Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Lassan elkezdem sajnálni...

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Tyler1
ez meg lehet a másik fele a dolgoknak. vagy marad mert tényleg megegyeztek és belátták, h bizony belekell nyúlni mostmár a csapatba, vagy egy ilyen szerzõdéshosszabítással leplezték a biztosat, vagyishogy Rooney mindenképpen távozik, mert a klub továbbra sem képes az õ céljait teljesíteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
nem emlékszem, hogy milyen volt a régi, de ez az új nagyon állat, gratulálok hozzá!
giornalista
nem hinném. nem tudom, hogy leírtam-e már ide. ha igy lenne, ahogy mondod, hosszabbít mondjuk 1 évet. de semmiképpen sem 3-mat. ezzel saját magát szúrja tökön. ha annyira le akarna lépni, akkor minden logikának ellent mond az, hogy hosszabbított.

a néhány tucat fõt érintõ tüntetéseket nem kell igazán komolyan venni. a drukkerek nagy többségét valóban megnyugtatta a hosszabbítás, valójában engem is.

itt leírtam, hogy én hogy látom ezt az egészet.

leírom: abszolút értem, amit írsz, és van alapja. csak nem tartom logikusnak. olvasd, olvassátok el, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok arról, amit leírtam.
Rash87
Tyler jóvoltából a fejléc módosult 😊
Kösz!

Tyler1
amúgy is a dolgok mögé nézve: fél Manchester kivan kelve, tüntetnek, fenyegetnek, törnek-zúznak a Rooney-botrány miatt. október van.
azt nem teheti meg a klub, h 3 hónapon keresztül mellõzi, de ha meg így játszatnák, akk nem hagynák élni a pályán.
na ekkor jön a nagy ötlet, új szerzõdés=nagyobb kivásárlási ár, és egyben a szurkolók lenyugtatása. így mindenki szépen elhiszi, h Rooney 2015-ig marad, de januárba úgy elhúz a picsába ahogy illik.
hát nekem nem adják be, h lóvéval megoldják azt az egyértelmûen kijelentett problémáját, h az õ céljait a jelenlegi csapat nem tudja megvalósítani.
szóval nem akarok vörös ördögöt festeni a falra, de...Rooney januárban távozik.

Cabell
ez simánlehet amúgy.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Zenszkij
Azért kötöttek vele szerzõdést, hogy most jó drágán eladják..Üzlet...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

lee86
Ez az ember tényleg tud valamit. 😊

¡Hala Madrid!

bigapó
ide berakhatnám azt a képsorozatot amin Michael Jordan pénzbeli jövedelmezését sorolja, hogy ha golfozik meg szarik közben mennyi pénzt keres (pedig már rég nem aktiv játékos), de a végén az jön ki, hogy ha semmit sem költene ezután, akkor is 450 évig tartana mire annyi pénze lenne mint most Bill Gates-nek van 😄DDD
Nerds always Win 😄

The Matrix has you...

akkro szar amatekom sorry xD

limperatore
embertelen h ezek mennyi pénzt kapnak 😄
4m fontos háza van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Voyager5
jha, óránként kijön 1071 fontra ami kb 331.000 HUF mai árfolyamon.
Ezt leosztod 60-nal akkor megvan a fizetés/perc (durván 5500 HUF).
Persze ebbõl leadózik meg minden (gondolom).
Azért cserélnék vele 1 hétre, mikor nincs meccse 😄D
valószínû valamit elbasztam xDDD

Voyager5
és az hogyan jött ki? 😄
számoltam 3perc(ha rooney kicsit siet a szarással akkor)
6.3milla forint 😄

Pacal17
Aztakurvamindenit. 😄

limperatore
óránként keres 325.000 ft-t 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hedonist
heti 180 ezer font... ezzel honorálják a nagy hûségét.

azért jó nagy kva Wayne is...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
<#nevetes2><#hehe>
olcsóbb mint egy Benzema 😄D

giornalista
ennyire ne hagyd el magad 😊 Ronaldóról senki sem hazudott, az elsõ nyáron nem engedtük el, arról nem volt szó, hogy utána sem fogjuk.

a menedzser pedig azt kommunikálta, ami a legjobb volt a csapat számára. a Barcelonát két hete meg is kerestük, hogy megvennék-e Roo-t, de elzárkóztak tõle. akkor tagadni kellett. én annak örülök, és az lepoett meg, hogy most milyen õszintén elõállt mindenki a maga verziójával. keddtõl péntekig megoldódott a helyzet.

azért lep meg, mert pontosan tudom, hogy itthon mi van, ki mit gondol/tud, és mi az, amit úgy mond el az újságírónak, hogy azt meg is írhatja.
giornalista
"és felnyitotta a klub szemét, h ebbõl így lófasz se lesz."

