Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És te mennyire ideillõ vagy, aki a - herék - helyét nézed? Helye van a kritikának is, ha nem tetszik, akkor tanulj sokat, legyél politikus, és legyél te Magyarország királya, majd tiltsd be.
Viszont pörgõs volt az biztos.😊
Vele=Veled
Ja amúgy a mostani rész nem volt rossz, tetszett, de volt már jobb rész is a szezonban.
Ja amúgy a mostani rész nem volt rossz, tetszett, de volt már jobb rész is a szezonban.
Annyi látszik hogy ebben az évadban voltak erõs és látványosabb részek meg gyengébbek is. Szerintem valamennyit a sorozatzárásra is spórolnak,meg ugye a rengeteg vendégszereplõ és a több külsõs jelenet és helyszín is elvisz valamennyit, de összességében még mindig jobb a 8-9.-ik évadnál ez a szezon szerintem...
Flamer abban meg igazad van hogy mindenkinek más jön be és mindenkinek van véleménye és nem tetszhet mindenkinek. Csak az a baj hogy vannak akik ezt nagyon sértõ módon teszik és ebbõl van a probléma. Aki sértegeti a sorozatot az nem erre a fórumra való. Te valóban rajongó vagy ez látszik és nem is Vele van a baj...hanem egyes nem ide illõ emberkékkel.
Flamer abban meg igazad van hogy mindenkinek más jön be és mindenkinek van véleménye és nem tetszhet mindenkinek. Csak az a baj hogy vannak akik ezt nagyon sértõ módon teszik és ebbõl van a probléma. Aki sértegeti a sorozatot az nem erre a fórumra való. Te valóban rajongó vagy ez látszik és nem is Vele van a baj...hanem egyes nem ide illõ emberkékkel.
Me tes se érted mit írsz és most paraszt leszek én nem arról beszélek mert voltak gyenge részek igen de akárhányszor benézek mindig valakinek valamivel baja van meg így nemérti hogy lehet ilyen rossz meg olyan rossz mert hogy már régóta nemjó....akkor nenézze!
#2298: nemis vartam mast.. mivel nem tudod miert mondjatok teis csak ilyen fasz valaszt tudsz irni. de inkabb ne irtad volna.
http://loal.atw.hu
Mi emberek már csak ilyenek vagyunk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#2295: mer egy luzervagy. megnezem hogy tudjak veled vitazni. nyilvan. ostoba..
#2296: igyvan.
de pl megjegyeznem hogy en speciel szeretem a smallvillet 😄 mindig neztem es minden reszt lattam. de vannak reszek amik szarok. mie genyoert nem lehet ezt elfogadni? olyan hihetetlen hogy bnem minden embernek tetszik minden resz? nehez elfogadni hogy aztmondom egy reszre hogy szar mert NEKEM nem tetszett? megis ki a pinak vagytok ti hogy megmondjatok mit gondolhatok es mit nem?
egy topik nem arrol szol hogy leirjuk hogy fu de kibaszott omfgroflolcopter volt a resz vagy hogy AHAH BEFSOTAM olyan jo volt az ucso resz..
mindig lesz olyan akinek 1-1 resz nem tetszik. elkell fogadni. megkell kerdezni miert nem es elgondolkodni rajta. azutan persze nem kell egyeterteni vele. de miagyiknak kell folyton leszolni azt akinek nem tetszik egy resz vagy egy darabkaja a cuccnak?
nem abba kotottem bele bazdmeg hogy miertnem eg ossze amikor felgyorsul vagy hogy hogykap levegot az urbe.. hanem az adott resz torteneseibe. MERT SZERINTEM EGYES DARABKAJA SZAR.
szoval mondjatok mar meg miert nem lehet masnak mas velemenye mint nektek..
meg hogy miert kell hogy egy topik arrol szoljon hogy ki mennyire adna 10-est a 10es skalan a sorozatnak..
kossz.
