7862
-
#7497 Vaterán lehet Storm of Zehirt rendelni újonnan 5900 ért 5-12 napos átfutási idővel(370 ft a postaköltség) -
#7496 Sajnos csak kintről lehet. Ez a bajom nekem is. Egyszer rászánom magam és megprbálok paypalozni. -
Alblink #7495 Hi,1500-be elado az alapjatek,videokartyahoz adtak,nem lett hasznalva,papirtokos,kezikonyvel. priv ha erdekel. -
vasziszdasz #7494 Hol lehet megvenni a Mask of the Betrayert és a Storm of Zehirt? CDGalaxisban pl. nem (legalábbis netes listájuk szerint). Az alapjáték megvan, és bár végignyomtam, nem nagyon tetszett a sztori (az NWN1 jobb volt), de most megint RPG hiányom van, kipróbálnám a kiegeket. -
Hugh Hefner #7493 csak egy egyszerű kérdés... milyen sorrendben érdemes felrakni a dolgokat?
kezdjem az alappal, miután végigjátszottam az első kiegészítő, miután azt végigjátszottam a második kiegészítő? vagy egymás után felrakom, és kezdem az elejéről, mert úgyis egymás után vannak sztoriban? csak hogy a kiegészítő fajait használhassam, azért kérdezem... -
SovereignX #7492 Aki esetleg már feltette az 1.22 patchet az megtudná mondani, hogy működik e? Ahonnan leszedtem ott azt írták egy a fórumban, hogy nem megy vele. Üres képernyő és kilép. Vkinek hibaüzenet is van.
A másik dolog, hogy a NWNPatcher nekem nem működik. A szükséges hely kiszámításánál kinyúvad. 5 percet vártam rá de még mindig a helyet számolta. Próbáltam C meg D meghajtón is de semmi. CSak nyekereg folyamatosan. -
#7491 nem. Te adod meg, te hozol létre a reg kulcsodhoz kapcsolva. -
#7490 Sziasztok!
Ha Vaterán tervezem használtan megvenni az alapjátékot (mivel csak úgy van), akkor mire érdemes figyelni? Az eladó a Bioware honlapjáról a reg. nevet és jelszót adja meg, ha online akarok esetleg játszani? -
#7489 sok sikert:) és jó játékot -
Whitealert #7488 Köszi a segítséget sikerült a dolog. Már csak a laggot kell megoldani. -
Whitealert #7487 Egy kis bűvészkedéssel megoldottuk, hogy látjuk egymás szerverét LAN résznél. Már csak az a baj hogy nem engedi csak a szervert létrehozót csatlakozni, a többieknek az írja, hogy a szerver elutasította a felhasználóneved. -
#7486 akkor nincs.
nem lehet h véletlen mindent letiltottál tűzfalban?
nem nagyon ismerem tűzfalprogikat.
Comodo-t ismerem csak, de annyira nem szeretem. ZoneAlarmról hallottam, de az még kevésbé tetszett
Outpost tetszett de az meg nem ingyenes. -
Whitealert #7485 A hosts átírással létre tudtam hozni a szervert. Az a gond hogy a hamachi szoba él a haverom mégsem látja a szerverem a játék lan részében és direkt IP-vel sem tudunk csatlakozni. Van ötlet? -
Whitealert #7484 A hosts fileos-at próbáltam többször is, és mást is írtam be, de nem nagyon jött össze.
A tűzfalasat meg a windows tűzfallal próbáltam, mert a nod smart security-ban nem nagyon tudtam letiltani az nwn2-őt. De ha tudsz egy jó tűzfalat ami működne szivesen fogadnám.
Ja és a másik hogy kell hozzá vmi patch vagy egyéb? -
#7483 melyiket próbáltátok? a tűzfalas vagy a HOSTS fileos megoldást? -
Whitealert #7482 Igen ezzel már próbálkoztunk. Az a baj hogy kiírja, hogy a szerver elutasította a felhasználónevem, mikor próbálok szervert létrehozni. De ha szétnyomom a netem akkor megcsinálja a szervert, csak akkor meg nem tudnak rám kapcsolódni. -
#7481 hamachi menni fog.
csak tiltsd le a játékot, hogy ne férjen hozzá az nwn serverekhez, és használjatok különböző serialt.
letiltani lehet tűzfallal is(nem a windowossal persze), vagy a hosts file-t átírva,
asszem ezeket kell beleírni, de nem biztos:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
127.0.0.1 nw2master.bioware.com
127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
127.0.0.1 nwn2master.bioware.com -
#7480 Szerintem nem. 3 ropiért kapsz eredetit. Két pizza ára... -
Whitealert #7479 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Most próbáltuk ki pár haverral a nwn2-őt és eléggé tetszik. Ki szeretnénk próbálni interneten. Az a gond hogy a játékunk nem eredeti, de egyenlőre míg nem ismerem nem adnék ki érte pénzt. Szóval lenne valami alternatív módszer amivel együtt játszhatnánk? pl hamachi vagy egyéb?
