mondták, h itt akár újabb nagy karriert futhat majd be. aha, igen 😄

Rash87
Eddig se kellett...sose csíptem 😊

Tyler1
Owen a sérülésébõl is tovább sérült. kérdem én, kell õ egy United szintû csapatba? játszik havi egyszer az utánpótlással, akk sem végig, mert már azt sem bírja...

Tyler1
Ronaldo, Rooney, Hernández, még talán addigra Vidic is, mekkora csapat lenne 😄 Madrid United xD