2757
-
spike0007 #2437 Semmi meglepetés?
Soroljam a WTF-okat?
Minden részben van szinte meglepetés:
Nyitásban a ruha...Alexander idős Lex, meg Darkseid eredeti formája...Clark nem lesz a föld megmentője?
Negyedik részben future Clark meg a lebegés.
Isisben hogy végre elmondta a titkot.
Harvestben a full külsős forgatás...
Abandonedben hogy Tess is Luthor...Plusz Clark szüleinek megjelenése...
Patriotban Slade behozatala..
Luthorban Lionel visszatérése...
Aztán sose gondoltam volna Hogy Hawkmant kinyírják...
Colleterallban a repülés...
Beaconben volt az egyik legnagyobb WTF..Alexanderről kiderül hogy kicsoda ill. a Scionban lesz teljes a kép.
Aztán erre rátesznek egy lapáttal az új rész végén Oliverrel...
Valamint van Clark és Lois szála, a hősök szála, a Luthorok szála, a párhuzamos világ is szerepet kap még elvileg Zodot is visszatér...valamint Jonathan szerepére leszek még kiváncsi.
VRA megoldották De Darkseid és csatlósai még csak ezután jönnek majd... Ja és Lex!!!
Na ennyi...
-
#2436 Nem a kultság és nézettség miatt hoztam fel a vampire diairest (meg a többit sem), hanem a történetvezetés miatt. Ott a sorozat írói remekül használják a karaktereket, mernek merész húzásokat meglépni, meglepetést okozni, epizód közbeni többszörös csavarokat bedobni. Én kifejezetten utálom a vámpírokat (sosem szerettem, mielőtt divat lett akkor sem), és ebbe a sorozatba sem ez rántott be, hanem a remek történetvezetés.
Itt meg? Nézem a részt, jóvan jön valami gonosz emberke, jóvan veszélybe kerül valamelyik főszereplő, jóvan harmincadik percre szépen megmenekül, jóvan aztán még tíz perc lelkizés meg pofázás... unalmas sajnos...
Lehet ez a siker titka, hogy nincs benne semmi meglepetés. A nézők azt mondják magukban: " hmm jön a Smallville, nézzük már meg, úgysem kell gondolkodni rajta semmit, ugyanaz a váza minden résznek, meg majd jön Clark aztán jól szétrúg mindenkit" aztán kész, meg is van a nézettség... -
spike0007 #2435 Na most képzeld el StargateLost ha az össze hardcore képregényfannak bejött volna illetve bejönne a Smallville. Még mindig 5-6 millás nézettség lenne. De még az Ő kiesésükkel is szép nézettséget hoz annak ellenére hogy a tizedik évadját tapossa. Smallvillenek már történelme van és a rekordok könyvébe is be fog kerülni mint legrégebben futó, leghosszabb sorozat. Az pedig hogy szinte az összes nagy nevet vissza tudták hozni az évadra óriási fegyvertény. Sokan velem együtt nagyon várják a finálét és bizony nagy hiány lesz utána, mert hiába a The Cape(nézem de kaszálni fogják)meg a tripla ennyi pénzből készülő Heroes (kaszálták) meg egyéb hős sorozatok egyik se tudott felnőni a Smallvillehoz. Még mindig a legjobb képregényes sorozat alternatív univerzum ide- vagy oda. Bár az utolsó részekben már erősen átálltak és a fináléban valszeg méginkább átállnak az eredeti képregényre. Nagy űr lesz utána, szóval aki mást állít az hazudik vagy egyszerűen nem ismeri a Smallville világát. -
#2434 vamp diaries-t nem ismerem, a spartacus az pöpec lett, de a smallville mentségére szólva a legtöbb sorozat nem éri meg a 10. évadot, s amely megéri, azok többsége is kifulladóban van már ilyenkorra.. -
spike0007 #2433 Egyetértek veled SlayR maximálisan! :)
StargateLost: A gond azzal van, hogy amit írsz, hogy képregényes rajongótábor no a képregényes rajongótábor kb. fele hiányzik a rajongók közül, mivel a Smallville egy alternatív történetetet mesél el Clark fiatalkoráról a Supermanné válásig, ami a hardcore képregényfanok egy részének sose tetszett és sose nézték emiatt. A másik részének tetszett plussz ehhez jött egy olyan tábor aki nem képregényrajongó.
De ennek ellenére, az hogy pl. egy 6-ik évados Supernaturalt,gond nélkül elver egy tizedik évados Smallville nagyonis meggyőző.. A brit sorozatok között valóban van jó és a Spartacus szintén jó sori. Na de
Vampire Diaries? HAHAHAHA! Lassan olyan nézettsége lesz hogy még a tizedik évados Smallville is lazán verni fogja. Tudod mi volt jó vámpíros sorozat? A Buffy és az Angel . Bocsánat minden rajongótól de bizony egyiknek se ér a nyomába a Vampire Diaries.A Buffy és az Angel na az kult. Meg scifiben a Stargate, Babylon5 az kult.
