Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új PRC site
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
MErt rögvest a házaknál megmentek néhány katonát,majd ekkor megkrédezi hogy na..kit kövessünk (jön eg yfigyelmeztetés, hogy fontoljam meg jól kit kövessenek) csak éppen senki sincs a közelünkben :-))
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem 8 darab volt meg, a mental bónuszból kettõ is volt (ez lehet hogy bug), de amikor összeraktam, azt mondta a hõsöm, hogy nem teljes a penge, de a gith csaj azt mondta, hogy sebaj, uccu nekije. Akkor most mi van? Kihagytam egy-két szilánkot? Ja és szintén a gith csaj mondja a várban, amior szenilist vénembert kérdezem a szilánkokról, hogy a penge leleke a "defensive edge", ami nekem nincs is meg. Tud valaki valami okosat?
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Together we'll fly someday...
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
szóval az ostrom kezdetén, felrobbantottam a két hidat..levertem a nagy tömeg élõhallottat,elcsevegtem mostohafaterral,majd visszarakott a LEZÁRT keep elõtti mezõre..!!!???
Na és most mi van?Rohnagáltam ott fel-alá,de semmi,az embereknek nem tudok felszólni, a kapu zárva..most mi v<#wow1>#wow1>an????
""SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!"
mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni..."
Gondolkozz, mielõtt ilyen keményen visszavágsz!
csak tudnám mért kell rögtön leidiótázni az embert egy ilyen kis takonygombóc tizenkétéves seggnek, aki ahelyet hogy bunkózik válaszolna rendesen
bocs az OFFot
Nem tudja vki hogyan lehet a level drain-t leszedni?A törpémre sajna rá rakták 😞
Ha csinálok valami gonosz/jó cselekedetet, akkor ügyebár a jellemem elmozdul X irányba. De ez a befolyásolja a csapatomban az npc-k viszonyát felém? Mert nem írja, hogy megváltozott volna valami, így nemtudom van-e hatása.
mér jó egyeseknek ilyen formában válaszolni, nem birom megérteni...
Ha nem igazán vágod a d&d szabályokat szerintem a fighter, vagy akár más
harcosféleség az ajánlott.Fighterrel Great Cleave et kitolod feat ekkel és máris irt mint a gép😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
En kiszabaditottam a 2 katonat, a harmadik meghalt. Ekkor mondja a kapitany,hogy menjunk vissza Fort Locke-be. Ki kell menni a temetobe vissza, majd a vilagterkepre, es vissza a fortba.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nekem a kiscsaj elköpte, hogy ott van egy kulcs és miután kioltottam a tözet a vízzel fel tudtam venni.
Van egy könyvespolc a folyosón, abban van egy könyv, abból lehet megtudni a kódot.
Én csak odamentem és felvettem, nem kellett semmi kunszt.
Bár elõtte szétvertem egy szobrot a biztonság kedvéért (ugyanis rájöttem, hogy egyszerûbb szétverni a szobrokat a folyosón idefelé jövet, mint válaszolni az idegesítõ kédéseikre), ja és kipakoltam az összes ládát.
Lehet az segített 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ez még nem jelenti azt, hogy a buta ember nem partícionálja hétfelé....
sok ember ismerek, akik a "húsz giga elég a windowsnak"-hoz tartoznak... aztán csak-csak betelik....
én az egybemindet particionlálsi elvet vallom.(nekem annyit nem jelent a windows, hogy külön partíciót kapjon... van külön könyvtára..örüljön neki)
ha meg meghal... letörlöm(de igen.. lehet windowst telepíteni már meglevõ partícióra is. nem, nem töröl le minden adatot a lemezrõl telepítéskor. igen, ha valamiért elszál a partíció, tényleg minden adatom egyszerre bukom el😄
10-20 gigás biztonsági image file-t meg úgyse tart senki... egyszerûbb újrarakni)
magyarítás készül, de nagyon kell vigyázni, hogy milyen verzióhoz hazsnálod(nwn1-nél is... meg minden játéknál vigyázni kell a verziószámokkal)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity