2757
-
#677 ésaz a haj sux. :D és akkor inkább kloé :D vagy.. a cure-ról yut eszmbe.. nekem teccet a régi méhes csaj :D a mostani gázos volt.. :D -
#676 áhh, inkább Lana, neki szebb arca van szvsz :) és azok a szemek... -
#675 nekem nem fog hiányozni.. inkább Kara!! :D -
#674 simán felrobbanhatott volna a kocsiban eszméletlen hülye suttogós a hangja amitől már kikészülök -
#673 okok, értem :)
hát most eddig tényleg nemsok értelme van, hogy benn van a sorozatban de én eddig a hat évadon keresztül semmi bajom nem volt vele, annak ellenére, hogy egy csomóan már hánynak ettől a Clana dologtól...
meg különben is, addig jó, amíg láthatjuk, mer úgysincs sok filmje :) -
#672 hát omg.. igen. de ha arról van szó hogy mint csaj akkor persze.. énis megdönteném :D nademost a sorozatrolvanszó. hogy a f4szunk telivan már lanaval mer hüjeliba meg mitkeres még mindig a sorozatba.. -
#671 heh? há nem Lana klónjairól van szó? csak Te írtad már utána, hogy ezzel részek fognak elmenni :)
mind1, az álláspontom nem változott, akkor is elfogadnék egyet :D :D :D -
Scooby87 #670 na az előző hozászólást jól elmondtam.....szóval sztem egy klón van metropolisba és az eredeti meg Clarkyval... -
Scooby87 #669 sztem kettő van.....bár fura,mert állítólag életképtelenek(legalábbis ezt mondta lex...,a felrobbant kocsiba is életképtelent rakott) sztem egy tutti van....ő van metropoilisba,az eredeti meg Clarky-val...és ő adja az utasításokat...a klón meg sasolja Lexet...,de milyen bénán(utcsó részben ,eldugott részből)...pfff -
#668 most nem csajrol van szó hanem a sorozatrol omg.! :D -
#667 nekem azért jól jönne egy is, hát még három :D :D (az egyiket odaadhatnák nekem :P ) -
#666 yep. :|
meg megin yön vmi hüje történet hogy mér meg hogy.. részeg fognak ezzel eltelni hogy lana az most lana vagy mejik lana az igazi lana és ijesmi.. :o -
#665 még 1 is sok belőle nemhogy 3! vagy több! :SSS -
#664 deszar. szánalmas. !! :C -
Scooby87 #663 tuti van...a kriptonsiton is fent van a hír....szóval ez már biztos!...csak azt nem tudni mennyi... -
#662 ya. :D igymá okés -
#661 a Lois és Clark c. sorozatban Dean Caine (Knox) játszotta Supermant :) -
#660 ??:o nemértem. :C -
#659 hát most erre meg azt mondom hogy rosenbaum flash szinkronhangja a justice league-ban és volt olyan hogy lex és flash testet cseréltek így lexet szinkronizálhatta lex
ez egy kicsit bizarrabb (bizarro :D) mint a két szupermen bunyója -
#658 A két Clark (Knox - Lois & Clark) bunyózik egy epizódban:) -
#657 nincs. :FD -
Scooby87 #656 7.évadra vonatkozott! -
Scooby87 #655 Spoiler!!!
mostmár ezer százalék,hogy lanának van egy két klónja.... -
bizony ő :)
meg mondta hogy ő volt hasfelmetsző jack is -
#653 huh? az a kép az Napoóleon volt? az akkor nagyon odabaxós :-O
amúgy eljátszottam a gondolattal, hogy azért én is szívesen éltem volna át halhatatlanul ezt a két évezredet, vagy többet :) -
#652 itt olvashacc a típusokról.. alul- -
#651 Ez a rész durva volt, durva lenne ha az én tanárom is kriptoni lenne. Amúgy hányféle kriptonit lesz még?Jön majd a hupilila, meg a türkizkék? -
#650 hát nem alap de amai rész yó lesz :D -
#649 alap :D -
#648 Ma lesz a Smallville a TV2-n, nézzétek! -
#647 nekem nem is kell :D
az hogy a doki volt napóleon odabaszott -
#646 :C :o nics sub :D -
#645 nah kicsit uppolom a témát
kinnvan a 704 -
#644 Jaja, kb. egyetértek.Azé nem szerepeltek rossz csajok, ebben a részben. -
#643 miért a hangja is jó
csak a pávör réndzsers misztik forszhoz nem adtam volna a hangom :D -
#642 sztem a hangjára értette :)
amúgy tényleg jól néz ki Annamari is :) -
#641 borzalom? :D sánta annamari is ugyanolyan jó csaj keress képeket róla :D -
#640 ya hát ciki csajokat nézegetni ha ufo vagy :D -
#639 ez a rész tipikusan buta és ráadásul álszent volt. egyrészt mert előbányászták John Schneider színésztársát az ezer éves Dukes of Hazard-ból és akkó máris kell a hivatkozás a sorozatra is (de ciki volt az autókázás :P) másrészt Clarky nem nézhet ám meztelen nőre, dehogy. Elszégyellte magát, ehh. Erica Durance viszont továbbra is nagyonjónő, de a szinkronhangja valami óborzalom. -
#638 szeretem a nyálcsorgató részeket