2757
  • Narxis
    http://www.youtube.com/watch?v=h2oyxsWmqhw

Isteni jelenet. Lex nagyon hiányzik a sorozatból.
  • Pipör
    nem tudtam h ez a szám címe is thx
  • Kicsikiraly
    AFI - Prelude 12/21

de ha tudod a szövegét akkor miért kérdezed?...
  • Pipör
    Üdv!!
    Nem tudja vki ki az előadója annak a számnak ami a 6.-ik évad 9.-edik részében a végén megy?? Kiss me eyes and lay me to sleep vmi ilyesmi..
  • Narxis
    De mert ekkor tudja meg újra, miután megszabadítják Brainiac-től, az epizód végén Clark rá is kérdez, hogy észrevett-e rajta valami szokatlant. Erre Chloe tök értetlenül visszakérdez? Hogy a képességeire gondol-e? Ekkor csalodóttan elmondja Clark, hogy mikor elvitte az erődbe, megkérte Jor-elt, hogy tisztítsa ki az emlékezetéből a képességeire vonatkozó infokat. Itt mutatják ahogy Brainiac kifolyik a füléből az Erődbe.
  • Csak77
    Nem ez volt a kérdés! Mellesleg, ezt én sem értettem.
  • Narxis
    Miután Doomsday elrabolja, elviszi az Erődbe ahol Brainiac(így kell írni?:D) már átvette az irányítást és bele költözik, Clark így nem bánthatja mert nem öli meg a legjobb barátját.
  • grebber
    Érdekes.Clark ugye kitöröltette Cloeból a képességeinek emlékét.Ahhoz képest pár résszel később hirtelen újra tudja.
    Mikor és ki mondta meg neki megint?
  • Narxis
    A 8. évadra már nem akarta a színész játszani a szerepét, más filmekben, sorozatokban is ki akarta próbálni magát. Persze pár részre még visszatérhet ha folytatják 9. évaddal a sorozatot, de nem lesz már állandó szereplő.
  • predike
    Csak azt nem vágom h lex miért halt meg?!
    akkor a filmből is kiírják v mi ??
  • Hedic
    Király!thx...várom már a 15 részt!tudja valaki hogy mi lesz benne,vagy hogy az mikor lesz nézhető?
  • Narxis
    Kara elrepült az űrbe, most nem emlékszem már, hogy pontosan mi volt, de asszem túlélőket keresni a fajukból, ugye kriptoniak Clark-kal...

Lex megszerezte a kulcsot, hogy irányíthassa Clark-ot, 7. évad utolsó része, akkor jön rá, hogy Clark a földönkívüli szupercsávó, aktiválja az erődben a kulcsot és aztán az erőd maga alá temeti Clarkkal együtt. Nekem nem tiszta, hogy kik segítettek neki onnan kikerülni, de azért vannak csövek rajta mert szinte a halál torkából hozták vissza, súlyos sérülései vannak stb. Indított Prométheusz néven egy kutatási projektet aminek az a célja, hogy neki is szuperereje legyen mint Clarknak és azért csinálták meg úgy, hogy elnyelje a kriptonitot mert így Clark nem árthat neki, csak ugye Lana keresztbe tett, mert rábukkant erre a projektre, beszélt a kutatás vezetőjével és meggyőzte, hogy Lexnek nem szabad ezt a szupererőt adni mert ő nem jóra használná.
  • Narxis
    Igen, én is így érzem.
  • predike
    jójó maga a sorozat, de már teljesen eltért attól aminek kellett volna lenni ez viszont szomorú!!:(:(
  • Hedic
    Ez a 14 résznek a vége az durva volt ahogy Lex elintézte h többé ne legyenek együtt.meg utánna mikor Clark félholtanis de odament Lanahoz h megcsokolja mikozben majdnem belehalt!de most Karaval mi történt?és Lex hogy lett ilyen gyomorék h légzöcsöveken kellett h éljen?na mára ennyi!Azé örülök annak h Lex végre meghalt!várom már negyon h mi lesz a következö részbe,tudja valaki h annak mi a cime?
  • Norberto91
    Lassan át lehet húzni itt a fórumba a bannerképen a karakterek fejét, akik már ki lettek írva. Így a maradék Clark, Chloe és Lois.
  • Flamer
    ahaha:D!
  • Narxis
    Beszélt a kutatás vezetőjével, hogy rajta teszteljék a cuccot.
  • grebber
    13. rész elején hogy került Lana abba a tartályba??? Mert rohadt modon nem értem.
  • Narxis
    Amúgy hallottátok ahogy Clark beszél a telefonba miután Chloet kihozták a kórházból ahol elkábította az a csávó? Nem akarom bántani színészi képességeit, de szerintem papírról olvasta az egészet, mondjuk a szöveg is olyan gépiesen volt megfogalmazva, tőmondatok tömkelege. Nagyon béna volt, legutóbb akkor éreztem, hogy bénára sikerült a jelenet amikor Louis-szal a kamerába beszéltek Chloe esküvője előtt.

A csaj az elején a Luthorcorp-nál a Csillagkapu sorozatban a doki csaj. :)
  • Hedic
    na akk most akkor nem lesz 9 évad?
  • Narxis
    LOL, rendesen csavarják akkor a szálakat.
  • Csak77
    Nem, vissza fog térni egy utcsó részig ha úgy alakul, hogy vége lesz a sorozatnak a nyolcas évaddal.
  • Narxis
    Ez yo rész volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lex végleg meghalt?
  • Flamer
    decink :D
  • Flamer
    ez a rendes 3? mer láttam a filemket.. :D de nem emlékszem lanara. loál :D
  • Narxis
    Trailer

Nem rossz. :D
  • Kicsikiraly
    Van :)

ráadásul a smallville Martha Kent-je játssza Lanát :)
  • Flamer
    vanojanfilm?:O
  • Kicsikiraly
    hát igen :S meg kéne nézniük az íróknak azt a filmet amiben benne van Lana, és hogy ott hogy viselkednek egymással.
  • Zs0lt1
    Egyébként kíváncsi lennék, mikor fog megtanulni repülni Clark, mert sztem már rég kéne tudnia.
  • Csak77
    Ez csak a nyolcas évadra jellemző. Sajnos.
  • predike
    Am szerintem a Smallville nem h elmeséli Superman történetét inkább egyenesen megszégyeníti azt!!!!!
  • Norberto91
    a mostani részben lesz utoljára benne lana. szal még ezt a hetet bírjátok ki:)
  • Narxis
    Remélem minél hamarabb.
  • predike
    Mikor fogják már Lana-t eltávolítani végleg?? Már nagyon utálom
  • mosoporr
    super Lana jövőre meg super Lex
    pedig én abban hit ben voltam h mindketten elköszöntek a sorozattól
    tavaly meg super Cloé volt
  • Hedic
    oké!thx
  • Zs0lt1
    Hát én Lanát eddig csíptem, de mióta visszatért már nagyon idegesítő.
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lex kísérleteket folytatott, hogy szuperereje legyen, egy nanoruha szerű valami, a lényeg, hogy Lana kiderítette és meggyőzte a kutatás vezetőjét, hogy rajta teszteljék. Persze ha jól értettem korábban is volt szuperereje de azt nem tudta kezelni ezért először elment egy keménycsávóhoz megedzeni a személiségét. Dióhéjban ennyi.