Psx Rip Játékok futtatása Pocket Pc-n
  • Devla
    Elvileg lehet, de bugos, maceras, lassu, elvezhetetlen(lassusag es kijezo merete miatt). En szoktam jatszani a PDAmon, de foleg GBA es SNES jatekokat, utobbit tudnam ajanlani mindenkepp PSX helyett, ket okbol is. Egyik, hogy a psx emuk kompatibilitasa meg win9x/xp alatt se az igazi, sok jatek nem mukodik rendesen, persze ez pocket pcn messze rosszabb, mint a FF7 peldaja is mutatja.

A masik az, hogy SNESre is nagyon jo jatekok vannak, a jatekok akadozas nelkul mennek, 3-4MB egy jatek igy kartyakra se kell vagyonokat kolteni. Ha szereted Final Fantasyt akkor ott van rogton FF2-6 es a Chrono Trigger, Legend of Mana, stb.

GBA emut probaltam meg ipaq5550esen de egyreszt mar az is elegge lassu volt, nagyon lassu bekapcsolt hanggal, es mar annak se volt tul jo a kompatibilitasa, Final Fantasy Tactics Advance nem mukodott rajta rendesen. Ez utan bele se merek gondolni hol tarthat a PSX emu PDA-ra.
    Egyebkent ezt hasznalom: http://www.morphgear.com

A vegere egy keres: irjatok, ha tudtok normalis GBA emut pocket pcre, mert az elobb emlitett emuval nem megy rendesen a FFTA, masikat meg nem talaltam.