Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt ebbe minden ami kell:
Jó rész volt!<#finom>#finom>
Nagyon várjuk jan. 28-at:
Smallville trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lánykérés, Chloe emlékezés, Hawkman vs.Slade (ez epic volt és látványos), Kanári+Igazság ligája szép temetés és WTF a végén. Hawkman nagy kedvenc volt úgyhogy szomorú vagyok miatta.
Jó rész volt!<#finom>#finom>
Nagyon várjuk jan. 28-at:
Smallville trailer
Nah újrész megnézve...szoktak ugye itt lenni jellemzések az epizódokra... ez az "anyátokkalszórakozzatok!" tipusú rész volt részemrõl <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>és most január 28ig szünet...
hát, lenne mire építkezniük, ha a reboot a smallville "világát" vinné tovább mozifilmekben
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Pletykálták hogy benne lett volna a zöld lámpás filmben mint Clark Kent.
Marc Guggenheim írta a hamarosan mozikba kerülõ Green Lantern film forgatókönyvét és meg akarta hívni Tom Wellinget egy rövid jelenetre, hogy játszza el Clark Kentet a nagyképernyõn. Az egyik korai változatban még szerepelt a jelenet, de végül pénzügyi megszorítások miatt törölték belõle. Guggenheim szerint így is maradt rá esély, hogy megvalósuljon a kívánsága, de erre valószínûleg hiába várunk. Viccelõdött is az író, hogy ha esetleg lesz 1-2 szabad órája Tomnak, akkor még nincs minden veszve.
forrás-Smallville-HUN
Kár érte jó lett volna. De ez azért jelzésértékû. Mert egyébként csúcs lenne ha Welling lenne Superman az új filmben is.
De sok múlik Zack Synder rendezõn...majd elválik..
Marc Guggenheim írta a hamarosan mozikba kerülõ Green Lantern film forgatókönyvét és meg akarta hívni Tom Wellinget egy rövid jelenetre, hogy játszza el Clark Kentet a nagyképernyõn. Az egyik korai változatban még szerepelt a jelenet, de végül pénzügyi megszorítások miatt törölték belõle. Guggenheim szerint így is maradt rá esély, hogy megvalósuljon a kívánsága, de erre valószínûleg hiába várunk. Viccelõdött is az író, hogy ha esetleg lesz 1-2 szabad órája Tomnak, akkor még nincs minden veszve.
forrás-Smallville-HUN
Kár érte jó lett volna. De ez azért jelzésértékû. Mert egyébként csúcs lenne ha Welling lenne Superman az új filmben is.
De sok múlik Zack Synder rendezõn...majd elválik..
Tom Welling lesz Superman?
Nagyon reméljük! 😊
Nagyon reméljük! 😊
és epizódszerepben feltûnhetnek a Smallville-bõl megismert hõsök is
A trónkövetelõ?
Hmmm,érdekes,meglátjuk mi sül ki majd belõle. 😊
Hmmm,érdekes,meglátjuk mi sül ki majd belõle. 😊
OMGWTFROFLCOOPTER rész volt, jó volt látni végre egy velejéig gonosz Clarkot, Lionel rulz, Lex is visszatér remélem Rosenbaum-mal, Tess jócsaj. Fuck yeah, jó rész volt, vége ütött.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem szeressük gonosz lionelt, régebben mikor kezdett javulni akkor kezdtem el birni, mindenesetre érdekes 😊
Sirály rész volt. Lionel ismét a képletben, lEX-et nevelheti legalább apuci majd. Kiváncsi vagyok hogy a klónból lesz-e Lex Luthor vagy egy wtf-al fog visszatérni Lex?
Bad Clark meg király volt ahogy Lionel is. Jó rész volt. Jövõ heti részt már nagyon várom!
Bad Clark meg király volt ahogy Lionel is. Jó rész volt. Jövõ heti részt már nagyon várom!
Következõ részben visszatér Flash! és már nem a kapucnis rucijában 😄
Deathstroke meg még mindig bénán fog kinézni :S
Deathstroke meg még mindig bénán fog kinézni :S
De valamikor Chloe visszafog még térni nem? Ezért nem akartam eltüntetni.
A véglegest szerintem majd az évad végén lenne jó megcsinálni, jó képekkel,szereplõkkel. Még addig változhat pár dolog.
A véglegest szerintem majd az évad végén lenne jó megcsinálni, jó képekkel,szereplõkkel. Még addig változhat pár dolog.
Aha. Szerintem a véglegesbe mehetne majd egy ilyen. Most csináltam egy frissítettet, hogy a szereplõk jók legyenek. banner
üdv
üdv
ilyen volt annó a magus topikban is 😊
de flashbe van ilyen megoldás is, X kép közül véletlenszerûen csereberél
de flashbe van ilyen megoldás is, X kép közül véletlenszerûen csereberél
nézz be párszor,váltogatja <#vigyor2>#vigyor2> és akkor mehetne szerlelõnként 1,Clark mindenhol ott van<#dumcsi>#dumcsi>
vágod milyen banner van ebben a topikban?
ok. thx, már azóta én is keresgéltem, de majd még folytatom, aztán erre a 10. évadra aktualizálom a bannert. Ha vége lesz a sorinak<#rinya>#rinya>, akkor meg valami komolyabbat, véglegeset csinálok.
bocs...Darkseid.. (régen olvastam már, leírni meg nem nagyon írtam eddig le...meg késõ is van már nah 😊
én mondjuk egy flash-es bannert is eltudnék képzelni, amibe mozgó hátterek cserélõdnek (pl Clarkról egy olyan jelenet, amikor áll a háztetõn, és a kamera lentrõl felfelé mozogva megkerüli, Oliról valami íjazos jelenet, Dark Sideról meg mehetne az a jelenet egyelõre, amikor köd alakban látni, késõbb meg le lehetne cserélni, ha lenne róla másik videó...tán még meg is tudnám oldani a dolgot, de behalt a 1,5 terrás winyóm, így elszálltak a smallville-jeim, és csak a 10. évad van meg most, így a régebbiekbõl nem tudnék kivágni hozzá részeket, jeleneteket (pár másodperces avikat, azokból lehetne kezdeni valamit)
de ha láttok benne fantáziát, és valaki besegít esetleg, akkor megpróbálhatjuk összehozni 😊
esetleg gombnyomásra még le is játszhatná a fõcímzenét, meg az eredeti superman zenéjét
de ha láttok benne fantáziát, és valaki besegít esetleg, akkor megpróbálhatjuk összehozni 😊
esetleg gombnyomásra még le is játszhatná a fõcímzenét, meg az eredeti superman zenéjét
Nézz körül, pár screenshoot-ot biztos találsz a neten Darkseidról is a Lazarusból. De ha valaki talál valami megfelelelõ kéepet úgyis beteszi ide!
Mivel nagyságra Darkseid is ilyen Titan kaliberû ezért egy ilyen harcot el tudnék képzelni az uccsó részekben!😊http://www.youtube.com/watch?v=9-oaSSUpKBo
<#smile>#smile> Igen, a Zod az már nem kell. Csak kéne pár jó kép, mert én nem annyira találtam.
Biztos ami biztos...leírtam.<#mf1>#mf1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha tudtok linket jó felbontású fotókhoz, akkor jöhet, mert a bannerba lecserélnék ezt-azt. Tessrõl, Loisról tuti kéne, de a többiekrõl is ha van akkor az jól jöhet majd. (10.évados képek,promo fotók)
thx
thx
B*ssza meg jó ez a zene!<#hawaii>#hawaii>Smallville Season 10 Trailer Episodes 2010 - 2011 Exclu (Inception theme)
Ismerem a smallville.hu-t. Sõt azt is tudom ott milyen néven futottál a fórumon az írásmódod miatt. Én is csak a fórumot szoktam nézegetni, de olykor ezen a g-portalos oldalon is vannnak érdekes infók. De nem én csináltam... Isten õrizz!!!<#smile>#smile>
#2314: ja poor kiddo. nehogy meg selfkill legyen :|
#2315: de baszki gayportal? 😄 ugyertem gportal? kia gecim csinal gportalos lapot manapsag? a noob idiota faszfejek 😄 ha a te oldalad akkor bocs meg minden de teis egy ostoba gyikvagy 😄
inkabb dobj ossze valami szar htmlt vagy dobj fel egy phpbb-t es legyen forum style mint gayportal.. 😄
vagy akar leszedsz egy sablont es atirogatod.. 😄 mer ezigy gecinoob. es akkor onnet linkelsz.. 😄
latogass el a smallville.hu -ra. a fooldalt nem szoktam nezni.. kb 1 evbe eccer. de a forumjuk zsir. oldal is jovolt meg mikor legucsora neztem 😄 na onnet linkelj szart. vagy kryptonsite-rol. (google-zz rá nem tudom acimet.)
de ne gayportal baszki 😄
#2316: hahahahah 😄😄😄😄😄
#2315: de baszki gayportal? 😄 ugyertem gportal? kia gecim csinal gportalos lapot manapsag? a noob idiota faszfejek 😄 ha a te oldalad akkor bocs meg minden de teis egy ostoba gyikvagy 😄
inkabb dobj ossze valami szar htmlt vagy dobj fel egy phpbb-t es legyen forum style mint gayportal.. 😄
vagy akar leszedsz egy sablont es atirogatod.. 😄 mer ezigy gecinoob. es akkor onnet linkelsz.. 😄
latogass el a smallville.hu -ra. a fooldalt nem szoktam nezni.. kb 1 evbe eccer. de a forumjuk zsir. oldal is jovolt meg mikor legucsora neztem 😄 na onnet linkelj szart. vagy kryptonsite-rol. (google-zz rá nem tudom acimet.)
de ne gayportal baszki 😄
#2316: hahahahah 😄😄😄😄😄
http://loal.atw.hu
loooool
Látom Te is elvagy! Flamer-rel kiegészítitek egymást...
Látogassatopk csak sok Gay oldalt. Jó szórakozást hozzá!
<#nyes>#nyes>
Látom Te is elvagy! Flamer-rel kiegészítitek egymást...
Látogassatopk csak sok Gay oldalt. Jó szórakozást hozzá!
<#nyes>#nyes>

Maradjál már öcsém. Elnéztem a hülyeségeiteket egy határig...Személyes sértegetést nem nézem már el.
Ha olyan oldalra vágyódol menj át oda, mert így neked sincs itt keresnivalód.
Ha olyan oldalra vágyódol menj át oda, mert így neked sincs itt keresnivalód.
Tinédzser Lex is visszatér valamelyik epizódban:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=519308
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=519308
Van bajod!<#nyes>#nyes>
Orvos látott már? HEHEHE!
Ne haragudj!

Kritikának, normális véleményeknek van helye, a pocskondiázásnak amiket Te is csinálsz nincs.