2757
  • Suffering
    évad legpocsékabb része volt. Doomsday se volt benne. És a történet se haladt semmit, csak megállt egy idiota varázslo csaj miatt.
  • Narxis
    kk
  • Flamer
    yókicsit elksétem. :| várjámég.
  • Narxis
    Átlag rész volt, spórolós továbbra is, viszont a vége az...OMGWTFROFLCOOPTER volt, nagyon vagány. :D

Mondjuk jó volt látni a klasszikus Lois és Clark felállást. :p
  • tompapaa
    vááá, új rééész :)
  • Flamer
    csatlakozom #1271-hez. good (y)
  • Narxis
    Üdv, jó lett!
  • ikegami
    Csináltam újabb bannert a régim helyett!
    Be is lett rakva!
    üdv
  • Narxis
    :D
  • Flamer
    #1266: tenemszálhaccbe. ezcsak narxis meg én háremünk :D
  • Narxis
    aaaaaa tényleg, az is g*ci jó csaj. :D
  • wesker24
    nana az már az enyém !
  • Flamer
    yóde karais az enyim:D
  • Narxis
    Yo akkor enyém lesz Lois. :P :D
  • Flamer
    na egyéb kérdés?:D
  • Narxis
    :DDDDDDD
  • Flamer
    ahah:D ráküldöm kloét. majd lenyugtattya énmeg darabokra szedem k9zbe miközbe ember:D érted szolok loénak hogy fogja a kezét netán hanem megy akkor levetkőznek pucérra és akkor biztos hat énmeg szétdarabol :D aztán yól megdugcsyzom kloét:D
  • Narxis
    :O jó akkor majd te küzdhetsz meg Davisszel érte. XD
  • Flamer
    demár lstipőistopiztam ember! :C! vegyévissza:D
  • Narxis
    jaja, én is. :D
  • Flamer
    nemisdivat.de ya. kloénak mennie kell mer alapbolis már az fura hogyvan . meg ugye az izisz diszletet is lebonyták. szoval..
    pedig yóarcvolt. dugcsyztam volna:w
  • Narxis
    Ja, Jimmy csúnyákat mondott. :D Am. sztem a következő részekben lesz egy szépség és szörnyeteg koppintás, Chloe meghal, így Davis nem lesz jóarc, me ugye Chloe jó hatással volt rá me szereti és el is jutunk a harcig. 99% hogy Chloe lesz az egyik távozó szereplő, a másik sztem Jimmy. Am. azt is biztosra veszem, hogy nem lesz superman jelmez hanem marad ez a modern-amerikai farmer divat Clark. :D
  • Flamer
    ya végén a zene yóvolt. megjimmya :| elég szopacsneki :C de yól lkiosztotta kloét:| rmeélem most nem azlesz hogy összejön dévisszel:c
  • Narxis
    Mostani rész nagyon omgwtf volt. Szal összeségében jó. :D Szegény Jimmy.. :( Végre egy jó zenét is beraktak a mostani részbe.
  • zsotesz
    én nem nézem meg, a 7-es évadnál olvasgattam spoilereket, de úgy nem volt az igazi, az idei évadnál igyekszem elkerülni a spoilereket.
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDD

neeeem
  • Flamer
    amikor épp mutánsszörnyeteg?:D (y)
  • Narxis
    OMFG, jó lesz.

Egyébként ezt a Davist birom, tökre úgy néz egyik haverom mint ő. :D
  • Flamer
    GECYNAGY szpojler az évad következő részeire:
    http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/smallville-ex-1.html

ne nézze meg cska aki nagyon akarja.!
  • Flamer
    8. évad 16. rész: Turbulence (március 19. - CW)
    8. évad 17. rész: Hex (március 26. - CW)
    8. évad 18. rész: Eternal (április 2. - CW)
    8. évad 19. rész: Stiletto (április 23. - CW)
    8. évad 20. rész: Beast (április 30. - CW)
    8. évad 21. rész: Injustice (május 7. - CW)
    8. évad 22. rész: Doomsday - SEASON FINALE (május 14. - CW)

cimek magukért beszélek ismétlem :w
  • predike
    jah tényleg akkor meg az lessz belőle h az utolsó pillanatban fogja megtudni Clark h ki is Doomsday és ebből már következik is a 9. évad története
  • Flamer
    nem. mivel a smallville már alabolis teljesen átirta az egészet.. ismerősők vannak benne de más szálon és más szotrikba.. szóval .. lesz előbbis csata.
    de ajánlom figyelmedbe az utolsó rész cimét.. doomsday a cime:D
  • predike
    Akkor nagy összeget kell rá fordítani mivel még nem is Superman Clark csak "kék-piros maszat" márpedig elvileg akkor lessz nagy csata mikor Superman lessz nem???
    Tehát ahogy kinéz szar szutyok lessz az egész de attól függetlenül mindenki megnézi ahogyan én is mert kíváncsiak leszünk a folytatásra!!!
    Ha meg nem így van akkor írjatok
  • Lirion
    Ez a Doomsday-es sztoriszál nagyon faja, jót tesz a hangulatnak, így középszerü történettel is szórakoztató. :) De várom már, hogy egymásnak essenek a srácok, remélem, spóroltak azért vmit, hogy azt a harcot látványosra meg tudják csinálni...
  • jozef1976
    Akkor a hozzászólásomat légy oly kedves,és fogd fel a forgatókönyvírói következetlenség és az elcseszett karakterábrázolás szinonímájaként!
  • zsotesz
    Nem tudom a 9.évadra mit fognak még kitalálni. Mindenesetre remélem, hogy Chloe-t nem írják ki, mert akkor ez már gyakorlatilag egy újabb Lois és Clark lenne, amire én már nem vagyok kíváncsi.
  • Narxis
    =kurva szarul írták meg

Látszik, hogy nem tudnak már mit kitalálni ezért kell húzni-halasztani azt az 1-2 komolyabb harcot ami lesz. Ráadásul jön a 9. évad, el nem tudom képzelni, hogy ilyen kevés pénzből mi lesz, talán az egész évad átmegy egy joshi barát show-ba és mindenki beszélgetni fog a problémáiról, az olcsó.... Kíváncsi vagyok a holnapi részre.
  • zsotesz
    Úgy írtok itt szerencsétlen Clark-ról mintha mindaz amit látnánk az valóság lenne. Azért csinálta így mert az írók így írták meg.
  • Narxis
    :DDDD
  • ikegami
    A gyűrűt minek kellett összetörni.. Nemértem. Miért nem tudta eltenni, ahol eddig volt. Úgysem tudott róla senki. Majd amikor jön Doomsday és
    lemészárolja a barátjai felét, akkor meg bánni fogja..
    Jajj de... miééért.. kell bénázni.