Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
éérdekes, h ennek ellenére Nani kezdõben. Lehet, h tényleg csak hergelés a sajtó részérõl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
18.30 Manchester United-Tottenham
tv: Digisport 2 hu
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Én is, de nem azért mert valami majom a Daily Mailnél azt találta ki, hogy Nani veri a fiatalokat. De ha még így is lett volna, egyrészt semmi nem ismert a történetbõl, másrészt rossz periódusa mindenkinek van, gondolom Rooneyt senki nem küldte ilyen serényen, mikor hónapokon keresztül lófaszt sem ért a pályán, és azon kívül is csak a balhéi voltak...

Nani 5 év alatt sem érett meg fejben, hullámzó a teljesítménye és erre itt nem lehet alapozni. Mérges vagyok rá(néha rettenetesen), de nem utálom, sõt akárhova megy figyelemmel fogom követni, hogy ott mit produkál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
akár emiatt, akár nem emiatt, de én örülnék neki, ha elmenne (és sztem még jó páran rajtam kívül)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Kétlem, hogy ennek bármiféle hatása is lenne Nani jövõjére. Ha elmegy akkor a teljesítménye miatt megy, vagy az anyagiak miatt. És nem vagyok benne biztos, hogy ez a hír nincs erõsen felszínezve, könnyebb így eladni egy hírt, ha túl van dramatizálva.

bakkerman
fejben nagyon nagy gondok vannak vele,a tehetsége megvan ahhoz,hogy CR útját járja be a MU-nál,de mentálisan gyenge a srác. Én SAF helyében télen eladnám,15-20 misit biztos kapna érte

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rash87

Glory, Glory Man. United!

köszi
HRC Dodi
Szombat, hazai, Tottenham ellen, 18:30->DigiSport 2

mikor játszunk?és mi adja?írjátok meg ,köszi
Darthmushroom
gólöröme is tetszett, egybõl a címer látszik h hol nevelkedett, meg mi a kedvenc klubja 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Ja, már nagyon a lábában volt egy, de meg is érdemelte, mert most is nagyon jól játszott 😊 Lõhetett volna kettõt is, ha ajtó-ablakban nem rúgja mellé.

Darthmushroom
Clev góljának nagyon örülök, ideje volt már h megszerezze elsõ gólját tétmeccsen. remélhetõleg jót tesz majd az önbizalmának.

HRC Dodi
Ja, tudjátok a bírok az FA mind nekünk kedvez, elég ha csak a sorsolásokat nézzük.... <#whatever> Tegnapi meccshez meg annyit, hogy nagyon tetszett a csapat játéka. Jók voltak a fiatalok, addig ameddig picit bele nem aludtak a meccsbe. Van itt bõven tartalék lehetõség kis meccsekre, nagy meccsekre meg lehet megoldást találni.

Rash87
véletlen 😊

Tyler1
Így lenne 5ösöm a lottón(ha játszanék), nyakamat tettem volna rá, hogy Chelsea, vagy Liverpool 😊

attiGT
kövi forduló chelsea ellen idegenben 😄

Tyler1
2:1 a vége - Anderson, Cleverley, Cissé

Tyler1
City jó gyorsan búcsút vett a Ligakupától. Ma játszunk mi is, utánpótlást ki a pályára, aztán nézzük ki alkalmas foltozásra. NU ellen merész a továbbjutás gondolatával játszadozni, fõleg ebben a sorozatban, bár jobb elõbb kiesni, mint a vége elõtt 2 lépéssel.

Zenszkij
Ez a Vidic egy nagy lógós lett. Ideje lenne túladni rajta.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Állítólag Valencia is mankóval hagyta el a kórházat.

Jóóvanjóóvan<#integet2>
Várom RVP, Cleverley, Rafael, Ferdinand nevét is hamarosan a listára.

HRC Dodi
Ideje lenne a klubbot a szurkolóknak valahogy hivatalosan is kérdõre vonni, hogy ugyan legalább próbálják már meg elmagyarázni miért történnek ezek? Vannak tippjeim, de egy "ofisõõl" jobban hangzana.... Tudom nekünk teljesen másról szól, de ennyi jogunk csak lehet nem? Mert nem kell itt semmire fogni, kész tény, hogy ezek miatt megy el egy-egy szezon. Vagy igazolunk télen a hiány posztokra, és tûrnek egyesek a padon, amíg eljön az idejük, vagy ott vannak a fiatalok, aztán bennük kell bízni, késõbb pedig nem szidni õket, mert amelyik nagypofájú megteszi, mehet a hájas kocka seggével a helyére, aztán meglátjuk, mire képes!<#lama>

Rash87
Sokat volt bevethetõ õ is...komolyan ezek erre játszanak 😊

Atti12
megvolt, van róla vid az alábbi linkben is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Elejét nem láttam, de kíváncsi vagyok, a nagy kézfogás megvolt vagy...

?<#nevetes1>

Rash87

Rash87
Kellett a bíró is hozzá,de lényeg a 3 pont.

Tyler1
Nem megérdemelt a gyõzelem, de fogjuk rá, hogy Rafael gólja kettõt ért 😊

banok
1-2

Darthmushroom
Rafael de szép volt

banok
1-1

ReszegKoldus
Hát nem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Golyo69
én is ezt mondom...most se csinált semmit...jó más se sok mindent..de Nani már irritál hogy nem tud beadni és passzolni sem....

GGMU

Tyler1
Elmúlt 5 évben 4 pont az Anfielden, a 0:0 már bõven jó lenne. De úgysem ez marad.

ReszegKoldus
Akkor ki kell harcolni még egy kiállítást és reménykedni a döntetlenben <#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rash87
Hja,s NANI takarodj végre....

Rash87
Ciki ,de még 10 emberrel is jobbak....

ReszegKoldus
Innen meg kell nyerni.

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

banok
Most csak ilyen low quality módon csinálom az új oldalt.

on: Elképesztõ hangulatot csináltak a megemlékezésen a liverpooli szurkolók.

szucsy89
ja, azt hittem már újraindult de látom ez csak ez a 2 meccs, se olasz se a többi liga, na nem offolok itt tovább 😄
szucsy89
Ez mi? 😄
szucsy89
Igen, de kár hogy megszûnt az oldala, mindig bent volt könyvjelzõkben, ott mindenki meg tudta nézni az aktuális meccseket, és nem kellett ide-oda linkelgetnie.

Nem tervezed hogy újra elindítod?
Darthmushroom
remélem nem a szokásos rangadó féle szenvedõs meccs lesz

HunnernesKonge
Banok hála és köszönet, ha meccset akarok nézni csak ide kell jönnöm a kezdés elõtt pár perccel és 100% hogy itt lesz a linked. Szerintem sokunk nevében mondhatom hogy köszönjük a munkád <#worship>
banok
14.30 Liverpool - Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

Tyler1

De mi az, hogy bekap- csolja? 😄

Rash87
A Ligakpua is azon a mocskos román Digi-n lesz ezentúl elérhetõ... szánalmas banda.

Effe88
A NAP MONDÁSA
„Mintha közvetlen közelrõl az arcomba tolnak egy BaByliss Turbo Power 2200-ast. (Wayne Rooney)”

Végre kiderül, milyen, amikor Sir Alex „bekap- csolja a hajszárítót”

???nso-n volt😄😄