Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt azért tegyük hozzá, hogy akkor dugnak mikor Clark elveszíti az erejét, és tulajdonképpen "rendes" ember, nincs superereje. Mikor visszakapja az erejét, akkor mondja mindig Lana-nak mikor közeledik a csajszi, hogy "nem akarok ártani neked". <#nezze>#nezze>
õ. 1x dugnak. amugy semmi. mikor cissztatér clark ereje azután nem mer dugni lanaval mivel azthiszi szupergyorsan megdugná 😄DD
na.. hát az egyik dolog a sex amin összevesznek és szétmennek örökre 😄
na.. hát az egyik dolog a sex amin összevesznek és szétmennek örökre 😄
http://loal.atw.hu
Te kérdezted!
Igen, lesz valami! Össze fognak jönni, Lana fogja elvenni Clark szüzességét(nem vicc, legalábbis ebben a "superman" verzióban)! Természetesen lesz majd valami(az 5-ik végad közepe felé) amitõl nagyon össze fognak "veszni"!
Olvasgasd smallville.hu fórumát!
Igen, lesz valami! Össze fognak jönni, Lana fogja elvenni Clark szüzességét(nem vicc, legalábbis ebben a "superman" verzióban)! Természetesen lesz majd valami(az 5-ik végad közepe felé) amitõl nagyon össze fognak "veszni"!
Olvasgasd smallville.hu fórumát!
1 dolgora válaszoljon valaki, aki nagyon vágja a témát.
lesz valaha valami Clark és Lana között, vagy csak kóstolgatják egymást 100 szezonon keresztül? 😊
lesz valaha valami Clark és Lana között, vagy csak kóstolgatják egymást 100 szezonon keresztül? 😊
eh.. tudlannak néztem bárkit is?:|lál..
amugy akkor ojan rég volt az hogy nem is emléxem rá.. én a 3. szezont is ugy néztem akkor amikor adták ki õket.. szóval fogalamam se volt hogy ment már tvbe..
most a lelkedbe gázoltam az elõbbi hozzászólásokkal?:|<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
amugy akkor ojan rég volt az hogy nem is emléxem rá.. én a 3. szezont is ugy néztem akkor amikor adták ki õket.. szóval fogalamam se volt hogy ment már tvbe..
most a lelkedbe gázoltam az elõbbi hozzászólásokkal?:|<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Pedig volt, több mint egy éve! A TV2-ön ment minden nap délután 16 óra felé... Nem kellene mindenkit tudatlannak nézni, amikor te vagy az! Ha nem hiszed hívd fel a TV2-öt, és kérdezd meg, vagy nézd meg a smallville.hu oldalt! <#lama>#lama>
valaki az elõbb aztirta cska akkor yöhet ki dvdn hamár tvbe leadták.. vagyishogy addig nem adják ki dvd amig tvbe nemvolt.. de én még a 3. évadot nem láttam tvbe 😄D
én is szedem torrentel mindig a legújabb részeket. Újabban már tök természetes, hogy átröpködi a földet, de viszont semmi jelentõséget nem tulajdonított ennek az új képességének, szerintem ezt kissé elhanyagolták a sorozatkészítõk.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Az a baj, hogy a jogilag a TV2-nél van a vetítési lehetõség, csak éppen nem akarnak "közepszerü" sorozatért annyit fizetni amennyit a készítõ kért. Ebben viszont az a baj, hogy amig nem vetítették le a TV-ben a 4edik évadod, addig DVD-n sem lehet forgalmazni. Szopacs. 😞
miért kezdik állandóan az elejérõl a tv2-n. már valahol 4-5. évadot játszák mi meg itt az 1.kel szenvedünk.
<#eljen>#eljen>
Honnan szedjek dc-t?Nem vok. láma.
kösszi
és azt nem tudod, hogy honnan lehet letölteni?
hello!
nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a smallville részeket magyar szinkronnal, és lehetõleg ingyen?
Elõre is köszi.
nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a smallville részeket magyar szinkronnal, és lehetõleg ingyen?
Elõre is köszi.
de pl most adják a night ridert ha az lemegy akkor valoszinü hogy adják makd hétköznap a smalvillet %!
