35611

• ReszegKoldus
    Hát nincs meg a 7. meccs zsinórban kapott gól nélkül...
  • rooney8
    jaja, ott én is néztem, mondom támadás közben lefújni :D
    eddig elég kiegyenlített a meccs, x szagot érzek
  • Rash87
    Köszi,itt végre találta vmi nézhetőt :)
    Amúgy mi köcsög módon lefújta az első félidőt :D
  • rooney8
    banok
  • Rash87
    streamet vki tudna adni,ami normális? :(
  • pilboy
    én meg munkahelyről mobilnettel próbálkozok majd :/
    vizsgát lesz@rnám ilyen meccsnél :D
  • cabell2
    Na, hát ezek azok a meccsek, mikor vagy már szinte megható mennyire szépen összeszedi magát a csapat, vagy kurvaanyázás a vége, mert akkora alibizés folyik..kiváncsi leszek! bár sajnos nem fogom tudni nézni...holnap vizsgázom
  • Tyler1
    Remélem lesz valami izgalom este, mert innentől már nagyon leálló sáv lesz ez a szezon. Kiestünk mindenhonnan (megint csak röhejjel), a bajnokságot meg már behúzzuk. Van egy tippem, hogy innentől nem fognak a nagyok megszakadni, jobb lenne inkább az utánpótlást vízbe dobni, tőlük még láthatnánk küzdelmet, bizonyítási vágyat, vért és verejtéket.
  • Darthmushroom
    Na eljött a derby nap. jó volna nyerni nagy fricska lenne a shitynek a 18 pont előny. jobb esettbe így már köv. fordulóba bajnokok lehetnénk, de rosszabba is 2 forduló múlva :D
  • cabell2
    közben rájöttem, hogy Mourinho azért űzte ezt a nagy kedveskedést a meccs után, hogy így megússza a bírózást, amit pl. ő is űzött előszeretettel kb. mindegyik Barca elleni meccs után.

Amit itt benzema csinált egy sárga, amit nani csinált az is. Nanié ráadásul inkább volt szerencsétlen, ez, ahogy látom idióta. De egyik sem az ellenfél szándékos kiiktatására ment, és sérülést sem okozott, nem piros.

Ja, amúgy tragédia lenne, ha a real nyerne idén BL-t.
  • Tyler1
    Hiába fejlődik a foci folyamatosan, a játékvezetés elavul. Bénábbnál bénább balfaszok fújnak jelenleg élcsapatoknak mérkőzéseket, akár liga, akár nemzetközi sorozat szinten. Tegnap is Clattenburg amit csinált, az parádé volt, csoda hogy ott nem egy hasonló hiba döntött a meccs kimeneteléről, mert értelmes döntései alig voltak.

Módosítani kell a szabálykönyvet és egyértelműsíteni az ilyen eseteket, mert ilyen nincs, hogy egyik meccsen piros lap, másikon semmi, csak mert bírója válogatja, hogy épp milyen kedvében van.
  • attiGT
    volt egy, ahol igaz Drogba érkezett hamarabb magas lábbal de ramos nyak tájékon szépen odabaszott neki. persze Drogbi kapott sárgát.

aki nem látja be, hogy mi érdemeltük volna a továbbjutást, ráadásul azok után, hogy mou is bevallotta... nézek meccseket, amikor csak vannak, mindenhol tévednek a bírók, nagyokat... és baromira kéne valamit tenni ez ellen, mert így valamilyen részt lényegét veszíti az egész sportág
  • Tyler1
    Nem tudom kiheverni sehogy ezt a kurva BL kiesést...

• Magic Boy
    Pénzért vett trófeák?
  • cabell2
    Végtelenül felszínes írás, látszik, hogy az írója nem követi az eseményeket túlságosan.
    Egyébként pedig annak a Mourinho csapatnak erre épült az egész taktikája, nekünk pedig épp nem megy másképp.
  • Magic Boy
    Unalmas a Manchester United
  • contraste
    Ez igaz, de a második félidő meg a miénk volt. De hagyjuk sztem már elmúlt, sőt még egy meccs is elmúlt:) Nem az a kérdés melyik a jobb csapat per pill, mert az egyértelműen a Utd. de nekünk legalább ott a remény, hogy jó edzővel mit lehetne kihozni ezekből a srácokból, akik uralhatják a kp-t bárki ellen.
  • pilboy
    ez van srácok (ahogy tapsi hapsi mondani szokta)
    ezt az első meccsen szúrtuk el, ott előbb kellett volna frissíteni a kp-n
    az egyik chelsea-fan itt mondja, h azt is simán megnyerhették volna. de hol voltak az első félidőben??? :D

