Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Nézem az 5. szériát, és egyre jobban tetszik.
Zseniális ötlet volt behozni a sorozatba szerintem Spike-ot a Buffy/Angel-bõl (James Marsters)

Nagggyon komoly színész, feldobta az egész sorozatot 😊)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Kövesdi A
olyan cimet nem tudsz ahol nem 50-alat jönn a letöltés !
Mert hát a torrent nem ép a leggyorsabb modja a letöltésnek !
ugy mint pl a dc++ sziszen azon is 10 és 30 között ugrál a letöltés a szokványos 130 helyet !

KG21

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kövesdi A
hi nem tudja valaki hogy honan lehet leszedni szinkronosan a részeket vagy feliratosan esetleg ! de akkor jo minöség legyen !

Sziasztok.

Valaki tudna adni egy még aktív linket ahonnan letudom tölteni a 4. évadot?

Elõre is köszönöm.
hali!Nem tudnátok megmondani légyszike hogyhonnan lehet letölteni a Smallville 4.-szezontol az 5.-ig letölteni??Elõre is köszikee NAON FONTOSS LENNE
mrzed001
És folytatódik a SmallVille a 5x01 Arrival címû résszel 😊)

A rész egyébként sztem 9.2-es volt minimum (érdekes, fordulatos, ütõs 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tudom , hogy eredetileg nincs szinkronos belõle!!!!
A star wars sem jelent meg dvd szinkronban sosem, de érdekes mindenkinek van belõle magyar....errõl beszélek
Nincs szinkronos DVD, és remélem, hogy nem is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A harmadik évadból volt régen egy divx release, amiben tökéletes volt a szinkron minõség. Valszeg ezt akartak eredetileg is a DVD-re, de a kiadó nem engedte).
Ez engem is érdekelene , SZINKRON DVD!
Ugyanis itthon kiadtak 3 évadot csak éppen feliratosan 😞
Megvan valakinek szinkronos dvd?? (persze házilag barkácsolt vhs hanggal)
szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron szinkron
Honnan tudok szerezni?
LezLee
Winnie nézd el neki, még tudatlan! 😊))

Amúgy ahhoz képest, hogy 3 napos reg meg 2 hozzászólás elég nagy a pofája.
nem tudjátok véletlenül honnan lehetne leszedni a szinkront a részekhez?
új fiú? 😊) Regisztráció idõpontja: 2005. 08. 19. - lol

Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.

tévés témában igen, mindent tudok. gondolom te nem.

az idézet, ha nem vetted volna észre, akkor nem tõlem, hanem clark-tól származik. biztos félrenézted.

Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.

itt látszik, hogy nem értesz hozzá. a jóbarátokat 3 ütemben adták 1-8. évad, 9. évad, 10. évad, mivel az hbo-tól így kapták a részeket.

a fogalami zavarról meg nem szólok semmit, hogy "abbahgyják a sorozatokat" nálad megegyezik, azzal, hogy "levetítik"? jajj...😊 (amúgy ez a tipikus, magyar 12-13 éves mentalitás. ahelyett, hogy örülnél és hálát rebegnél az égnek, hogy a tv2 leadta a jóbarátokat, te szidod õket.)

ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan kérdezz.

azt viszont továbbra sem értem, hogy mit keres clark tv2-alázása a smallville topikban.
winnie!
Azt hiszed, hogy te mindent tudsz?Röhejesek a kis idézeteid.
Amúgy én egyetértek Clarkkal,abbahagyják a jó sorozatokat,pl.:a Jóbarátokat is csak NEGYEDSZERRE tudták végig levetíteni.
Ezt neked winnie:<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#violent><#violent>

Kuncsi

Birom a rohadt tv2 minden fasza sorozatba belekezd azutan abbahaggya a kozepenel.

lol, és ezt miért pont ebbe a topikba írtad? (megjegyzem én nem tudok olyan tévékettõs sorozatról, ami abbamaradt volna a közepén)
Clark
Birom a rohadt tv2 minden fasza sorozatba belekezd azutan abbahaggya a kozepenel.<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

nem tudjátok véletlenül honnan lehetne leszedni a szinkront a részekhez?
nagyon szükségem lenne rá mert nekem a magyar szinkron 100x jobban teszett mint az eredeti felirattal
köszönöm a segítséget elõre is!!!
MrSpock
Jaja én is néztem:-)Tipikus házikedvenc.

Go Jeff Go!!!!

KG21
háá a legújabb részben találnak egy szuperkutyát, és Clark Krypto-nak akarja elnevezni 😄D Meg fürdetés után ráadnak egy piros köpenyt is amiben tök úgy néz ki, mint a képregénykutya, de aztán késõbb abban maradnak, hogy majd a következõ kutyáját nevezheti el majd így.

MrSpock
Torrentrõl szedtem,hát azért lehetet volna gyorsabb is,de a lényeg csak lejött.

Go Jeff Go!!!!

igen
ehet leszedni normális sebességel az 1,2,3 szezont???????
MrSpock
Én is mindet,meg az eddigi 3 szezont is.
Kíváncsi vagyok a további fejleményekre.

