35611
-
#25982 Hát Anderson az első éve óta nem nyújt nagy teljesítményeket sajnos soha, de bízzunk benne, hogy egyszer beérik. Azért még mindig jobb mint Denilson komálya :D -
#25981 Everton ellen ő is jól játszott, asszem volt akkor gólpassza is. eléggé hullámzó teljesítményt mutat sajnos. -
#25980 Anderson ha egy kicsit figyeled mikor játszik,pont ezt csinálja mindig... -
#25979 bebaszik Gibson is, hogy ilyenkor tanul meg kicsit lőni, eddig mire várt? ráadásul okosan is játszik, tőle vártam a legkevésbé ma, hogy kimagaslik a mezőnyből, és lám. Anderson viszont olyan mint egy felesleges 12. ember, akinek nincs feladata, csak szaladgál. -
#25978 Na, hát jól és elég profin játszunk, Valencia szenzációs, megint egy fölösleges mozdulat sincs, egyetlen meggondolatlanság, egyetlen alibimegoldás nincs.
Kár azért a ziccerért a végén:\ -
#25977 ki is szopnánk azthiszem... -
#25976 Mi az istent csinálnak már? Sárgul be egyik a másik után, így valaki ki fogja állítani magát, elsősorban Scholes... -
#25975 ilyen formát kellene hozni majd a Chelsea banjnoki meccsre is. -
#25974 Scholes megint azt hiszi, hogy akinek a legtöbb lapja lesz,az nyer :\\ -
#25973 :DDD
3 is elég -
#25972 valencia meg elnanizta -
#25971 Basszameg mégse -
#25970 még 4 gólt kapunk és kiesünk =( -
#25969 Nah pfff -
#25968 nagyon továbbjutottunk -
#25967 :D -
#25966 Most már én is azt mondom,h továbbjutottunk
Egyébként amilyen jó volt első meccsen a kapusuk,most olyan szar:D -
#25965 Ezaz, itt a vége, Neuer ára -5 millió -
#25964 továbbjutottunk -
#25963 Antonioooo bravó! -
#25962 Gibson mekkora passz! Szép. -
#25961 na azért -
#25960 ez a digis kommentátor valami eszméletlen szar :D Legalább ötször Eavens-ezte le Gibsont, valamit rendszeresen "man u"-nak hívja a csapatot... -
#25959 Ajj ne már... -
#25958 meg itt -
#25957 Egyébként a SAT1-es német csatorna is adja. -
#25956 streamek itt -
#25955 már rég nincs ott élő közvetítés... -
#25954 am nem tudjátok, hogy a digin mégis hogyan lehetséges megnézni a meccset, mikor bejelentkezés után az élő közvetitésre kattintva nem jön ki semmi? -
#25953 Valaki tud az ilyen esetekre valami megbízható linket? -
#25952 unalmas meccset tippelek. mi nem fogunk támadni, a Schalke meg nem fog tudni. -
#25951 A Schalke megkapta a lehetőséget SAF-tól, hogy csodát tegyen reméljük, hogy nem tudnak élni vele.
Én mindenesetre félek egy kicsit a meccstől egy ilyen kezdővel. -
#25950 Szerintem Giggs fog kezdeni a Chelsea ellen Park mellett a szélen. -
#25949 Érdekes kezdő,ne hogy rosszul süljön el :\ -
#25948 hát ha 1-0-ra vezet a Shalke akkor szerintem nem nekünk fog állni utána a zászló -
#25947 érdekes, akkor Park tuti kezd majd a Chelsea ellen, így viszont kiváncsi vagyok, hogy Vale vagy Nani lesz-e majd ott a másik kezdő szélső.
Hát nem tudom, várjuk ki a végét -
#25946 Nagyon lebecsülöd a Schalke 04-et.
Egy ilyen tartalékos csapattal az se baj, ha kikapunk csak jussunk tovább és akkor elérte SAF a célját, hogy pihentette a csapatot a Chelsea elleni meccsre.
De az lenne a legszebb, ha nyernénk.
Ha meg a tipped is bejön az lenne a kánaán. -
#25945 Tényleg 4-5-1 egy fiatal védelemmel, ahol egyedül O'Shea képvisel rutint.
A középpályán a 3 belső középpályás (szerintem a legfontosabb posztok a kapus után) eddig kevesebbet játszó.
Berbatov meg lehetőséget kap, arra, hogy bizonyítsa, hogy a kezdő csapatban a helye.
SAF megígérte, hogy pihenteti, akit lehet.
Remélem nem fázunk rá, hogy lényegében a tartalék csapattal állunk ki. -
#25944 tippem mára 3:1.. úgy h schalke vezetni fog. -
#25943 Kezdőcsapatok:
MANCHESTER UNITED: Van der Sar – Rafael, Smalling, Evans, O'Shea – Valencia, Gibson, Scholes, Anderson, Nani – Berbatov. Menedzser: Sir Alex Ferguson
Kispad: Kusczak, Evra, Owen, Giggs, Hernández, Vidics, Fletcher
SCHALKE: Neuer – Ucsida, Höwedes, Metzelder, Escudero – Farfán, Papadopulosz, Jurado, Draxler – Baumjohann, Raúl. Vezetőedző: Ralf Rangnick
Kispad: Schober, Sarpei, Edu, Schmitz, Karimi, Huntelaar, Matip