A Smallville is az lesz illetve már az, a Vampire Diaries sose lesz az, pláne nem tíz évados!!! -
#2432 A Smallville elég rendesen kimeríti a szappanopera fogalmát.... -
spike0007 #2431 Idézet Smallville Hungaryról:
"A mikrolátás mellett Clarknak továbbfejlődött a futási képessége is. Már tud futni a vízen, pedig a Run-ban még nem tudott. Később odáig feljődik a gyorsasága, hogy Barttal futóversenyt rendeznek a világ körül. Legalábbis ez benne volt a rajzfilmben."
Ennyit a hogy ért vissza gyorsan...
-
SlayR #2430 mondom neked a szappanopera való ilyen leírás után -.- -
#2429 A párbeszédek kínosak, nincsen semmilyen súlyuk. Veszélybe kerülnek a főszereplők, mégis kit érdekel? Egy fikarcnyit sem tudok izgulni értük. Úgyse lesz bajuk, a megmenekülésük pedig egyre szánalmasabb. Régen mindig azért szerettem, hogy Clark milyen módon menti meg őket, de már ezt is elszarták... ezért mondtam, hogy kifulladt már rég az egész.
Húha, több történetszálon megy, ez aztán nagy dolog...
Nyilvánvaló, hogy nem néztek brit sorozatokat, vagy esetleg spartacust, vagy vampire diaries-t. Na ezen sorozatok írói tudják, hogyan kell történetet formálni, karakterekkel bánni, meglepetést okozni.
Tudom, hogy a Smallville képregény cucc, meg minden, de ez nem ok arra, hogy ilyen buta legyen és szánalmasan mozgassa a karaktereit. Régen sokkal jobb volt, akkor még szerettem is... már csak azért nézem, hogy ha mér ennyi ideje nyomom, lássam azért a végét...
A nagy rajongótábor pedig a képregényes háttérnek (ami nem kicsit nyom a latba), megszokásnak, kevés sorozat ismeretének tehető be...(legalábbis szerintem). Mert hogy a sorozat a többi vetélytársához képest semennyire sem jó, az is biztos... -
spike0007 #2428 A magyar és külfoldi oldalak fórumain is ezt írják, Clark ereje megnőtt gyorsabban fut simán tud vizen futni. Azt meg hogy nő az ereje az is bizonyítja hogy a sorozatban először használta a microvisiont. -
spike0007 #2427 Ja csak Clark ereje azóta megnőtt. Az év elején ha azt nézzük milyen gyorsan futott már egyáltalán nem lehetetlen a vizen futás. Egyébként meg lehet hogy repült titokban! :) -
#2426 vagy átugrált az északi sark jegére és ott keresztülszáguldott... -
#2425 #2421: nemigazan. mutattak regen hogy flash futott rajta de o meg nem tudott.. megallt elotte:D
btw biztos az alaguton at futott:D -
SlayR #2424 Ne nézd nemtudom milyennek kéne lenni, ha ez se jó....nézzél helyette született feleségeket!:D -
spike0007 #2423 Kinek mi jön be. Smallville hungaryn mindenki dícsérte pl. nekem is bejött, de mindenkinek nem jöhet be.
Az hogy szerinted unalmas egy vélemény a sok körül. Más rajongók szerint meg jó. Sztem az utóbbi két rész nagyon is jó volt valamint volt jónéhány kiemelkedő rész is az évadban és a történt is több szálon fut mint eddig bármikor. Nem véletlen hogy a sorozat ennyi évadot megélt...:)Pontosan a rajongók miatt és mert jó sorozat.
-
#2422 Azt hiszem azzal mindent elmondok, ha a rész két értékelhető momentuma a főcím és a legvégén az az öt másodperc cliff volt.
Szánalmas és unalmas már a sorozat, rég kifulladt. De jó, hogy ez az utolsó évad.... -
spike0007 #2421 Valszeg szaladt a vizen. Ha Flash meg tudja csinálni akkor Ő is. -
#2420 Jó kis rész volt. Közeleg a vég! :(
Amúgy nem kötözködésképp, de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szaladt" a vízen, amikor Angliából hazaért? Vagy zátonyról zátonyra ugrott? Xd -
#2419 Nem valami jó az angolom. Ma este még lesz felirat szerintetek? -
spike0007 #2418 Nagyon jó és hangulatos rész volt szép effektekkel remek nyitással és wtf zárással.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remek volt a nyitás Clark Angliában majd visszarohant mutatták a földet kívülről hangulatos volt. (Darkseid szeme a "korábbi részek tartalmában" piros volt mikor felvette az alakját, na az is bejött) Valamint jó volt látni Clarkot mint a világ hősét és hogy mindenki találgat ki lehet Ő. A mikroszkópikus látás is kiváló volt nagyon tetszett. 8)
A nyomozás valamint hogy a törpét megmentette és hogy rádöbbentette Clarkot hogy kell az álca. A végén teljesen MR. Kent-es volt.. :D Desaad kellemes meglepetés volt a színész nagyon jól játszott és elég nagy hatalma van...Amit Chloéval művel durva volt de a szőkeség kivágta magát.. Darkseid Granny és Desaad ellen Clark egyedül nem fogja tudni felvenni a harcot.. De örömmel láttam hogy kiszabadult a sötétség fogságából... Viszont Oliver a végén WTF...Továbbment a Darkseid sztori, megvan Clark álcája..szóval történetileg nagyot haladtunk előre. Szép effektek is társultak emellé és a Chloe Desaad Clark jelenetek nagyon Darkosak voltak!
