2757
  • Flamer
    7évad még nem ment le végig szinkronba igy a tejjes még nincs meg.
    de: http://www.mxyzptlk.atw.hu/
    vagy sorozatok.co.nr
  • Hedic
    Csá!
    tud valaki adni egy olyan honlapot ahol le lehet töltsni a sorozat 7 évadát szinkronosan?a 11 résztöl kellenetud valki segiteni??
    THX elöre is!
  • Flamer
    hátpersze mer ezmeg kivánságműsor meg ezzel a szar nyilvánvaló jelenettel kéne zárni. kurvaunalmasmár.
  • Danny1987
    Én a befejező jelenetet úgy képzelem el hogy clark superman köntösben kirepül az erődből közben john williams superman theme szól aztán gó világűr.

Ahogy a mozis részeket szokták befejezni.
  • Narxis
    Szerintem az a baj, hogy nem elég népszerű a csatorna amin megy a sorozat vagy nem tom...
  • Flamer
    demérnincs. miféle hüjeség ez.. dolgozzanak kevesebbér. ha normálisak lennének akkor beérnék a 1millo/rész hejett a sztárok 500k-val és máris lenne pénz. csakhogy ezek is ojan mint a politikusok. mindenki mondja le de az ö pénzükből nem adnak.

rohatt csicska az egész banda.
  • Kicsikiraly
    nem sajnálják, csak nincs :D
  • zsotesz
    Én is azt mondom (bármennyire is szeretem a sorozatot), hogy ebben az évadban be kéne fejezni. Bár én úgy tudom, hogy Lois-t és Clark-ot nem fogják összehozni.
  • Flamer
    szerintemis legyen vége de ne legyen hátborzongató..

amúgy nem értem ha ijen gecyól megy az sv meg legnézetebb sory egyike akkor faszé sajnájják ap énzt.. :|
  • Kicsikiraly
    btw én teljesen amellet vagyok, hogy most kéne egy szép befejezés a sorozatnak. szépen előkészítik a supermanséget, lois és clark összejön, justice league összeáll, és szép lezáró jelenettel vége a sorinak. Így teljes lenne a kép, nem lenne túl nyújtott, és nem menne el a pénzhiány miatt ilyen gagyi irányba. ja és persze valami jó kis lezáró zene is, hogy olyan hátborzongatós legyen az utolsó jelenet :)
  • Kicsikiraly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    . A 8. szezon egyik nagy dobása Doomsday és Clark Kent ütközete mellett várhatóan a Tess által összehozott Injustice League és a Justice League összecsapása lesz. A kettő közül legalábbis az egyik biztosan megvalósul.
    can't wait 8)
  • Kicsikiraly
    sokkal egyszerűbB: elindítod az avi-t bsplayerben, és a feliratfájlt simán behúzod a lejátszóba :)
  • Flamer
    nacsakamer. A(z) dlp2.data.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
  • Flamer
    nebasszmár. egy képet adata cskahogy letöltésbuziság legyen. mennymár .|
    ti tuggyátok mi az a tárhely? vagy ingyen képfeltöltő hely? írjak párat?:O! omfg!
  • Flamer
    vlc.:4
  • zoliii
    Smallville háttérkép (krypton jelekkel +Clark)
    http://www.mxyzptlk.atw.hu/ Smallville részek :)
  • zsotesz
    Tegyél fel egy k-lite codec-et azt annyi.
  • Narxis
    Teljesen korrekt cikk. Nekem is ezért nem tetszett az utóbbi pár rész, az összecsapásokon(vagy azok hiányán) látszik, hogy nincs pénz és ezek nélkül egy sima tini szappanopera meghintve egy kis melodrámával. A történetek jók amúgy, tetszett az uccsó rész sztorija. Én azt mondom, hogy ha nincs pénz akkor fejezzék be a sorozatot, nincs értelme így...szvsz. Doomsday-t szerintem jól rakták össze, bár érdekes, hogy mindig sötétben, kevés fényben és többnyire a fejét mutogatták eddig.
    Rosenbaum visszatérésének meg nagyon örülök, bár mondta is, hogy vissza fog még jönni...
  • MerlinW
    Írta threeman:

smallville.s07e01.avi
    smallville.s07e01.srt

Elindítod BS-el az avit és lesz feliratod. Egyébként meg jobb klikk, feliratok/subtitles
  • FCBXavi
    köszi, de bsplayerbe hogy addhatom hozzá?
  • threeman
    kell egy progi, ami a film alá teszi a feliratot, pl.: directvobsub. VAGY olyan lejátszó progi, ami kezeli a feliratokat, pl.: bsplayer
    aztán legyen ugyanaz a felirat fájlneve, mint a videónak, hogy a directvobsub felismerje (smallville.s07e01.avi és smallville.s07e01.srt), VAGY a bsplayerben add a videóhoz a feliratot miután megnyitottad a videót...
  • FCBXavi
    Helo!
    Letöltöttem 1 részt a 7.évadból és nem tom beüzemelni a feliratot pedig letöltöttem. Tud vki segíteni?
    Előre is köszönöm!
  • Flamer
    A SIKER KULCSA :C cant klikk :|
  • MerlinW
    A sorozat helyzete és jövője
  • Flamer
    de hát a yövőbe találkozott vle csak nem kölöként :D
  • Kicsikiraly
    fasza rész volt. az a villámos gyerek testesíti meg a szupermen fanokat akik smallvillet néznek és rá várnak 8 éve :D
  • Flamer
    dö lídzsön!
  • Klemice
    nekem bejött
  • Narxis
    Azért jobb részre számítottam..
  • Narxis
    http://209.160.67.56/monkey.php

HEUR/HTML.Malware

Avira Premium Security Suite
  • zoliii
    Smallville
    Smallville 08x11 Legion
    Smallville 08x12 Bulletproof ezek hamarosan fent lesznek ezen az oldalon is.
  • Kicsikiraly
    \o/
  • MerlinW
    2009-Jan-15 Smallville 08x11 Legion
    2009-Jan-22 Smallville 08x12 Bulletproof
    2009-Jan-29 Smallville 08x13 Power
    2009-Feb-05 Smallville 08x14 Requiem
    2009-Feb-12 Smallville 08x15 Infamous
    2009-Feb-19 Smallville 08x16 Turbulence
  • Flamer
    eztv.
  • Narxis
    Ja megvan. :)
  • Narxis
    Mikor jön az új epizód? Gugli sux.
  • MerlinW
    Jó kis 10 éves dal:)

(1999) Blyss - Diffs Lucky Day albumon van. 2000-ben lett Lifehouse, azon is rajta van a dal.
  • Kiado
    Köszi az építő jellegű hozzászólást :)

Egyébként másik fórumon már megadták: Lifehouse - Breathing
  • Flamer
    netán akkor veddfel bazge.. ugy unom már ezt. másik foumon is ezzle tömik tele a topikot hogy mijen zene megy alatta de kiafasz nézi a rohatt viasatott főleg a reklámokat?:o
    ottis meg ittis leirom már hogy VEGYÉTEK FEL és netán akkor megmondjuk miaz.
  • Kiado
    Megnéztem, de nem erre gondoltam, hanem most reklámozzák Viasaton Smallville-t és alatta megy egy zene, de nem a Save Me.