2757
  • Flamer
    ya ez odabaszott. (y)
  • Narxis
    A fortress, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ez jó rész volt.
  • zsotesz
    Szerintem messze az egyik legjobb évad a 8. A 7. évad kb. a 14. résztől volt érdekes
  • Flamer
    azértnemkell ennyire elhuzni:C
  • birdo #1033
    A múltheti epizódok onnan folytatták amit meséltél
    tegnap éjjel néztem őket...de nem azt írták, hogy IV. évad (
  • birdo #1032
    áhhh )
    felvettem a délutáni adást.
    majd később megnézem
    de
  • Kicsikiraly
    engem TVsről ne kérdezzetek :D azt nem követem, szinkronját nem szeretem + eleve nem nézek TV-t :D
  • birdo #1030
    Akkor most már a IV. évad van, vagy csak folytatódik a III. évad ? .... azt írják a maira, hogy 76. rész.
  • gibson9
    Köszönöm szépen a segítséget! Egyébként azért kevertem akkor össze, mert úgy rémlik, hogy amikor jött az új évad az rtlen, akkor 2. évadként reklámozták (de lehet rosszul emlékszem) Azért köszönöm mégegyszer, így már tisztább :D
    Még annyit, hogy ami most megy az rtlen az hanyadik évad?
  • Kicsikiraly
    az a 3. évadzáró volt (számomra TOP1 jelenet az évadzáró utolsó jelenete, ezért tudom :D) Lex mérgezése úgy lett megoldva hogy onnantól ilyen gyógyszert kellett szednie, meg időnként lélegeztetőre kötötték, de meggyógyult, Chloe-t meg az apját pedig amint beléptek kommandósok levitték egy pincébe, és úgy élték túl.
  • gibson9
    Hello! Még régebben amikor elkezdődött a 2. évad, akkor nem láttam az első részt és így nem tudom mi volt benne. Az első évadnak úgy lett vége, hogy Lexet megmérgezték, Cloéra (nemtom hogy írják) meg rárobban a ház. Hogy élték túl vagy mivel magyarázták? Előrre is kösz!
  • Norberto91
    Sztem ez a 8. évad úgy jó ahogy van! Ebból jó évad sül ki érzem előre:) A mostani résznek, meg az ezt megelőzőnek is 9 -10 pontot tudtam volna adni.Szal nem nevezném gyengének egyáltalán:)Am én is amellett vagyok hogy lassan zárják le a storyt.
  • Narxis
    Naaaaaaaaaaaa Csak akkor legyen vége ha nem tudnak már újat mutatni, a 8.évad alapján tényleg gyenge lett, de azét volt előtte 7 elég jól sikerült évad.
  • Flamer
    remélem végelesz.
  • Kicsikiraly
    szóval azért húznak ennyire bele :D szerintem megmarad, nagyon feltört a nézettsége.
  • Csak77
    Igen, a 10es rész után hosszú szünet lesz, mert akkor döntik el, hogy mi legyen a sorozattal... vége legyen a 8as évaddal, vagy lesz esetleg 9es is!
  • MerlinW
    2008-Nov-13 Smallville 08x09 Abyss
    2008-Nov-20 Smallville 08x10 Bride
    Unknown Smallville 08x11 Legion
    Unknown Smallville 08x12 Bulletproof
  • Flamer
    saturn girl már bizonyos hogy fog a részbe yáccani.
  • Flamer
    ahahha!

na hát ezlesz az egyik rész cime.. s08-ba. :D
  • ldavid
    szerintem is mindegy, de itt a vége
  • Narxis
    Na neeee, én Chloera emlékeztem. :( Mondjuk nekem mindegy ki mondta. Akkor Oliver tud valamit.
  • ldavid
    Oliver mondta
  • Narxis
    Jaja, amikor megostromolták Lex egyik mutánstelepét. Benne volt a vizes csávó, meg valami terminátor srác. Asszem Chloe mondta, hogy a Justice legyen benne mindenképpen. :D
  • Kicsikiraly
    Justice League már majdnem volt egyszer :D gondolkoztak hogy mi legyen a neve a társaságnak, és mondta valaki (már nem emlékszem ki) hogy legyen benne a Justice mindenképpen :D
  • Narxis
    Há nekem most lett tiszta. :D

Legion of Superheroes? Csak nem valamiféle Justice League lesz? Mer akkor az biztos zsír lesz. :D
  • Flamer
    kicsoda? doomsday. igen :D ez aszittem már tiszta.

#1008 -> #1009 = igen sztme lesz még yórész. a legion of superheroes vagy mi a tököm. lesz egy rész :D az sztem még biztos yólesz :D
  • Narxis
    A mostani rész egész jó volt, lehet a mentős csávó lesz....?
  • Narxis
    ?
  • Flamer
    legion of.. ?.o [bizik]
  • Narxis
    Én is benne reménykedek, de akkor is lehetnének kreatívabbak évad közben, nem csak a záró és nyitó epizódoknál.
  • Flamer
    !! DOOMSDAY !!
  • Narxis
    Én inkább abban reménykedek, hogy látunk egy normális megmentést, harcot akármit Clarktól mert már kezd sok lenni a megpöccintem és elájul típusú győzelem.
  • Csak77
    Nagyon remélem, hogy soha nem fogjuk látni az "igazi ruhában". Ez nem az a történet!
  • MrSpock
    Mostanában kezd ismét jólenni a sori,tetszik ez a Superman-Clark kettősség,hogy elfogadja az igazi végzetét. Kíváncsi leszek mikor fogja felhúzni a hacukát:-)Green Arrow pedig mondta neki,hogy jó az aerodinamikája:-)
  • zsotesz
    Szerintem is jó rész volt, bár nekem tetszett a múlt heti is, ott ugye Davis másik énje kezdett megmutatkozni, itt meg a végén Chloe volt megdöbbentő.
  • Narxis
    Ez a rész omgroflcoopter rész volt, jobb mint az előző de még mindig nem az igazi. Chloe neeeeeeeeeeeeeeeeee tedd!!!
  • Danny1987
    Erre THX.
  • Kicsikiraly
    most tékelni bunkóság lenne?
  • Kicsikiraly
    Erre gondoltál?
  • Danny1987
    Valaki mondja már meg mi az a szám amikor a pajtában vannak?
    ITT