Részemről csillagos ötös! :D -
#2417 konkretan kapja meg mind a ket admin mert nem inteztek el az "olvasotta teszi az egesz forumot" gombot. valaszolni meg nem tudtak szoval fuckoff.D: -
#2416 Boyscout eridj' a Smallville Hungary fórumára. :p -
spike0007 #2415 Meg egyébként rajzfilmben és képregényben is így volt...Szóval teljesen jó hogy Alexander az lesz aki.. -
spike0007 #2414 Ez így van! Teljesen logikusan felépített így a történet.
Flamer/Boyscout rádférne hogy a Smallville Hungary fórumára gyere újra, ha ott lennél Te is vágnád a történéseket. -
SlayR #2413 Me nemismeritek az eredeti témát talán azért:D -
#2412 deaz. -
SlayR #2411 épp pont hogy nem :D -
vg #2410 faszság az egész -
spike0007 #2409 A neten már kinn van a válasz...:) A rész végén nekem is megfordult a fejemben a dolog. Egy biztos a Superman mitológia egyre több elemét és sztoriját beleveszik a sztoriba.
Aki nem szereti a spoilereket az várja meg a Scion/ivadék c. részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Conner Kent alias Lex és Superman dns-éből létrehozott klón vagyis Superboy. Ez aztán Wtf!
Viszont ebből az is kiderül hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy az igazi Lex tér vissza a fináléra. Hogy hogyan? Na az lesz a WTF!!!!
-
SlayR #2408 visszafognak rá térni majd... -
#2407 Nagyon zsír rész volt, de mi volt az a végén?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lex supererőt kapott vagy wtf?
Ja, most olvastam, hogy Rosenbaum visszatér, kár, hogy csak az uccsó részre. :( -
spike0007 #2406 Mai résznél olyan érzésem volt mintha egy hatodik évados Smallville részt néztem volna!:) -
spike0007 #2405 Ja és hivatalos meg a twitterén is megerősítette!:)
Csúcs egy ilyen rész után ez a hír!
Sztem a finálé nagyon durva lesz! Meg az évad is felpörög kegyetlenül!:)
Mondjuk nekem eddig is nagyon bejön de akkor is, mostantól a lényegre lehet koncentrálni. -
spike0007 #2404 Szuper volt a mai rész!
De ez meg a nap híre:
Lex visszatér -
#2403 encsak most indulok a boltba megvenni a reszt:D
-
SlayR #2402 Hát az újrész üt! nemkicsit nagyon szépen visszazökkentek a történetmenetbe és igencsak folynak az események. -
spike0007 #2401 Új hírek:
A TV Guide heti sorozat spoilereiben ugyanazt adták ki, amit már eddig is tudtunk: Martha visszatérésekor Lois még szorosabban fog kötődni jövendőbeli anyósához - 'Először életében Lois megtapasztalhatja, milyen is, ha valakinek van édesanyja.'
Ausiello szerint a sorozatzáró epizód korábban közzétett címe, a 'Finale' csupán munkacím. Zárójelben pedig megjegyezte, hogy Rosenbaum visszatéréséről sincsenek még hírek, melyek egyenlőek a rossz hírekkel).
Egyébként most forgatják a Kent című epizódot. -
spike0007 #2400 A sorozatzáró rész két órás lesz!
A 21-22.-ik részek összevonása a cím: "Finálé" lesz! Május 13-án lesz a bemutató! (Gondolom spórolás gyanánt inkább összevonják az utolsó két részt és nem pedig kibővítik az utolsót kétórásra hogy több pénz maradjon a fináléra.)
UPDATED 2/7/11: The CW has announced that Smallville will conclude with a two-hour series finale on May 13, 2011."
forrás: Smallville Hungary
-
#2399 jaja nekem is. meg a matrix :D
meg a fecebook szo :D geciszar resz volt :D -
#2398 Gyenge, de nekem inkább az Eredet ugrott be. :D