-
#7478 Ugy remlik a cd kulcs segitsegevel account-ot (felhasznaloi fiokot) kell regisztralni a kiado oldalan aminek az adatait (felhasznaloi nev es jelszo) megadva tudsz tovabb jutni arra a reszre, ahol ki lehet valasztani a multiplayer jatek tipusat (LAN, internet game, direct connect). Ekkor mar tudomasom szerint nem keri a cd kulcsot. -
sandros #7477 LANon szeretnenk jatszani, de folyton azt irja ki hogy a CD kulcsod illetektelen. A jatek eredeti, es most installaltam fel. A legujabb patch van fenn. NWN 2 alapjatek.
Van otlet hogy miert nem megy halozatba?
Koszi! -
#7476 Ahogy én olvastam külföldi fórumokon elindulni elindul, de mindenhol ezer meg egy hibát jelentettek, azokról panaszkodtak. Random fagyások etc.
De egy módja van a történetnek, fogod, kipróbálod :) -
#7475 sajnos nem tudom -
shadar619 #7474 Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy igaz az hogy ez a game windows 7 alatt nem fut? -
#7473 Ha jól látom van letöltős verziója az hivatalos kiegeknek. Ha elakadnék a vásárlásban esetleg segít valaki? -
bhaal #7472 Nah az updater gond megoldódott csak ujra kellett raknom az egész gamet, viszont a poén most ugyan full ujra lett pakolva minden felpachelve 1.23 ig . Felnyomtam mellé a mysteries of Westgatet de azt írja ki hogy "NW2 is unable to authenticate this module please reinstall the Premium module" . Érdekes mert most pakoltam ujra fel mindent... -
#7471 Én kb. 1 hónapja a beépített updaterrel nyomtam fel. Hát elszüttyögött vele vagy 30-45 percet. -
bhaal #7470 Jah és azért kéne mert az updater azt írja hogy "Can not find patch file: nwn2_pc_english_from100788_to105912.zip" azaz nem találja a szervernél gondolom... -
bhaal #7469 Hali! Tudnátok vmi linket lökni honnan lehet full 1.22 patceht leszedni mert cask incrementálokat találok mindenhol és nincs kedvem 6 részben updatelni :S -
elron #7468 A kis királyokat csak csépelni kell. Amíg bírjátok. A nagyhoz kell trükk, de ha megoldottad, bocsi. Én is rég játszottam, de én azért fórumozom, hogy segítsek, ha valakinek gondja van, vagy nekem is segítsenek. Nekem pl. még senki nem adott választ, pedig látom, hogy játszanak ezzel a játékkal és a kiegekkel jópáran. A végigjátszásokból nekem spéc elegem lett, mert fullos karakterrel mindenkit le lehet csapni. Engem a taktika és a kihívás érdekel, az értelmetlen csépelésre ott a Titan Quest, agylazítónak tök jó. szóval csak írj, hátha segít valaki:))) -
BladeW #7467 Sajnos ezek közül én se probaltam még egyet sem. -
#7466 Esetleg tudsz ebből ajánlani valamit ami az alapjátékkal is megy, és nem hack # slash? Eddig egyet próbáltam, de az borzalmas volt. -
#7465 Az alapjatekban en sem craftoltam, viszont Mask of the Betrayerben es Storm of Zehirben is rengeteget, nagyon leegyszerusitettek ezekben, foleg az utobbiban :) -
#7464 Nekem is pontosan ez jutott eszembe!
Az alapjátékhoz nem nagyon találok eddig hosszú modult. -
BladeW #7463 Az alap jatekban még én se craftoltam semmit, nem éreztem szükségét. Ettől függetlenül lehet(ne) olyan modult írni ahol nem élnél meg nelküle. -
#7462 Köszi.
Még valami. Szerintetek a craftingolás jó valamire is? Én egyetlenegy tárgyat sem hoztam létre vele. Egyetlen egyet sem...
Az ellenvarázsolásra még mindig nem jöttem rá, pedig a játékban van itt-ott rá hivatkozás. -
BladeW #7461 ejnye mar... -
#7460 Az NWN1-hez még találtam egy oldalt ahol százával voltak fent modulok kategória szerint. NWN2 estében miért nem találok ilyet? Már vagy 10 perce googlizok, de semmi. :( -
#7459 Tole :) Ahogy nezem most nincs :/ -
#7458 Kitől?