Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy "csak úgy" is beállhat változás, pl valamilyen szituációban valamit válaszolsz, és az valamilyen reakciót vált ki bizonyos társaidból. Ezt ugye írja is a kisablakban. Ha pozitív a változás a fõkarakter irányába, akkor kezdhetsz újabb beszélgetést, ott már lehet, hogy tudsz tovább lépni.
Ha valamelyik társ, kötelezõen foglal slotot a partiban, akkor történet szerint szükség van rá, nem bug.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En tegnap rendeltem meg game-tol a kieget, amig megerkezik marad a biztonsagi masolat 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szeretnek mar multizni de nem tudok emiatt, mert kenytelen vagyok a polcos kiegekkel jatszani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Erõsebb gyógyitalt miért nem lehet sehol venni?
Minddel dumáltam már elég rendesen.
Az is érdekes, hogy az egyik csaj egy ideig free társ volt, de most már slotot foglal...
(Mellesleg talán most õ az egyik legdurvább harcosom.)
iyama ls902 ut
nagyon jó kis monitor volt, de már játékra nem használom csak pont a szervergépemen írok rajta most is
tök jól nézett ki rajta minden játék
a mostani tft-n vizsont bár nagyon sok játék szép, pl prey, doom, civilization 4, de hgoy rpg-t is említsek az oblivion is tökéletes, de a neverwinter egy rakás szar ahogy kinéz alatta... 9össze nem lehet hasonlítani a játékélményt, pedig ua max grafon van, 19" 4:3-as 1280*1024 nativ felbontásban használva, élsimítás miegyebek. 1xûen az az érzésem, hogy pixeles lett tõle a grafika, vhogy nem mossa össze a szineket és elválnak. ilyet pl a quake team arénában is látni a piros páncéloknál. érdekes módon csak ott tûnik fel, hogy mennyire elüt a szin a környezettõl
mi okozza ezt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Bovebben:
Regebben nekem is voltak gondjaim a regi 1 eves mentesekkel, de azt betudtam annak, hogy az alatt az egy ev ota millio menteseket erinto javitas keszult, vagyis valtozott a menett allasok szerkezete, a regieket nem tudja mar helyen kezelni a jatek.
Ez valamilyen szinten elfogadott es rendben is van. Kerdes, hogy meg mindig tortennek-e javitasok a mentesekre vonatkozoan.
Szoval kijelenhetjuk-e, hogy elerkeztunk egy olyan ponthoz, ahonnan kezdve mar nem fognak jelentosen valtozni a metesek, es a felhasznalo ezentul nyugodt szivvel letoltheti-e a mindenkori uj patch-et, avagy meg mindig az a tuti, hogy miutan az ember elkezdett egy uj jatekot, akkor utana mar ne engedelyezze az online patch-elest?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Fél éve abbahagytam a game-t, most ismét felraktam és a régi mentéseimmel folytatni akartam és hemzseg a hibáktól, a világtérképen nem tudok utazni mert nem jelöli a térképen a lehetõségeket, egy küldetés után a városörség parancsnoka elküld a fenébe pedig az informátort leszállítottam. Nagy reményekkel indultam ismét a játéknak de csalódtam, egy nagy hulladék. Nem hiszem, hogy ilyen technikai színvonal mellett megengedhetõek lennének az adott hibák, szégyen, de lehet csak én gondolom így. Bocs mindenkitõl. Ja és csak 5x sikerült elindítanom. gááááááááz
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nemtom már h hol lehet kapcsolgatni, de a többiek majd megmondják.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Van egy kis gondom. Harmadik chapter felénél járok és meghülyültek a társak. Nem mozdulnak, nem harcolnak, nem csinálnak az ég világon semmit.
Mit javasoltok, mit próbáljak ki? Esetleg elállítottam valamit?
A fireballos dolgo viszont nem bug, hanem fícsõr 😊
Normal fokozaton nem sebzi a partit a területre ható saját varázslat. Hard fokozaton már igen.