Go Jeff Go!!!!

KG21
én leszedtem a 4. évad eddigi részeit mind, miután a TV2-n vége lett a 3. évadnak.

galenius
emule,limewire

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

MrSpock
Követi valaki az aktuális epizódokat?

Go Jeff Go!!!!

http://w2.tvtorrents.tv:8081/
btefnet.net
tv-swarm.com
Vi nemtud egy olyan Inges helyet (a DC-n kivül) ahonan lehet leszedni részeket??????????
galenius
felirat a smallville hazai fansite-on.
ja még itt is vannak részek:
nemesis.dyn.ro:888
dsl-4.lightnetwork.org

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
tetsuo:
unlimitedexclusive.no-ip.com
heaven-leigh-muzik.no-ip.com:1411

vannak dc-s keresõ programok. letölthetõk is, meg webalapúak is.
Tetsuo
Off: Általánosan dcn hogyan lehet keresni, hiszen külön végik kell nézni az összes hubot, nem? /bocs. modemes vok.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

KG21
speciel volt neki régeben egy szép '86-os Chevrolet Camaroja, ami felrobbant az egyik részben, de nem hinném, hogy ez tudatos elõzmény lett volna ehhez a FNF koppincshoz.

Panzermeyer
Így igaz. Meg Pete -hez sem igazán értem, hogy hogyan társították ezt a nagy autómániát, vagy legalábbis nem emléxem, hogy elõtte ilyen lett volna. Ilyen volt?

mov ah,4ch int 21h end

galenius
a dc-n fenn van a earthsea, sztem jó.

KG21
mai rész hatalmas Fast and the furious koppintás volt, ami kissé idétlenre sikeredett sztem, mert egyáltalán nem illenek az illegális gyorsulási versenyek az unalmas vidéki kisvárosba.

tényleg elég fura lenne, ha a 30-as években játszódna😊
a szigetvilág ciklus klasszikus. (jó, én is csak a címet ismerem, de két rész itt van a polcomon😊
Panzermeyer
Én nem képregényben, hanem rajzfilmben láttam még anno. Nem tudom pontosan, de... mintha úgy rémlene a technika alapján, hogy Hanna-Barbara készítésû produkció volt.

mov ah,4ch int 21h end

KG21
ja repült, és beszélt is 😄DD Van egy régi Superman képregényem, amiben szerepel 😊

Panzermeyer
Jaaaj, és a kutya is tudott repülni, igaz? Asszem akkor azt láttam 😄

mov ah,4ch int 21h end

KG21
A képregények mostanában modernizálva lettek kissé, elindultak az Ultimate jelzésû sorozatok 2000 körül, amikben a szereplõk tínédzserek, Pókember, X-Men stb, szinte az összeset megcsinálták ilyenre.
De ez a fiatal Superman sokkal régebbi keletû találmány, már a '70-es években volt Superboy képregény, ami úgyanígy Smallvilleben játszódott többnyire, csak annyi különbség volt, hogy akkor már felvette a ruhát... meg volt egy idióta, Krypto nevû kutyája is 😄
A szereplõk amúgy egyáltalán nincsenek megkeverve, csak Pete Ross feka mivolta nem stimmel, õ az eredeti 1920-30 tól írt Supermen storykban mindig fehér, szõke srác volt, úgylátszik kellett egy afró is a sorozatba 😊

Panzermeyer
Hát igen... van benne némi igazság, ha a régi Superman filmet nézzük. De amúgy a Lois és Clark nem a jelenben játszódik? És annak idején a Christopher Reeve fõszereplésével készült superman filmek nem a jelenben játszódtak??? 😊

mov ah,4ch int 21h end

Tetsuo
A múltkor láttam ezt a Smallwillt, hát úgy emléxem a jelenben játszódik (akkor hogy elõzménye a Superman-nek?) és a szereplõk v a nevek meg vannak keverve, nameg a Clark nagyapja is elég fura; tehát ez elég laza kapcsolat az eredetivel. Vagy nem?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

KG21
mér kéne ismernem <#wow3>

Panzermeyer
Én is imádom ezt a sorozatot, már láttam a 3. évadot végig, viszont a 4-ikbõl nem mindet, amit levetítettek amcsiban. Amikor láttam a 3. évad uccsó részét, haverral nem bírtuk ki, hogy ne nézzük meg a 4. évad legelsõ epizódját, olyan kíváncsiak voltunk, hogy most mi lesz 😄

Személy szerint jobban örültem, mikor szombatonként adta a TV2, mert most, hogy minden nap megy, így egy picit attól tartok, hogy ezzel ellaposítják... Bár ne legyen igazam.

mov ah,4ch int 21h end

nem mondod komolyan, hogy nem ismered a leguin-féle earthsea-t? 😮
KG21
azért annyit nem ér ez a Kristen Kreuk, hogy ismeretlen sci-fiket töltsek le csak miatta 😊

Solya
Sajna a scifi....de le lehet tölteni torrenttel...még én sem láttam de bizti jó