2757
-
#1237 Igen ez engem is felbosszantott,és helyesbítenem kell Lois mondta volna el,ugye Chloé üzenetét a telefonban,hogy ki is Doomsday. És mivel visszament az időben,nemfognak úgy történni az események,és csak mi tudjuk kicsoda,mint edig is.Szívás! -
jozef1976 #1236 Ritka nagy birka ez a Clark-gyerek,komolyan felhúzta az agyam!!! Hét és fél évadon keresztül csak nyűglődött,döntésképtelenkedett,mindent 70-szer körbejárt és átrágott,de most fél tizedmásodperc alatt fel tudta húzni a Légió nyüves gyűrűjét,nehogy Lois valami létfontosságút is tudjon vele közölni... Remélem,h Doomsday majd belever a testébe egy-két embereset ezért a hülyeségéért! -
#1235 torrent -
djmadar #1234 Helo nemtudja vki hohy honnan tudom leszedni a 8. évad részeit
-
#1233 Tori Spelling sosem a szépségéről volt híres!
Ez tényleg oylan semmi rész volt,ugye kiderült majdnem,hogy ki is Doomsday,Chloe majdnem elmondta,de Clark eltűzött,és visszament az időben.Így persze nemtudhattameg az igazságot.Így aztán lehet húzni mint a rétestésztát. -
#1232 Ja amúgy el is felejtettem, az a szőke riporter csaj iszonyat mód transzvesztitán néz ki, legalábbis az arca. XD -
#1231 "medddig huzzák még ezt a Clark Lois témát?"
Csak most kezdték.. 7 évig Lana téma volt..:) -
#1230 Gyengécske rész volt. Látszik, hogy nehezen tudják már nyújtani a részeket. -
predike #1229 Hát ez a rész nagyon meredek volt meg szar is!!!
HA Clark vissza ment 2 nappal előbbre hogyhogy nem találkozott "magával"?
Jah és a végén miért nem ment vissza a saját idejébe?
És a leg lényegesebb medddig huzzák még ezt a Clark Lois témát?
Összegezve szerintem kidolgozatlan rész volt!! -
#1228 ahah. nagyon gány volt ez a vége.. szarért nem tudott elmenni kávézni. -
#1227 de már rég visszakapta.. nézdmeg újra a részeket.. -
#1226 részben ezért is írtam a kloésat -
#1225 Van új rész! Végre.
Smallville S08E15 -
#1224 na de dzsorel nem kitörölte kloé memóriáját klárkról? >< -
#1223 Helyes. -
#1222 Én a tvben való nézésről akkor mondtam le, amikor még jópár évvel
ezelőtt elkezdték másodszorra játszani az első évadod. Azóta torrent,
és a tv-t elfelejtettem. -
predike #1221 aki eddig szerette az biztos meggyűlöli:(:( -
predike #1220 Ez már kész röhej amit a TV2-ő csinál megint elkezdik majdnem az elejéről vetíteni az egészet hahh szánalmas -
#1219 ya. 8évad rox. ennyi. bekéne fejezni. -
Csak77 #1218 Áhh, felesleges, már kinyirták a sorozatot... Tom Welling pedig csinálhatna valami mást is végre. -
#1217 aaaaaaaaaaaa tényleg -
#1216 és azt is mind a fizetésre költötték, így magára a sorozatra nem jut plusz -
#1215 omg, szerintem kár volt.. :/ bár ha meg tudták növelni a fizetését annyival, hogy maradjon akkor lhet pénz állt végre a házhoz... -
predike #1214 Tom Welling szerződése 2008 év végén járt le. Így a CW-nek vélhetően jelentősen meg kellett növelnie a színész epizódonkénti 150 ezer dolláros fizetését. Ez minden bizonnyal sikerült is, hiszen a közlemény tényként számol be a kilencedik évadról. -
predike #1213 hurrá vagy nem de az a lényeg lessz 9. évad:D -
Csak77 #1212 még két hét. -
#1211 Meddig van szünet? -
#1210 mármint 1 nap alatt 25 csomag -
#1209 25 körül szedtem múltkor 2 és fél gigát -
#1208 amugy nincsmit. -
tom36 #1207 kössz a linket amit másodszora irtál az volt az amit kerestem
és mégegyszer kössz ..... THX -
#1206 ahah. szóval napi akár 30 csomagot is letucc szedni? -
#1205 megaupload mióta lassú? :S főleg pluginnal, gondolom mindenki úgy használja
és 45 sec a várakozás -
#1204 hm.- miket tucte. mer sztem a 90seces várakozo időt hmeik progi tuggya kwezelni :C -
Retsu #1203 Nem feltétlenül lassú ingyenesen se. Vannak jó kis letöltőprogik a világon... -
#1202 hát van a sorozatok.co.nr de ha gyorsna és kényelmesen akarod akkor az fizetős.
hanem akkor: http://www.mxyzptlk.atw.hu/
deezmeg lassu:|
-
tom36 #1201 üdv
lene egy oj kézdésem h honnan lehetne leszedni az öszes évadot mer nemrég formáznom kellet a gépet azt sajna elveszett a cim azt most nagy szükségem lene egy link-re
anyit tok az oldalrol h a cime valami öszeviszaság volt egy kupac betü véletlenszerüen és magyar oldal volt nuku reg-el (ingyenes)
Előre is KÖSSZ -
#1200 jaja ez az sztem is zsír jelenet!! -
#1199 Az évad végén. -
Hedic #1198 Most hogy már Clark és Lana nem lehetnek együtt kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következö részben!Mikor fog már Doomsday szinre lépni? Vagy egyáltalán honnan fog belecsöppeni a sorozatba?!