2757
-
spike0007 #2317 loooool
Látom Te is elvagy! Flamer-rel kiegészítitek egymást...
Látogassatopk csak sok Gay oldalt. Jó szórakozást hozzá!
-
vg #2316 -
spike0007 #2315 Maradjál már öcsém. Elnéztem a hülyeségeiteket egy határig...Személyes sértegetést nem nézem már el.
Ha olyan oldalra vágyódol menj át oda, mert így neked sincs itt keresnivalód. -
#2314 loooool, maradjmá xD -
#2313 ahah gayportal :D -
spike0007 #2312 Tinédzser Lex is visszatér valamelyik epizódban:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=519308 -
spike0007 #2311
Van bajod!
Orvos látott már? HEHEHE! -
#2310 AHAH :D:D:D:!!: -
vg #2309 Ne haragudj!
-
spike0007 #2308 Kritikának, normális véleményeknek van helye, a pocskondiázásnak amiket Te is csinálsz nincs. -
vg #2307 És te mennyire ideillő vagy, aki a - herék - helyét nézed? Helye van a kritikának is, ha nem tetszik, akkor tanulj sokat, legyél politikus, és legyél te Magyarország királya, majd tiltsd be. -
spike0007 #2306 Viszont pörgős volt az biztos.:) -
spike0007 #2305 Vele=Veled
Ja amúgy a mostani rész nem volt rossz, tetszett, de volt már jobb rész is a szezonban. -
spike0007 #2304 Annyi látszik hogy ebben az évadban voltak erős és látványosabb részek meg gyengébbek is. Szerintem valamennyit a sorozatzárásra is spórolnak,meg ugye a rengeteg vendégszereplő és a több külsős jelenet és helyszín is elvisz valamennyit, de összességében még mindig jobb a 8-9.-ik évadnál ez a szezon szerintem...
Flamer abban meg igazad van hogy mindenkinek más jön be és mindenkinek van véleménye és nem tetszhet mindenkinek. Csak az a baj hogy vannak akik ezt nagyon sértő módon teszik és ebből van a probléma. Aki sértegeti a sorozatot az nem erre a fórumra való. Te valóban rajongó vagy ez látszik és nem is Vele van a baj...hanem egyes nem ide illő emberkékkel.
-
#2303 #2301: lol
#2302: ugyvan :D -
#2302 ennyi vagy, hate you all!!44 -
SlayR #2301 Me tes se érted mit írsz és most paraszt leszek én nem arról beszélek mert voltak gyenge részek igen de akárhányszor benézek mindig valakinek valamivel baja van meg így nemérti hogy lehet ilyen rossz meg olyan rossz mert hogy már régóta nemjó....akkor nenézze! -
#2300 #2300 -
#2299 #2298: nemis vartam mast.. mivel nem tudod miert mondjatok teis csak ilyen fasz valaszt tudsz irni. de inkabb ne irtad volna. -
#2298 Mi emberek már csak ilyenek vagyunk. -
#2297 #2295: mer egy luzervagy. megnezem hogy tudjak veled vitazni. nyilvan. ostoba..
#2296: igyvan.
de pl megjegyeznem hogy en speciel szeretem a smallvillet :D mindig neztem es minden reszt lattam. de vannak reszek amik szarok. mie genyoert nem lehet ezt elfogadni? olyan hihetetlen hogy bnem minden embernek tetszik minden resz? nehez elfogadni hogy aztmondom egy reszre hogy szar mert NEKEM nem tetszett? megis ki a pinak vagytok ti hogy megmondjatok mit gondolhatok es mit nem?
egy topik nem arrol szol hogy leirjuk hogy fu de kibaszott omfgroflolcopter volt a resz vagy hogy AHAH BEFSOTAM olyan jo volt az ucso resz..
mindig lesz olyan akinek 1-1 resz nem tetszik. elkell fogadni. megkell kerdezni miert nem es elgondolkodni rajta. azutan persze nem kell egyeterteni vele. de miagyiknak kell folyton leszolni azt akinek nem tetszik egy resz vagy egy darabkaja a cuccnak?
nem abba kotottem bele bazdmeg hogy miertnem eg ossze amikor felgyorsul vagy hogy hogykap levegot az urbe.. hanem az adott resz torteneseibe. MERT SZERINTEM EGYES DARABKAJA SZAR.
