Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéb; esetleg azt is tudod hogy lehet megoldani, hogy az NWN2 TEMPje a játék install könyvtárában legyen? Esetleg a mentéseket is oda csinálja, a c:\documents and settings\blabla helyett?
Szerintem ez lenne az elegánsabb megoldás.
Artanis
Én játékokat a D:\-re installálom. A filmjeim meg az MP3-aim, meg az E:\-n tárolom. Ez 1 lemez, csak 3 partició.
Artanis
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Together we'll fly someday...
De mondom, csak a Dock districtben van vele bajom, pont Neverwinterben.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
-inteziv swap használat
-temp használat
-nagy mentések
-és még ki tudja mi...
Artanis
Artanis
Ez lehet azért mert tettem fel részeleges magyarítást?
Artanis
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A lényeg hogy szerintem a Dock Districtben karistolsz most még. Valószínüleg a víz megjelenítése miatt szaggat. A beállításoknál vegyél le víz tükrözõdésébõl meg hasonlók, aztán akkor valószínüleg jól fog menni. Egyébként ha nem is sokat, de eltöltesz ott egy kis idõt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Artanis
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
és jó topicba irtam
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Köszi