90
Psx Rip Játékok futtatása Pocket Pc-n
-
#10 van vmi gbadvance nevű is,de ahogy néztem elég gagyi,illetve való igaz,hogy a gba emuláció még nagyon lassú....Én is inkább Snes és Megadrive játékokat tolom,ezek hanggal is fasza sebességűek(Donkey Kong széria,FF,stb..) -
Devla #9 Elvileg lehet, de bugos, maceras, lassu, elvezhetetlen(lassusag es kijezo merete miatt). En szoktam jatszani a PDAmon, de foleg GBA es SNES jatekokat, utobbit tudnam ajanlani mindenkepp PSX helyett, ket okbol is. Egyik, hogy a psx emuk kompatibilitasa meg win9x/xp alatt se az igazi, sok jatek nem mukodik rendesen, persze ez pocket pcn messze rosszabb, mint a FF7 peldaja is mutatja.
A masik az, hogy SNESre is nagyon jo jatekok vannak, a jatekok akadozas nelkul mennek, 3-4MB egy jatek igy kartyakra se kell vagyonokat kolteni. Ha szereted Final Fantasyt akkor ott van rogton FF2-6 es a Chrono Trigger, Legend of Mana, stb.
GBA emut probaltam meg ipaq5550esen de egyreszt mar az is elegge lassu volt, nagyon lassu bekapcsolt hanggal, es mar annak se volt tul jo a kompatibilitasa, Final Fantasy Tactics Advance nem mukodott rajta rendesen. Ez utan bele se merek gondolni hol tarthat a PSX emu PDA-ra.
Egyebkent ezt hasznalom: http://www.morphgear.com
A vegere egy keres: irjatok, ha tudtok normalis GBA emut pocket pcre, mert az elobb emlitett emuval nem megy rendesen a FFTA, masikat meg nem talaltam. -
#8 mondjuk én inkább egy Amiga emulátort várok már...állítólag fejlesztik.... -
#7 jaja...én is próbálkoztam (ipaq 2210),de letettem róla...Én normál sebességet nem tudtam kicsikarni a játékokból,már amelyik elindult...Megaztán macera lerippelni,és egyáltalán nincs hang...A620-on más a helyzet valszeg,mer a hardver is erősebb egy kicsit..Arra figyelj,hogy az FpseCE oldalán is azt írják,hogy minden a620-as tesztalany túlhajtott!!! Tehát asszem a Xcpuscalar-ral túl kell hajtanod a vasat...próbáld ki úgy! -
NormalisEmber #6 procecesszor = processzor -
NormalisEmber #5 Az Xscale pedig a pocket pc-kben levő procecesszor tipusa. -
NormalisEmber #4 Pedig nem írtam bonyolultan.A lényeg hogy Pda-n lehet futtatni playstation 1-es játékokat több-kevesebb sikerrel.(állítólag
a final fantasy 7-et is lehet játszani,csak kellenek hozzá
mentések mert a videóknál kifagy).A Rip pedig a videók(str) és a zene(xa) kiszedéséről szól hogy a játékok elférjenek a 256-os vagy 512-es Compact Flash kártyákon. -
#3 Amibol lentebb irtal kb a 30% ertettem meg vaz.. -
cyrus #2 #2 :P
jo a nicked -
NormalisEmber #1 Sziasztok!
Próbált Már valaki rajtam kívül saját maga által(vagy netről letöltött) Rip-elt Ps1-es játékokat futtatni pocket pc-n?
Elsősorban azért érdekelne mert a neten azt írják hogy elvileg az én asus a620-on tűrhető sebességgel kéne futtatnia őket,viszont az általam próbáltak igencsak akadoztak(final fantasy taktics,xenogears,harvest of moon).
Az emu amin próbáltam az az FpseCE 0.09.1-es Xscale cpu-ra optimizált változata, az 1001-es bios-al(a leírásban azt írták hogy ezzel biztosítható a legnagyobb kompatibilitás és sebesség)
Egyébként kár hogy ilyen drágák az 1-2Gbyte-os CF kártyák,mert akkor elvileg az FF7-et is lehetne játszani(200-300Mbyte/CD ripelve)