35611

• zalrobto
    0:2
  • Darthmushroom
    nagyon az látszik a csapaton h Ők legszívesebben már túl lennének a szezonon, tudják h bajnokság megvan, csak lenne már vége...
  • zalrobto
    köszi
  • banok
    itt találsz
  • zalrobto
    streamet tudna valaki digiset?
  • ffxi
    Gyors volt...
  • Effe88
    Igaz.
  • rooney8
  • pilboy
    +1
    én is így voltam evans-szel :)
  • Tyler1
    Azért emlékezzünk Evans is honnan indult. Akkora balfasz volt, hogy kész csoda, hogy itt maradt, és nem adták el a faszba, mára pedig egy megbízható, masszív védővé nőtte ki magát.
  • attiGT
    mert ilyen Wootton meg Michael Keane már megmutatta mit "tudnak" habár még jó fiatalok de Evans szinten szerintem nem lesznek.
  • attiGT
    de abból az 5 védőből hamarosan 3 lehet simán. Rio aláírt már újabb évre? Csomó gólt miatta kaptunk, már lassú is, imádom tisztelem de én ki merem mondani ha valaki felett elszállt az idő és SZERINTEM (!) ideje lenne frissíteni vagy LEGALÁBB annak a jelét mutatni, hogy ezeket a klasszis United legendákat van ki pótolja!
  • pilboy
    a középpályát erősíteném én is. olyan típusú játékossal, mint david silva, iniesta, akik labdával is gyorsak és mozgényak, vmint jól passzolnak. ilyen nincs is a középpályán... pedig, ha élni akarunk a korral, akkor kell egy ilyen is
    a védelem közepén tud játszani smalling is, tehát ott még nincs nagy gond, habár az 5 belső védő közül (rio, vida, evans, jones, smalling) szinte mindegyik sérülékeny
  • Darthmushroom
    az a baj Falcao idejönne RvP-vel kiölnék egymást mivel hasonló stílusúak... egyszerre nem lehetnének a pályán. Welbeck+Roo nem fút túl jó szezont, de ritkán is vannak olyan szerepkörbe h csak a gólszerzés legyen a feladatuk. ÉN semmikép nem adnám el egyiket se... Roo-nak már innen kell visszavonulnia annyit tett a klubért... 1 rosszabb szezon miatt nem szabad eladni(am annyira nincs is rossz szezonja). inkább a középpályát kéne erősíteni h jobban ki lehessen szolgálni a támadókat.. Falcao ide jönne nem lenne szélső aki kiszolgálja
  • Tyler1
    Young is 2 éve itt van, de teljesen átlagos teljesítményt nyújt, lassan úgy vélem hogy ő gyengébb láncszem, mint Nani, akinek legalább vannak szép meccsei.
  • Tyler1
    True. Középpálya elég szar, idén a szélsők is, senki nem szolgálja ki a csatárokat. Rooney szerintem most is nagyon jó, megváltozott a szerepköre, nem kizárólag rá hárul a góltermelés, viszont mezőnybe nagyon sokat számít a jelenléte.

Kagawa helyett igazi kp kellett volna, remélem Anderson nyáron lelép, aztán a helyére jön valami értelmes játékos. Jones világklasszis lesz, ha a sérülékenységét kinövi (ha nem, az szivacs).
  • Zenszkij
    Nagy xart, több lesz a mezeladás, mint a játékos ára, mellesleg Rooney Welbeck egy hulladék, náluk sokkal, de klasszisokkal jobb csatár Falcao. Rooney egy nagy retek. Túl van hypolva, de a képességei alapján egy nagy hulladék. Ideje lenne takarodnia, míg ér pár fillért, az ilyen idiótáknak, mint PSG, Real Margit.
  • cabell2
    ha o jonne valszeg az Rooney tavozasat is jelentene, ami persze fos, mert Falcao sosem lesz akkora jatekos mint Rooney, de az is igaz, hogy igencsak belefasult Rooney a Unitedba, es tovabb fejlodni mar nem fog, indiszponaltabb viszont lesz meg...mar reg nem az a jatekos aki volt, hova lett a gyorsasag, az a megallithatatlansag, meg meg sok minden?
  • attiGT
    Najó, Evansról megfeledkeztem. Najó... jöhet Falcao, nem bánom! :D

