7862
  • Sir Quno Jedi
    Mer az 1d5 1-től 5-ig sebez a 2d6 meg 2-től 12-ig.
  • grebber
    Még nagyon az elején vagyok és a fegyverek sebzésénél ilyen vagy hogy pl 1d5 gondolom akkor a 2d6 az jobb nála igaz??

És itt hogyan van az ha meghalunk akkor honnan kezdünk újra legutolsó auto mentés vagy hol?
  • Carmang
    Mert ez valójában körökre osztott játék :)
    Legalábbis a harc része.
  • tomcsa4
    Hát igen, NWN (AD&D alapúak) mások. De majd többet fog találni, ha fejlődsz. Inkább skillez és varázsolj. Pihenni sok helyen lehet. Majd ha lesznek csapattársaid, gyorsabban megy. Pl én szeretem a tolvajlányt (chapter 1 közben veheted fel), jól harcol. Csak sokat szövegel és nyavajog. :)
  • grebber
    Dungeon Siege és Dragon Age azok nagyon jók.De ez ezzel a fél órás csapásaival az agyamra megy!
  • tomcsa4
    Nem tudod mi a jó. :) BG,Planescape, IWD-k, NWN összes, Dungeon Siege összes, Dragon Age, Temple of Elemental Evil...ezek a jó játékok. :)
  • grebber
    Na elkezdtem én is a game-et.Hát nekem a harc nem igen tetszik.Ez a fél óránként csapok 1-et elég lelombozó :(
  • kobra223
    OFF: nwn 1-ben índitottam public szervert Dalakora_HU a neve az akció részlegben sajna nem 24/7 szabadidőmben esténként üzemel akit érdekel szívesen látok a szerveren

ON
  • Nyugis
    köszönöm az infót! akkor hátha a rocsik team megcsinálja bízzunk benne..
    bár addig sincs gond mert addig ott a dragon age. szín tiszta nwn2 koppintás! még a karik is hasonlóak. ;)
  • tomcsa4
    Egyelőre vége. NWN2 alapnak megvan a full honosítása, a kiegekhez nem lesz. Nem tudom fog-e változni, mert kihalt a hivatalos oldala is.
  • MrTwister
    Szia!
    Itt a válasz a kérdésedre:Itt Felülről az 5. hsz.
  • Nyugis
    Üdv mindenkinek!

a HUNosító csapatról van valakinek infója? steve sun és csapatáról?
    Lesz a gaméhoz további magyarítás, vagy vége?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem lenn van már 2 a 3-ból.
    De hangsúlyozom, eredetiben szívesebben látnám a polcomon, a testvérei mellett.
  • steweee
    nem akarlak biztatni, de én torrentről húzutam le, igaz eltartott egy hétig is.... :)::) 15750 mb !
  • rtfmZoli
    Vaterás van, az #7517-os hozzászólásaimban, a 2 eladótól vettem az alapjátékot, és a 2 kieget (előreutalással, mert nem volt csak 1-2 negatív vélemény a 700 trancakciójából), és Molnibalage is a 2 kieget. Igaz E-bay-ről olcsóbban megúszod.
  • Marcus_
    Hello!
    Az alapjatek forditasa melyi patch-el muxik,vagy siman felteheto az v1.0-ra?Keszul esetleg a 2. kieg forditasa is?
    Koszonom!
  • IMYke2.0.0.0
    Azért kérdeztem amúgy a Patch-et, mert találtam olyan oldalt, ahol Offline updatek vannak fenn, csak ugye nem a publikus sorszámmal, hanem 7 jegyűekkel... és ember legyen a talpán, aki tudja, hogy az utolsó a sorban az valóban az utolsó-e...
    A Gamershell... én olvastam v1.10-es bétáról is. [unofficial]
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, a két említett oldalt ismerem.
    Mindenképp dobosra vágyom. Mellékletekben, sima papírtokos verziókban nem gondolkodom.
    Külföldi rendelésekre még nem fanyalodnék, de ahogy eddig tapasztaltam, kénytelen leszek... :(
    Muszáj lesz egy Pay Pal-t beizzítanom. :(
  • tomcsa4
    Szia! Mindenképpen dobozos kell? Mert az alapjátékból van VGA-hoz adott lemezmelléklet is (kézikönyv jár hozzá). logout.hu-n sokszor van. Én szoktam ebayezni is, tudom ajánlani (megbízhatóbb ,mint a vatera, pedig utóbbin is 99,5%-ban jók a tapasztalataim, eddig 1 idiótával találkoztam ,de nem csapott be).

Ha javítások kellenek, a kedvenc oldalam tudom ajánlani (sokan ismerik): gamershell.

