90
Psx Rip Játékok futtatása Pocket Pc-n
  • Adi
    Aby oda van érte.. most a sam&max kettő lefujásánál nyakba akart falcolni..
  • NormalisEmber
    Sam&Max kötelező darab(http://retrogames.intranet.hu/ címről
    leszedhető)
  • Alien!
    mindenképpen arm.....
  • Alien!
    de valszeg lesz,mer már atari st emulátor is van,és működik is...
  • Alien!
    de valszeg lesz,mer már atari st emulátor is van,és működik is...
  • NormalisEmber
    Az arm,mips,sh3 azok a pocket pc processzorának tipusai.Namármost a legújabbakban már szinte kizárólag xscale proci van(a 2210-esben is ,ha jól tudom pxa250-es),ami 100%-ig kompatibilis az arm-al,ergó ha választanod kell a verziók közt bizonyos programoknál,akkor mindig az ARM verziót válaszd.
  • Adi
    sam&max??? arról jókat hallotam!!
  • Adi
    Magyarázd már nekem léccives el ezt a arm mips és sh3 versiot... nekem egy 2210-em van mint tudod! KÖSZ A WORMS-ot király!
  • NormalisEmber
    De amúgy érdemes még leszedni a scumm progit is amivel egy csomó kalandjátékot lehet futtatni a gépen(monkey island 1-3,sam&max,simon and sorcere,indy 4 stb.)
    A cím:
    http://www.scummvm.org/downloads.php
    (van arm,mips és sh3 verzióban is)
  • NormalisEmber
    ezeken kívül nekem még a heretic,doom-ok,quake1-2 vannak meg de ezek freeware játékok tehát ha neten rákeresel tuti megtalálod őket.
  • NormalisEmber
    Volleyball(nekem legalábbis bejött.Egyszerü strandröplabda két gumicukor szerü izével)
    És az Aoe(Age of Empires)
  • NormalisEmber
    gilbert goodmate(point&click szerü kalandjáték),bár ez 165mega
    lemonade inc

• NormalisEmber
    simcity2000
    pdamill gembox(legkirályabb logikai játék)
    tomb raider
    snails
  • NormalisEmber
    Nézem és mondom mit szedj le:
    a soft/pocketgame-ből :
    argentum this is war(RTS)
    warfare incorporated(RTS)
  • Adi
    LEszedem az összes emu-t!:)
  • Adi
    Ja, ja aztán én is windows commanderel csináltam... :) rájöttem, hogy az folyamatosan connectingel!:)
  • Adi
    Huu bazzeg innét mit érdemes leszedni?
  • NormalisEmber
    Lassú voltam
  • NormalisEmber
    Pedig nekem müködik(legalábbis windows commanderrel)
  • Adi
    Na, na felment!:)
    És megjött a leveled!!
  • Adi
    NEm jó neki ez a pdadown azt mondja...
  • NormalisEmber
    küldöm
  • Adi
    Lécci a 02 küld még el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NormalisEmber
    Amúgy itt van egy ftp(kinai) ami most éppen elérhtető:
    ftp.pdaonline.com.cn
    u:pdadown
    p:pdadown
  • Adi
    3 jött meg!:)
  • Adi
    Pedig nagyon jól leírják a freemail faq-ban. Én is onnét tanultam meg!!
  • NormalisEmber
    Mostmár mindegy mert elküldtem 4 külön levélben(beismerem
    nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz).
  • Adi
    Ne vicceljél már... a windows progival küldjed!:)
  • NormalisEmber
    gond van,mind lefagy a windows mindig amikor a csatolásra kattintok a freemail-ben,úgyhogy csak késöbb tudom majd elküldeni(de még ma)
  • Devla
    Itt foleg gb,gbc,gba jatekok: http://www.games2play.net

Itt pedig minden mas, iszonyat mennyisegu rom van szinte minden regebbi konzolra, popup killer erosen javasolt es ingyenes regisztracio kell: http://www.edgeemu.com/

Ez pedig egy nagyon jo filecsere progi, nem adware, nem spyware es tobb halozatot is ismer: http://www.shareaza.com
  • NormalisEmber
    most küldöm
  • Adi
    Léccives küld el a worms-öt. Meg küldhetnél pár játékot. HA tudod akkor a snails-ot is...
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
    [email protected] -erre küldjed lehetőleg. Ezt jobban szeretem. Még ma elküldöd?
  • NormalisEmber
    Mostmár sehonnan(én legalábbis).Idáig volt egy ftp amin minden fenntvolt de az sajnos megszűnt.Marad tehát valamilyen fájl cserélő szerver.A worms-ot ha akarod szivesen elküldöm mert
    csak 4.5mega az egész(teljes verzió).De állítólag a Snails jobb de az sehogyse indult el nálam(lehet hogy csak 2002-es windowson fut)
  • Adi
    Emberek: HONNÉT A GYÍKOMBÓL SZEDTEK GAMEKET?
    Én a worsm world partyt nyomtam tegnap. Tegnap feltettem de mamár nem tudok vele játszani... Passz vmijen oknál fogva már ha elindul mielött a főmenübe belépnék kilép.(trial versio gondolom azzér és csak pár mecset lehetet játszani vagy nem tom!)
  • NormalisEmber
    tegnap óta kipróbáltam vagy egy tucat játékot és sikerült levonnom a konklúziót:a 3d-s játékok emulálása(én a brave fencer musashi-t,thrill kill-t,final fantasy 7-8-9 1-1db Cd-jét gran turismo 1-2-t,parasite eve 2-t,crash bandicoot 1,
    medievil 2 és vagrant story) nagyon kicsi kivétellel tényleg
    lassú néha mint a bűn.(a pc-n megszokott igencsak tág határok
    ,azaz kb 20-50 mögött mozog az fps amitől ugye eléggé játszhatatlanok). Ami viszont biztos, hogy a régebbi 2d-s játékok egész tűrhetően futnak rajta( metal slug X-et, a Lunar silver star story-t és az FF 4-6-ot próbáltam ki)

A processzor túlhúzásával kapcsolatban:a fórumokat olvasva ugyan azt írják hogy 538(vagy ekörül) még állítólag stabil(vagy 1Ghz ha a memóriával bíbelődik az ember), én viszont félek hogy tönkrevágom a gépet(ugyebár Pda-t ritkán
    tuningolnak).

A gba játékok nálam is borzalmas sebességgel futnak, de azért az snes emu se tökéletes még.Szerintem amiga emulátor egy jó darabig nem lesz ,pedig milyen jó lenne.Amúgy emnulátorok ide vagy oda , én a legtöbbet Age of Empires-ni szoktam rajta.
  • Adi
    A jövő kérem szépen.. a jövő! Már nem kell beüldöd a kávéházba külföldön, hogy megnézzd a mailod, esetleg a kedvenc forumod..
  • Adi
    Te van amit értesz?:)
  • Devla
    Digital.
  • Devla
    Keziszamitogep, palm, pocket pc, stb. Asszem Personal Digial Assistant roviditese.
  • Seth
    Mi ez a PDA amiről beszéltek?--téli álmot aludtam és most keltem úgyhogy lemaradtam