2757
  • SlayR
    A Matrix témával nemvolt annyira bajom csak túl nagy előrelépés nemtörtént egy-két kivétellel de általában ezt így szokták szünet után...majd a jövőhéten.
  • spike0007
    Jó volt, végre volt repülés mégha csak virtuális térben is.
    A JL és a Squd együttműködése is látványos volt akár csak a Chloe vs Kanari.
    Jövő hét:
    EP 13
  • mosoporr
    gyenge matrix koppintás 5/10
  • SlayR
    Ez az új rész elég érdekes volt...mondjuk úgy 7/10
  • Suffering
    Ha jol számolom a legjobb esetben csak 4-5 epizod lesz aminek köze lesz Darkseidhoz.

10x14 Masquerade - február 18.
    10x19 Dominion - április
    10x20 Prophecy - április/május
    10x21 - május
    10x22 - május

utolso 4-et is csak azért irtam be, mert azokrol még nem tudni semmit, a többiröl meg már egyértelmü, hogy kiről fog szólni (Collateral, Beacon, Scion) vagy csak töltelék rész lesz-e (Fortune, Kent, Booster)
  • Narxis
    Durva lesz, remélem azért bővítik mert valami nagyon durva harcot kreálnak. :D
  • spike0007
    Kedvcsináló a hajrához

Elképzelhető, hogy a Smallville kétórás finálét kap. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a 21-22. részek összevonása lesz, vagy magát a 22. részt bővítik ki 2 órásra. A fináléban állítólag Supergirl is visszatér.
    Forrás:
    http://worldofheroessite.blogspot.com/
  • spike0007
    No azért Clark Luthorként domborított nemrég!
    Valamint a tíz év alatt azért kitanult ezt-azt. De nem egy Cristian Bale mondjuk az biztos na...
    De az új srácban se biztos hogy több van csak ezt akartam mondani, de majd elválik.:)
  • Bullitt
    Csak nem épp egy tehetséges színész. Két arcot ha tud vágni, már sokat mondtam :D
  • spike0007
    Sajnos sejteni lehetett hogy nem TW lesz az.
    Ő már tíz éve nyomja sorozatban és az évad végén így is úgy is Supermanné válik!:)
  • Narxis
    Elég ratyi, bár a filmiparban bárkit bármivé át lehet alakítani...
  • vixo
    Megvan az új Superman :S
  • SlayR
    Bizonyám a Hír hivatalos...Szerdán megismétlik a szünet elötti utolsó részt és mához egy hétre érkezik az új epizód! Sajnos.....kint se jobbak a tvcsatornák mint itt utolsó percben tologatnak..
  • piamania
    Sorozatjunkie-n is írták, hogy a CW eltolta 1 héttel a kezdést.
  • vixo
    Érdekes...
    Én sehol máshol nem hallottam ezt az infót.
    Elvileg ma kell,hogy legyen a premier,nem tudom milyen vasárnapi bemutatóról írnak azon a blogon...(amikor promo-kban is nagy betűkkel ott virít a friday és az új promo-ban is!)
    ma esti program
    Spartacus,Supernatural és Fringe mellett Smallville folytatása is a mai estén esedékes.
    Szóval aki várni akar az várjon,én február 4.ére a 13.részt várom :D
  • Narxis
    Rohadjanak meg! :((
  • spike0007
    Viszont Zod visszajön egy részre ez jó hír!
  • spike0007
    Nem lesz Smallville csak február negyedikén! Ez jövő hét péntek!
    Várunk kell 1 hetet! Csesszék meg!
    http://worldofheroessite.blogspot.com/2011/01/hirpentek.html
  • vixo
  • Narxis
    Nagyon szép ez a csaj és cuki ezekben a supergirl-ös rucikban.. :D
  • spike0007
    Kara
    A szőke ciklon visszatér!
    Doomsday nem fog visszatérni et már megcáfolták.
    Zodra nagy esély van Lex talán....
  • vixo
    Még újabb hírek:
    Lex: A két showrunner optimistán áll a kérdéshez. Kijelentették, óvatos reményeket fűznek Michael Rosenbaum visszatéréséhez, az ajtó mindig nyitva áll. Rosenbaum azonban épp a napokban közölte a Twitteren: az utóbbi időben nem beszélt senkivel a Smallville stábjából.
    Zod: Az utóbbi időben felerősödtek a pletykák Callum Blue visszatéréséről. Zod újbóli felbukkanásáról a producerek is beszéltek korábban. egyes hírek szerint egy epizódban lesz látható, az évad második harmadában.
    Doomsday: És végére hagytuk a legjobb hírt! A pusztító szörnyeteg három epizódra visszatér Smallville-be! A hírt Kelly Sounders jelentette be a TCA turnén. Elmondta: a szörnyet játszó Dario Delacio három epizódra tér vissza, egy számára megszokott szerepben.
    Ami pedig Darkseidot ismeri: Szintén Kelly Sounders erősítette meg, hogy Darseid hús-vér alakot fog ölteni az évad záró felében. A figurát jórészt CGI-vel fogják életre kelteni.
    Forrás:smallville.hu
  • spike0007
    jav.Doomsday
  • spike0007
    Na új hírek:
    Dario Delacio ismét visszatér, igaz nem Doomsday-ként. A nagynövésű színész alakította a 8. évadban Clark ellenségét, Doomsday-t, a színész pedig a sorozat utolsó évadában ismét lehetőséget kapott, hogy visszatérhessen 3 rész erejéig. Igaz nem fog beszürkülni, sem Doomsday-ként, sem Darkseidként (főleg, hogy Darkseid nagyrészt számítógéppel generált lesz nagy részt), így szerepe egyelőre ismeretlen.
    Szóval nem Dommsday lesz. Zod meg jöhet!:)
  • spike0007
    Hamarosan
  • spike0007
    Hmaraosn szemüveg..repülés...ruha de egyvalaki még hiányzik...LEX!!!!!!!!!!
  • spike0007
    Na kicsit még jobban felkavarják az állóvizet!

