7862
-
BBalee #4452 Az ilyeneket Bishop túlélő skilljével orvosoltam. Egyszerűen bejelöli a mapen az ellenfeleket, feltéve ha raktál rá pontot. :) -
#4451 próbálj meg pihenni egyet, nekem is volt hasonló probléma s az megoldotta. -
csux #4450 Csá mindenki!
Lenne egy kis gondom...najóvan, nagy gondom :)
A Ritual of P. nevü feladatnál tartok, és sztem vmilyen bugnál fogva megakadtam, mer nem tudom aktiválni a küldő terepen levő szobrot, mer egy olyan feliratot vág a képemhez, hogy csata közbe nem tudom aktiválni... miközbe már minden élőlényt kinyirtam az egész térképen :P
Ugyhogy ha vki tudja hogy ezt hogy lehetne orvosolni, akkor please irja meg, mer már nem akarok új karit kezdedeni ha egyszer ezzel elvittem eddig :) -
Chipii #4449 Csak a következő chapterben kell neki. -
#4448 igen, sajnos a legbiztosabb megoldás még mindig a jó öreg "pause és mindenkit kézzel irányítok"-módszer. -
steweee #4447 a gyűrűket megnézem majd.a drágakövekre már rájöttem,pl csapdakészítésnél jók. hardcoréban játszok mindig, nem kell resurrection.a behavior fület is megtaláltam korábban, csak éppen attól még ua bugyuták. tehát nincs rá megoldás. parrys karakterem még sosem volt, csak alap szinten tudták egyesek,de az meg hatástalan volt. talán majd egyszer csinálok egy swordplayert. -
#4446 gyűrűt lehet craftolni, fém, drágakő és essence kell hozzá (mint majdnem mindehez)
az, hogy az NPC-k nem halnak meg, a KOTOR-ban is látott könynítést szolgálja, de azt hiszem hogy ha a nehézséged átállítod a hardcore dnD-re,akkor mintha visszaállna a resurrectionre. -
#4445 az NPC-k viselkedését a karakterlap behavior fülénél állíthatod, érdemes a varázslókat "kézzel" irányítani és lekapcsolni az auto casting opciót, mivel sok hülyeséget csinálnak. én ugyancsak kikapcsoltam a defend mastert is (az éppen kijelölt karaktert védi), mivel csatában nagy hülyeség hogy minden NPC fut mindenfelé (a főkarit támadó ellent akarja kicsinálni), közben jó sok attack of opportunityt szolgáltatva.
parry: a karakter nem támad, csak megpróbál elugrani az őt érő támadások elől, illetve (ha valamilyen dobás sikerül, ezt nem tudom pontosan) akkor riposztozik.
a fater háza értelemszerűen az a ház ahonnét te is kijöttél a játék legelején, a hídon túl. -
steweee #4444 a parry használatát elmagyarázná vki? ja, a ranger mostmár normálisan meg lett oldva a specializásiójával, így is erős, de nem annyira überbrutál kirívóan
az elején a falu támadásának visszaverésekor mond vmit a fater hoyg ha muszály, akkor menjünk a házába és a szobában lévő ládából kotorásszunk hasznos holmikat. namost hol a háza? mert van egy épület amibe nem lehet bemenni és betörni sem lehet az ajtót, az lenne az? csak tolvaj karikkal?
az új rendszerre működik az eax2 is mind a négy hangfal is szól -
steweee #4443 hogyan lehet beállítani azt, hogy a kísérők normálisan harcoljanak? értem ezalatt a mágiahasználók csak keményebb ellenfelek ellen kezdjék kisütögetni a varázslatokat, mert most előfordul, hogy mire febuffolja magát és nekikezdene támadni, addigra el is hull az ellen.
másik hogy a közelemben maradva harcoljanak, mert idegesítő amikor tök távoli célpontoknak is nekiront, miközben nekem kellene segíteni, vagy éppen már halálán van és nem tudom felgyógyítani meg buffolni
az is nagyon zavaró, hogy a nagytermetű, pl dire wolf idézett lények épületekben nem nagyon akarnak harcolni, mert ha nincs közvetlen közelükbe ellen van hogy oda sem férnek a többi csapattagtól, így csak álldogállnak, nem beszélve arról , hogy milyen rövid ideig maradnak jelen
ja, megy mini image nélkül is nálam, most így próbáltam véletlenül, és nem fagy le ott ahol korábban írtam. bár ez egy másik, vadiúj oprendszerem egy üres vinyón, lehet számít az is. és ebből ki tudok lépni alt+tab-al simán
-
lich #4442 Kérdés. Amikor a Shadow Reaverrel és az öt gólemmel megy a balhé, kapok egy Tome of Ilskatar könyvet, amit Aldanonnak kellene odaadni, de köszöni szépen nem kell neki. Ez kellene hogy portált tudjon nyitni az Árnykirályhoz. Ilyenkor mi a teendő? -
saiyanjin #4441 Neked már gépet kellett volna cserélni 1-2 éve.A7N8X-E Deluxom volt régen Bartonnal minden fasza meg minden, namost nekem már high definition audio volt a lapon mégis 1 igazi xar volt.Csak a Creative, játékra legalábbis.
Abban a gépben nincs sok kraft.Nekem kimegy desktopra simán.Sőt még bármi mást is lehet csinálni helyette.Jah és EAX2 ben nyomom az nálam adja. -
steweee #4440 pár dolog nem tiszta:
a betűméretet nem lehet növelni mint az előző részben? mert eléggé kicsi még 1024*768-ban is
miért nem lehet varázsgyűrűket készíteni gyűrűből és drágakövekből? a craft skillje meg meghatározná hogy hány köves lehet max 1-3 és a gyűrű anyaga meg a drágakő meghat hogy mekkora erejű és hány töltetes lehetne a benne rejlő varázs. így legalább lenne értelme a köveknek is
ha leütik a társainkat és a portréjukon megjelenik egy halálfej, újjáélesztés nélkül miért élednek fel?
elég rossz hogy egy nagy csatát úgy is ki lehet bliccelni, hogy egyszerűen csak az épületből vagy a helyszínről kimenekül az ember, és a társak, még a halottak is egyből ott teremnek, az ellenfelek meg nem üldöznek a területhatáron kívül
-
steweee #4439 az armorok kifejezetten jól vannak kitalálva a "szakmákhoz"
nálam vmiért nem megy az eax, illetve ha bekapcsolom a hátsó két hangfal egyből elhallgat. ez volt az első résznél is, de ott pauzéztam, leraktam tálcára és visszaállítottam a kvadrofon beállítást sztereoról. itt nem nagyon megy ez, mert valószínűleg túl nagy az erőforrásigénye, desktop helyett csak fekete képernyőt kapok a kurzorral.
mondjuk a lapon sem tökéletes ilyen szempontból, an7 amin egy jó nforcés hangkártya van integrálva, de sok párszor vacakol ilyesmikkel
egyébként van vmi összefüggés a dungeon siege és az nwn között? kiadó, sztori ilyesmi? mert meglepően sok a hasonlóság mind grafikát, mint a szobrokat, fegyvereket, páncélokat stb. illetőleg -
lipiqe #4438 Tudom... En is csak a mountolt imaget hasznalom...
biztos ami biztos alapon irtam amit irtam... Az image filehoz mellekelt nfoban volt, hogy:
2> Physically Disable/Unhook any available CD-ROM/DVD-ROM/Writers,or deactivate
optical IDE drive(s) in device manager
a yasu meg a tobbi maxi image mellett... Gondoltam ha mindent belo, csak menni fog :)) -
saiyanjin #4437 És 4.08HE -
saiyanjin #4436 Igen Posedennel megy.De ez le van írva lejjebb. -
steweee #4435 igen, és közben már rájöttem hogy az 1.4-es netes peccsel és az 1.3-hoz lévő crack exével is ment volna tökéletesen, ha be van mountolva a képfájlja. de mivel az exével indult anélkül is, így elfelejtettem, és ezért fagyhatott ki a tutorial utáni chapter 1-be való töltésnél mindig
tehát szépen megy a korábban vázolt módon
amúgy a kamera már egész jó 1.3 alatt, csak be kellett hozzá állítani a mouse és nyilak forgatási sebességét. -
Chipii #4434 Ez fura, tudtommal nem kell se yasu, se letiltás, csak poseden image és 4.08HE daemon. -
steweee #4433 nos, nem a driverben van a hiba,hanem ahogyan először gondoltam abban, hogy neten 1.4-re lett peccselve, és csak 1.3-as törés van hozzá. újratelepítettem, 1.0-val tökéletesen működik. mindjárt nézem a linkeket. azért lett volna mit javítani rajta bőven még kiadás előtt
sok mindenben visszalépés a korábbi részhez képest, viszont van benne csomó jó új ötletes dolog is, és a grafika tényleg jobb hogy van domborzat, csak a kamerakezelés ne lenne ilyen béna és lassú -
lipiqe #4432 Mukodnek azok... #4201-nel ott a javitott link lista...
http://nwn2patch.obsidianent.com/nwupdate.ne_
http://nwn2patch.obsidianent.com/nwn2stub.ex_
http://nwn2patch.obsidianent.com/patchw32.dl_
a fileok vegen az _ -sra figyelj.
forcwarebol mar van ujabb is, 93.xx, de mint mondtam nalunk az sem segitett. -
steweee #4431 próbálbam az offline peccselés. a leírását ennek még külön el is mentettem docba!
sajnos a linkek nem működnek, így nem tudok az 1.03.840-hez megfelelő nwupdate.exét leszedni. az 1.4et elmentettem, az original alapból benne van, de nem mennek az 1.3-as peccsel, mert direkt nem találja meg őket. dolgoztak a fiúk rendesen !
a daemon yasu és image az van amit mondtál, optikai drive nincs benne
csak a területre való kilépésnél fagy, de akkor ezek szerint nem lehet megállapítani mi a hiba oka. legújabb dirx9c és 91.47-es vgadriver van fennt 7600GS kari
úgy látom várnom kell még pár peccset -
lipiqe #4430 Azt hisztem #4200-as hozzaszolas kornyeken van egy leiras arrol, h hogyan tudod offline patchelni a jatekot (akar 1.03-ra is). Tegnap csinaltam egy baratom gepen, mukodott a dolog (amikor az online mar 1.04-re patchelne).
Probald ki tovabba az alabbi kombot: Daemon 4.08HE, YASU 1.07, poseidon image gamecopyworld-rol, es tiltsd le az optikai meghajto(i)d eszkozkezeloben.
AJton kilepes es fagyas esete:
Ugyanezzel talalkoztunk fentebb emlitett baratom gepen. Mivel irtak nwn2forums-on, hogy masnak is van ilyen problemaja mikor belso teruletekrol megy kulso teruletekre, gondoltam felrakunk neki egy 1.03-at. Szepen levakartam a korabbi nwn2 telepitest, felraktam ujra, off-line patcheltem.
Jatek elindul, 1.03-kent ahogy kell. De ugyanaz volt a helyzet.
Ezutan directx reinstall, uj forcware install kovetkezett. De semmi valtozas, tovabbra is kirohadt ha ki akartunk menni a hazbol.
Ekkor szerzett egy masik VGA kartyat es kicsereltuk az o fx6600-as kartyajat egy fx6800gt-re es a problema megoldodott...
Biztos van mas megoldas is, mint a kartya csere, csak nem sikerult ralelnem. -
steweee #4429 most nagyon okosat mondtál, úgy tűnik. gamecopyról szedtem hozzá miniimagét, de nem tetszik az 1.4-nek mert megtalálja hogy emulást, még yasu(1.5 / 1.7) -el is. de írják is ott hogy külöfjéle peccsekhez más fájl kell, de mivel neten peccseltem, ezért enm lehetett választani hogy hányasra, egyből a legmagasabbra tette.ahhoz meg nem jó ami van egy se. ezért próübáltam crackkel, ami jónak is tűnt a jelölt pontig, és ott permanensen kifagy vele. ennyi
az ilyen hozzászólásoknak semmi értelme -
agy666 #4428 telepítettem, hivatalos update-t feltettem. 1.4-re, aztan hasznaltam egy fake DVD iso-t, amivel el is indult. (valahogy keresd meg: 100kb nagysagrendben). Nem kellett crackelni semmit. -
steweee #4427 telepítettem, peccseltem. de 1.4-hez még nincs krekk,miniimagéja sincs, nem megy a régebbiekkel. így maradt neki az 1.3-as krekk, azzal elindult
tutorialt megcsináltam, utána az act 1-ben a gray dwarfok után mikor ki kell menni az ajtón és jön egy átvezető animáció, akkor kifagy, kidob desktopra
vmi 5let? lehet vhogyan léptetni az animokat? -
lipiqe #4426 Magic bag volt nalad?
