7862
-
saiyanjin #4412 thnx, erre vártam no lépek is vissza és jól megbüntetem.Akkor ezis csak most kezdődik igazán :)... -
csgj #4411 ki kell mondani rá a True Name srollt a githzerai nővel, vagy Ammon Jerroval. de vigyázni kell közben rájuk, mert eltart egy ki ideig míg befejezik a varázslatot. aztán csak utána lehet kinyírni a nyomoroncot... később lesz még több is.. ilyenkor már kezdtem ideges fázisokba jutni (régi szép emlékek :D) -
saiyanjin #4410 Végre összállt a githyanki sword viszont utánna mikor megjelenik a shadow reawer akkor már kinyírtam minden csatlósát, de őt nem bírom most is ott nyomják az embereim meg kimentem egy cigire is közben, és még mindig semmi...Jól bírja az biztos....bug???vagy vmi speckó kell...??? -
csgj #4409 jól van, kipróbáltam én magam :D Működik a posedenes mini image-el, de magának a patchnek eddig még nem láttam semmi újdonságát... Mindössze vmi állítható dolgot a camera opcióknál, ahol 3 új vmi közül lehet választani, amikhez a nagy semmi van írva xD -
csgj #4408 csak azt mondja meg vki, hogy megy e posedenes image-el az 1.04! -
Chipii #4407 Az 1.04-ek közül ez a végleges:) De lesz 1.05, 1.06, stb. Igazi végleges patch akkor lesz, amikor abbahagyják a supportját pár év múlva, addig lesz még pár. (40-50:) -
steweee #4406 kijött az 1.04. de úgy látom már írta vki. próbáltátok is? mert azt írják róla hogy végleges, de vki írta hogy rengeteg benne a hiba. mert én csak úgy akarom telepíteni, hogy egy tényleg végleges patchel egy tökéletesen működő játékkal akarok játszani -
Chipii #4405 Nincs limit, akár az összes különböző tekercset megtanulhatod, amely nem ellentétes a mágiaosztályoddal (generalista wizard pedig mindent mgetanulhat). Amúgy nem lama a kérdés, mert pl balurs gate-ben az intelligenciától függött, hogy mennyit tudsz szintenként megtanulni. -
lipiqe #4404 Leven soha nem volt wizzardom, van-e limit a spellbookban, hogy mennyi varazslatot tanulhatok meg? Vagy akarhany tekercset beirhatok, akarmelyik szintbol, kvazi majd minden varazslatot osszeharacsolva?
Lehet nagyon lama a kerdes, de mindig csak sorcim volt nwn-ben :) -
#4403 a főkarakterrel tudsz prestige classot felvenni, szimplán szintlépéskor, ha teljesítetted az adott class követelményeit. -
lehell #4402 a prestige classokat hogy lehet kilokkolni, vagy használni? azt hittem ha végigviszem beadja őket, de nem. szintlépésnél se láttam soha semmilyen menüt, ahol lehetett volna specializálodni. :) -
spcs #4401 Sikerült a patch leszedése, telepítése. Köszönöm a segítséget!!! -
Evetkemano #4400 köszi!:) -
lipiqe #4399 Na, csak hogy tisztazzuk a helyzetet:
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/tombofthebetrayers.php
en a 7es szammal jelolt helysegrol beszelek. ebben van egy kallantyu -
Evetkemano #4398 szia!nem tudom meghúzni a kart mert ott a rács és ha a közelébe megyek megint jönnek.vagy nem azt a kart kell meghúzni? -
lipiqe #4397 Evetkemano:
"gyilok" utan van a kozepso teremben egy kar. azt meg kell huzni (gyk. kattints ra), utanna menj vissz a papsrachoz es mehettek is. -
zenoka #4396 az eljaras is tok jol mukodik minap kiprobaltam..annyi volt a problema hogy valamiert elsore nem jott le a harom offline patcheleshez szukseges file..de masodszorra teljesen normalisan lejott..szo spcs probalkozz pontrol pontra a hozzaszolasban leirtakkal menni fog!! -
Evetkemano #4395 köszi a semmit!:((valaki azért válaszolhatna...:( -
Larvin #4394 Magáért a procedúráért nem vállalom a felelősséget. Nem ellenőriztem le, csak fordítottam. Ha gond van nézd meg a fórumot ahol az angol szöveg van és nézd meg a hozzászólásokat! Ha valami gixer van biztos feltűnt már másnak is és taléltak rá megoldást. -
Larvin #4393 Ellenőriztem. Működnek a linkek. Nem kell telepítened az 1.02-est, rögtön mehetsz a hármasra. A link ott van és működik. -
Evetkemano #4392 légyszi segítsetek,elakadtam az árulók sírjánál.nem tudok kimenni,az ajtónyitóhoz ha odamegyek gyilok,a rácsot meg nem tudom kinyitni.:( -
spcs #4391 Nem tudom, hogy mi van ilyenkor. Nálam nem müködnek azok a linkek amelyeket Larvin írt a #4200-as hozzászólásában, ahonnan a 1.01-1.03 patchet kellene letölteni. Van valakinek használható ötlete?!