#2296: igyvan.
de pl megjegyeznem hogy en speciel szeretem a smallvillet 😄 mindig neztem es minden reszt lattam. de vannak reszek amik szarok. mie genyoert nem lehet ezt elfogadni? olyan hihetetlen hogy bnem minden embernek tetszik minden resz? nehez elfogadni hogy aztmondom egy reszre hogy szar mert NEKEM nem tetszett? megis ki a pinak vagytok ti hogy megmondjatok mit gondolhatok es mit nem?
egy topik nem arrol szol hogy leirjuk hogy fu de kibaszott omfgroflolcopter volt a resz vagy hogy AHAH BEFSOTAM olyan jo volt az ucso resz..
mindig lesz olyan akinek 1-1 resz nem tetszik. elkell fogadni. megkell kerdezni miert nem es elgondolkodni rajta. azutan persze nem kell egyeterteni vele. de miagyiknak kell folyton leszolni azt akinek nem tetszik egy resz vagy egy darabkaja a cuccnak?
nem abba kotottem bele bazdmeg hogy miertnem eg ossze amikor felgyorsul vagy hogy hogykap levegot az urbe.. hanem az adott resz torteneseibe. MERT SZERINTEM EGYES DARABKAJA SZAR.
szoval mondjatok mar meg miert nem lehet masnak mas velemenye mint nektek..
meg hogy miert kell hogy egy topik arrol szoljon hogy ki mennyire adna 10-est a 10es skalan a sorozatnak..
kossz.
Mert nemsoká vége, ha már eddig nézték akkor csak végignézik... 😄
Egy kettõnek akinek nemtetszik már tényleg nemértem minek nézi😄
hat.. nem tudom mitol volt jo ez a resz megin 😄
az egyeduli jo benne az fishman csaja volt 😄 GAH 😄😄
az egyeduli jo benne az fishman csaja volt 😄 GAH 😄😄
Dehogynem lehet tudni Desaad erejét... konkrétan nincs neki, csak õ az univerzum egyik legjobb kínzómestere (v. nem tudom, hogy írjam le magyarul 😄). Egyre jobb a sorozat, hozzák be az eddig általam hiányolt karaktereket - Slade, Darkseid, Doomsday, remélhetõleg Ultramannal az egész CSA, szóval van bõven azért már erõs ellenségekbõl. Fõleg, hogy az évad végére visszatér Luthor is (remélhetõleg Rosenbaumostul). Már csak Lobo, Mongul és Grundy hiányzik a nagy nevek közül 😊
Jó kis rész volt ez a mai.
Jó kis rész volt ez a mai.
Ezt a párhuzamos valóság cuccot minden scifi sorozatba behozzák... de hogy minek...
De majd kiderül...
Valszeg Martha és Lionel itt együtt vannak ezért kaphatta ugyanazt a nevet hogy Clark...
Slade bácsit behozták és Deathstroke-ot /Halálcsapást csináltak belõle. Ezt nem gondoltam volna hogy Õt is behozzák. Jó kis képregény karakter.
Darkseid egyik csatlósa...de leginkább a Titánok nevû szuperhõsalakulat (melynek az elsõ Robin is tagja volt) életét szokta megnehezíteni. Érdekes mert abban a képregényben találkoztam vele elõször amiben az X-men és Titának (Marvel DC koprodukció)közösen gyõzték le Darkseidot aki Jean Grey-t a sötét fõnixet élesztette újjá. De a Justice League életét szintén megkeserítette már Deathstroke. A balesete után a reflexei hihetetlen mód feljavultak..fél szemét elvesztette...szóval láttuk a mostani rész végén....Képregényen a leghalálosabb Ninja, meg céllövõ volt. Na most Granny+ a Fúriák, Desaad akinek ereje még nem ismeretes, Gordon G., az öngyilkos osztag akik között szintén van jónéhány veszélyes karakter+Deathstroke. Azt hiszem Clarknak és a Ligának lesz dolga az évadban. Lexet már nem is merem említeni, bár Õ ha visszajön úgyis a vége felé jön vissza.
Ami viszont megint merész húzás az a két hét múlva következõ rész:
Egy alternatív univerzumban játszódik ahol Clarkra Lionel talál rá és itt Ultraman néven tevékenykedik Clark (képregényben így volt) és nem túl jó fiú. Ide kerül Clark, a rendes Univerzumba pedig bad Clark...és erre még két hetet kell várni... ááá
LUTHOR
Darkseid egyik csatlósa...de leginkább a Titánok nevû szuperhõsalakulat (melynek az elsõ Robin is tagja volt) életét szokta megnehezíteni. Érdekes mert abban a képregényben találkoztam vele elõször amiben az X-men és Titának (Marvel DC koprodukció)közösen gyõzték le Darkseidot aki Jean Grey-t a sötét fõnixet élesztette újjá. De a Justice League életét szintén megkeserítette már Deathstroke. A balesete után a reflexei hihetetlen mód feljavultak..fél szemét elvesztette...szóval láttuk a mostani rész végén....Képregényen a leghalálosabb Ninja, meg céllövõ volt. Na most Granny+ a Fúriák, Desaad akinek ereje még nem ismeretes, Gordon G., az öngyilkos osztag akik között szintén van jónéhány veszélyes karakter+Deathstroke. Azt hiszem Clarknak és a Ligának lesz dolga az évadban. Lexet már nem is merem említeni, bár Õ ha visszajön úgyis a vége felé jön vissza.
