Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszarom a spoilert 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Evadonkent 1200FT a Smallville.
DVDRippes, magyar nyelvu.
(1-5.evadig van meg)
Van hozza borito is. De csak az elso evade magyar.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Át tudod nekem írni az elsõ évadot, ha megkérlek?
Ha van MSN-ed, vegyél fel: [email protected]
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
http://loal.atw.hu
hm most akkor a 1-5ig magyar vagy csak az elsõ?
Végre megszerztem a smallville sorozatot magyarul (1-5.évadig).
Csak magyar borítót nem találok hozzá, sajnos. Csak az elsõ évad magyar nyelvû.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
amugy volta asszem fordítási hiba.. mer mintha Clark elmonta volna Cloenak hogy a kriptonról származik.. mármint emlitette a nevet a feliratos verzioba.. és a szinkronba nem volt.. de lehet tévedem :|
Én eddig INNEN SZEDTEM LE MINDET. aZ 5.-KET IS INNEN FOGOM<#nyes>#nyes>
már nagyon húzás lenne. "kiképzés" és kész. legyencsak vége.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
smallville.hu
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Én is az fgab-ról szoktam tölteni a Smallvillet. Csak az a bajom, hogy a régebbi részek nem akarnak lejönni. Ha meg elkezdi tölteni, akkor kb. csak 36%-ig megy. Chello mediumom van. Feltelepítettem, a Megauploadot is. Kinek van valami ötlete? 😊
Tudtok ajánlani, egy smallvilles torrent oldalt?
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
hawerral megxeztük dvd n a 4 edik meg 5ödik évadot, s néztük mindállat magyar felirattal, azota vahogy jbban teccik az eredeti hangok a Smallvillben, nem vok szinkronfikázo a legtöbb filmben szeretem a magyar szinkront de ahogy megnéztem 2 évadot eredetibe, s aztán tv2 õn szinkronnal,hát már volt eltérés, annyi h mexoktam az amcsi hangot, Claek nak sokal méjeb ba hangja,de amugy m1 h magyarul v angolul nézed nagyon jo évad az 5 ödik csak szomorú... a 4edik évad megy most tv2 õn?
voltmár a LexMas rész? nagyon ottvan kedvenc részem, lex rõl szól, s ami lehetett volna..
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-