Viszont valami nem tûnik igaznak. Mikor beszélek mintha mindig a fõhõs értéke számítana.
Az NWN1 "hibáit" a második rész sem javította. A sebzõ, AC növelõ és pár immunitást adó spelleken kívûl a "trükkös" spellek semmire sem jó a többi (szerintem).
A történet és hangulat viszont olyan, amit elvártam. Király.
Az is érdekes, hogy D&D harcore szinten nyomom, de a fireball nem sebzi a társakat és mintha a többi területre ható speel sem. Ez bug?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
4, Oda a varázslatok mennek. Oda közvetlen csak a varázskönyvön keresztül tudsz tenni. Mi értelme ennek a barnak? A kényelem.
5, a védelemhez az és a mozgásból vesz le. Kicsit rosszul van fogalmazva.
7, A pihenés változó hosszúságú. A csapatod által elszenvedett sebzéstõl függ, ohgy mennyit pihensz. 1 óra pihenéssel a varázslatok is feltöltõdnek és 1 óránál kevesebb pihenés nincs.
Többire nem tudom a válasz sajnos. Talán a földre jobbklikkhez, hogy mikor bejön az a kör, ráviszed az egeret és kiírja, hogy mi az.
Talán még a jobbfelsõ sarokban megjelenített villámnézet, mely megmutatja a legutóbb interakcióba lépett dolgot (levertél egy szörnyet vagy használtál valamit). Lényegi dolga nincs neki és nem is szoktam nézni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amikor beszélek az emberekkel és diplomácia, blöff, stb. skillt kell használni akkor mindig az általam létrehozott karakter értéke számít? Ha igen, akkor mi haszna van, hogy a többi karakternek magas értéke van?
Alaphelyzetben van az irányítási beállíás mindenhol asszem. Mikkor jobbkikkel a földre klkkelek akkor ott lesz egy fehér vagy vörös kör. Ez mit jelent? Mire jó?
A képernyõ felsõ részén idõnként egy négyzetben a legultojára használt tárgy jelenik meg, vagy egy lény és HP csíkja vagy az én egyik emberem. Mire jó ez?
Valamelyik billentyú lenyomására egy quickslot rendszer jelentik meg a minimap alatt. Semmit nem tudtam betenni oda és nem is értem, hogy mire kellhet, mikor a lenti sorban van 12 lehetõség és 10 oldal.
A pajzsoknál az elsõ sorban az ismertetés kiírja, hogy + ennyi valamihez amit nem emlékszem. Aztán alatta meg levonás a vértbõl van asszem kiírva. Ez mit jelent? A törpének odaadtam a pajzsot és nõtt az AC. Akkor a levonás az mire vonatkozik?
A skillek azon értékét sem látom, ami arra vonatkozna, hogy egy adott skill check estén mennyi a rank (asszem így hívták az NWN1-ben) értéke.
A pihenések ellenére nem látom, hogy az idõ hogyan telik. 1 pihenés az hány óra? Számtalanszor pihentem, de az Arató kupa nem töltõdik fel. Az egyes helyszíneken mindig nappal vagy éjszaka van?
Elõre is köszi a segítséget.
A játék hangulata király, olyan amire számítottam. A gond talán az, hogy megint a harcos kasztúak túl táposak a varázslóhoz képest alacsony szinten.
(Bocs, az OFF-ért.)
de amúgy tényleg nagyon jó.
A tesó végigtolta az összeset, de sajnos már nem nagyon emlékszem a sztorira. Az elsõ részben egy küldetés volt amit nem tudtam megcsinálni. Luskanban egy gépet kellett volna alkatrészekkel megjavítani. Egy darabot soha nem találtam meg. (Az elsõ fejezetben is volt egy érdekes küldetés, a Temple of Tyr, ha jól emlékszem.)
Briliáns ez a játék. egyszerûen nincs rá jobb szó!