2757
-
Hedic #1157 de most ez a SuperLana miért is lett olyan mint Clark?ezt nem értem!elmesélni vki nagyvonalakba hogy mi a lényege a 13 résznek? -
#1156 Nagyon nincs pénz. Egyetlen studióban csinálják az egészet, egyetlen utcadíszlettel. Ahhoz képest teljesen jól megoldják.
SzuperLana egyébként tényleg gáz:) -
#1155 :DDD vicces -
Hedic #1154 hát a 13 részben a vége felé a tetöen betehettek volna legalább egy Clark Lana páros repülést! -
zsotesz #1153 Szerintem várd meg a következő részt mert szerintem a kettőből lesz majd egy egész. -
#1152 Nagyon gáz volt ez a rész, az évad eddigi legrosszabja, nevetséges. Komolyan mondom, szerintem Lana-t ilyen módon a sorozatban tartani már-már undorító, bármilyen szép is. Lehet pont ezért nem küldik el örökre, mert szép. A végén egy rohadt tetőteret nem tudtak kibérelni amíg leforgatják azt a 2 perces jelenetet, animációzni kellett? Hihetetlen milyen csóró sorozat lett. -
#1151 hát... egyre több idő kell egy rész megemésztésére -
#1150 márrég bekelett volna fejezni akkor. énmár 7.évadrais montam hogy legyen vége.. :c -
#1149 Pont most a végére,amikor egyre több speciális effekt lehetne.Hisz egyre "superman"-osabb Clark. Azért megérdemelne annyit a sorozat,hogy a végére beleadnak még mindent aztán kész! -
#1148 Én úgy látom, hogy ötletek vannak, de óriási a pénztelenség. -
#1147 sajnálatos amit a sorozattal műveltek így a végére.. -
zsotesz #1146 Hát igen, viszont akkor még nem volt megvonva a lóvé a sorozattól. -
Csak77 #1145 Tegnap láttam egy harmadik évados rész, hát abban az részben több speciális effektus volt mint a nyolcadik évadban összesen... a mostani legutolsó részben(a rendőrösben) már nem volt egy sem! Nagyon gáz! -
#1144 acélpöcs. értem :D -
#1143 Igen ez az! Nagyon szépen köszönöm! :) -
#1142 XD -
megalodon #1141 JA tényleg biztos ráérzett,hogy hasonló képességeim vannak mint Supermannak aztán gondolta megtekint :)) -
Norberto91 #1140 tessék, ezt keresed?
reklámzene -
#1139 ahah. mostakkor ez own? :O üjjlegyes, :D -
Csak77 #1138 Nem mindenki buzika, van aki a csajokat figyeli! ;) -
#1137 lanavolt az télleg. tégedakart látni.-
avagy a 2. opcio hogy ott forgattyák smallville-t clarkot nem láttad véletlen?:O -
megalodon #1136 Képet?? Élöben láttam! :)
Olyan volt mint amikor valakit felismersz képernyöröl szóval sejted hogy ö az de nemvagy benne biztos mert valamennyire másképp néz ki mint a tv-ben
Bár ez itt most lehetetlen,meg hát magyar is volt ez a lány,de szinte egy az egyben olyan volt :P -
#1135 XD -
#1134 ahah. [tó már] -
#1133 Bízzunk benne. -
#1132 lol -
Csak77 #1131 Pszt kispatak, nem kérdeztelek. -
#1130 Nyugi!Lana nemsokáig lesz már,végleg lelép! De ezzel a hajjal tényleg jó,csak már ugye ez a Clark-os romantika már kicsit sok.Nah persze az első nagy love-ja,de mégis. Lois biztosan kiküldetésben van,ezért nem szerepelt most:-)Mondjuk a Tess-es karatés rész nagyon kemény volt,majd Lana végképp ráébreszti Smallville-t,hogy nemártana a világ megmentésével foglalkoznia inkább!:-) -
#1129 hogy apád kiverje rá. -
Csak77 #1128 Basszus, ez a karatézó Lana olyan szánalmas rejtett reklám az új Street Fighter filmek. Mi a fasznak kellett ez? -
#1127 Őő én úgy tudtam az a szám a kezdésnél van, de a reklámban másik van... :) -
#1126 hol? Képet! :D -
megalodon #1125 Tegnap láttam egy csajt totál ugy nézett ki mint Lana :) -
#1124 Ez jó rész volt, Lana meg tök jól néz ki ezzel a hajjal. :D Amúgy ez durva volt, én se gondoltam volna, hogy Tess-szel ezt tette Lex, durvicsek. A végén meg Clark megint ezzel a Lana szállal... akkor most már nem is akarja megmenteni a világot? A marsi meg visszakaphatná az erejét, egyébként marsi létére senki nem vett észre változást a belső szervein a kórházban, vagy wtf? :D Lois-szal mi a helyzet? Kiírták a sorozatból vagy wtf? -
#1123 ajj ez a lana szál... -
#1122 http://loal.atw.hu/smallville -
#1121 hosszupuskasub.com -
FCBXavi #1120 hali!
Én felirattal nézem a sorozatot, az mxyzptlk.atw-ről töltöm le a részeket, de ott csak a 7. évadig van felirat. Meg tudná valaki mondani hogy, honnan szedhetem le a 8. évad feliratait? -
FCBXavi #1119 A szám címe save me! -
#1118 Sziasztok!
Az előzőekben már leordítottak valakit ezért de csak megkérdezem, mert nagyon érdekel. Most felújították a reklámot a Viasaton és nem tudom mi a szám címe, próbálom kivenni a szövegét de mindig rosszkor dumálnak bele! :) Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani! :)