Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a néhány tucat fõt érintõ tüntetéseket nem kell igazán komolyan venni. a drukkerek nagy többségét valóban megnyugtatta a hosszabbítás, valójában engem is.
itt leírtam, hogy én hogy látom ezt az egészet.
leírom: abszolút értem, amit írsz, és van alapja. csak nem tartom logikusnak. olvasd, olvassátok el, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok arról, amit leírtam.
azt nem teheti meg a klub, h 3 hónapon keresztül mellõzi, de ha meg így játszatnák, akk nem hagynák élni a pályán.
na ekkor jön a nagy ötlet, új szerzõdés=nagyobb kivásárlási ár, és egyben a szurkolók lenyugtatása. így mindenki szépen elhiszi, h Rooney 2015-ig marad, de januárba úgy elhúz a picsába ahogy illik.
hát nekem nem adják be, h lóvéval megoldják azt az egyértelmûen kijelentett problémáját, h az õ céljait a jelenlegi csapat nem tudja megvalósítani.
szóval nem akarok vörös ördögöt festeni a falra, de...Rooney januárban távozik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nerds always Win 😄
The Matrix has you...
4m fontos háza van 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ezt leosztod 60-nal akkor megvan a fizetés/perc (durván 5500 HUF).
Persze ebbõl leadózik meg minden (gondolom).
Azért cserélnék vele 1 hétre, mikor nincs meccse 😄D
6.3milla forint 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
azért jó nagy kva Wayne is...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
olcsóbb mint egy Benzema 😄D
a menedzser pedig azt kommunikálta, ami a legjobb volt a csapat számára. a Barcelonát két hete meg is kerestük, hogy megvennék-e Roo-t, de elzárkóztak tõle. akkor tagadni kellett. én annak örülök, és az lepoett meg, hogy most milyen õszintén elõállt mindenki a maga verziójával. keddtõl péntekig megoldódott a helyzet.
azért lep meg, mert pontosan tudom, hogy itthon mi van, ki mit gondol/tud, és mi az, amit úgy mond el az újságírónak, hogy azt meg is írhatja.
2 kurvát<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
azért kiváncsi vagyok mit ajánlottak neki, mert elég egyértelmû céljai vannak/voltak.
tán Rooney bácsi elintézte, h kicsit belenyúljunk a tárcába igazolás-ügyben, és felnyitotta a klub szemét, h ebbõl így lófasz se lesz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Remélem itt vége is lesz ennek a dolognak.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
majd miután eligazol, persze már mindenki elfelejti, hogy akkormiért mondta ezt ezt meg ezt, és hogy ér-e valamit is a szava...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
mi, a szurkolók kb. ha 20-30%-át látjuk azoknak a dolgoknak, amik kapun belül zajlanak. mi már csak azt ismerjük meg, amit a sajtós közöl velünk, hogy az mennyire van elferdítve, csak megtippelni lehet.
Rooneyrõl pár hete jelent meg cikk, amiben a klub cáfolta a távozással kapcsolatos pletykákat, miközben Ferguson 2 hónapja tudta, hogy menni akar.
Ronaldoval kapcsolatban egy egész szezonon át hazudoztak mindannyian szemrebbenés nélkül, miközben elõzõ nyár óta tudták az átigazolás pontos idõpontját is.
A magyar fociban egyértelmû bundázások fordulnak elõ, mibõl gondoljuk, hogy külföldön nem?
Vicc, ami lett ebbõl az egészbõl...
Focizni kurva jó dolog, sörözni egy meccs elõtt jó dolog, de már nehezemre esik ténylegesen komolyan venni ezt az undorító korrupt hazugságokkal teli világot...(és itt a fociról beszélek...)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
http://www.powerplaymanager.com/r57633
szal a srác annyit futott, fõleg a 2. játékrészben föl-le sprintben, h szemmel alig bírtam követni. sztem õ volt a meccs legjobbja és szerencsére nem a védekezésben kellett ezt kiérdemelnie (nálam)
smalling tetszett, betonbiztos volt
kiko nem sok használható labdát kapott
nani hozta a kötelezõt - ismét
obertan jónak tûnt
törökben több kell, de az tuti, h teljesen más meccs lesz
igazából örülök is, h nem szereztük meg a 2. gólunkat, mert akkor biztosan x lett volna a végén - sztem a törökök ezt várták<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio