Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 10gb hely van a C-men, én is csak rendszerprogramokat teszek oda....10éve meg még 1gb-os vinyó volt a csúcs, szóval hagyjuk már.😄

ArtanisNerwen
Van helyed a c:\-n? Nem tettél fel valami plugin-t, vagy UI-t? Milyen verziód van?

Artanis

ArtanisNerwen
Köszönöm! Én igazából ezekkel tisztában vagyok. De sokan nem tudják, szóval nem baj hogy leírtad.
Egyéb; esetleg azt is tudod hogy lehet megoldani, hogy az NWN2 TEMPje a játék install könyvtárában legyen? Esetleg a mentéseket is oda csinálja, a c:\documents and settings\blabla helyett?
Szerintem ez lenne az elegánsabb megoldás.

Artanis

ó jeee...már be se tölti a mentésemet... 😞
ArtanisNerwen
Nekem eddig a 8 GB elég volt Nekem a rendszer partició az jeleti hogy windows, office, néhány felhasználói program, amiket használok, rendszerszintû programok (tüzfal, virusirtó stb), és a virtuális memoria fixméretüre állitva. Nekem ez szépen elfért a 8GBon. 5-10 éve meg 4GB-on. Nem tudom te mivel töltöd meg a 40-50GB-ot.
Én játékokat a D:\-re installálom. A filmjeim meg az MP3-aim, meg az E:\-n tárolom. Ez 1 lemez, csak 3 partició.

Artanis

hát én megõrülök! már háromszor lefagyott, és egyszer még az újraindítás sem segített (ki kellett húznom a gépet...)... El kéne végre alaposan fenekelni az Obsidian dolgozóit...a Kotor2 is totál optimalizálatlan volt, és tele volt technikai hibákkal. Hiába istenien jó játék az NWN2, így azért kezd élvezhetetlenné válni
mostanában nem követtem szemmel az eseményeket: készülgetnek már modulok v még várni kell erre?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Me0w
A temp hasznalat a TEMP kornyezeti valtozotol fugg, ha az neked mondjuk c:\documents and settings\blabla akkor oda fog kitomoriteni, mivel az a windowsnak a temp... ha atallitod e:\-re akkor oda fog mukodni. A swap file is atteheto mas particiora. A mentesek a te documents and settingsedbe kerulnek, de annak sem kotelezo a c:\-n lennie. Egyeb?

Together we'll fly someday...

már írtam egyszer: Saphire Radeon 9600 Atlantis 256 mb
De mondom, csak a Dock districtben van vele bajom, pont Neverwinterben.
Videokártya?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

8-10? úgy 5-10 éve még talán. 40-50g ma már nem minimum kell, de inkább több.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ArtanisNerwen
Sokan mint én is több particióra szedik a winchesterük azért, hogy egy esetleges oprendszer reinstall egyszerübb legyen. Ennek az optimális mérete XP estén 8 10 GB szvsz. Az NWN2 elég rendhagyó program abból a szempontbõl, hogy ugyan másik particióra is telepítheted, de ö akkor is a C:\ meghajtót terheli. Különféle dolgokkal.
-inteziv swap használat
-temp használat
-nagy mentések
-és még ki tudja mi...

Artanis

ArtanisNerwen
Szerintem még korai magyaritással foglalkozni. Az elsõ rész magyaritása 4 év alatt készült el.

Artanis

Me0w
A jatek gyokerebe csinalj egy olyan nevu fajlt, ami ures es kesz.

Me0w
Komolyan ne csinaljatok mar gyerekek, 15e forint egy 200-as hdd, azt ne mondja senki, hogy erre nem telik...

Nekem az a problémám amikor 1.03-mal patch-elném hogy kiírja hogy ezt a fájlt nem találja:nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt
Ez lehet azért mert tettem fel részeleges magyarítást?
ArtanisNerwen
Úgy veszem észre nagyon érzékeny a tools a szabad helyre. Ha nincs hely, akkor egyszerüen be döl és kész. Szóval legyen minél több szabad helyed a C:\-n. Nekem a reinstall mellett segitett az is hogy sok üres helyet csináltam 1 GB kevés volt.

Artanis

Count Adyn
Árnyékok is legyen off,azis segithet

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hát nekem a 2 effekt közül egyik sincs bekapcsolva a víznél...
Á szerintem az irónia miatt vigyorgott. Érted; Neverwinter a játék neve, te meg pont ott nem akarsz sokat lenni... 😊
A lényeg hogy szerintem a Dock Districtben karistolsz most még. Valószínüleg a víz megjelenítése miatt szaggat. A beállításoknál vegyél le víz tükrözõdésébõl meg hasonlók, aztán akkor valószínüleg jól fog menni. Egyébként ha nem is sokat, de eltöltesz ott egy kis idõt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lantian
Nos már régen volt hogy mélyeben belemásztam a regisztribe de az biztos hogy minden 3szor van meg. Ha egy helyen is ott marad valami töredék akkor az egészséges esetben visszaírja magát a többi helyre de ilyet mér nem sokat láttam😊. Az amit ptomesz írt az ha nem túl homályos az emlék akkor az a local masine registry részt reseteli.És ahogy most így átfutottam csak oda van regelve az nwn 2 de oda 2szer helyre is😊

TopGun
Koszi a tanacsot! Ezt meg ma este kiprobalom, vajon a tobbi ilyen hibat jelzo proginal is segit ez a megoldas? mert sajnos tobb progi van ami ezt az uzenetet kuldi reinstallnal 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ez mi volt? csak ennyit tudsz hozzáfûzni? olyan vicces az én tragédiám? xD
Még szerencse, hogy vannak ilyen guruk. Én rá nem jöttem volna. Ismét tanultam valamit, hol tudok utánnanézni, ha ilyesmi adódna.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

haver pontigy jártam.de megoldáshozott nálam: c:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\ikernel.rgs filet vagy törlöd vagy csak átnevezed és ha ujrainditod a telepitést máris ujra feltelepedik

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

ArtanisNerwen
Az elözõ Top Gun-nak válasz.

Artanis

ArtanisNerwen
Nem tudom. Én nem értek annyira a regisztrihez. Ezért csak ritkán matatok benne. Ha azt rendesen kiüritetted akkor csak arra tudok gondolni, hogy valami temp állományok maradtak fent.

Artanis

zorrobomber
😊

ááá, Neverwinter városában baromira szaggat... sokáig kell ott lenni?
TopGun
ok. es megis mivel es hol keressem meg, hogy mi maradhatott bent? 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Lantian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 az jó volt. Volt 1 full party-m /4 fõ/ aztán Bishop mert ugye õ követte a nyomait és persze Amon is beállt amikor megleltem.😊

Bug, nálam nem lehetett.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

BlackShadow
azt amúgy észrevettétek, h
amikor ammon eltûnik (elmegy a farmra) és utána mész, a csapatválasztásnál lehet õt is választani? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Me0w
Jahogy tutorial... azt en skippeltem 😞

Én Ammon-nal a Web of Purity-t használtam, ez befog 1 hálóba 4-5 klónt is, aztán a harcosaimmal ledaráltam õket. Utána click a WoP szoboron, és újra lehet használni a featet. A végén már sokkal kevésbé voltak harciasak a klónok...
késõbb vettem észre hogy az Y lenyomásával az a hülye farakás világitani kezdett. 😊 jah elég tré hogy a tutba akadtam el 😊

zorrobomber
jó topikba írt, vicces lehet a tutorialban elakadni, én kb belebotlottam a tollakba 😊

feather = (madár)toll
és jó topicba irtam

köszi a segitséget mindenkinek

BlackShadow
le kell õket vadászni .. elfogynak 😊 a leges legegyszerûbb módja ha nem bírsz velük, akkor menj a cleansing nova szoborhoz, kattints rá feltöltõdik a feated, rájuk nyomod.. és ezt folytatod míg meg nem döglenek.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kérdezném attól aki már végigvitte hogy a végén mikor a fõ*****val harcolok mit kell csinálni a második fordulóban (miután elsõre levertem)mert 1et megölök jön helyette 2 másik, a statuekat meg nem tudom elpusztítani (vagy franc tudja mit kéne csinálnom)?

Köszi
Jaja, az aréna melletti farakásban van, jól becsapdázva.

a farönkök között lesz, asszem egy tyúk vagy kakas is ott lábatlankodik xD
Lantian
A farakásban van a küzdõtér melett

Me0w
Biztos jo jatek topikjaba irtal? En bevallom, nem vagom milyen tollakrol van szo...

sziasztok, bocs a kérdésért de rögötn az elején nem találom a 3ik tollat vagy mi a szösz, feltörtem a ládát (fehér) meg lenyultam a zöld ruhás ficót, de a kéket hiába kutatom már vagy ötször felturtam az egész terepet.

ArtanisNerwen
Megpróbálhatod refreshlock nélkül ha úgy jó akkor, a frissités körül van a bibi.

Artanis

wantonly
Refreshlock-ot használok, ami fixre állítja a felbontást és a frissítést, de így is szabálytalan mûveletet irogál. Esetleg majd megpróbálom ablakban futtatni, ahogy MeOw mondotta.
ArtanisNerwen
Csak gondolom, hogy valami mégis fent maradt vagy bent maradt.

Artanis