Zod több részre is visszatérhet... és Doomsday is?!

Egyelőre még nem hivatalos a hír, de úgy tűnik, hogy Callum Blue több epizódra is vissza fog térni az évad második felében mint Zod. Ha igaz a hír, akkor biztos bejelentik nemsokára.

Ezen kívül az EW riporterének mondta el Kelly Souders, hogy ismét láthatjuk Dario Delacio-t 3 részben, de azt nem árulta el, hogy kit fog játszani. A nagydarab színészt utoljára a 8. évadban láthattuk mint Doomsday-t, a producer pedig csak annyit mondott, hogy nem Darkseid-nak fog "beöltözni", hanem egy számára sokkal ismerősebb karakternek, ugyanis Darkseid feltűnése főleg számítógépes megvalósítást igényel. Souders még azt is hozzátette, hogy Delacio karaktere nem fog csalódást okozni és ha Geoff Johns is ott van az írók között, akkor biztos a siker. Az elhangzottak alapján a Booster-ben (10x17) is fel fog tűnni az egyelőre rejtélyes karakter. A híres képregényíró egyébként már Vancouverben van és megkezdte a megbeszéléseket az epizóddal kapcsolatban. Ezt ő maga írta Twitteren keresztül.

Forrás-Smallvillehun

Zod várható volt no de Dommsday basszus lassan minden részre jut villain. Mondjuk én nem bánom! Bár a köv. rész spoileres képeit elnézve ha jól láttam csökken az ellenségek száma..... De nem fogunk unatkozni az tuti.:)
  • Flamer
    destiny is now! :D
  • Narxis
    Jó kép!
  • spike0007
    Promó kép
  • spike0007
    Hírmorzsák:

A World of Superman oldalon egy nagyon érdekes hírt írtak ma ki:

"Bár pletykát megosztani nem szokásunk, most mégis kivételt teszünk. Sokak félelme, hogy a Superman ruhát csupán az utolsó epizódban láthatjuk majd. Belsős infók alapján elkottyanthatjuk, hogy ennél kicsit többet láthatjuk, valószínűleg több, mint 2 epizódban. A szám elérheti akár a 4-5 epizódot is. Mivel a terveket még mindig véglegesítik, ezért a szám sem végleges, ahogy az sem, mikor láthatjuk Tom Welling-et először a kosztümben.