Köszönöm. -
spcs #4390
Sziasztok!!!
A patchekkel lenne gondom, szerintem én vagyok a béna.
Szóval, offline módban feltelepítettem a 1.01-es patch-et, majd a 1.02-est szerettem volna, de az nem sikerül. Kiírja, hogy fent van a 1.01-es, indítsam a nwnupdate-t, hiába nyomogatom nem történik semmi. Sajna amig nem telepítetem fel a 1.02-est addig nem tudom telepíteni a 1.03-ast sem ahogy olvasgattam.
Vajon mit csinálhatok rosszul, hogy nem telepíti a 1.02-est?!
Köszönöm előre is a segítséget!!! -
#4389 A voice chatből ami mükszik, az is máshogy van mint NWN1nél megszoktuk.
Pl a köszönés vss volt most vrs A köszönöm vxx, volt és ez most azt jelenti unatkozom.
Miért kellett ezzen változtatni? Nem tudom létezik erre értelmes magyarázat? Vagy csak az hogy "lássuk meddig lehet szivatni" a legelszántabb fanokat?
Kezdek kiábrándulni.
-
#4388 Ez nem vicc! Tényleg benne van. Először nevettem rajta... -
#4387 "I say, yes!" -
Ravine #4386 Hat igy elolvasva az 1.04-es bugreportokat, tobb benne a bug mint az 1.04-es betaban.
Kedvenc kepem:
Click ide
A voice-menu is szarul muxik, az uj hotbarok is hasznalhatatlanok, de ezenfelul a builderek is szopnak a sisakokkal... siralmas. -
Evetkemano #4385 hello!elakadtam az árulók sírjánál nem tudok kimenni,a pap nem jött velem,az ajtónyitónál jön az ellen akárhányszor odamegyek.segítsen valaki légyszi:( -
lipiqe #4384 nekem teljesen bejott ahogy a sarkany es az oriasok szetvertek egymast, en meg kozben a csapattal popcornnal es colaval vartam, h mikor kell melyik resztvevonek a kegyelem dofes :)) -
virs lee #4383 Ennél egyszerűbb ha van mágusod, rányomsz 1-2 assay resistet a sárkányra, majd isaac. :) -
lipiqe #4382 nezte mar vki, h 1.04 is mukodik-e a poseidonos image-el? -
#4381 Két hónap után végre... Nagyon kiváncsi vagyok.
-
Larvin #4380 kint van 1.04 -
Larvin #4379 Úgy néz ki az obszisoknak is feltűnt, hogy feltűnően sok a crash a pw-ken. Én is hozzászóltam a témában, de úgy néz ki, hogy nem infókat akarnak a dologról gyüjteni, inkább azt mérik fel, hogy mennyire sürgető probléma. A thread itt található: click ide Ha unod már, hogy mindíg kivág a játék, ha át akarsz jutni valamilyen ajtón, vagy nyíláson, jó néven venném, ha hangot is adnál véleményednek. Angolul kevésbé tudóknak: Yeah, that's my problem too, vagy I experienced these crashes too, vagy Please do something about this
stb. -
Larvin #4378 Szerintem nem fontos. Biztos csak egy side quest. Én nem beszéltem sokat az orkokkal. Átengedtek mert elötte kinyírtam az ellenségüket. Nem mintha orkokkal egyezkednék, egyszerűencsak így alakult. -
csgj #4377 ejnye, én nem tudtam megunni...addig toltam, amíg végig nem vittem... pedig még akad is nagyobb harcoknál rendesen -
#4376 Kössz, de már rég továbbjutottam :D. Most ott járok, h megtámadták a falut és kölyköket kell befognom :D. Tom h kell tovább vinni, de most egy kicsit hanyagolom a dolgot és inkább OBLIVION-ozok:D -
spcs #4375
Sziasztok!
Ha hivatalos patch-et rakok fel akkor kell hozzá crack-elt patch utána, hogy tudjak játszani?
Köszi! -
#4374 röhejesnek mindenképp az...
a campaignnel kapcsolatban egy rejtály még mindig maradt számomra: van ugye az a rész amikor a négy statue of purificationt kell meglátogatni. Ott találkoztam az ork törzs sámánjával, aki közölte hogy el fogom veszteni a bal lábam :D
ez önmagábon oké hogy poén, de bekerült a journalba is, tehát bizonyára van valami értelme. Ezt a questet hogy kéne lezárni? -
csgj #4373 amíg nem végeztél a próbákkal, addig az íjászos helyen találod meg... ha végeztél, akkor asszem ott áll a többiekkel Georg előtt, mert várják a megünnepléseteket. Ennél többet nemtok mondani :D