7862
-
#4372 Illuzió romboló dolgokat lehet igy összehozni. Aréna szerveren, láttam egy shiftert valami négylábú állatformában és mindkét melsőlábával egy-egy kaszát forgatott. Elég hatékony volt... és elég LOL. -
Chipii #4371 Lehet élőholttá válni, pl shapechange spell, de akkor nem tudsz használni semmi tárgyat, fegyvert. Viszont kellően magas umd-vel (toli, warlock) lehet használni azt a fegyvert. (Nem mintha annyira érdemes lenne) -
#4370 tom h annak az elf ürgének kell odaadni, csak nem tom hol?! Egyébként a nwn 2-nek is van fansite-ja, mer csak az elsőrésznek találtam és ott ugye nincs benn mindne a 2-ről. -
#4369 monkey grip csak arra jó, hogy az olyan fegyvereket, amit fajod csak kétkezesként használhat, meg tudod fogni fél kézzel is -2 attack mellett.
amúgy ha két kaszás fegyvermester vagy akkor elég közel állhetsz a halál fogalmához, szóval nem egyértelmű ;) -
saiyanjin #4368 Szerezd be a sárkányölő bastard swordot vhol, és asszem van ilyen katanában is.Kérdés:Élőholtá lehet válni a játékban???Mert van egy olyan fegyver hogy Katana of the Mummylord.Elolvastam és usable:only undead
Az köszi. -
saiyanjin #4367 Hi,
Igazatok van a kasza gagyi fegyver...mi vagy te halál???nem? :)
Kérdésem:Monkey Grippel lehet medium fegyverből 2db-ot forgatni two weapon fighting alatt eredményesen???Gondolok még mindig 2 katanára. Vagy a MonkeyG csak a large fegyverekre vonatkozik ?Természetesen human vagyok. -
lipiqe #4366 a sarkany vs orias kombot en nagyon egyszeruen oldottam meg...
leirom, mert walktroughban sem lattam ezt a modszert...
hatha segit valakinek.
eloszor oriasoknal elvallalod, h lenyomod a sarkanyt.
a a sarkanynal meg elavallalod, h lenyomod az oriasokat.
visszamesz az oriasokhoz es amikor megjelenik a sarkany, akkor
lehet valsztani, hogy mit csinalsz (1. tamad oriasok, 2. tamad sarkany, 3 tamad mindenki). ha a mindenkit valasztassz, akkor erdemes
kiszaladni mindenkivel a kapu moge, esetleg buffolni az oriasokat,
hogy jobban legyengitsek a sarkanyt...
-
csgj #4365 az íjat Daeghunnak kell adni, a harcnál pedig beszélni kell a Mostfeld srácokkal (asszem így hívják őket), és őket kell legyőzni... -
BBalee #4364 A multihoz nem volt szerencsém, csak a singlet próbáltam, Mágussal megyek és ha nem jó spellek vannak memorizálva, akkor sajna load a vége :) A sárkányhoz kell a tűzimunitás és bigby anélkül esélytelen. De az óríások, baromi sokan voltak és pillanatok alatt leverték a csapatot egyszerűen nemtudtam olyan gyorsan varázsolni :) Harcosokat kellet volna hozni és őket mágiával támogatni, csak lusta voltam visszamenni, a sárkányhoz meg a casterek a jók, amiért vissza is mentem de másodszorra már nem akartam.
A vár fejlesztésekor hogyan lehet a morált, és az egységek erejét növelni? Ja és a civiliti is nagyon alacsony :) Egyáltalán van jelentősége? -
#4363 A "pap" az Brother Mervin (vmi szerzetes féle). A varázslást megcsináltam a kölyköknél. Harcoltam egyet a "papnál", de nem engedi a következőt, azt mondja pihenjek. Pihentem vagy 5x, de semmi sőt még a gyógyításra is megkértem, akkor se enged tovább. Eladtam a prémet (fur) és megvedtem az íjat, de az ember hol keressem akinek vissza kell adni? -
Chipii #4362 Elég gáz, ha vissza kellett tölteni:) Ez a jó a muli pwk-ben (sajnos még csak elég kezdetlegesek vannak, messze nem olyan kidolgozottak, mint nwn1-ben voltak), hogy ott ha meghalsz, nincs visszatöltés, ott meggondolod, mikor, minek, milyen taktikával mész neki:) -
BBalee #4361 Uh! Ez a vörös sárkány kiábrándító, csak kétszer kellet visszatölteni. Az óriásokkal többet bajlódtam, de végül sikerült őket is lezúzni. A törpe nagyon hatásos volt ellenük, sőt csak ő maradt életben a nagyon sokadik próbálkozásra. :) Kemény menet volt. -
csgj #4360 paphoz? Azt nemtom ki az a pap... 4 próbát kell teljesítened: egy van Bevil anyjánál (az elkerített helyen, ahol gyerekek akarnak látni egy varázslást a szőke csajtól), van egy ott ahol verekednek, a gyógyító, köpenyes fickónál (lehet, hogy ő az a "pap"), van egy a mostoha apádnál, ahol íjászkodni kell, és van egy Tharmasnál, a varázslónál (itt egy kissrác segítségével kell vmi tollakat kutatni). -
#4359 Az a helyzet h má mosz az elején megakadtam. Valami tanyasi parasztbajnokságot rendeztek, elválaltam most meg paphoz kell mennem csak nem tom hol van. A grafikától pedig nem vok elájulva, de azért a játék nem rossz. -
csgj #4358 ja, nekem nem játsza le se a winamp, se a media player, de még a real player sem.... :( -
csgj #4357 Megéri, nagyon jó játék! És elég sokáig tart... :) -
#4356 Thx, a gyors, terjedelmes és tartalmas választ. Asszem teszek vele egy próbát. :) -
csgj #4355 ha szereted a fantasyt, igen. ha szereted a szerepjátékokat, igen (de ez vmivel szerepjátékosabb az Oblivionnál, csak lineárisabb a bejárhatő helyeket illetően). ha szeretsz csapattal játszani, igen. ha jól futott az Oblivion a gépeden, igen :D FAQ az nincs, pedig kéne... De visszalapozgatva megtalálod a segítségeket a problémás dolgokra. Ja, a www.rpgvault.hu oldalon találsz némi infót hozzá. Csak nem warez, meg elindítási dolgokban.... Ha eredetiben veszed meg, akkor meg fölösleges a FAQ :) -
#4354 Sziaszotk. Az lenne a kérdésem h az oblivion után érdekelhet-e enegem ez a játék? És hogy van-e valahol faq amit elolvashatok? -
lipiqe #4353 ertem.