5x12: eddigi legmûvészibb rész
Spoiler:
Nos, egy kicsit még a rész hatása alatt vagyok. Egyszerûen szomorúra, komolyra, és mûvészire sikeredett (a pozitív értelemben)
Nem akciódús, nem szupercselekedetekkel telenyomott, ami igazán komollyá teszi, az a milettvolnaha bemutatása.
Az utolsó képek, mintha egy japán mûvészfilmbõl kerültek volna bele.
A széria eddigi legjobb része volt
Spoiler:
Nos, egy kicsit még a rész hatása alatt vagyok. Egyszerûen szomorúra, komolyra, és mûvészire sikeredett (a pozitív értelemben)
Nem akciódús, nem szupercselekedetekkel telenyomott, ami igazán komollyá teszi, az a milettvolnaha bemutatása.
Az utolsó képek, mintha egy japán mûvészfilmbõl kerültek volna bele.
A széria eddigi legjobb része volt
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kövesdi!
Teljesen egyet értek veled! Tökre ideges voltam hogy már megint elörõl kezdik...fõleg harmadszorra.
és télleg jó lenne ha hétköznap menne de hát nem lehet mer a sok idióta brazil f*szság megy meg most egy újat is képernyõre tûznek valami lizás szart...
És mit látok a jövõ heti újságban? A Monkot is elölõr kezdik el...ilyen nincs pedig az is már egy ideje ment mikor abbahagyták de nem voltak képesek onnan folytatni...ja és a Monk dupla bevezetõ részét egybe adják le és ezért nem lesz Smallville...de mért pont a Smallville-re rakták be? Miért nem az b*zi walker baromságra? A tököm kivan már ezzel...
na tömören ennyit akartam mondani 😊
Teljesen egyet értek veled! Tökre ideges voltam hogy már megint elörõl kezdik...fõleg harmadszorra.
és télleg jó lenne ha hétköznap menne de hát nem lehet mer a sok idióta brazil f*szság megy meg most egy újat is képernyõre tûznek valami lizás szart...
És mit látok a jövõ heti újságban? A Monkot is elölõr kezdik el...ilyen nincs pedig az is már egy ideje ment mikor abbahagyták de nem voltak képesek onnan folytatni...ja és a Monk dupla bevezetõ részét egybe adják le és ezért nem lesz Smallville...de mért pont a Smallville-re rakták be? Miért nem az b*zi walker baromságra? A tököm kivan már ezzel...
na tömören ennyit akartam mondani 😊
hát van aban valami amit modasz ! csak már 3mad-szora meg nézzni ugyan azt a részt unalmas ! de valakinek aki még nem láta és érdekli õt anak biztos nagyon király....
de ha pl ugy csinálták volna mint a 3 -madik évadal hogy hétköznap 15,35-körül adták vona anak jobban örültem volna mint hogy 1hét /1 rész !
de ha pl ugy csinálták volna mint a 3 -madik évadal hogy hétköznap 15,35-körül adták vona anak jobban örültem volna mint hogy 1hét /1 rész !
a negyedik még elég friss, nyilván oka van, hogy még nem adják. addig is jó ez plusz nézõk szerzésére, szerintem.
pontosan most vetiteték a 5 rész ugy hogy már 5 hete hogy megy de kár hogy az elsõ édadnál kezdik nem pediga 4-töl ahonan elvileg kezdeniük kéne mivel már az elsõ 3 évadot már leadták !
pár hete kezdték ismételni az elsõ évadot
Na, nem is tudtam, hogy van Smallville topik is <#smile>#smile>
Nem tudja valaki, mióta megy megint a TV2-n? mert tegnap láttam egy részt... Bár ezt már láttam régebben is <#confused>#confused>
Nem tudja valaki, mióta megy megint a TV2-n? mert tegnap láttam egy részt... Bár ezt már láttam régebben is <#confused>#confused>
Légy jó, légy hű Magyar!
torrentröl
vkinek nincs meg az elsö szezon elsö részének a szinkronja, ha van akkor irjon mert kellne azt pont késön kezdtem el felvenni ugy h hiányzik az eleje
Ok. így már értem. csak furának tartom hogy miért nem jött már ki szinkronosan. De akkor marad a heti egy rész. (legalább nem unom meg<#rinya>#rinya>) és majd január fele ismét körbenézek.
