Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Készül a PRC2. A megalakulásuk évfordulóján talán kijön az elsõ verzió.
új PRC site

ArtanisNerwen
Kezd pangani a topic. Vége a nagy végigjátszási láznak?

Artanis

Nem, nem egyedül kéne menned oda sem. A Strategy Roomban választhatsz magad mellé 2-3 társat, és a hidaknál közülük választhatsz hogy kit kövessenek. Szóval egy komoly bugba futhattál szvsz, talán próbáld újra egy régebbi mentéstõl, ha van olyanod, hátha...

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Sõt ha már it ttartunk a hidak felrobbantására egyedül kell mennem???
MErt rögvest a házaknál megmentek néhány katonát,majd ekkor megkrédezi hogy na..kit kövessünk (jön eg yfigyelmeztetés, hogy fontoljam meg jól kit kövessenek) csak éppen senki sincs a közelünkben :-))
Köszi, akkor nem próbálok meg több shardot keríteni ...

Nekem is ugyanazt mondta. Amugy lehet hogy az emlitett def. edge az pont bennünk van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam is ugyanez volt, ha a csaj azt mondja oké ne törõdj vele ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nektek hány darabkája volt meg a kardnak, amikor összeraktátok?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem 8 darab volt meg, a mental bónuszból kettõ is volt (ez lehet hogy bug), de amikor összeraktam, azt mondta a hõsöm, hogy nem teljes a penge, de a gith csaj azt mondta, hogy sebaj, uccu nekije. Akkor most mi van? Kihagytam egy-két szilánkot? Ja és szintén a gith csaj mondja a várban, amior szenilist vénembert kérdezem a szilánkokról, hogy a penge leleke a "defensive edge", ami nekem nincs is meg. Tud valaki valami okosat?

jo mindegy hagyjuk, akkor se kell rögtön IDIÓTÁZNI

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Me0w
Es ha nem ertesz valamit, az az elso, hogy leszolsz masokat, bravo. Azt hiszem a 12 ev inkabb hozzad all kozelebb...

Together we'll fly someday...

I.C.ram
A könyvtáros hullánál volt egy szemtakaró szerû dolog, azt vedd fel a fõkaraktereddel, és megtudod nyitni a titkosajtókat, ahol csak kincs van, más érdemleges nem. Viszont van 4 mellékterem, ahol egy oszlopon van 1-1 könyv. Azokat kell elolvasni, és válaszolni a kérdésekre, amikhez a választ a könyvtárban lévõ könyvekbõl tudhatod meg. Ha a 4 könyv kérdésére válaszóltál, akkor megnyíilik a középsõ ajtó.
olvasni kene mit mondanak az npc-k.

most vagyok az archives-ban és kéne egy kis segítség. a középen lévõ terembe kéne bejutnom, de kéne egy kulcs. mindenkit megöltem aki benn volt az épületben de kulcsot nem találtam. hol van? valamelyik szörnynél volt csak én voltam béna és nem találtam meg? és azzal a sok secret door-ral mit kell kezdeni?
Sõt, az is lehet hogy ekkor kéne jönnie egy bejátszásnak a woodelf csajjal a várfalon (nem lövöm le a poént), de a vár elõtti üres mezõre nem kéne kerülnöd az biztos, innentõl kezdve meg gyakorlatilag mindegy.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

<#duma><#wilting><#guluszem1>
Pedig sztem bug lesz. Ha jól emlékszem a Keep belsejében lévõ Strategy Room-ba kéne kerülnöd (de lehet hogy rosszul emlékszem).

Hali kéne egy kis segítség (remélem nem bug)
szóval az ostrom kezdetén, felrobbantottam a két hidat..levertem a nagy tömeg élõhallottat,elcsevegtem mostohafaterral,majd visszarakott a LEZÁRT keep elõtti mezõre..!!!???
Na és most mi van?Rohnagáltam ott fel-alá,de semmi,az embereknek nem tudok felszólni, a kapu zárva..most mi v<#wow1>an????
25-30 év közötti... majdnem eltaláltad. Egyébként meg te kezdted ezzel:
""SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"

mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni..."

Gondolkozz, mielõtt ilyen keményen visszavágsz!
ááá értem, bár szerintem ezért nem vagyok idióta mint pl. MeOw
csak tudnám mért kell rögtön leidiótázni az embert egy ilyen kis takonygombóc tizenkétéves seggnek, aki ahelyet hogy bunkózik válaszolna rendesen
bocs az OFFot

Me0w
Mert nem idiotak, mint te?

Üdv!
Nem tudja vki hogyan lehet a level drain-t leszedni?A törpémre sajna rá rakták 😞

wantonly
Lenne egy kérdésem a jellemekkel kapcsolatban.

Ha csinálok valami gonosz/jó cselekedetet, akkor ügyebár a jellemem elmozdul X irányba. De ez a befolyásolja a csapatomban az npc-k viszonyát felém? Mert nem írja, hogy megváltozott volna valami, így nemtudom van-e hatása.
Hogy aki nem akar segitseget, azt ne zavarja a megoldas.. Elrontja a jatekukat..

"SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"

mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni...

Akk sztem kezdek 1et😄kösz
Count Adyn
Attól függ😊
Ha nem igazán vágod a d&d szabályokat szerintem a fighter, vagy akár más
harcosféleség az ajánlott.Fighterrel Great Cleave et kitolod feat ekkel és máris irt mint a gép😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vele beszeltem de nem csatlakozik és a beszéd után csak azt írja fõlé hogy keressem meg õket...am lehet az a baj hogy újra tettem a játékot és patcheltem is?
Me0w
Hm, a kriptaban talalkozol egy dark priesttel egy portal elott, es ott van a fort elozo kapitanya akit elraboltak. O csatlakozott mar hozzad?

bent a parancsnok csak azt hajtja hogy keressem meg a 3 emberét de már megkerestem.....:S
hozzám nem csatlakozott ott senki
Na most már beszart a vásárlás is...Sztetek mivel a legjobb elkezdeni a játékot?
wantonly
Ez érdekes, mert amint kilépsz a temetõbõl, elvileg szembetalálkozol Vallis-al és a katonáival. Ott lesz egy kis vita. Az erõdbe csak utána kell/lehet visszamenni. A parancsnok aki a kriptában csatlakozott hozzád a csapatodban van?
ok megpróbálom kösz
Me0w

En kiszabaditottam a 2 katonat, a harmadik meghalt. Ekkor mondja a kapitany,hogy menjunk vissza Fort Locke-be. Ki kell menni a temetobe vissza, majd a vilagterkepre, es vissza a fortba.

Az I. Act-ban vok a temetõbe és az a feladat hogy találjak meg 3 katonát,na meg is találtam kettõ haza futott 1 meg fekszik a földön de kiírja hogy 3/3 megvan na vissza megyek a csávóhoz aki adta a feladatot és õ még mindig azt mondja hogy keressem meg a katonáit, most mit csináljak?:S
Nem az, de közben megtaláltam a választ. Az egyik szobor (az északi) másfelé néz mint a többi, azt kell leütni, majd odamenni a koporsóhoz.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Már meg van😉
Nekem ez az oldal nem jön be de ha feltudná vki tenni az angol dialog.tlk-t megköszönném
kösz
Vki ezt a fájlt betudná linkelni:nwn2_pc_english_from102788_to103840.rtp vagy nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt

Nekem a kiscsaj elköpte, hogy ott van egy kulcs és miután kioltottam a tözet a vízzel fel tudtam venni.
Van egy könyvespolc a folyosón, abban van egy könyv, abból lehet megtudni a kódot.

Én csak odamentem és felvettem, nem kellett semmi kunszt.
Bár elõtte szétvertem egy szobrot a biztonság kedvéért (ugyanis rájöttem, hogy egyszerûbb szétverni a szobrokat a folyosón idefelé jövet, mint válaszolni az idegesítõ kédéseikre), ja és kipakoltam az összes ládát.
Lehet az segített 😄

na? feltudtad rakni ujra?

A The Collector's Mansionban tudja valaki, mit kell kezdeni a kandaloval(van egy teli flaska vizem), es milyen koddal lehet kinyitni a kodos ajtot..?

Vki tudna adni 1 linket ahonnan letölthetem az angol dialog.tlk-t?
Act3-ban a Halueth Never sírjánál aszongya az egyik szobor hogy álljak a hiányzó köcsög helyébe, ott mit kell csinálni? El tudom lopni a jogart, de szabályosan szeretném.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

1.03-as patchelt verzióm van, de már megoldottam a fagyást 😊 Egy spyware miatt volt a baj.
én beirtam a googliba azt a hibakódot amit kiirt mikor nem akart elindulni a telepitõ és kihozott pár fórumos oldalt. ott válaszoltak valaki másnak és kipróbáltam. nagyjából ennyi. de pl a Hitman - BloodMoney is felvolt már eccer rakva és az se indult el másodjára. ott is kitöröltem azt az ikernel.* filet és az is elindult

takysoft
17ezer egy 250-es samsung 3 év garival. legjobb vétel most a Mistralban.
ez még nem jelenti azt, hogy a buta ember nem partícionálja hétfelé....
sok ember ismerek, akik a "húsz giga elég a windowsnak"-hoz tartoznak... aztán csak-csak betelik....
én az egybemindet particionlálsi elvet vallom.(nekem annyit nem jelent a windows, hogy külön partíciót kapjon... van külön könyvtára..örüljön neki)
ha meg meghal... letörlöm(de igen.. lehet windowst telepíteni már meglevõ partícióra is. nem, nem töröl le minden adatot a lemezrõl telepítéskor. igen, ha valamiért elszál a partíció, tényleg minden adatom egyszerre bukom el😄
10-20 gigás biztonsági image file-t meg úgyse tart senki... egyszerûbb újrarakni)

magyarítás készül, de nagyon kell vigyázni, hogy milyen verzióhoz hazsnálod(nwn1-nél is... meg minden játéknál vigyázni kell a verziószámokkal)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity