2757
  • Kiado
    Thx!

És ha esetleg 1 részt sem láttam volna belőle, csak megtetszett a zene bemutató alatt?:)

Amúgy most kezdtem el 8. évadot, de nem tűnt fel, hogy lett volna benne ez a szám :D
  • Csak77
    Lassan 9éve minden smallville részben hallható a szám...
  • Narxis
    Remy Zero- Save me
  • Kiado
    Valakinek nincs ötlete, hogy mi a szám címe, amit játszanak Viasat 3-on a Smallville bemutató alatt?
  • Narxis
    Fél a repüléstől.
  • chapog
    valakinek van valami tippje,hogy mikor kezd már el röpködni Clark?
    mert az még hiányzik....
  • Narxis
    Ez jobban tetszik,a zene miatt is.
  • spike0007
    Metropolis2 ez se rossz
  • spike0007
    Amugy nem tudom hogy vagytok vele de én a készítők helyében mikor lezárják a sorit megcsinálnám az új mozifilmet is ezekkel a szereplőkkel, Tom Welling nálam sokkal jobb Superman mint Brandon Routh, bár Őt is bírtam!:) De Tom Welling a legjobb Cristopher Reeve óta!
  • spike0007
    Metropolis
    Ilyen lehetne a 8-ik évad vége vagy a 9ik évad mint záró évad!:) Ügyesen meg van csinálva és nekem nagyon tetszik!:)
  • benkoszabi
    lol volt a mai rész vége..hihetetlen nyúlás az x-aktákból...:
    - lex mint a világ megmentője, aki igazából jó, és csak az idegenek invázióját akarja megkérdőjelezhető módszerekkel megakadályozni, kicsit hasonlít az x-aktás szindikátusra, illetve a cigarettás férfire, akik mind a földet akarták megmenteni ugyancsak az idegenek támadásától, és ugyancsak megkérdőjelezhető módszerekkel
    - olajszerű idegen eredetű anyag a kémcsőben?....szintén x-aktás nyúlás, melyben szintén fekete színű volt a cucc, mely szintén idegen eredetű volt, és tljesen véletlenül tök ugyanúgy szivodik fel az emberekben, mint ahogy a smallville vasárnapi epizódjában a tudós-őben...de még tovább megyek...a nőnek a szeme pillanatra feketére változott, és az x-aktákban a fekete olaj ugyan ezt művelte az áldozatokkal...szemük feketére változott....azért jó a sorozat, de lehetnének eredetibbek is
  • Kicsikiraly
    vicces lenne ha kiderülne hogy a sorozatban is ikertestvérek :D (elvégre se Jimmyről se arról a másikról (Talán Eric-nek mondanám elsőre, ilyesmire emlékszem)nem tudunk kb semmit :D)
  • Csak77
    Jah, az a durva, hogy még a hanguk is szinte ugyanolyan...
  • El Protector
    jahh ok, így már érthető :)
  • Flamer
    sdfsd :D!!
  • Challanger
    (emegmivót?)

na itt a kép

• Challanger
  • Challanger
    Az a színész ikertestvére volt, aki egyébként az X-man filmekben Bobby Drake.
  • Flamer
    yadeaz nem jimmyvolt. nemár :&4
  • Flamer
    azszerepelt máskoris.
  • El Protector
    Azt nem tudom, hogy figyeltétek-e, de az első évadban már szerepelt Jimmy, méghozzá a 12. részben, ahol azt a gyereket játssza, aki egy villámcsapás után megkapja Clark képességeit :)
  • Flamer
    hátazlehet. nemis akarom :D
  • MerlinW
    2009-Jan-15 Smallville 08x11 Legion
    2009-Jan-22 Smallville 08x12 Bulletproof
    2009-Jan-29 Smallville 08x13 Power
    2009-Feb-05 Smallville 08x14 Requiem
    2009-Feb-12 Smallville 08x15 Infamous
  • MerlinW
    Jó az, csak nem érted a lényegét:)
  • Kicsikiraly
    nem a kamera miatt cloverfieldes, hanem ott is ugyanez volt, h jókívánságokat vesznek föl, nagyba megy a buli meg stb, és aztán hirtelen nagy robaj, fény elmegy.
  • Csak77
    Inkább blair witch-es, ha már a "eredetit" idézzük!
  • Flamer
    hogyaz a cloverfield mekkoraszar. :w
  • Kicsikiraly
    érdekes rész volt, erre is megadnám a 9/10-et, voltak jobb része is, de azért nem volt rossz :D

kicsit cloverfieldes volt az eleje :D
  • Athletic  Bilbo
    az volt köszi :)
  • Athletic  Bilbo
    ha az akkor köszi. ha meg nem akkor is :)
  • zsotesz
    asszem ez: Vast - Don't take your love away
  • Athletic  Bilbo
    nem tudja vki ,hogy mi az utsó rész utsó pár percének a zenéje?
    thx
  • MerlinW
    10-es rész utolsó 15perce zseniális lett
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ez omgwtfroflcoopter rész volt, visszahoztak pár szereplőt, Lananak tetszik az új haja, Lex él és virul, Clark még mindig közhelyeket durrogtat a kamerába, felemás rész volt szerintem.
  • Flamer
    házxa. énis yobbra vártam. éis aszittem dommsday valami faszábblesz
  • zsotesz
    Én is elégedett vagyok eddig ezzel az évaddal, eddig végülis minden rész tetszett. Tavaly a 7. évadról nem mondhattam ugyanezt.
  • Klemice
    hát én a 9-esnél szarra számítottam kaptam egy jót
    itt meg nagyon jó valami tyűha részt vártam erre kaptam egy gyenge közepes részt :\
  • Csak77
    Szerintem pedig nagyon jó rész volt, kár, hogy nem ilyen volt az egész évad! Doomsday-t ennél jobbra nem lehet megcsinálni! Most jan 15-ig szünet! :(
  • Klemice
    hát nekem nem jött be ez a 10es rész..
    egyre gyengébb a smallville
  • zsotesz
    Nekem is tetszett az epizód, remélem Chloe emlékei majd visszatérnek Clarkról. Ismerve a 11.rész spoilereit erre talán van esély.