A The Daily Blam nevű oldal szerint Booster Gold-nak már meglesz a Légió-gyűrűje és valószínűleg még a Booster (10x17) előtt állandóvá válik a szemüveg viselése Clark számára.Valamint az évad második felében Darkseid is felbukkan egyre többször.

Vagyis Clark végre megjelenhet a világ előtt Maszatként/Supermanként mostmár csak a repülés kérdéses.:)
  • Shiwo
    jah, még 1 dolog...remélem, hogy a leges legvégén a John Williams féle Superman-zenével ér véget...tök jó volt akkor is hallani a jól ismert melódiát, mikor Christopher Reeve szerepelt a sorozatban...
  • Shiwo
    szokása az újjászületés, azt nem tom, hogy vajon ugyanúgy is néz-e ki mindig...ha igen, akkor gondolom Michael Shanks fogja játszani újra (már ha még feltűnik)...mondjuk 10 évadnyi Stargate után én speciel örülök, ha más sorozatban is látom
  • spike0007
    Igazad lehet, de azért remélem már az utolsó 5-6 részben fog repkedni.
    Superman-nek tuti az utolsó pár részben fogják csak hívni, de meglátjuk...
  • Shiwo
    szerintem az utolsó részben, a legvégén

kérdés lehet még, hogy mely résztől fogják Superman-nek nevezni
  • Flamer
    hat hallod temeg úgy irkálsz mintha egy ujsag szerkesztoje lennel. ez nem a daily palanet ocsem! :D
  • spike0007
    Félévad összegzés:
    Az látszik hogy ez az évad látványosabb, mint az előző kettő és sokkal több külsős jelenet, WTF és történés van benne eddig, mint az előző két évadban. Na meg visszatérő nagy nevek. Ez még akkor is igaz ha kicsivel kevesebbet akcióztak idén mint tavaly ilyenkor. Bár ez inkább részben igaz. Hiszen látvány és akció terén a Lazarus, a Shield a Homecoming, az Ambush, a Patriot no meg főleg az Icarus (Hawkman Rulez) vitték a prímet az évadban. Legnagyobb WTF az Abandoned-ben volt, a legfélelmetesebb legjobb képi világa az alter univerzumnak volt a Luthorban. Fontos momentum volt még Clark vallomása az Iziszben, a kapcsolatuk kiteljesedése a Harvestben és a lánykérés az Icarusban. Supergirl című rész volt kisebb csalódás de Karat is jó volt látni. Na és még akkor bejön majd hogy Clark repülni fog, meg JL összeáll meg a Superman vs. Darkseid végső leszámolás. Meg a csatlósokkal az öngyilkos osztaggal Lionellel és Slade embereivel is el kell bánni. Lex visszatérését meg nagyon várom. Az évad csak ezután indul be igazán.
    Szerintetek mikor fog Clark először repülni?(Nem csak lebegni)
    Várom a tippeket.
  • spike0007
    Hawkman fight epic! Clark meg oda rakta Slade-t ahova való! Újjá fog születni HAWK igen valszeg...
    Végén WTF-ot nem tudjuk majd kiderül jövőre!
  • Narxis
    OMGOMGOMG a négyzeten, mekkora rész volt!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hawkman ugye újjá fog születni? Ha igen akkor ugyanez a színész játsza? És akkor már jön a felesége is? Szerintem epic lenne ha újjászületnének mindketten. Lois és Clark végre együtt, yeeeeeeeee. A kurva anyját a kormánynak meg darkseidnak, az emberek meg ne forduljanak az IGAZI hősök ellen. Clark helyében szétcsaptam volna őket mint a szart. Am. csak nekem volt olyan érzésem, hogy a katonák egyenruhái enyhén hasonlítottak a náci Németországban viselt egyenruhákra? :D Na mindegy. WTF volt az a végén?

Köv. rész trailer alapján durva lesz, várós!
  • Flamer
    en nem ertem mi tortent a vegen :o :C