Viszont Rooney nagyon szarul játszik mostanság vagy csak én látom így? Passzolása nagy 0, szerintem már nem a régi... Az is gáz, hogy pl City ellen végén Hernandezt cserélték be helyette, azelőtt nem sokszor láttam, hogy Wazzát lehozták volna, habár tavalyi szezon közepe óta nézem rendszeresen a meccseket, azelőtt kihagytam jópár évet, sajnos legtöbbet CR időszakából :-(
  • attiGT
    Mi a fészkes f*sz ez a Falcao pletyka? Facebookon már a hivatalos MU oldal is kirakta rumorként, youtubeon meg falcaos skill/goals videoknál commentekbe ezek vannak, hogy Welcome to Man Utd... És védőkkel mi lesz? legfőképp közép hátvédekre gondolok, Vidic meg Ferdinand helyett kik lesznek? Igaz Jones tud játszani középen meg jobb szélen is de nagyon sérülékeny, ha kiesik ki lesz középen? Wootton?...
    Középpályával mi lesz? Cleverlyről most mondjuk azt a statisztikát olvastam, hogy amikor pályára lép 87%ban nyert a csapat, vagy valami ilyesmit, de Clev-en kívül középre nincs más fiatal... Carrick se játszik örökké...Kurvára aggódom a csapat jövőjéért, habár amíg Fergi nálunk van addig ő ezt általában megoldja, de mivan ha 2 éven belül elmegy és jön valami balfék. Én személy szerint nem nagyon bíznék Solskjær-ban edzőként.
  • Zenszkij
    A Kacsamagazin e heti száma szerint Neymár már ide is igazolt :D.
  • cabell2
    nemtudom, szerintem kb. egy Veron szintü igazolás lenne, nagy hühó lenne körülötte, de nem hiszem hogy túl sok pluszt adna a játékunkhoz...nagyon rossz ötlet, mikor bőven lenne másra mit költeni. remélem ez értelmes mondat, kicsit másnapos vagyok
  • Darthmushroom
    ezt Ő mondta Neked? :D
  • contraste
    Falcao max hozzánk jön, ha angliába igazolna.
  • bakkerman
    ez kb Szalai--->Arsenal értékű cikk
  • Darthmushroom
    Fergi ha baj van szereti az összes csatárt pályára küldeni...mekkora team lenne: Huszti-Welbeck-Borsó-Roo-RvP-Lewa-Falcao-Zaha-Rafael-Evra-De Gea :D
  • ReszegKoldus
    Nekem tetszene :D
  • Breki33
    Forget Di Maria, Manchester United should be after this Hungarian winger

http://hereisthecity.com/2013/04/09/ld-forget-di-maria-united-should-be-after-this-hungarian-winger/
  • Tyler1
    Szép lenne a pad, akárki is kerülne oda :D
    Mondjuk én csípem Falcaot, jobban is örültem volna neki tavaly, mint Robinnak, de jelenleg az egyetlen csatárproblémánk az, hogy túl sok van belőlük :) Valószínű valamelyik riválisé lesz, amit sajnálni fogok, de ez van.
  • Darthmushroom
    mellé persze még jön Lewa is és minden posztra lesz egy csatárunk :D
  • Tyler1
    A Marca aszondja, hogy Falaco is just a step away from United, ár 55m euró.

• cabell2
    Ma nem voltunk olyan gyengék. (végül többékevésbé mégiscsak végig követtem)

Mancininek annyiban igaza volt, hogy ez a 12 pont nem tükrözi hűen a teljesítmények közti különbséget. Nem lehet azt mondani, hogy a sok comeback az parádés, kreatív, szélvészgyors támadójátéknak köszönhetően volt.

Ezt a csapatot Isten szele repítette sokáig, és bizony ez elfedett néhány olyan problémát, ami bizony attól még nagyon is valós.

Mégpedig azt, hogy az imádott Unitedünk bizony már közel sem annyira bivalyerős kerettel bíró csapat. És ezt nem fifa-gamerkedésből mondom, de Giggsy, bár megható, mégiscsak 40 éves, Rooney mégiscsak árnyéka önmagának, a szélsőink mégiscsak villámgyorsak és ügyesek, de kiegyensúlyozatlanok és nem extraklasszisok, és hát na.

Szerintem ettől függetlenül meg lesz a bajnokság, de kétségem sincs afelől, hogy a végén azért izgulni fogunk..
  • attiGT
    eredmenyek.com-on legutóbbi 5 találkozó eredményét megnéztem a mérkőzés előtt és feltűnt, hogy felváltva nyerték a csapatok a meccseket és mivel legutóbb mi nyertünk volt egy olyan kósza elméletem, hogy most kikapunk :)
  • Tyler1
    Bejött...
  • attiGT
    Ez. Sok hete tartogatom magamnak, vagyis úgy fogalmazok, hogy ide nem írtam, de Rooney passzolása fm skálán olyan 13-as szintű lenne, aki ismeri a játékot tudja, hogy azzal PLben nem lehet sokra menni Rooney posztján.

Csalódott vagyok, és egyben aggódom is a csapatért. A rossz formának az okát valahogy csakis arra a bizonyos real elleni meccsre tudom visszavezetni. Nem ment ma senkinek, ők birtokolták többet a labdát, Fergi pedig érdemlegesen semmit nem tudott változtatni... Hát nem tudom...
  • Rash87
    A nagy nevek iszonyúan alul teljesítenek mostanában...
  • rooney8
    na azért :)))
  • ReszegKoldus
    Ilyen gólt :)
  • ffxi
    Ej. Giggs... :(
  • rooney8
    ilyen gólt...............