2757
-
Kiado #1077 Thx!
És ha esetleg 1 részt sem láttam volna belőle, csak megtetszett a zene bemutató alatt?:)
Amúgy most kezdtem el 8. évadot, de nem tűnt fel, hogy lett volna benne ez a szám :D -
Csak77 #1076 Lassan 9éve minden smallville részben hallható a szám... -
#1075 Remy Zero- Save me -
Kiado #1074 Valakinek nincs ötlete, hogy mi a szám címe, amit játszanak Viasat 3-on a Smallville bemutató alatt? -
#1073 Fél a repüléstől. -
chapog #1072 valakinek van valami tippje,hogy mikor kezd már el röpködni Clark?
mert az még hiányzik.... -
#1071 Ez jobban tetszik,a zene miatt is. -
spike0007 #1070 Metropolis2 ez se rossz -
spike0007 #1069 Amugy nem tudom hogy vagytok vele de én a készítők helyében mikor lezárják a sorit megcsinálnám az új mozifilmet is ezekkel a szereplőkkel, Tom Welling nálam sokkal jobb Superman mint Brandon Routh, bár Őt is bírtam!:) De Tom Welling a legjobb Cristopher Reeve óta! -
spike0007 #1068 Metropolis
Ilyen lehetne a 8-ik évad vége vagy a 9ik évad mint záró évad!:) Ügyesen meg van csinálva és nekem nagyon tetszik!:) -
benkoszabi #1067 lol volt a mai rész vége..hihetetlen nyúlás az x-aktákból...:
- lex mint a világ megmentője, aki igazából jó, és csak az idegenek invázióját akarja megkérdőjelezhető módszerekkel megakadályozni, kicsit hasonlít az x-aktás szindikátusra, illetve a cigarettás férfire, akik mind a földet akarták megmenteni ugyancsak az idegenek támadásától, és ugyancsak megkérdőjelezhető módszerekkel
- olajszerű idegen eredetű anyag a kémcsőben?....szintén x-aktás nyúlás, melyben szintén fekete színű volt a cucc, mely szintén idegen eredetű volt, és tljesen véletlenül tök ugyanúgy szivodik fel az emberekben, mint ahogy a smallville vasárnapi epizódjában a tudós-őben...de még tovább megyek...a nőnek a szeme pillanatra feketére változott, és az x-aktákban a fekete olaj ugyan ezt művelte az áldozatokkal...szemük feketére változott....azért jó a sorozat, de lehetnének eredetibbek is -
#1066 vicces lenne ha kiderülne hogy a sorozatban is ikertestvérek :D (elvégre se Jimmyről se arról a másikról (Talán Eric-nek mondanám elsőre, ilyesmire emlékszem)nem tudunk kb semmit :D) -
Csak77 #1065 Jah, az a durva, hogy még a hanguk is szinte ugyanolyan... -
El Protector #1064 jahh ok, így már érthető :) -
#1063 sdfsd :D!! -
#1062 (emegmivót?)
na itt a kép
-
#1061 -
#1060 Az a színész ikertestvére volt, aki egyébként az X-man filmekben Bobby Drake. -
#1059 yadeaz nem jimmyvolt. nemár :&4 -
#1058 azszerepelt máskoris. -
El Protector #1057 Azt nem tudom, hogy figyeltétek-e, de az első évadban már szerepelt Jimmy, méghozzá a 12. részben, ahol azt a gyereket játssza, aki egy villámcsapás után megkapja Clark képességeit :) -
#1056 hátazlehet. nemis akarom :D -
#1055 2009-Jan-15 Smallville 08x11 Legion
2009-Jan-22 Smallville 08x12 Bulletproof
2009-Jan-29 Smallville 08x13 Power
2009-Feb-05 Smallville 08x14 Requiem
2009-Feb-12 Smallville 08x15 Infamous -
#1054 Jó az, csak nem érted a lényegét:) -
#1053 nem a kamera miatt cloverfieldes, hanem ott is ugyanez volt, h jókívánságokat vesznek föl, nagyba megy a buli meg stb, és aztán hirtelen nagy robaj, fény elmegy. -
Csak77 #1052 Inkább blair witch-es, ha már a "eredetit" idézzük! -
#1051 hogyaz a cloverfield mekkoraszar. :w -
#1050 érdekes rész volt, erre is megadnám a 9/10-et, voltak jobb része is, de azért nem volt rossz :D
kicsit cloverfieldes volt az eleje :D -
#1049 az volt köszi :) -
#1048 ha az akkor köszi. ha meg nem akkor is :) -
zsotesz #1047 asszem ez: Vast - Don't take your love away -
#1046 nem tudja vki ,hogy mi az utsó rész utsó pár percének a zenéje?
thx -
#1045 10-es rész utolsó 15perce zseniális lett -
#1044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez omgwtfroflcoopter rész volt, visszahoztak pár szereplőt, Lananak tetszik az új haja, Lex él és virul, Clark még mindig közhelyeket durrogtat a kamerába, felemás rész volt szerintem. -
#1043 házxa. énis yobbra vártam. éis aszittem dommsday valami faszábblesz -
zsotesz #1042 Én is elégedett vagyok eddig ezzel az évaddal, eddig végülis minden rész tetszett. Tavaly a 7. évadról nem mondhattam ugyanezt. -
#1041 hát én a 9-esnél szarra számítottam kaptam egy jót
itt meg nagyon jó valami tyűha részt vártam erre kaptam egy gyenge közepes részt :\ -
Csak77 #1040 Szerintem pedig nagyon jó rész volt, kár, hogy nem ilyen volt az egész évad! Doomsday-t ennél jobbra nem lehet megcsinálni! Most jan 15-ig szünet! :( -
#1039 hát nekem nem jött be ez a 10es rész..
egyre gyengébb a smallville -
zsotesz #1038 Nekem is tetszett az epizód, remélem Chloe emlékei majd visszatérnek Clarkról. Ismerve a 11.rész spoilereit erre talán van esély.