2757
-
#717 hát akkor bocs hogy lehúztam nekem nem tetszett (annyira) :)
speciel én 5. évadban találkoztam olyan részekkel amiket mások lehúztak nekem meg tetszettek :P -
#716 Banner összevágását bízd rám, nem probléma:) Csak hát idő kell:) -
#715 Lex az egyik legjobb és legösszetettebb szereplő, ő most komolyan ki fog lépni?A Lana csajt meg nem tudják eltüntetni?Hihetetlen... -
#714 még itt a bannerra visszatérve, az baj, hogy hetedik évados promócionális képek még nincsenek, csak egy nyamvadt poster Clark fejével, meg ahogy Kara repül fel, szal amíg nem lesz bővebb választék, csak úgy lehet Kara-s, ha valaki összedob egyet saját maga :)
különben még a múltkori résznél elfelejtettem mondani, hogy amikor Loist rajtakapja Lex az irodájában, akkor ugye megnézi az igazolványát, és LOL , le is állítottam ott, bakker, az az igazolványkép az Erica Durance egyik képe (vmelyik magazintól), csak rápainteltek egy szemüveget azé csinálhattak volna egy másik képet erre :)
az újat még nem láttam, de a sok negatív kritika miatt sok jót nem jósolok :S mondjuk Klemice az előző részt is lehúzta, nekem viszont s7 bestje volt eddig :D -
#713 erőltetett már ez a lara szál is... elég nekünk a suttogó lana -
#712 Ez mondjuk engem is földhöz vágott :)
egyre több baromság van a sorozatban, és gyakran szarnak a magyarázatra...
Én úgy vagyok, hogy ezt a 7. évadot még kihúzom és végignézem, mert hát ha eddig néztem akkor most már megteszem....DE HA készül 8. évad, azt garanáltan nem nézem meg...pláne mivel Lex már nem is lenne benne...és ha jól tudom más főszereplő is kétséges...egyedül ha jól tudom Tom barátunk írt alá 8 évadra. -
#711 bocs de nem bírom megállni: egy kis ízelítő a smallville.hu fórumáról
"Kara mióta lett ilyen számítógépzseni? Nem hiszem, hogy a kriptonon is volt ECDL-tanfolyam.. ez kicsit sztem erőltetett volt."
most komolyan! a lehető legátgondolatlanabb, legösszefüggéstelenebb és legfőképpen legmegfoghatatlanabb sorozatban ilyen kérdés hogy merülhet fel?? ezekre a jelzőkre a mai epizód még rátett egy nagy lapáttal, nem kizárt hogy nem tartok ki az évad végéig :S -
#710 A mérete sem stimmel. Amíg nincs más jó lesz. -
#709 Egyszerű de a célnakmegfelel,persze lehetne csicsásítani na meg attólfügg,hogy hanyadik évadnak megfelelőt,mert ugye akkor mostmár Kara is ottvan:-) -
#708 Én cseréltem ki. Amíg nincs jobb maradhat sztem. Igértem, csinálok egyet, csak hát a mikor kérdéses:)
Visszategyem addig az előzőt? -
#707 náteccik. túl eccerű :o
de látom már beszavaztad. :| -
#706 http://images.netbag.hu/20071102/02261928586.jpeg
banner update? -
#705 Akkor hajrá,nemlesz könnyú de meglehet csinálni!Mire vége a 7. évadnak addigra beérhetsz:-)
Az aktuális részt még nemláttam,töltés alatt,mert majdnem elfelejtettem.lol
Az a sok fránya sorozat+egyebek,már követni sem lehet:-) -
#704 omfg. hát ez kész. :D yól levagy maradva. 6*22 rész kb. :D +5 -
#703 érdekes, most hallok róla először, hogy tovább is csinálták a sorozatot :) én még nagyon régen láttam az első évadot, és most újra letöltöttem, jó látni hogy 7 évad van és jelenleg is megy :D próbállak utolérni titeket :D -
#702 Nekem is tetszett ez a rész,bár nemvolt pergős,de egy csipetnyivel közelebb kerültünk a Supeman-né váláshoz:-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy a végén Clark fogta az ajándékot:-) -
#701 És gondolom mindegyiknek ugyanaz a mobilja, mi?
Na mindegy én nem fogok erről vitatkozni, mert ennyit nem ér ez a sorozat! Úgyis kiderül, hogy mi az igazság és lehet hogy pofára fogsz esni. De akkor majd emlékezz a szavaidra és sorra kérhetsz bocsánatot mindenkitől akikre megorroltál... -
Scooby87 #700 SPOILEK!!ELŐZŐ IS!
már beírtam nekik...mert kajak idegesített a sok lanagyülőlő.... -
Scooby87 #699 7x05....vki elmondaná végre a smallville hungary oldalon,hogy a sok értetlenkedő felfogja....hogy több lana van és eltérő szenélyiséggel is rendelkeznek....ezért van olyan ellentétesség a karakterében....kezdenek idegesíteni,hogy lana játékát becsmérelik...miközben épp az ellenkezője igaz. -
#698 7x05
sztem meg eddig az évad legjobbja, de nem a történet miatt, hanem egyes jelenetek miatt, ami alatt elakadt a lélegzetem, ami már régen történt egy Smallville epizód alatt .
