Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zseniális ötlet volt behozni a sorozatba szerintem Spike-ot a Buffy/Angel-bõl (James Marsters)
Nagggyon komoly színész, feldobta az egész sorozatot 😊)))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mert hát a torrent nem ép a leggyorsabb modja a letöltésnek !
ugy mint pl a dc++ sziszen azon is 10 és 30 között ugrál a letöltés a szokványos 130 helyet !
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Valaki tudna adni egy még aktív linket ahonnan letudom tölteni a 4. évadot?
Elõre is köszönöm.
A rész egyébként sztem 9.2-es volt minimum (érdekes, fordulatos, ütõs 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A star wars sem jelent meg dvd szinkronban sosem, de érdekes mindenkinek van belõle magyar....errõl beszélek
Ugyanis itthon kiadtak 3 évadot csak éppen feliratosan 😞
Megvan valakinek szinkronos dvd?? (persze házilag barkácsolt vhs hanggal)
Honnan tudok szerezni?
Amúgy ahhoz képest, hogy 3 napos reg meg 2 hozzászólás elég nagy a pofája.
Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.
tévés témában igen, mindent tudok. gondolom te nem.
az idézet, ha nem vetted volna észre, akkor nem tõlem, hanem clark-tól származik. biztos félrenézted.
Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.
itt látszik, hogy nem értesz hozzá. a jóbarátokat 3 ütemben adták 1-8. évad, 9. évad, 10. évad, mivel az hbo-tól így kapták a részeket.
a fogalami zavarról meg nem szólok semmit, hogy "abbahgyják a sorozatokat" nálad megegyezik, azzal, hogy "levetítik"? jajj...😊 (amúgy ez a tipikus, magyar 12-13 éves mentalitás. ahelyett, hogy örülnél és hálát rebegnél az égnek, hogy a tv2 leadta a jóbarátokat, te szidod õket.)
ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan kérdezz.
azt viszont továbbra sem értem, hogy mit keres clark tv2-alázása a smallville topikban.
Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.
Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.
Ezt neked winnie:<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#violent>#violent><#violent>#violent>
Kuncsi
lol, és ezt miért pont ebbe a topikba írtad? (megjegyzem én nem tudok olyan tévékettõs sorozatról, ami abbamaradt volna a közepén)
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
nagyon szükségem lenne rá mert nekem a magyar szinkron 100x jobban teszett mint az eredeti felirattal
köszönöm a segítséget elõre is!!!
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
btefnet.net
tv-swarm.com
ja még itt is vannak részek:
nemesis.dyn.ro:888
dsl-4.lightnetwork.org
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
unlimitedexclusive.no-ip.com
heaven-leigh-muzik.no-ip.com:1411
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
De ez a fiatal Superman sokkal régebbi keletû találmány, már a '70-es években volt Superboy képregény, ami úgyanígy Smallvilleben játszódott többnyire, csak annyi különbség volt, hogy akkor már felvette a ruhát... meg volt egy idióta, Krypto nevû kutyája is 😄
A szereplõk amúgy egyáltalán nincsenek megkeverve, csak Pete Ross feka mivolta nem stimmel, õ az eredeti 1920-30 tól írt Supermen storykban mindig fehér, szõke srác volt, úgylátszik kellett egy afró is a sorozatba 😊
mov ah,4ch int 21h end
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Személy szerint jobban örültem, mikor szombatonként adta a TV2, mert most, hogy minden nap megy, így egy picit attól tartok, hogy ezzel ellaposítják... Bár ne legyen igazam.
mov ah,4ch int 21h end