2757
-
#997 :| -
#996 most így estefelé rámjött, hogy megnézzem az új részt. hát az első benyomásom az volt, hogy a sorozat összes eddigi része azért készült, hogy ez létrejöhessen :D valami hihetetlenül jó volt :D ahogy körvonalazódik a Superman dolog, de azért a többi történetszál is szépen köréolvad. Nekem nagyon tetszett, remélem az elkövetkezendő részek is hasonlóak lesznek :D -
#995 hát én remélem ez az uccso évad. -
#994 Jaja, a történet már Metropolisban játszódik, de mintha az írók Smallville-ben ragadtak volna. :( -
#993 még az új részt nem láttam, de mellesleg tényleg csinálhatnának vmi fő vonalat (pl 7 évadot nagyon jól megcsinálták a végefelé) és nem ezt a "freak-of-the-week" cuccot folytatni, amit az elején. mellesleg nekem továbbra is tetszik a sorozat, de jobban tetszene egy olyan igazi supermanné válásos sztori, vagy hasonlók. -
#992 Jaja, Chloe folytatja Lana munkáját és segít a meteor fertőzötteken. Clark-ot annyira emészti a bűntudat, hogy mindenkit meg akar menteni.
Amúgy ami gáz, hogy mindig ugyanaz a sztori, egy elmebeteg fertőzött támad meg mindenkit, Clark valami nevetséges módon legyőzi(most pl. egy gumiabroncsot vágott a támadhoz, kb. fél perc volt az egész harc az epizódban). Nagyon látszik, hogy nincs pénz, de a nézettség meg kéne. Garantálom, hogy ha így folytatják akkor nem lesz 9. évad, igaz, már a 8-nak se volt értelme. -
Csak77 #991 Valaki mondja már meg nekem, hogy a 8 évad 5-ös, és 6-os része közt mégis mi a fene történt? A 6-osban miért kezd hirtelen Clark hősködni? Miért lett ilyen áruló, szinte már gonosz Clark? Cloie-nak mi ez a gyülése tulajdonképpen?
Iszonyat szar ez a sorozat már így, semmi értelme az egésznek. -
#990 nanny yólfordit. (y) -
#989 gondolkoztam hogy lefordítom, de inkább nannyra hagyom, mer csak belémkötnének :D -
#988 ez teljesen nannytől függ.. és általába már kedden szokott lenni. -
zsotesz #987 az első részhez asszem múlt hét csütörtökön lett felirat, tehát lehet, hogy most is várnod kell csütörtökig. -
#986 learn english. -
#985 de felirat nem? :) -
Gegeretro #984 csak az a gáz hogy angol van fent csak -
#983 hosszupuska -
Gegeretro #982 nem tud valaki 8*2 höz felíratott? már nagyon megakarom nézni -
#981 Na az jó. Örülök.
Köszi. -
zsotesz #980 igen, ha minden igaz akkor úgy a 8., 9., 10. rész környékén. -
#979 Kara vissza fog valamikor térni?
-
#978 [egyetért] :D -
zsotesz #977 Az jó duma volt. -
#976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, szexi volt benne a kiscsaj, hangja is de leginkább a kinézete. :D Olyan vad de mégis mmmm -
#975 meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
I'm getting married? :O -
zsotesz #974 Megnézte valaki az új részt? -
#973 Asszem az apja halála miatt hagyta ott az egyetemet. -
#972 Jó arc. -
#971 eljött. otthagyta .. ennyi :D -
#970 nem fejezte be. valahol a brainiaces évadban (mostmár összemosódnak, nem tudom pontosan melyik) eljött az egyetemről valami megmentős vagy ilyesmi ok miatt. meg kéne nézni azt a részt, vagy valaki hátha pontosabban emlékszik. -
Csak77 #969 Azt mondjátok meg nekem, hogy Clark mikor fejezte be a egyetemet? A gimis éveit végig láttuk. Aztán ugye volt pár évaddal ezelött, hogy járt az egyetemre... ott volt Braniac a tanára. Aztán az a egyetemi dolog hirtelen megszünt. Most a nyolcas évadban meg már dolgozik mint újságíró. Nem értem. -
#968 ja értem, csak eddig azt hittem 24-én, és minden szerdán jön ki új rész :D -
#967 márottvan. -
#966 amikor ott adják pl szept 25-én az magyar idő szerint hajnali 2 óra szeptember 26 és hajnali 4kor kerül fel torrentre -
#965 Ja, ok. -
#964 holnap van az új rész emberek -
#963 és hol van? :( én eztv-n nem látom :( -
#962 mimimi? -
#961 De. -
#960 nem ma kellett volna jönnie a 2. résznek? -
#959 Igen erre,köszi. -
#958 lol