A játékból angol infók (minden, csontra kicsavarva és a kiegek is): gamebanshee.
    Itt a három hivatalosan megjelent kieg is rajta van, fajok, kasztok, végigjátszás térképekkel stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Másik:
    - jelenleg mi a Patch verziószám [alap, kiegek]?
    - offline hol tudom beszerezni? [otthoni gépemen nincs net.]
  • IMYke2.0.0.0
    Üdv srácok!

Első rész Platinum kiadása megvan - jól elvoltam vele.
    Kérdéseim:
    - A második részből létezik Gold/Platinum/Diamond kiadás?
    - Magyarországon hol tudom megvenni a NWN2-t és a 2 kieget?
    Netről nem szívesen rendelnék, külföldről még úgyse, ráadásul, ahol néztem, ott épp "out of stock" volt...
    Mindenképp eredetiben, dobozosan szeretném, bár időközben nem bírtam magammal, és biztos-ami-biztos, az alapot és a Zehirt beszereztem piszkos módon... játszani csak akkor kezdek, ha semmiféle módon nem tudok szert tenni original kiadványokra...
    Segítetek?
  • rtfmZoli
    Megjött a 2 kieg, amit rendeltem, szerintetek érdemes az alapjátékra rátelepíteni, hoz valami különbséget az alapjáték történetéhez? (pld.: hogy nem csak a főkarakter diplomacy, bluff... értékei számítanak a beszélgetésekben)
  • Sir Quno Jedi
    Nomámost 4+1, később 5+1 fős csapatod lehet, ami idézett lényekkel felmehet 10, avagy afölé?! Ez nem elég?! Inkább ami kell azok a gyógyítók, gyógytyotyók, gyógyscrollok. Azok nélkül gyorsanhalós a dolog (hülye permanent death).
  • SovereignX
    A Zehir-ben fogadóm meg overland mapen kívül lehet lesz még pihenni valahol? Mert ha nem akkor kezdhetem elölről. Mert így varázslóval szívás. Ha egyszer elfogy a mágia már egy szart sem ér. El van ez baszva.
  • rtfmZoli
    vasziszdasznak is ment privi
  • rtfmZoli
    Tehát vaterán van a
    http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_pc_154155549.html 2500+ért ,
    a http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_storm_of_zehir_kieg_uj_155162207.html 5900 ért, és a http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_mask_of_the_betrayer_155288612.html 6500 ért
  • rtfmZoli
    Molnibalagenak ment a privi, aki még akar, az a http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_mask_of_the_betrayer_155288612.html címen tud venni tőle
  • Molnibalage
    Mindkét kieget megvenném. Ha tényleg elintézhető, akkor benne vagyok. Át is tudom venni személyesen.
  • rtfmZoli
    "Ez csak maga a kiegészítő lemez, a működéséhez szükséges az alapjáték is.

Új, bontatlan, DVD-tokos kiadás. Figyelem! Csak rendelésre van, 5-12 nap átfutással. Csak akkor licitáljon, ha így is megfelel.
    Személyes átvétel Budapest, I. kerületi címen lehetséges a rendeléstől számított 5-12 nap múlva munkanapokon 9-13 és 15-18 között.

Kérésre postán is elküldöm ajánlott küldeményként. A postai küldés díja előre utalás esetén 370 Ft (ajánlott, nem elsőbbségi levél), utánvéttel kb. 1000-1200 Ft."
  • rtfmZoli
    Vateráról, tud rendelni(gondolom külföldről),írjak neki hogy rendeljen, mert másnak is kell?
  • csgj
    * warezzal. (Bocsánat, helyesírás rulez! :))
  • csgj
    A warezzel kapcsolatos vélemények és okoskodások törölve lettek... Gondolom meg tudjátok érteni... További jó játékot!
  • Molnibalage
    Hol?
  • Molnibalage
    OFF

Ez röhejes hozzáállás.

ON
  • vasziszdasz
    Boltban nem láttam, neten vkitől lehetne rendelni, de csak alapjátékkal együtt (azt mondja nincs külön), 9000+ pénzért. Hülye azért nem vagyok. :)

Ez a 6.5k hol ennyi? Storm of Zehir mennyi ott?
  • rtfmZoli
    Szerintetek a törpe 6-os fighter 4-es clericemet milyen irányba fejlesszem az alapjátékban?
    Továbbá melyik a jobb , a törpe harcos, vagy az ember paladin a party összeállításomban( van még a druida, és a thiefling tolvaj[Neeska])
  • Nyugis
    jól beszéltél! :D igazad van! :DDDD
  • rtfmZoli
    Mask of Betrayer 6.500,- újonnan rendelhető, boltban mennyi volt újonnan?
  • rtfmZoli
    Egyenlőre nincs, de rákérdezek, hátha tud rendelni.(bár ha közvetlenül e-bayről rendelnék, akkor jóval kevesebb lenne, mert a Storm of Zehir 10-15 USD között van postaköltség nélkül)
  • Molnibalage
    Mask of Betrayer nincs?