Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

és most megint várhatunk több mint egy hónapot a folytatásig<#rinya><#sir>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Klemice
ja fõleg a vége ezt mondtam én is de fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj wáh mindegy

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

szerintem is jó volt, fõleg a vége

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Magoo
hát sztem iszonyat gyenge volt...marha gyenge...

Klemice
na nem semmi volt ez a rész fõleg az utolsó perc 😄 megérte várni de basszus január 31 a köv rész 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magoo
az idei sci-fi-re 😊

MerlinW
A sci-fi-re gondolt.

[merlinw.org]

Mámint a besugó, spicli Szabó István féle SUNSHINE filmre, vagy az idén bemutatott sci-fi filmre gondolsz?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

<#rinya>

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Narxis
Neeeeeee csak Jonathant neeeeee<#rinya>

Flamer
nemláttam. 😄

http://loal.atw.hu

Magoo
és áttértünk egy másik film témájára....ami sztem utóbbi idõk egyik legfeelingesebb filmje: SUNSHINE
aki teheti nézze meg 😄

Flamer
ya para volt 😄

de amugy ha nics nap az ember megdöglik. :| túl hideg lenne.

Klemice
banyek..

stargatelost
OMFG! :-O
és tényleg...akkor lesz, és utána megint nagy szünet jan 31-ig...<#rinya>
strike sux...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Klemice
😊
a köv rész tényleg csak dec 13-án lesz? :'(

stargatelost
egy két észrevétel a legutóbbi résszel kapcsolatban:
-Zor-el hülye. Miért? ki az a hülye aki az emberiséget egy napfogyatkozással akar elpusztítani? (vagy nem ez volt a célja? nemtom)
-Nincs Nap, nincs superpower....grat zor-elnek ugyancsak...
-ha napfogyatkozás van, akkor az rohadtul nem az egész Földet érinti, hanem csak egy részét...

meg amúgy az egész rész ramaty volt, de örülök hogy ezt a hülye Lara szálat lezárták már ahogy...
rész végi cliffhanger meg ott volt a szeren 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Klemice
holnap #99! alig várom a #100at 😄

Nagyon jó rész volt a 07/08, bárcsak ilyen lenne a többi is!

ikegami
ugy gondoltam hogy: tehát veled értek egyet amit irtál #733ban. <#smile>

Klemice
úgy hogy nagy szükségem volt angol nyelvû cuccokra és hozzámkerült a smallville 7. évad elsõ pár része és onnantól kezdve nézem
hát ennyi kb
a 6. évad nagy kiesés az fix

Flamer
yóde temost mért az én hszemre mondod hogy van?😄
#728 -ra írd bah. :C

ikegami
igen! van.

Flamer
yómost mindent nem lehet leirni.. de a smallvillebe igenis vannak erõs kötelékek az évadok közt..

stargatelost
+ a kapcsolatok fejlõdése
pl hatodik évadbeli Lex-Lana(asszem ebben az évadban van az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esküvõ
, Clark-Lana, Clark-Chloe kapcsolat
+Justice League

Flamer
7.évadba csomó visszautálás van a 6. évadra.. Lex projektjei..
akkor.. a 6.évadba lex kutatásai teljesen az 5. évad arrival részére utalnak vissza..

mozt a 7. évadba volt a visszautalás a Lexen végzett emlékek visszahozásás részre.. szóval azért teljesen egybevágnak ugy a 4. évad óta az évadok..

Egyet mondj!

Flamer
hogyne lenne.. itt szinte minden visszavezet az elõzõ évadokra.. :o

Azért a Smallville nem egy évadokon keresztül bemutatott történetet mesél el mint a Bablyon 5, vagy a Battlestar! Itt minden évadban külön történet van, ezért nincs soha semmilyen visszautalás az elözõ évadokra!

stargatelost
jézusom, hát ezt nem gondoltam volna, hogy tudod úgy nézni, hogy közbe, hmm...sorry a kifejezésért, de xart sem értesz?<#confused>
így teljesen értelmetlen a dolog és csak magaddal cseszel ki...
hogy sikerült ez a dolog? egyáltalán miért kezdtél bele a hetedikbe???

(sorry, de az ilyeneken mindig kiakadok 😄 😄)

Klemice
én majd az 5. után kattanok rá a 6.ra
mondjuk érdekes nézni a 7.et úgy hogy az ötödik felét láttam a hatodikat nem na mindegy

Én a 6. évadot két nap alatt néztem meg.