örülök, hogy ebben egyetértünk!
Rash87
"azért kiváncsi vagyok mit ajánlottak neki"

2 kurvát<#idiota>

Tyler1
véget ér ez a gusztustalankodás végre a csapat körül.
azért kiváncsi vagyok mit ajánlottak neki, mert elég egyértelmû céljai vannak/voltak.
tán Rooney bácsi elintézte, h kicsit belenyúljunk a tárcába igazolás-ügyben, és felnyitotta a klub szemét, h ebbõl így lófasz se lesz.

giornalista
minden soroddal egyetértek, és én is ebben bízok. valamivel meg kellett gyõzniük Rooney-t, és valahogy nem hiszem, hogy azzal a 30 ezer fonttal tették volna, amivel többet keres az eredetileg felkínált bérénél.
Darthmushroom
egy biztos most már Rooneynak fel kell minden meccsen szántania a pályát és szarni a gólokat h visszakerüljön a szurkolok kegyeibe. de szerintem ez az sejteti h fogunk erõsíteni valamikor és azért is marad. remélem ezzel a glazerek rájöttek hha nem tesznek a klubba pénzt akkor elõbb utóbb nem tudnak majd mit kivenni haszon nevén.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Kár, nagy paraszt...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rash87
Pont most akartam linkelni 😊
Remélem itt vége is lesz ennek a dolognak.

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cabell
igen. ez így van, értem én. de nemgondolod, hogy akkor valami baj van itt az egésszel? az edzõ szemrebbenés nélkül mond tökéletes hazugságokat a kamerába, ahogy a játékos is, mert fél, hogy meglincselik? nevetséges.

majd miután eligazol, persze már mindenki elfelejti, hogy akkormiért mondta ezt ezt meg ezt, és hogy ér-e valamit is a szava...

Tyler1
pont azért titkolják ameddig tudják, mert az angol szurkolók nem tolerálnak semmit sem. náluk ez odáig fajul, h játékosokat komolyan fenyegetnek, mint pl. jelen esetben Rooneyt. ha augusztusban kiderül, akk már akk kegyvesztetté válik a szurkolók körében, ami hatással lehetett volna - mára kiderült, hogy a tökéletesen jelentéktelen - játékára, v magánéletére is.

mi, a szurkolók kb. ha 20-30%-át látjuk azoknak a dolgoknak, amik kapun belül zajlanak. mi már csak azt ismerjük meg, amit a sajtós közöl velünk, hogy az mennyire van elferdítve, csak megtippelni lehet.

Rash87
Üdv a Föld nevû bolygón!<#wave>

Cabell
Néha megfordul a fejemben, hogy mennyire unatkozunk mi, vagy mi ér minket, hogy ellenére a tényeknek, amiket tudunk, még mindig komolyan tudjuk venni ezt az egészet.

Rooneyrõl pár hete jelent meg cikk, amiben a klub cáfolta a távozással kapcsolatos pletykákat, miközben Ferguson 2 hónapja tudta, hogy menni akar.

Ronaldoval kapcsolatban egy egész szezonon át hazudoztak mindannyian szemrebbenés nélkül, miközben elõzõ nyár óta tudták az átigazolás pontos idõpontját is.

A magyar fociban egyértelmû bundázások fordulnak elõ, mibõl gondoljuk, hogy külföldön nem?

Vicc, ami lett ebbõl az egészbõl...

Focizni kurva jó dolog, sörözni egy meccs elõtt jó dolog, de már nehezemre esik ténylegesen komolyan venni ezt az undorító korrupt hazugságokkal teli világot...(és itt a fociról beszélek...)

Rash87
Tyler1

pont ezen agyaltam amikor meg halottam hogy rúgott 3-at az Internek

Tyler1

giornalista
nagyon állat lenne, de alighanem csillagászati pénzt kérnének érte. pedig walesi 😊
Darthmushroom
anno én emlékszem szóba volt nálunk is csak õ inkább a spurs választotta mert ott alapból kezdõnek vették, de õ régen balhátvéd volt, tavasszal kezdett balszélsõként játszani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ezt a bale gyereket már a hotspur elõtt elfogadtam volna... nagyon kéne giggsy bal lába után még egy ilyen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

jah, még evrát kihagytam...
szal a srác annyit futott, fõleg a 2. játékrészben föl-le sprintben, h szemmel alig bírtam követni. sztem õ volt a meccs legjobbja és szerencsére nem a védekezésben kellett ezt kiérdemelnie (nálam)

giornalista
igaza van Fergie-nek abban, hogy 1-0-nál sokkal jobban koncentrál a csapat. a tegnapi meccsen is ez látszott. ettõl függetlenül megszórhattuk volna õket, de szerencsére nagy baj nincs, 7 pontunk van, a Valenciának 4, így hiába jobb a gólkülönbségük.
rafael jó volt és magabiztos
smalling tetszett, betonbiztos volt
kiko nem sok használható labdát kapott
nani hozta a kötelezõt - ismét
obertan jónak tûnt

törökben több kell, de az tuti, h teljesen más meccs lesz
igazából örülök is, h nem szereztük meg a 2. gólunkat, mert akkor biztosan x lett volna a végén - sztem a törökök ezt várták<#idiota><#zavart1>

giornalista
remélem, azért idegenbe egy kicsit komolyabb csapattal állunk majd fel. Berbatov, pl.
Tyler1
nálunk meg a támadó játék 😄

WuFraZselic
én is ezt hittem a Valenciáról, azt jól rámcáfolta. a kapusuk igen gyenge pont 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
fasza, ott megesznek minket az 1 gólunkkal az biztos 😊

WuFraZselic
aham

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
bazz köv meccsünk is a törkölyökkel lesz?