2757
  • spike0007
    Volt ebbe minden ami kell:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lánykérés, Chloe emlékezés, Hawkman vs.Slade (ez epic volt és látványos), Kanári+Igazság ligája szép temetés és WTF a végén. Hawkman nagy kedvenc volt úgyhogy szomorú vagyok miatta.

Jó rész volt!
    Nagyon várjuk jan. 28-at:
    Smallville trailer
  • SlayR
    Nah újrész megnézve...szoktak ugye itt lenni jellemzések az epizódokra... ez az "anyátokkalszórakozzatok!" tipusú rész volt részemről és most január 28ig szünet...
  • Shiwo
    hát, lenne mire építkezniük, ha a reboot a smallville "világát" vinné tovább mozifilmekben
  • spike0007
    Pletykálták hogy benne lett volna a zöld lámpás filmben mint Clark Kent.

Marc Guggenheim írta a hamarosan mozikba kerülő Green Lantern film forgatókönyvét és meg akarta hívni Tom Wellinget egy rövid jelenetre, hogy játszza el Clark Kentet a nagyképernyőn. Az egyik korai változatban még szerepelt a jelenet, de végül pénzügyi megszorítások miatt törölték belőle. Guggenheim szerint így is maradt rá esély, hogy megvalósuljon a kívánsága, de erre valószínűleg hiába várunk. Viccelődött is az író, hogy ha esetleg lesz 1-2 szabad órája Tomnak, akkor még nincs minden veszve.
    forrás-Smallville-HUN

Kár érte jó lett volna. De ez azért jelzésértékű. Mert egyébként csúcs lenne ha Welling lenne Superman az új filmben is.
    De sok múlik Zack Synder rendezőn...majd elválik..
  • vixo
    Tom Welling lesz Superman?
    Nagyon reméljük! :)
  • Narxis
    Jó az új banner! :D
  • Narxis
    Jobb lenne valami hős csapat.
  • Shiwo
    és epizódszerepben feltűnhetnek a Smallville-ből megismert hősök is
  • vixo
    A trónkövetelő?
    Hmmm,érdekes,meglátjuk mi sül ki majd belőle. :)
  • Narxis
    Nálam ez az epic jó rész jelzője.
  • Flamer
    mar megint ez a roflolcopter :|
  • Narxis
    OMGWTFROFLCOOPTER rész volt, jó volt látni végre egy velejéig gonosz Clarkot, Lionel rulz, Lex is visszatér remélem Rosenbaum-mal, Tess jócsaj. Fuck yeah, jó rész volt, vége ütött.
  • Flamer
    #2344: szintugy.
  • kill3r21
    nem szeressük gonosz lionelt, régebben mikor kezdett javulni akkor kezdtem el birni, mindenesetre érdekes :)
  • spike0007
    Sirály rész volt. Lionel ismét a képletben, lEX-et nevelheti legalább apuci majd. Kiváncsi vagyok hogy a klónból lesz-e Lex Luthor vagy egy wtf-al fog visszatérni Lex?
    Bad Clark meg király volt ahogy Lionel is. Jó rész volt. Jövő heti részt már nagyon várom!
  • vixo
    Következő részben visszatér Flash! és már nem a kapucnis rucijában :D
    Deathstroke meg még mindig bénán fog kinézni :S
  • mosoporr
    kicsit slideres lett az e heti...
  • ikegami2
    De valamikor Chloe visszafog még térni nem? Ezért nem akartam eltüntetni.
    A véglegest szerintem majd az évad végén lenne jó megcsinálni, jó képekkel,szereplőkkel. Még addig változhat pár dolog.
  • Flamer
    kloe mehetne a gyikba.
  • mosoporr
    várjuk a véglegest
  • ikegami2
    Aha. Szerintem a véglegesbe mehetne majd egy ilyen. Most csináltam egy frissítettet, hogy a szereplők jók legyenek. banner