vegulis lehet ebben is valami. fogjak a bunozest! :)
Es kik ilyen kereskedok? Blackshadow mar irta, h majdan
Uncusnal talan el lehet adni, de ott meg nem tartok, elozo
vegigjatszasbol meg nincs mentesem a kornyekrol. -
csgj #4352 kösz :) (ha muszáj, töltök :D) -
#4351 Ennyire szeretsz letölteni?
...\Neverwinter Nights 2\Music mappában van egy csomó .bmu fájl.
Én ezeket simán letudom játszani, mediaplayerrel, vagy akár winamppal.
-
csgj #4350 le lehet tölteni vhonnan az NWN2 soundtrackját? -
#4349 Még pontosabban...
A program úgy van meg írva, hogy a lopott holmikra rá kerül egy jelző, hogy lopott.
Tekintheted úgy, hogy felkerül a helyi lopott tárgyak körözési listájára, amit minden kereskedő meg kap. Az ilyen holmit csak olyan kereskedőnek tudod eladni, aki nem egészen tiszteséges, esetleg pozitivan elfogult az irányodban, vagy kifejezetten orvgazdasággal foglalkozik.
Ez a programban úgy van megoldva, hogy a modul szerkesztő bejelőlte hogy az adott kereskedő lopott megvegye a lopott holmit is.
Tehát el lehet adni a lopott holmit, valószínüleg nem is csak egy helyen, de biztosan nem a legjobb áron. Csak meg kell keresned az orvgazdádat. ...De ez az életben is így van. -
#4348 nincs "ráírva", viszont a program úgy van megírva, h lopott cuccot nem tudsz eladni - kivéve asszem a váradban a kastélyon belüli kereskedőnek. -
lipiqe #4347 megtalaltam az elso dolgot ami nagyon nem tetszik...
Neeshka kezebe akadt veletlenul par dolog... Csak ugy ott volt leesve a kereskedo mellett! :))
Es nem lehet eladni... 0 arany... Az, hogy nem tudom eladni annak a kereskedonek, akitol veletlenul hozzam kerult meg oke...
De elmentem vele masik varosba is... Es ott sem.
Ra van irva, h lopott???
Vagy csak en nezek el valamit? -
#4346 kössz ,tényleg megoldódott -
WagnerUr #4345 Ez egy bug. Nekem mondjuk nem jött elő, de azt hiszem úgy lehet elkerülni hogy amikor először beszélsz vele, akkor mondd neki hogy indulhattok és ne szedd össze a cuccokat. -
#4344 Act 2 -ben amikor crossroad keepbe megszakítom a ritualt ,összeszedek mindent ,mek Vallehoz hogy ,Ő megkérdezi hogy mehetünk e ,asszondom igen ,nem történik semmi ,ha felmek 1 szinttel és megróbálok elmmeni kiírja hogy nem mehetek .Ez miért van? -
#4343 Igazatok volt, a driver volt túl régi, frissítettem, így most már helyesen működik. Sima Geforce 6600-as 128 MB memóriával.
Eddig jól futott, szaggatás nem volt, bár még csak most kezdtem, remélem nagyobb csatáknál is bírni fogja a gépem. -
#4342 Egyértelműen videokártya probléma. Driver cserét javaslok, ahogy Larvin írta a DVDn levő drivert kell használni.
Milyen kártyával csinálja ezt? -
Larvin #4341 Nekem is volt hasonló. Egy restart helyrerakta. De próbálhatod a DVD-n lévő drivert feltenni, hátha -
#4340 Tud erre valaki gyógyírt?
-
#4339 Szeretnéd mi? -
csgj #4338 tök mindegy, mert nem tudok multizni vele...ugyanis nem eredeti :) de biztos igaz, ha mások is ezt állítják -
Braveheart #4337 Multiban úgy veszi a program hogy nincs semmi ruha az elf hölgyön -
#4336 Nyilván egy override. Ami csak annak látható, aki feltette. Vagyis nem tévedsz. Multiban nem látszik, illetve nem ez. -
Larvin #4335 Valszínű ez a multiban nem látszik azoknak akiknek nincs fent a mod, vagy tévedek? -
csgj #4334 van pár menő female clothing mod cucc vagy mi, ki is próbáltam az új monk karimmal :) a csaj nyakánál nem teljesen tökéletes, egy picit látszik vmi vonal...
-
BBalee #4333 Áh thx :) Az Ancient Bookban le volt írva ami az imp mellet volt :) Csak egy kis spellcraft és Lore kellet az elolvasásához, és még a lapokat is ki lehet tépni, hogy később is tudjam használni...
Jól le is zúzott a warlok elsőre :)