Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Mi a tipp a BL kezdõnkre és eredményre?

Rash87

Glory, Glory Man. United!

HRC Dodi
DigiSport összefoglaló kommentár nélkül, jó minõségben....

Sajna nem láttam a meccset, focin voltam, de haza-haza telefonáltam, mi az eredmény, amikor mondták, kik lõtték, kettõn behasaltam magam is! A tabella korrekt mondhatjuk úgy is.... Lám-lám, mennyiért is vettük Powellt és Büttnert <#integet2><#hawaii><#taps> BL-ben is jó nyitány kellene.

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
És tényleg, Magra felrakják, azt hittem torrenteken nem foglalkoznak ilyenekkel. Köszi!

banok
sport-video.hu-n szoktak lenni meg állítólag magyar torrent oldalakon is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Azt nem tudod, hogy a Digi közvetítéseit felrakják-e vhova?

rooney8
köszi<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Meccs embere is Büttner lett természetesen 😊 <#taps>

Tyler1
Pazar 2. félidõ volt, tényleg minden úgy sikerült, ahogy a nagykönyvben meg lett írva. Büttner parádés bemutatkozása, Powell bemutatkozása, Scholes gólja a 700. tétmeccsén, SAF 500. bajnoki gyõzelme az OT-n, Giggs gyõztes meccsen döntött rekordja.

Jó lenne innentõl hasonló minõségben folytatni. Grat a csapatnak!

Oziris666
Nálatok mindig minden újonc góllal debütál;D

máris csak a chelsea van elõttünk 1 ponttal
botlottak õk is, meg city is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
Büttner tényleg ász, Powell meg Scholes utód

büttner hatalmas szóló!!!!!!!!!
3-0

az ágyúsok az 1. félidõben, mi a 2.-ban gálázunk

ReszegKoldus
Szép gólt lõtt!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

1-0, scholes
carrick micsoda testcselt csinált, az volt a kulcs

Tyler1
Büttner hatalmas pléja lesz azt megmondom. Játszik olyat, mintha legalább 2 éve nálunk lenne. Agilis, gyors, jól bánik a labdával, kicsit sem fosik oda tenni magát, pedig elsõ meccse a PL-ben.

attiGT
duplázott is egy félidõ alatt, itt meg egy másfél éve szarul játszó borsócska tizit kihagy...

berba betalált a fulhamben

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
nah köszi!! ez végre betöltött 😊
City kikapásra áll!

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
25 perc alatt 1 stream se töltött be a közel 20 közül.. az nem semmi. Ma sem nézem 😄

Tyler1
Na végre Büttner.

MR ME
A Wigan elleni kezdõ: Lindegaard; Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner; Nani, Carrick, Scholes, Giggs; Welbeck, Hernandez

Cserék: De Gea, Evans, Powell, Cleverley, Kagava, Valencia, van Persie

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Persie esetében ezzel számolni kell, porcelánjátékos. Kagawa meg azt nyilatkozta, semmi komoly baja nincs, fájt a háta ezért nem játszott, de a Wigan ellen reményei szerint ott lesz.

Darthmushroom
apa kezdõdik..-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Hát ez gyönyörû...

Rash87
"Robin van Persie, a Manchester United csatára kedd este kisebb sérülést szenvedett a Magyarország - Hollandia világbajnoki selejtezõn, ezért Louis van Gaal a szünetben le is cserélte."

"Louis van Gaal, a hollandok szövetségi kapitánya a szünetben cserélte le Robin van Persie-t, és a helyére Klaas-Jan Huntelaart küldte be.

A Manchester United 29 éves csatára kisebb sérülést szedett össze, a combja húzódott meg. "Nem tûnik annyira komolynak a dolog, de nem akartunk semmilyen kockázatot vállalni" - mondta van Gaal a holland SBS6-nak.

Akármilyen kicsi is a sérülés, Sir Alex Ferguson, a United menedzsere aggódhat, ugyanis bizonytalanná vált, az újonnan igazolt, és egybõl nagyszerû formába lendült Van Persie játszhat-e a Wigan Athletic elleni bajnokin.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a skót mester nem számíthat Wayne Rooney-ra és nagy valószínûséggel Sindzsi Kagavára sem."

rooney8
skins után érdekes cook-ot (jack o'connel) ilyen szerepben látni 😊)

Pacal17
Nagyon jó film 😊

HRC Dodi

Gondolom láttátok, lehet nem, kitudja.... <#worship><#worship>

bakkerman
elvileg Nanit eltiltották mindenféle sajtónyilatkozattól,az indok az,hogy ne tudjon beszélni a jövõjérõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
az manszúr sejknek is sok pénz

I met God. She's black

Tyler1
Igen, Amerika lehet egy levezetõ állomás, de ahogy mondod, õ még 30 fölött bõven fog olyan szinten focizni, hogy beleférjen egy "hazalátogatás" 😊

Becks is simán bírná még a tempót, és ha nem lenne egy papucs, sztem már visszajött volna Angliába.

hedonist
Ezzel csak annyiban vitatkoznék, pontosabban csak említem, hogy pont idén nyilatkozta, hogy szívesen menne majd Amerikába, mint Beckham. Lássuk be, annak nagyobb esélye van, azért õ is pikpakk 30 lesz, bár tény, valszeg õ még 30-35 évesen is kurvagyors és jó lesz..

Amúgy adnám, ha visszatérne a PL-be😊 de persze csak hozzátok

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
én úgy tudom 1 milliárd euró a kivásárlási áron,vagyis szerzõdésében ennyi áll

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
A nyilatkozatai alapján én abszolút eltudom képzelni. Biztos nem most, de egyszer ha eljönne Madridból csak egyetlen alternatívát látnék számára, minket. Nem tudom elképzelni sem francia, sem orosz csapatban lóvéért gurigázni, de fõleg nem a Cityben. Itt még mindig 300 millió rajongó várná tárt karokkal vissza, és amíg SAF ül a padon, addig helye mindig lenne a csapatban.

rooney8
hát nem lenne olcsó, az tény 😄
de hát lássuk be, vajmi kevés az esélye, hogy újra nálunk játsszon

Tyler1
Nani+Bébé+némi apró 😄D
Igazából jöhetne, de lehet, hogy 2 Old Traffordot lehetne építeni a kivásárlási árából 😊

rooney8
lehet kacsa, de én nagyon örülnék neki
krisznek a united-ben a helye 😄

Tyler1
Ha lenne más, akkor én is, de nincs. Fõleg, ha Valenciának kell még néha jobb bekket is játszania.

Rash87
Én meg inkább nézném más játékát,mint Nani szerencsétlenségét... csak felidegesít mostanság,h finoman fogalmazzak.

Tyler1
Így, hogy Young sérült, semmiképp.

contraste
"Zenit St Petersburg are hoping to complete the £25m signing of Manchester United winger Nani, 25, before the Russian transfer window closes on Thursday."

Alap esetben gondolom örülnétek, hogy elkel, fõleg ennyiért, de elég karcsú a keret, nem biztos, hogy most el kéne engedni:S

ain't got no history

rooney8
Ja ertem, akkor a hivatalios fb oldalon mar a javitottat lattam 😊

Rash87
Nem az,rá pár órája javították is 😊))

rooney8
fake