city ellen jó lenne nyerni
  • cabell2
    Ha jatszik RVP es mondjuk Welbeck nem es ugy kapunk ki akkor az lett volna baj, hogy...bizzunk Fergieben sztem hogy tudja mit hogyan kell, mar parszor bebizonyosodott. A fejekben van itt a gond
  • Tyler1
    Semmit nem értünk volna egy kezdő RvP-vel sem. Kellett volna Rooney ékpárnak, kellett volna egy normális Carrick aki képes pontosan passzolni és szűrni, ugyanígy Clev is, kellett volna Young, aki valamit csinál is szélen.
    Nem egy emberen ment ez el, hanem a konkrét összeállításon, nulla egyéni teljesítményekkel(tisztelet a kivételnek).
  • Atti12
    Rooney ágyék sérülést szenvedett a montenegró elleni vb selejtezőn ezért nem játszott.. ettől függetlenül nem értem hogyha már egész évben széthajszoljuk RVP-t, akkor ezen a meccsen miért nem lehetett volna berakni.. állítom más lett volna a játék képe, ne adj isten még az eredmény is :) mind1, ez így történt, bajnokság legyen meg, még talán a rekord is lehetséges, innentől kezdve egyértelmű hogy ez a cél.
  • contraste
    Amúgy azt hozzátenném minden rossz indulat nélkül, hogy az első meccset is simán nyerhettük volna a végén 2 ziccerünket is De Gea védte óriási bravúrral. De ez odavissza megvan mindig persze. Ha RVP kezdő valszeg melegebb lett volna, de ki tudja, SAF lehet nem is akarta ezt megnyerni annyira. RemélemJosé visszatér hozzánk és újra a régi rivalizálás folytatódhat:)
  • cabell2
    egyszerüen úgy érzem, hogy a csapatot megölte idén a Real elleni kiesés...ott valami elromlott, a játékosok kedvtelek, hiányzik a tűz...ha nem lenne 15 pont előny, iszonyatos parában volnék, hogy nem lesz meg a bajnokság
  • ReszegKoldus
    +1 szavazat a Chelsea-Millwall döntőnek :)
  • Darthmushroom
    Én úgy vagyok ideges, h úgy tesznek mintha bl-t vagy bajnokságot nyertek volna ezzel közbe meg csak a "egy kupába" mentek tovább. sajnos számomra fontos lett volna az FA mert rég nyertünk de hát idén se jön össze sajnos, még szerencse, h a 20.bajnoki cím úgy nézz ki összejön
  • Tyler1
    Ne rájuk legyél ideges, mikor a csapat egy kalapszar volt. A kezdő is egy vicc volt, meg a teljesítmény is. Eleve nem kellett volna ennek a visszavágónak megtörténnie. Saját magával baszott ki a gárda, meg is érdemlik hogy kizúgtak a picsába. Ilyen antifocit egy FA kupa negyeddöntőben ritkán látni. Rúghatott volna még egyet a Chelsea, hogy ne 94 percet basszak el az életemből, mert ott ki is nyomtam volna.

Ők persze, hogy örülnek, hogy vert állásból jutottak tovább, fordított esetben én is így tennék.
  • Darthmushroom
    1. szerintem José nem fog vissza menni.
    2. remélem kiverik a shity-t és a másik londoni is nyer és összejön az a rangadó és igazi gyilkos döntő lesz
  • attiGT
    engem nem izgat most. city úgy is kiveri őket, mint általában.
    a góljukat is szerencsével találták, e meccs alapján igaz ők érdemlik a továbbjutást, viszont első meccsen ha nem egy olyan BL meccs után játszunk és nem fáradnak el a második félidőre a középpályásaink akkor nem jönnek fel. hernández mikor azt a fejest kihagyta... hát ilyen impotens is csak ő lehet. ilyen a foci. majd jövőre... bajnokságban valami 22 pontra vannak tőlünk, ez mindent elárul a két csapat közti különbségről.
    van egy olyan érzésem is, hogy a chelseanél várják már nagyon josét, vele újra a jobbak közt lehetnének.
  • Darthmushroom
    I LOVE F*CKING CHELSEA FANS.... verik a nyálukat mikor 95% azt se tudta h léteznek mielőtt az orosz drog báró oda ment....-.- nagy múlt g3nyó... "70 pontra léteznek tőlünk a bajnokságba..."
  • contraste
    Hétvégin sem volt keretben mi van vele?
  • banok
    FA-CUP
    13.30 Chelsea-Manchester United
    tv: Sport1 hu, Sport1 de
    streamek:
  • attiGT
    wtf?????
  • pilboy
    Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Nani; Hernandez, Welbeck

Subs not used: Giggs, Lindegaard, Young, van Persie, Powell, Kagawa, Vermijl

mi van rooney-val?
  • Tyler1
    Jó szar meccs volt, de legalább történelmet írtunk :)
  • attiGT
    uff tényleg ez fel se tűnt. nem semmi!
    amikor a védelem fos a támadójáték zseniális, amikor a védelem működik nem jön túl sok gól..
  • ReszegKoldus
    Zsinórban 6. PL meccs kapott gól nélkül, 18 pont előny
  • Darthmushroom
    Cserék:
    Lindegaard, Evra, Evans, Nani, Welbeck, Cleverley, Powell
  • Darthmushroom
    Az MU kezdője Sunderlandben (PL, 13:45): De Gea - Rafael, Smalling, Vidics, Büttner - Valencia, Carrick, Anderson, Young - Kagava, Van Persie.
  • ReszegKoldus
    Ma játszik az A csapat és hétfőn a B vagy fordítva? Vagy mindkét meccsen keverten? :D
  • Smithie
    Csúnya lenne innen elbukni...