Ami viszont megint merész húzás az a két hét múlva következõ rész:
Egy alternatív univerzumban játszódik ahol Clarkra Lionel talál rá és itt Ultraman néven tevékenykedik Clark (képregényben így volt) és nem túl jó fiú. Ide kerül Clark, a rendes Univerzumba pedig bad Clark...és erre még két hetet kell várni... ááá
LUTHOR
Bár pl. mai részben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan szépen látszottak a golyók helyei a ruháján hogy csak na!
Igen az aurája az tulajdonképpen ami védi mindentõl. Ezért nem szakad a ruha sem.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Superman#Ereje.2C_k.C3.A9pess.C3.A9gei
Nem Én speciel Erica Durance-t és Allison Mack-et szeretném egyszerre! <3
😄
😄
Így van, mégis mindegyiket szerettük/szeretjük.
Így van ez Superman esetében is.
Így van ez Superman esetében is.
a bolygo kapitanya se letezik. terminator sincs.a tininidzsateknocok is csak mese.
Az egész Superman dolog ilyen😊 de szórakozni kell rajta és élvezni a sztorit stb...
De a gyorsfutó csávónak sem szakad szét a ruhája😊
Amúgy flash nem sebezhetetlen mégis megmarad a bõr az arcán😊
Még vannak ilyen dolgok ám pl amikor clark elfut loissal és 1 mp alatt felgyorsulol legalább olyan gyorsra mint a puskagolyó és lois nyaka nem törik el a hirtelen 30g-s gyorsulástól😊
Amúgy flash nem sebezhetetlen mégis megmarad a bõr az arcán😊
Még vannak ilyen dolgok ám pl amikor clark elfut loissal és 1 mp alatt felgyorsulol legalább olyan gyorsra mint a puskagolyó és lois nyaka nem törik el a hirtelen 30g-s gyorsulástól😊
Live for nothing or die for something.
mert õ szupermen nem a villám
Azt elmagyaráztak hogy az hogyan lehetséges hogy clark minimum a hangsebesség duplájával fut és a ruhája még csak el sem szakad? 😊
Live for nothing or die for something.
Nemhiszem túlsok szappanoperába vannak emberfeletti képességû lények....az más hogy romantikusabb alapjai is vannak a sztorinak de az összes superman témájú sorozatból a legjobb akárhogy vesézzük!
Suffering: Sztem egyfajta hatásfokozás volt azonfajta megjelenése a Darkseid karakterének nemhiszem nagyon vesézni kéne.
Suffering: Sztem egyfajta hatásfokozás volt azonfajta megjelenése a Darkseid karakterének nemhiszem nagyon vesézni kéne.
Ne vedd sértésnek, de a Smallville hosszú ideig egy szappanopera szintjén állt, tehát érdekes idekeverni az Esmeraldát. Egyetértek abban, hogy az idei évad messze jobb mint a többi, már-már izgalommal tölt el az új rész várása, de úgy globálisan nézve ez a sorozat tinipicsáknak készült. Pont. Én is nézem a kezdetek óta, így a végére egész megszerettem, de mindig is a "limonádés" kategóriát erõsítette.
<#eljen>#eljen>
Én imádom a sorit,vannak hullámvölgyek de hol nem...
és jól írtad ez valami zseniális hogy tényleg 4-5 díszletbõl ennyit kitudnak hozni.
Én imádom a sorit,vannak hullámvölgyek de hol nem...
és jól írtad ez valami zseniális hogy tényleg 4-5 díszletbõl ennyit kitudnak hozni.
Akkor azt magyarázzák meg, hogy Darkseid miért füstfelhõként van jelen. miért nem teljes alakban?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Így van, bár hozzáteszem, nem lehet panasza senkinek ilyen szempontból, hiszen a Smallville készítõi mindig elmagyarázták a dolgokat eddig és ez ezután is így lesz.
Így van, bár hozzáteszem, nem lehet panasza senkinek ilyen szempontból, hiszen a Smallville készítõi mindig elmagyarázták a dolgokat eddig és ez ezután is így lesz.