gondolok itt az elején az autó felborulására ; Lana után ugrásra (remek volt)
és még esetleg azt is megemlíthetem ,amikor Lex Bennel beszél a zárkában, egy pillanatra azt hittem, vagyis azt vártam hogy azt mondja : Clark Kent
ui: és persze Christina Millian hihetetlenül gyönyörű eyecandy, ahogy Lana-val egymás mellet álltak, nem tudtam eldönteni melyik a gyönyörűbb :D -
#697 nah ez a mai rész ritka gyenge volt szerintem eléggé kínkeservesen haladt a cselekmény ha volt ilyen... -
#696 brutális topic lett :D -
#695 azistneit már.. fojton madárnak kell nézni? ezt mind tudtam.. onnét töltöm a friss epizodokat.. de régit sosem szedtem onnét.. :C
de omg nem vagyok madár!!4 -
#694 Eztv egy tv ujság:) majdnem először oda kerülnek ki az epizódok, és általában a legfrissebb évad elérhető. Archív anyagok a bitmetv, bitgate, tvtorrents, bt-tv, torrentvalley stb oldalakon vannak. Ezekről táplálkozik mininova, demonoid, stb midrange oldalak, végül a legalsó ágon vannak a nagy gyűjtőoldalak, mint torrentspy, isohunt, newtorrents, stb. -
#693 yóde eztvn speciel mejik évadok vannakfent?nem néztem őket.. :D
éncsak ötletet montam bazze nem kell egyből a pattogás :D -
#692 400k-val eztv-ről is jön ingyen... -
#691 16ezer a 300-as
25ezerért 500 GB-ost kapsz:) -
#690 szoktál fizetni a sorozatokér? mer van egy yókis fizetős oldal.. 400k/sec maximum..
ott fennvan csomo cucc..
amugymeg.. ingynes torrentoldalakon is fentvannak a részek. főleg az 5.,6.,7. évad. -
#689 yaya. :D viccesmer.. nkeme is volt egy 120-asom.. aztán vettem uj gépet, bele 250-es vinyót.. :D és most megin ott tartok hogy kéne egy 500as.
pedig 10hónapja vettem a gépet.. de már 3 hónapja nics hejem :D -
#688 Bocs hülyén fogalmaztam, nem helyhiány van, hanem a netkapcsolatom nem olyan jó, 2MB-es és folyamatosan töltök, ha befejeztem a Star Treket, utána valószínű, hogy nekiugrok a Smallville-nek. De az még 1 hónap, aztán meg meg kell találnom, hogy honnan lehet a leggyorsabban beszerezni.Lényeg, hogy nemsokára én is elkezdem nézni a külföldi részeket, me ez a heti 1 rész a TV2-n elég kevés. -
#687 20ezerért kapsz 320as vinyót és lesz kapacitásod :D
amugy rájöttem hogy a vinyó sose elég állandó helyhiánnyal küszködöm 200assal is :D -
#686 No problem. -
#685 Mert már nem tudnám felvállalni, hogy azokat is letöltsem, jelenleg töltöm a Star Treket, Southparkot, torrentezek és játékokat.Nincs kapacitásom még a Smallville-t bevállalni, talán majd később igen, Southparkot, Star Treket eredti szinkronnal nézem, mert Southpark-nál ugye még nincs szinkron, Star Trek-nél meg a magyar borzasztóan rossz.
Majd ha lejön teljesen a Star Trek, szerintem letöltök pár Smallville részt és akkor utolérlek titeket. -
#684 jólvanmá na, nem kell úgy mellre színvi ;)
csak kicsit (nagyon :D) vicces volt, meg nem volt kedvem beírni hogy mi is a helyzet :D gondoltam majd megteszi helyettem más :) -
#683 hát.. akkor durvaság lesz.. mer sztem 6.évadot nem fogják megvenni. :D
akkor milesz? abbahgyod? vársz 1-2 évet mire tv2 megveszi a 6.évadot? meg 7.-et?:D vagy mi?
mellesleg csekkolj meg egy angolt.. felirattal. én nem tudom mi a yó szinkronba.. :o -
#682 Az már tökéletes lett volna, nyilván nem a loál zavar, hanem, hogy tudja és csak ennyit ír.Meg én a tv2-ős részeknél tartok, hiába vágom az angolt perfektül, egyszerűen magyar szinkron elfogadható és így jobban szeretem.Tehát ti már többet tudtok mint én, én még a nem szinkronizált részeket nem láttam. -
#681 deén irtam volna nkd normális infot.. :D de azért egy loált énis betoltam volna az elejére :D -
#680 Á mindig elfelejtem, hogy itt értelmes információt nem lehet kapni, de azóta már eszembejutott, Erica Durance-re gondoltam aki Louis Lane--t játsza. Nem szóltam semmit. -
#679 vááá loál :D -
#678 A Kara az aki később Clark felesége lesz?Akivel most mindig szivatják egymást?