2757
  • Flamer
    :|
  • Kicsikiraly
    most így estefelé rámjött, hogy megnézzem az új részt. hát az első benyomásom az volt, hogy a sorozat összes eddigi része azért készült, hogy ez létrejöhessen :D valami hihetetlenül jó volt :D ahogy körvonalazódik a Superman dolog, de azért a többi történetszál is szépen köréolvad. Nekem nagyon tetszett, remélem az elkövetkezendő részek is hasonlóak lesznek :D
  • Flamer
    hát én remélem ez az uccso évad.
  • Narxis
    Jaja, a történet már Metropolisban játszódik, de mintha az írók Smallville-ben ragadtak volna. :(
  • Kicsikiraly
    még az új részt nem láttam, de mellesleg tényleg csinálhatnának vmi fő vonalat (pl 7 évadot nagyon jól megcsinálták a végefelé) és nem ezt a "freak-of-the-week" cuccot folytatni, amit az elején. mellesleg nekem továbbra is tetszik a sorozat, de jobban tetszene egy olyan igazi supermanné válásos sztori, vagy hasonlók.
  • Narxis
    Jaja, Chloe folytatja Lana munkáját és segít a meteor fertőzötteken. Clark-ot annyira emészti a bűntudat, hogy mindenkit meg akar menteni.

Amúgy ami gáz, hogy mindig ugyanaz a sztori, egy elmebeteg fertőzött támad meg mindenkit, Clark valami nevetséges módon legyőzi(most pl. egy gumiabroncsot vágott a támadhoz, kb. fél perc volt az egész harc az epizódban). Nagyon látszik, hogy nincs pénz, de a nézettség meg kéne. Garantálom, hogy ha így folytatják akkor nem lesz 9. évad, igaz, már a 8-nak se volt értelme.
  • Csak77
    Valaki mondja már meg nekem, hogy a 8 évad 5-ös, és 6-os része közt mégis mi a fene történt? A 6-osban miért kezd hirtelen Clark hősködni? Miért lett ilyen áruló, szinte már gonosz Clark? Cloie-nak mi ez a gyülése tulajdonképpen?

Iszonyat szar ez a sorozat már így, semmi értelme az egésznek.
  • Flamer
    nanny yólfordit. (y)
  • Kicsikiraly
    gondolkoztam hogy lefordítom, de inkább nannyra hagyom, mer csak belémkötnének :D
  • Flamer
    ez teljesen nannytől függ.. és általába már kedden szokott lenni.
  • zsotesz
    az első részhez asszem múlt hét csütörtökön lett felirat, tehát lehet, hogy most is várnod kell csütörtökig.
  • Flamer
    learn english.
  • Kicsikiraly
    de felirat nem? :)
  • Gegeretro
    csak az a gáz hogy angol van fent csak
  • Kicsikiraly
    hosszupuska
  • Gegeretro
    nem tud valaki 8*2 höz felíratott? már nagyon megakarom nézni
  • ikegami
    Na az jó. Örülök.
    Köszi.
  • zsotesz
    igen, ha minden igaz akkor úgy a 8., 9., 10. rész környékén.
  • ikegami
    Kara vissza fog valamikor térni?
  • Kicsikiraly
    [egyetért] :D
  • zsotesz
    Az jó duma volt.
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah, szexi volt benne a kiscsaj, hangja is de leginkább a kinézete. :D Olyan vad de mégis mmmm
  • Kicsikiraly
    meg :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

I'm getting married? :O
  • zsotesz
    Megnézte valaki az új részt?
  • Danny1987
    Asszem az apja halála miatt hagyta ott az egyetemet.
  • Narxis
    Jó arc.
  • Flamer
    eljött. otthagyta .. ennyi :D
  • Kicsikiraly
    nem fejezte be. valahol a brainiaces évadban (mostmár összemosódnak, nem tudom pontosan melyik) eljött az egyetemről valami megmentős vagy ilyesmi ok miatt. meg kéne nézni azt a részt, vagy valaki hátha pontosabban emlékszik.
  • Csak77
    Azt mondjátok meg nekem, hogy Clark mikor fejezte be a egyetemet? A gimis éveit végig láttuk. Aztán ugye volt pár évaddal ezelött, hogy járt az egyetemre... ott volt Braniac a tanára. Aztán az a egyetemi dolog hirtelen megszünt. Most a nyolcas évadban meg már dolgozik mint újságíró. Nem értem.
  • Kicsikiraly
    ja értem, csak eddig azt hittem 24-én, és minden szerdán jön ki új rész :D
  • Flamer
    márottvan.
  • Klemice
    amikor ott adják pl szept 25-én az magyar idő szerint hajnali 2 óra szeptember 26 és hajnali 4kor kerül fel torrentre
  • Narxis
    Ja, ok.
  • Klemice
    holnap van az új rész emberek
  • Kicsikiraly
    és hol van? :( én eztv-n nem látom :(
  • Klemice
    mimimi?
  • Narxis
    De.
  • Kicsikiraly
    nem ma kellett volna jönnie a 2. résznek?
  • Jrex
    Igen erre,köszi.
  • Narxis
    lol