Ti mirõl írtok vazze? Nehogy már egy olyan sztoriba aminek egy képregény a háttere nekelljen már minimum ismeri a szereplõket...ha az lenne akkor meg az lenne a rinya oka hogy nemkövetik a képregényt a nézõ meg ne csak nézzen lásson is!
Talán az Icarus c. részben fog repülni, amikor Hawkman is visszatér.
A jövõ heti epizódban a BSG egyik fõszepelõje lesz az egyik központi figura!
A jövõ heti epizódban a BSG egyik fõszepelõje lesz az egyik központi figura!
Köszi! Hát igen 4 fõszereplõ van, de ugye felbukkan majd Chloe meg ezer másik mellékszereplõ. Engem nem zavar annyira. Úgyis Clark és Lois a központi figurák. 😊
Darkseidrõl én is olvastam hogy a 20 részben bukkan fel ,de már felbukkant, úgyhogy ezt úgy kell érteni sztem hogy a 20.-ik részben fog megtestesülni eredeti alakban talán. Szóval számíthatunk sztem egy fight-ra a végén. Egyedül viszont Clark nem gyõzhet, kell a JL is. Szóval nagyszabású duplarészes zárást várok. e sztem mivel ez az utolsó évad valószínûleg így is lesz. Meg amit baromira várok már az a repülés. <#hawaii>#hawaii>
Darkseidrõl én is olvastam hogy a 20 részben bukkan fel ,de már felbukkant, úgyhogy ezt úgy kell érteni sztem hogy a 20.-ik részben fog megtestesülni eredeti alakban talán. Szóval számíthatunk sztem egy fight-ra a végén. Egyedül viszont Clark nem gyõzhet, kell a JL is. Szóval nagyszabású duplarészes zárást várok. e sztem mivel ez az utolsó évad valószínûleg így is lesz. Meg amit baromira várok már az a repülés. <#hawaii>#hawaii>
nagyon jó írás lett. Amit nem tetszik nekem az évadban: összesen 4 fõszereplõ 😮 Mindegyik évadban 6-7 volt. Granny Goodnessbõl nyugodtan csinálhattak volna fõszereplõt. + ahogy olvastam Darkseid csak a 20. részben lép szinre. Nem késõ egy kicsit? Hisz Zod a 9. évadban az elsõ résztõl fogva 1-2 résztõl eltekintve végig jelen volt az évadban. Darkseid meg majd a legvégén csatlakozik majd be, és talán harcolnak is. Sajnos meg kell lepödnöm ha itt igazi Superman vs Darkseid harc lesz, kék kriptonit meg minden faszság nélkül.
Extra nézettség!
Az otthoni videófelvételekkel együtt az Isis (10x05) 2,6 milliós nézettsége felment 3,31-re, míg a Harvest-é (10x06) 2,96-ról 3,64-re (az utóbbi 18-49-es demo-ja 1,2-rõl 1,6-ra emelkedett). Mivel a CW két újonca, a Hellcats és a Nikita is csökkent a premierje óta, a többi sorozat pedig kb. egy szinten van olyan 2 millió átlagnézõvel, így már hetek óta a Smallville a 2. legnézettebb széria a csatornán, a Vámpírnaplók után (kb. 3,5 millió). Nem rossz egy olyan sorozattól, ami pénteken megy és a 10. évadnál tart.
Forrás:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=513555
Az otthoni videófelvételekkel együtt az Isis (10x05) 2,6 milliós nézettsége felment 3,31-re, míg a Harvest-é (10x06) 2,96-ról 3,64-re (az utóbbi 18-49-es demo-ja 1,2-rõl 1,6-ra emelkedett). Mivel a CW két újonca, a Hellcats és a Nikita is csökkent a premierje óta, a többi sorozat pedig kb. egy szinten van olyan 2 millió átlagnézõvel, így már hetek óta a Smallville a 2. legnézettebb széria a csatornán, a Vámpírnaplók után (kb. 3,5 millió). Nem rossz egy olyan sorozattól, ami pénteken megy és a 10. évadnál tart.
Forrás:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=513555
Akkó ne nézd, ha neked nem jön be, nem vagyunk egyformák..Mennyé nézzé Esmeraldát!<#idiota>#idiota>
Ez is egy vélemény... <#idiota>#idiota>
Akkor ne nézd és ne gyere ide!
Örülök, hogy TE örömödet leled benne, de attól még mindig szar az egész.