2757
-
#1197 http://www.youtube.com/watch?v=h2oyxsWmqhw
Isteni jelenet. Lex nagyon hiányzik a sorozatból. -
#1196 nem tudtam h ez a szám címe is thx -
#1195 AFI - Prelude 12/21
de ha tudod a szövegét akkor miért kérdezed?... -
#1194 Üdv!!
Nem tudja vki ki az előadója annak a számnak ami a 6.-ik évad 9.-edik részében a végén megy?? Kiss me eyes and lay me to sleep vmi ilyesmi.. -
#1193 De mert ekkor tudja meg újra, miután megszabadítják Brainiac-től, az epizód végén Clark rá is kérdez, hogy észrevett-e rajta valami szokatlant. Erre Chloe tök értetlenül visszakérdez? Hogy a képességeire gondol-e? Ekkor csalodóttan elmondja Clark, hogy mikor elvitte az erődbe, megkérte Jor-elt, hogy tisztítsa ki az emlékezetéből a képességeire vonatkozó infokat. Itt mutatják ahogy Brainiac kifolyik a füléből az Erődbe. -
Csak77 #1192 Nem ez volt a kérdés! Mellesleg, ezt én sem értettem. -
#1191 Miután Doomsday elrabolja, elviszi az Erődbe ahol Brainiac(így kell írni?:D) már átvette az irányítást és bele költözik, Clark így nem bánthatja mert nem öli meg a legjobb barátját. -
#1190 Érdekes.Clark ugye kitöröltette Cloeból a képességeinek emlékét.Ahhoz képest pár résszel később hirtelen újra tudja.
Mikor és ki mondta meg neki megint? -
#1189 A 8. évadra már nem akarta a színész játszani a szerepét, más filmekben, sorozatokban is ki akarta próbálni magát. Persze pár részre még visszatérhet ha folytatják 9. évaddal a sorozatot, de nem lesz már állandó szereplő. -
predike #1188 Csak azt nem vágom h lex miért halt meg?!
akkor a filmből is kiírják v mi ?? -
Hedic #1187 Király!thx...várom már a 15 részt!tudja valaki hogy mi lesz benne,vagy hogy az mikor lesz nézhető? -
#1186 Kara elrepült az űrbe, most nem emlékszem már, hogy pontosan mi volt, de asszem túlélőket keresni a fajukból, ugye kriptoniak Clark-kal...
Lex megszerezte a kulcsot, hogy irányíthassa Clark-ot, 7. évad utolsó része, akkor jön rá, hogy Clark a földönkívüli szupercsávó, aktiválja az erődben a kulcsot és aztán az erőd maga alá temeti Clarkkal együtt. Nekem nem tiszta, hogy kik segítettek neki onnan kikerülni, de azért vannak csövek rajta mert szinte a halál torkából hozták vissza, súlyos sérülései vannak stb. Indított Prométheusz néven egy kutatási projektet aminek az a célja, hogy neki is szuperereje legyen mint Clarknak és azért csinálták meg úgy, hogy elnyelje a kriptonitot mert így Clark nem árthat neki, csak ugye Lana keresztbe tett, mert rábukkant erre a projektre, beszélt a kutatás vezetőjével és meggyőzte, hogy Lexnek nem szabad ezt a szupererőt adni mert ő nem jóra használná. -
#1185 Igen, én is így érzem. -
predike #1184 jójó maga a sorozat, de már teljesen eltért attól aminek kellett volna lenni ez viszont szomorú!!:(:( -
Hedic #1183 Ez a 14 résznek a vége az durva volt ahogy Lex elintézte h többé ne legyenek együtt.meg utánna mikor Clark félholtanis de odament Lanahoz h megcsokolja mikozben majdnem belehalt!de most Karaval mi történt?és Lex hogy lett ilyen gyomorék h légzöcsöveken kellett h éljen?na mára ennyi!Azé örülök annak h Lex végre meghalt!várom már negyon h mi lesz a következö részbe,tudja valaki h annak mi a cime? -
Norberto91 #1182 Lassan át lehet húzni itt a fórumba a bannerképen a karakterek fejét, akik már ki lettek írva. Így a maradék Clark, Chloe és Lois. -
#1181 ahaha:D! -
#1180 Beszélt a kutatás vezetőjével, hogy rajta teszteljék a cuccot. -
#1179 13. rész elején hogy került Lana abba a tartályba??? Mert rohadt modon nem értem. -
#1178 Amúgy hallottátok ahogy Clark beszél a telefonba miután Chloet kihozták a kórházból ahol elkábította az a csávó? Nem akarom bántani színészi képességeit, de szerintem papírról olvasta az egészet, mondjuk a szöveg is olyan gépiesen volt megfogalmazva, tőmondatok tömkelege. Nagyon béna volt, legutóbb akkor éreztem, hogy bénára sikerült a jelenet amikor Louis-szal a kamerába beszéltek Chloe esküvője előtt.
A csaj az elején a Luthorcorp-nál a Csillagkapu sorozatban a doki csaj. :) -
Hedic #1177 na akk most akkor nem lesz 9 évad? -
#1176 LOL, rendesen csavarják akkor a szálakat. -
Csak77 #1175 Nem, vissza fog térni egy utcsó részig ha úgy alakul, hogy vége lesz a sorozatnak a nyolcas évaddal. -
#1174 Ez yo rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lex végleg meghalt? -
#1173 decink :D -
#1172 ez a rendes 3? mer láttam a filemket.. :D de nem emlékszem lanara. loál :D -
#1171 Trailer
Nem rossz. :D -
#1170 Van :)
ráadásul a smallville Martha Kent-je játssza Lanát :) -
#1169 vanojanfilm?:O -
#1168 hát igen :S meg kéne nézniük az íróknak azt a filmet amiben benne van Lana, és hogy ott hogy viselkednek egymással. -
#1167 Egyébként kíváncsi lennék, mikor fog megtanulni repülni Clark, mert sztem már rég kéne tudnia. -
Csak77 #1166 Ez csak a nyolcas évadra jellemző. Sajnos. -
predike #1165 Am szerintem a Smallville nem h elmeséli Superman történetét inkább egyenesen megszégyeníti azt!!!!! -
Norberto91 #1164 a mostani részben lesz utoljára benne lana. szal még ezt a hetet bírjátok ki:) -
#1163 Remélem minél hamarabb. -
predike #1162 Mikor fogják már Lana-t eltávolítani végleg?? Már nagyon utálom -
#1161 super Lana jövőre meg super Lex
pedig én abban hit ben voltam h mindketten elköszöntek a sorozattól
tavaly meg super Cloé volt -
Hedic #1160 oké!thx
-
#1159 Hát én Lanát eddig csíptem, de mióta visszatért már nagyon idegesítő. -
#1158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lex kísérleteket folytatott, hogy szuperereje legyen, egy nanoruha szerű valami, a lényeg, hogy Lana kiderítette és meggyőzte a kutatás vezetőjét, hogy rajta teszteljék. Persze ha jól értettem korábban is volt szuperereje de azt nem tudta kezelni ezért először elment egy keménycsávóhoz megedzeni a személiségét. Dióhéjban ennyi.