5 oldalt néztem még és 15000 Ft/évad.(kivéve a 3-ik mert az 8000Ft.) ellenben a Jóbarátok 5000Ft/évad.
a jóbarátok 1. akciós, 2. fele olyan hosszú 3. a 8ezres sorozatdvd-k korszakában jelent meg (ld smallville S3)
ja és a Smallvillnek 3 évadból egyiknek sincs magyar szinkronja! oké, tudok olvasni de azért már annyira megszoktam a szinkronhangokat meg annyiért
amikor ezek a részek megjelentek még nem lehetett szó honosított kiadásról, de mivel a warner valamiért nagyon ráment a sorozatokra és adogatja ki a saját és hbos-s sorozatokat eléggé nyomott árom, ezért pl. az 1. évad januérban ki fog jönni szinkronosan is - gondolom 8ezres áron.
azt pedig ne felejtsük, hogy a 8ezres ár olcsóbb, mintha külföldrõl vennéd, szóval nem nagyon termel nekik nyereséget - a normál ár itthon is inkább a 24 11-12e forint körüli ára lenne, vagy a régi 15-16ezresek.
a jóbarátok 1. akciós, 2. fele olyan hosszú 3. a 8ezres sorozatdvd-k korszakában jelent meg (ld smallville S3)
ja és a Smallvillnek 3 évadból egyiknek sincs magyar szinkronja! oké, tudok olvasni de azért már annyira megszoktam a szinkronhangokat meg annyiért
amikor ezek a részek megjelentek még nem lehetett szó honosított kiadásról, de mivel a warner valamiért nagyon ráment a sorozatokra és adogatja ki a saját és hbos-s sorozatokat eléggé nyomott árom, ezért pl. az 1. évad januérban ki fog jönni szinkronosan is - gondolom 8ezres áron.
azt pedig ne felejtsük, hogy a 8ezres ár olcsóbb, mintha külföldrõl vennéd, szóval nem nagyon termel nekik nyereséget - a normál ár itthon is inkább a 24 11-12e forint körüli ára lenne, vagy a régi 15-16ezresek.
Kövesdi erre az oldalra semmiképp ne regelj, mert nincs fennt rajta semmi, egy nagy átbaszás az egész, itt a tartalma: http://tvsorozatok.atw.hu/browser
Tehát semmi.....
Tehát semmi.....
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Hello. Bocs hogy csak így kipakolok de úgy felba*ták az agyam. Imádom a sorozatot és most végre elhatároztam hogy megveszem DVD-én. gondoltam kb. olyan áron lesz egy évad mint a Jóbarátok vagy Vészhelyzet stb... 5 oldalt néztem még és 15000 Ft/évad.(kivéve a 3-ik mert az 8000Ft.) ellenben a Jóbarátok 5000Ft/évad. ja és a Smallvillnek 3 évadból egyiknek sincs magyar szinkronja! oké, tudok olvasni de azért már annyira megszoktam a szinkronhangokat meg annyiért elvárnám. szólnátok lécci ha tudtok legalább egy kicsit olcsóbban. de az se baj ha kölcsönzõ, legfejjebb csinálok biztonsági másolatot 😊.
3 széria Szezon finálé volt vagyis az ütólsó rész
szivesen meg nézzném a 4 szezon 1 rész aszem kersztháború a cime !
szivesen meg nézzném a 4 szezon 1 rész aszem kersztháború a cime !
Hali, vki megtudná mondani, hogy amikor a tv2 abbahagyta a sorozatot, az melyik rész volt? Az a 4 széria volt? (mikor elvitte a papa clarkot haza)
Csak angol, csak torrent 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
wan egy warez oldal de nem tom hogy ott szinkronosan van e fent !
http://tvsorozatok.atw.hu/
ez lene az de hogy it szinronosak e ? azt nem tom nem ismeri valaki ezt az opldalt ?
http://tvsorozatok.atw.hu/
ez lene az de hogy it szinronosak e ? azt nem tom nem ismeri valaki ezt az opldalt ?
ma tv2-n 14:20 kor smallville. csak az a kérdés hogy ez ismétlés e vag már az uj évad ?