szoval mondjatok mar meg miert nem lehet masnak mas velemenye mint nektek..
meg hogy miert kell hogy egy topik arrol szoljon hogy ki mennyire adna 10-est a 10es skalan a sorozatnak..
kossz. -
#2296 Mert nemsoká vége, ha már eddig nézték akkor csak végignézik... :D -
SlayR #2295 Egy kettőnek akinek nemtetszik már tényleg nemértem minek nézi:D -
#2294 arravagyok kivancsi darkseid mikor szervezi be lanat :D -
#2293 jaja, sunázám :D -
#2292 hat.. nem tudom mitol volt jo ez a resz megin :D
az egyeduli jo benne az fishman csaja volt :D GAH :D:D -
K4nCzY #2291 Dehogynem lehet tudni Desaad erejét... konkrétan nincs neki, csak ő az univerzum egyik legjobb kínzómestere (v. nem tudom, hogy írjam le magyarul :D). Egyre jobb a sorozat, hozzák be az eddig általam hiányolt karaktereket - Slade, Darkseid, Doomsday, remélhetőleg Ultramannal az egész CSA, szóval van bőven azért már erős ellenségekből. Főleg, hogy az évad végére visszatér Luthor is (remélhetőleg Rosenbaumostul). Már csak Lobo, Mongul és Grundy hiányzik a nagy nevek közül :)
Jó kis rész volt ez a mai. -
#2290 Ezt a párhuzamos valóság cuccot minden scifi sorozatba behozzák... de hogy minek... -
#2289 Durva rész volt a mai... -
spike0007 #2288 De majd kiderül... -
spike0007 #2287 Valszeg Martha és Lionel itt együtt vannak ezért kaphatta ugyanazt a nevet hogy Clark... -
spike0007 #2286 Slade bácsit behozták és Deathstroke-ot /Halálcsapást csináltak belőle. Ezt nem gondoltam volna hogy Őt is behozzák. Jó kis képregény karakter.
Darkseid egyik csatlósa...de leginkább a Titánok nevű szuperhősalakulat (melynek az első Robin is tagja volt) életét szokta megnehezíteni. Érdekes mert abban a képregényben találkoztam vele először amiben az X-men és Titának (Marvel DC koprodukció)közösen győzték le Darkseidot aki Jean Grey-t a sötét főnixet élesztette újjá. De a Justice League életét szintén megkeserítette már Deathstroke. A balesete után a reflexei hihetetlen mód feljavultak..fél szemét elvesztette...szóval láttuk a mostani rész végén....Képregényen a leghalálosabb Ninja, meg céllövő volt. Na most Granny+ a Fúriák, Desaad akinek ereje még nem ismeretes, Gordon G., az öngyilkos osztag akik között szintén van jónéhány veszélyes karakter+Deathstroke. Azt hiszem Clarknak és a Ligának lesz dolga az évadban. Lexet már nem is merem említeni, bár Ő ha visszajön úgyis a vége felé jön vissza.
Ami viszont megint merész húzás az a két hét múlva következő rész:
Egy alternatív univerzumban játszódik ahol Clarkra Lionel talál rá és itt Ultraman néven tevékenykedik Clark (képregényben így volt) és nem túl jó fiú. Ide kerül Clark, a rendes Univerzumba pedig bad Clark...és erre még két hetet kell várni... ááá
LUTHOR -
spike0007 #2285 Bár pl. mai részben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan szépen látszottak a golyók helyei a ruháján hogy csak na! -
spike0007 #2284 Igen az aurája az tulajdonképpen ami védi mindentől. Ezért nem szakad a ruha sem. -
Lacika 79 #2283 http://hu.wikipedia.org/wiki/Superman#Ereje.2C_k.C3.A9pess.C3.A9gei -
#2282 aha. bilibe log a kezed. maradj csak a negereknel. -
spike0007 #2281 Nem Én speciel Erica Durance-t és Allison Mack-et szeretném egyszerre! <3
:D -
#2280 loooooooooool xD -
#2279 azthittem te csak hanCOCK-ot szereted. neger megminden.. :D -
spike0007 #2278 Így van, mégis mindegyiket szerettük/szeretjük.
Így van ez Superman esetében is.