üdv
  • Flamer
    AHAH. 10.resz vege :D so epic :D
  • Shiwo
    ilyen volt annó a magus topikban is :)

de flashbe van ilyen megoldás is, X kép közül véletlenszerűen csereberél
  • mosoporr
    nézz be párszor,váltogatja és akkor mehetne szerlelőnként 1,Clark mindenhol ott van
  • mosoporr
    vágod milyen banner van ebben a topikban?
  • ikegami2
    ok. thx, már azóta én is keresgéltem, de majd még folytatom, aztán erre a 10. évadra aktualizálom a bannert. Ha vége lesz a sorinak, akkor meg valami komolyabbat, véglegeset csinálok.
  • Shiwo
    bocs...Darkseid.. (régen olvastam már, leírni meg nem nagyon írtam eddig le...meg késő is van már nah :)
  • Shiwo
    én mondjuk egy flash-es bannert is eltudnék képzelni, amibe mozgó hátterek cserélődnek (pl Clarkról egy olyan jelenet, amikor áll a háztetőn, és a kamera lentről felfelé mozogva megkerüli, Oliról valami íjazos jelenet, Dark Sideról meg mehetne az a jelenet egyelőre, amikor köd alakban látni, később meg le lehetne cserélni, ha lenne róla másik videó...tán még meg is tudnám oldani a dolgot, de behalt a 1,5 terrás winyóm, így elszálltak a smallville-jeim, és csak a 10. évad van meg most, így a régebbiekből nem tudnék kivágni hozzá részeket, jeleneteket (pár másodperces avikat, azokból lehetne kezdeni valamit)

de ha láttok benne fantáziát, és valaki besegít esetleg, akkor megpróbálhatjuk összehozni :)

esetleg gombnyomásra még le is játszhatná a főcímzenét, meg az eredeti superman zenéjét
  • spike0007
    Nézz körül, pár screenshoot-ot biztos találsz a neten Darkseidról is a Lazarusból. De ha valaki talál valami megfelelelő kéepet úgyis beteszi ide!
  • spike0007
    Mivel nagyságra Darkseid is ilyen Titan kaliberű ezért egy ilyen harcot el tudnék képzelni az uccsó részekben!:)http://www.youtube.com/watch?v=9-oaSSUpKBo
  • ikegami2
    Igen, a Zod az már nem kell. Csak kéne pár jó kép, mert én nem annyira találtam.
  • Narxis
    Biztos ami biztos...leírtam.
  • mosoporr
    gondolom ezt gondolta...
  • Narxis
    Zod helyett Darkseidot rakd be.
  • ikegami2
    Ha tudtok linket jó felbontású fotókhoz, akkor jöhet, mert a bannerba lecserélnék ezt-azt. Tessről, Loisról tuti kéne, de a többiekről is ha van akkor az jól jöhet majd. (10.évados képek,promo fotók)
    thx
  • spike0007
    B*ssza meg jó ez a zene!Smallville Season 10 Trailer Episodes 2010 - 2011 Exclu (Inception theme)
  • spike0007
    Ismerem a smallville.hu-t. Sőt azt is tudom ott milyen néven futottál a fórumon az írásmódod miatt. Én is csak a fórumot szoktam nézegetni, de olykor ezen a g-portalos oldalon is vannnak érdekes infók. De nem én csináltam... Isten őrizz!!!
  • Flamer
    #2314: ja poor kiddo. nehogy meg selfkill legyen :| [marad]

#2315: de baszki gayportal? :D ugyertem gportal? kia gecim csinal gportalos lapot manapsag? a noob idiota faszfejek :D ha a te oldalad akkor bocs meg minden de teis egy ostoba gyikvagy :D
    inkabb dobj ossze valami szar htmlt vagy dobj fel egy phpbb-t es legyen forum style mint gayportal.. :D
    vagy akar leszedsz egy sablont es atirogatod.. :D mer ezigy gecinoob. es akkor onnet linkelsz.. :D
    latogass el a smallville.hu -ra. a fooldalt nem szoktam nezni.. kb 1 evbe eccer. de a forumjuk zsir. oldal is jovolt meg mikor legucsora neztem :D na onnet linkelj szart. vagy kryptonsite-rol. (google-zz rá nem tudom acimet.)
    de ne gayportal baszki :D

#2316: hahahahah :D:D:D:D:D
  • Danny1987
    suparman 2012 karácsony wtf?
  • spike0007

Lehetséges visszatérők