2757
-
spike0007 #2357 Volt ebbe minden ami kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lánykérés, Chloe emlékezés, Hawkman vs.Slade (ez epic volt és látványos), Kanári+Igazság ligája szép temetés és WTF a végén. Hawkman nagy kedvenc volt úgyhogy szomorú vagyok miatta.
Jó rész volt!
Nagyon várjuk jan. 28-at:
Smallville trailer -
SlayR #2356 Nah újrész megnézve...szoktak ugye itt lenni jellemzések az epizódokra... ez az "anyátokkalszórakozzatok!" tipusú rész volt részemről és most január 28ig szünet... -
#2355 hát, lenne mire építkezniük, ha a reboot a smallville "világát" vinné tovább mozifilmekben -
spike0007 #2354 Pletykálták hogy benne lett volna a zöld lámpás filmben mint Clark Kent.
Marc Guggenheim írta a hamarosan mozikba kerülő Green Lantern film forgatókönyvét és meg akarta hívni Tom Wellinget egy rövid jelenetre, hogy játszza el Clark Kentet a nagyképernyőn. Az egyik korai változatban még szerepelt a jelenet, de végül pénzügyi megszorítások miatt törölték belőle. Guggenheim szerint így is maradt rá esély, hogy megvalósuljon a kívánsága, de erre valószínűleg hiába várunk. Viccelődött is az író, hogy ha esetleg lesz 1-2 szabad órája Tomnak, akkor még nincs minden veszve.
forrás-Smallville-HUN
Kár érte jó lett volna. De ez azért jelzésértékű. Mert egyébként csúcs lenne ha Welling lenne Superman az új filmben is.
De sok múlik Zack Synder rendezőn...majd elválik.. -
#2353 Tom Welling lesz Superman?
Nagyon reméljük! :) -
#2352 Jó az új banner! :D -
#2351 Jobb lenne valami hős csapat. -
#2350 és epizódszerepben feltűnhetnek a Smallville-ből megismert hősök is -
#2349 A trónkövetelő?
Hmmm,érdekes,meglátjuk mi sül ki majd belőle. :) -
#2348 Nálam ez az epic jó rész jelzője. -
#2347 mar megint ez a roflolcopter :| -
#2346 OMGWTFROFLCOOPTER rész volt, jó volt látni végre egy velejéig gonosz Clarkot, Lionel rulz, Lex is visszatér remélem Rosenbaum-mal, Tess jócsaj. Fuck yeah, jó rész volt, vége ütött. -
#2345 #2344: szintugy. -
#2344 nem szeressük gonosz lionelt, régebben mikor kezdett javulni akkor kezdtem el birni, mindenesetre érdekes :) -
spike0007 #2343 Sirály rész volt. Lionel ismét a képletben, lEX-et nevelheti legalább apuci majd. Kiváncsi vagyok hogy a klónból lesz-e Lex Luthor vagy egy wtf-al fog visszatérni Lex?
Bad Clark meg király volt ahogy Lionel is. Jó rész volt. Jövő heti részt már nagyon várom! -
#2342 Következő részben visszatér Flash! és már nem a kapucnis rucijában :D
Deathstroke meg még mindig bénán fog kinézni :S
-
#2341 kicsit slideres lett az e heti... -
#2340 De valamikor Chloe visszafog még térni nem? Ezért nem akartam eltüntetni.
