90
Psx Rip Játékok futtatása Pocket Pc-n
-
#50 Aby oda van érte.. most a sam&max kettő lefujásánál nyakba akart falcolni.. -
NormalisEmber #49 Sam&Max kötelező darab(http://retrogames.intranet.hu/ címről
leszedhető) -
#48 mindenképpen arm..... -
#47 de valszeg lesz,mer már atari st emulátor is van,és működik is... -
#46 de valszeg lesz,mer már atari st emulátor is van,és működik is... -
NormalisEmber #45 Az arm,mips,sh3 azok a pocket pc processzorának tipusai.Namármost a legújabbakban már szinte kizárólag xscale proci van(a 2210-esben is ,ha jól tudom pxa250-es),ami 100%-ig kompatibilis az arm-al,ergó ha választanod kell a verziók közt bizonyos programoknál,akkor mindig az ARM verziót válaszd. -
#44 sam&max??? arról jókat hallotam!! -
#43 Magyarázd már nekem léccives el ezt a arm mips és sh3 versiot... nekem egy 2210-em van mint tudod! KÖSZ A WORMS-ot király! -
NormalisEmber #42 De amúgy érdemes még leszedni a scumm progit is amivel egy csomó kalandjátékot lehet futtatni a gépen(monkey island 1-3,sam&max,simon and sorcere,indy 4 stb.)
A cím:
http://www.scummvm.org/downloads.php
(van arm,mips és sh3 verzióban is) -
NormalisEmber #41 ezeken kívül nekem még a heretic,doom-ok,quake1-2 vannak meg de ezek freeware játékok tehát ha neten rákeresel tuti megtalálod őket.
-
NormalisEmber #40 Volleyball(nekem legalábbis bejött.Egyszerü strandröplabda két gumicukor szerü izével)
És az Aoe(Age of Empires) -
NormalisEmber #39 gilbert goodmate(point&click szerü kalandjáték),bár ez 165mega
lemonade inc
-
NormalisEmber #38 simcity2000
pdamill gembox(legkirályabb logikai játék)
tomb raider
snails
-
NormalisEmber #37 Nézem és mondom mit szedj le:
a soft/pocketgame-ből :
argentum this is war(RTS)
warfare incorporated(RTS)
-
#36 LEszedem az összes emu-t!:) -
#35 Ja, ja aztán én is windows commanderel csináltam... :) rájöttem, hogy az folyamatosan connectingel!:) -
#34 Huu bazzeg innét mit érdemes leszedni? -
NormalisEmber #33 Lassú voltam -
NormalisEmber #32 Pedig nekem müködik(legalábbis windows commanderrel) -
#31 Na, na felment!:)
És megjött a leveled!! -
#30 NEm jó neki ez a pdadown azt mondja... -
NormalisEmber #29 küldöm -
#28 Lécci a 02 küld még el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
NormalisEmber #27 Amúgy itt van egy ftp(kinai) ami most éppen elérhtető:
ftp.pdaonline.com.cn
u:pdadown
p:pdadown -
#26 3 jött meg!:) -
#25 Pedig nagyon jól leírják a freemail faq-ban. Én is onnét tanultam meg!! -
NormalisEmber #24 Mostmár mindegy mert elküldtem 4 külön levélben(beismerem
nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz). -
#23 Ne vicceljél már... a windows progival küldjed!:) -
NormalisEmber #22 gond van,mind lefagy a windows mindig amikor a csatolásra kattintok a freemail-ben,úgyhogy csak késöbb tudom majd elküldeni(de még ma) -
Devla #21 Itt foleg gb,gbc,gba jatekok: http://www.games2play.net
Itt pedig minden mas, iszonyat mennyisegu rom van szinte minden regebbi konzolra, popup killer erosen javasolt es ingyenes regisztracio kell: http://www.edgeemu.com/
Ez pedig egy nagyon jo filecsere progi, nem adware, nem spyware es tobb halozatot is ismer: http://www.shareaza.com -
NormalisEmber #20 most küldöm -
#19 Léccives küld el a worms-öt. Meg küldhetnél pár játékot. HA tudod akkor a snails-ot is...
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
[email protected] -erre küldjed lehetőleg. Ezt jobban szeretem. Még ma elküldöd? -
NormalisEmber #18 Mostmár sehonnan(én legalábbis).Idáig volt egy ftp amin minden fenntvolt de az sajnos megszűnt.Marad tehát valamilyen fájl cserélő szerver.A worms-ot ha akarod szivesen elküldöm mert
csak 4.5mega az egész(teljes verzió).De állítólag a Snails jobb de az sehogyse indult el nálam(lehet hogy csak 2002-es windowson fut) -
#17 Emberek: HONNÉT A GYÍKOMBÓL SZEDTEK GAMEKET?
Én a worsm world partyt nyomtam tegnap. Tegnap feltettem de mamár nem tudok vele játszani... Passz vmijen oknál fogva már ha elindul mielött a főmenübe belépnék kilép.(trial versio gondolom azzér és csak pár mecset lehetet játszani vagy nem tom!) -
NormalisEmber #16 tegnap óta kipróbáltam vagy egy tucat játékot és sikerült levonnom a konklúziót:a 3d-s játékok emulálása(én a brave fencer musashi-t,thrill kill-t,final fantasy 7-8-9 1-1db Cd-jét gran turismo 1-2-t,parasite eve 2-t,crash bandicoot 1,
medievil 2 és vagrant story) nagyon kicsi kivétellel tényleg
lassú néha mint a bűn.(a pc-n megszokott igencsak tág határok
,azaz kb 20-50 mögött mozog az fps amitől ugye eléggé játszhatatlanok). Ami viszont biztos, hogy a régebbi 2d-s játékok egész tűrhetően futnak rajta( metal slug X-et, a Lunar silver star story-t és az FF 4-6-ot próbáltam ki)
A processzor túlhúzásával kapcsolatban:a fórumokat olvasva ugyan azt írják hogy 538(vagy ekörül) még állítólag stabil(vagy 1Ghz ha a memóriával bíbelődik az ember), én viszont félek hogy tönkrevágom a gépet(ugyebár Pda-t ritkán
tuningolnak).
A gba játékok nálam is borzalmas sebességgel futnak, de azért az snes emu se tökéletes még.Szerintem amiga emulátor egy jó darabig nem lesz ,pedig milyen jó lenne.Amúgy emnulátorok ide vagy oda , én a legtöbbet Age of Empires-ni szoktam rajta. -
#15 A jövő kérem szépen.. a jövő! Már nem kell beüldöd a kávéházba külföldön, hogy megnézzd a mailod, esetleg a kedvenc forumod.. -
#14 Te van amit értesz?:) -
Devla #13 Digital. -
Devla #12 Keziszamitogep, palm, pocket pc, stb. Asszem Personal Digial Assistant roviditese. -
#11 Mi ez a PDA amiről beszéltek?--téli álmot aludtam és most keltem úgyhogy lemaradtam