Klemice
igen mintha nekem is úgy rémlene de azt tudtam hogy még a 100. elõtt

Az nov18-tól lesz csak, ha jól emlexem!

Klemice
hát igen..
fú mindjárt 100. rész a tv2-n figyelem valamikor lesz majd egy idõpontváltozás is onnantól egy órával késõbb kezdünk

A mostani, a 7 évad 7 rész volt az eddigi legbizarabb rész. Jót szórakoztam rajta, de azért egy kicsit túlzás volt már ez a "úgy dugunk, hogy még a föld is remeg" dolog! 😄

Flamer
yóyó. de azért durváûn levagy maradva na. 😄 de mindegy 😄

Kicsikiraly
hát 😄 most vagyok 2. évadnál 😄 (indiánbarlang egyebek, itt most indult be ^^) ja meg az még az elõnye, hogy nem kell heteket várni egy részre, minden nap megnézhetek 3-4 részt 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

stargatelost
semmi gond 😊
ízlések és pofonok 😊

Klemice
hát akkor bocs hogy lehúztam nekem nem tetszett (annyira) 😊
speciel én 5. évadban találkoztam olyan részekkel amiket mások lehúztak nekem meg tetszettek 😛

MerlinW
Banner összevágását bízd rám, nem probléma😊 Csak hát idõ kell😊

[merlinw.org]

Narxis
Lex az egyik legjobb és legösszetettebb szereplõ, õ most komolyan ki fog lépni?A Lana csajt meg nem tudják eltüntetni?Hihetetlen...<#falbav>

stargatelost
még itt a bannerra visszatérve, az baj, hogy hetedik évados promócionális képek még nincsenek, csak egy nyamvadt poster Clark fejével, meg ahogy Kara repül fel, szal amíg nem lesz bõvebb választék, csak úgy lehet Kara-s, ha valaki összedob egyet saját maga 😊

különben még a múltkori résznél elfelejtettem mondani, hogy amikor Loist rajtakapja Lex az irodájában, akkor ugye megnézi az igazolványát, és LOL , le is állítottam ott, bakker, az az igazolványkép az Erica Durance egyik képe (vmelyik magazintól), csak rápainteltek egy szemüveget <#idiota> azé csinálhattak volna egy másik képet erre 😊

az újat még nem láttam, de a sok negatív kritika miatt sok jót nem jósolok :S mondjuk Klemice az elõzõ részt is lehúzta, nekem viszont s7 bestje volt eddig 😄

Klemice
erõltetett már ez a lara szál is... elég nekünk a suttogó lana

Magoo
Ez mondjuk engem is földhöz vágott 😊
egyre több baromság van a sorozatban, és gyakran szarnak a magyarázatra...
Én úgy vagyok, hogy ezt a 7. évadot még kihúzom és végignézem, mert hát ha eddig néztem akkor most már megteszem....DE HA készül 8. évad, azt garanáltan nem nézem meg...pláne mivel Lex már nem is lenne benne...és ha jól tudom más fõszereplõ is kétséges...egyedül ha jól tudom Tom barátunk írt alá 8 évadra.

Szolnokboy1
bocs de nem bírom megállni: egy kis ízelítõ a smallville.hu fórumáról

"Kara mióta lett ilyen számítógépzseni? Nem hiszem, hogy a kriptonon is volt ECDL-tanfolyam.. ez kicsit sztem erõltetett volt."

most komolyan! a lehetõ legátgondolatlanabb, legösszefüggéstelenebb és legfõképpen legmegfoghatatlanabb sorozatban ilyen kérdés hogy merülhet fel?? ezekre a jelzõkre a mai epizód még rátett egy nagy lapáttal, nem kizárt hogy nem tartok ki az évad végéig :S

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MerlinW
A mérete sem stimmel. Amíg nincs más jó lesz.

[merlinw.org]

MrSpock
Egyszerû de a célnakmegfelel,persze lehetne csicsásítani na meg attólfügg,hogy hanyadik évadnak megfelelõt,mert ugye akkor mostmár Kara is ottvan:-)

Go Jeff Go!!!!

MerlinW
Én cseréltem ki. Amíg nincs jobb maradhat sztem. Igértem, csinálok egyet, csak hát a mikor kérdéses😊

Visszategyem addig az elõzõt?

[merlinw.org]