A véglegest szerintem majd az évad végén lenne jó megcsinálni, jó képekkel,szereplőkkel. Még addig változhat pár dolog. -
#2339 kloe mehetne a gyikba. -
#2338 várjuk a véglegest -
#2337 Aha. Szerintem a véglegesbe mehetne majd egy ilyen. Most csináltam egy frissítettet, hogy a szereplők jók legyenek. banner
üdv -
#2336 AHAH. 10.resz vege :D so epic :D -
#2335 ilyen volt annó a magus topikban is :)
de flashbe van ilyen megoldás is, X kép közül véletlenszerűen csereberél -
#2334 nézz be párszor,váltogatja és akkor mehetne szerlelőnként 1,Clark mindenhol ott van -
#2333 vágod milyen banner van ebben a topikban? -
#2332 ok. thx, már azóta én is keresgéltem, de majd még folytatom, aztán erre a 10. évadra aktualizálom a bannert. Ha vége lesz a sorinak, akkor meg valami komolyabbat, véglegeset csinálok. -
#2331 bocs...Darkseid.. (régen olvastam már, leírni meg nem nagyon írtam eddig le...meg késő is van már nah :) -
#2330 én mondjuk egy flash-es bannert is eltudnék képzelni, amibe mozgó hátterek cserélődnek (pl Clarkról egy olyan jelenet, amikor áll a háztetőn, és a kamera lentről felfelé mozogva megkerüli, Oliról valami íjazos jelenet, Dark Sideról meg mehetne az a jelenet egyelőre, amikor köd alakban látni, később meg le lehetne cserélni, ha lenne róla másik videó...tán még meg is tudnám oldani a dolgot, de behalt a 1,5 terrás winyóm, így elszálltak a smallville-jeim, és csak a 10. évad van meg most, így a régebbiekből nem tudnék kivágni hozzá részeket, jeleneteket (pár másodperces avikat, azokból lehetne kezdeni valamit)
de ha láttok benne fantáziát, és valaki besegít esetleg, akkor megpróbálhatjuk összehozni :)
esetleg gombnyomásra még le is játszhatná a főcímzenét, meg az eredeti superman zenéjét -
spike0007 #2329 Nézz körül, pár screenshoot-ot biztos találsz a neten Darkseidról is a Lazarusból. De ha valaki talál valami megfelelelő kéepet úgyis beteszi ide! -
spike0007 #2328 Mivel nagyságra Darkseid is ilyen Titan kaliberű ezért egy ilyen harcot el tudnék képzelni az uccsó részekben!:)http://www.youtube.com/watch?v=9-oaSSUpKBo -
#2327 Igen, a Zod az már nem kell. Csak kéne pár jó kép, mert én nem annyira találtam. -
#2326 Biztos ami biztos...leírtam. -
#2325 gondolom ezt gondolta... -
#2324 Zod helyett Darkseidot rakd be. -
#2323 Ha tudtok linket jó felbontású fotókhoz, akkor jöhet, mert a bannerba lecserélnék ezt-azt. Tessről, Loisról tuti kéne, de a többiekről is ha van akkor az jól jöhet majd. (10.évados képek,promo fotók)
thx -
spike0007 #2322 B*ssza meg jó ez a zene!Smallville Season 10 Trailer Episodes 2010 - 2011 Exclu (Inception theme) -
spike0007 #2321 Ismerem a smallville.hu-t. Sőt azt is tudom ott milyen néven futottál a fórumon az írásmódod miatt. Én is csak a fórumot szoktam nézegetni, de olykor ezen a g-portalos oldalon is vannnak érdekes infók. De nem én csináltam... Isten őrizz!!! -
#2320 #2314: ja poor kiddo. nehogy meg selfkill legyen :| [marad]
#2315: de baszki gayportal? :D ugyertem gportal? kia gecim csinal gportalos lapot manapsag? a noob idiota faszfejek :D ha a te oldalad akkor bocs meg minden de teis egy ostoba gyikvagy :D
inkabb dobj ossze valami szar htmlt vagy dobj fel egy phpbb-t es legyen forum style mint gayportal.. :D
vagy akar leszedsz egy sablont es atirogatod.. :D mer ezigy gecinoob. es akkor onnet linkelsz.. :D
latogass el a smallville.hu -ra. a fooldalt nem szoktam nezni.. kb 1 evbe eccer. de a forumjuk zsir. oldal is jovolt meg mikor legucsora neztem :D na onnet linkelj szart. vagy kryptonsite-rol. (google-zz rá nem tudom acimet.)
de ne gayportal baszki :D
#2316: hahahahah :D:D:D:D:D -
#2319 suparman 2012 karácsony wtf? -
spike0007 #2318
Lehetséges visszatérők