Magic bag nelkul en is tudtam exportalni a karakterem. De magic baggel mar nem.
Ezt irtak nwn2forums-on is, h azzal gond van. 1.04ben nem tudom ezt javittatak-e, de nem hiszem. -
Drizzthsz #4425 Hmmm. Krekk úr még nem jelent meg az 1.04-hez? -
Throme #4424 Van két *.bic file ami a játékos karakterre vonatkozik. Az én karakterem kb 650 kilobyte-ot keményedett a játék során....
Újrakezdve a játékot szinte minden cuccom megvolt. Még a 'Gith' kard is.
Sőt az "ACT I." kezdetekor a ládából kivettem mégegyet! Semmilyen kódot meg csalást nem használtam!
Egyszer használtam a beépített "update"-et. Le is szedett valamit a netről. Növekedett a verziószám de volt egy pont ahol kifagyott a progi. Az alapjáték újratelepítése után nem volt semmi gond. Én hanyagoltam az "update"-eket. -
BBalee #4423 Én csak az 1.03-mal próbáltam és mindössze egyetlen bug bosszantot ami jelentősen akadályozott a harcok során, a Defensive Casting Mode bugja.
Itt ugyanis ha dcm-ben elkezdtem egy spellt és átváltottam egy másikra, akkor automatikusan kikapcsoltta a gép a dcm-et amikor ő vette át az irányítást, majd sorra benyelte az attacks of opportunitikat a casterem.
Ezután vissza se lehetet kapcsolni csak ha kimaradtam egy körből. Ezt az 1.04-ben kijavították. Bármikor ki és be lehet kapcsolni és meg is jegyzi az állapotot ha karaktert váltok. -
csgj #4422 ja, miért csinálnának olyan patchet, ami rosszabb, mint az előző :D ?? -
saiyanjin #4421 Nekem 1.03 még, de majd a következő karakter az 1.04 lesz.Annyira nemkell félni, ismerek olyat aki 1.0át végigtolta.Nekem mondjuk nem sikerült a két Ancient Dragont lenyomnom.1.02 ha volt mint olyan abban több volt a bug nálam.De kijelenthetem hogy az 1.03 elég jól játszható gyakorlatilag a fő hibákat kijavították már, és jól balanszoltak az ellenfelek.1.04 ennél már csak jobb lehet... -
#4420 1.04 a menü bugon és az exporton kívül tartalmaz kemény játékmenetbelii hibákat? Vagy szerintetek ne rakjam még fel?:) -
lipiqe #4419 Na igen... Meg ha a karakterem, amit annyit tutujgattam, nem tunne el a sullyesztoben... A bugos karakter export miatt meg ugye a karaktert cuccostol sem olyan egyszeru exportalni, de persze meg azt is csak a fogonosz leverese elott teheted meg... Nekem ez nem tetszett. De azert lassacskan mar lvl10es az uj karakterem :D
-
Throme #4418 Kösz a segítséget!
Én már komolyabb problémára gondoltam mint a "hosszú jobb klikk".
Hát nem volt egyszerű leamortizálni mindent és mindenkit de sikerült.
Mondjuk jó lett volna ha az epilógust nem a túlórás portás olvasta volna fel unott közönnyel.
És a 'slide show' mellett kaptunk volna valami befejező animot....
-
vizmagus #4417 Megadná nekem valaki a serial numbert sehol sem találom -
lipiqe #4416 A jobb klikk stimmel. Tartsd egy kicsit lenyomva a celon, akkor beugrik lehetosegkent a "bash". Ugy szet tudod csapni. -
lipiqe #4415 Nalam ez altalaban forditva tortent :))
Miutan a sorcim kitombolta magat (es mar nem voltak varazslatai) eleg hamar lepihent es megvarta amig Khelgar agyonver mindenkit :)) -
Throme #4414 Hello!
Ha már végigtoltad a NWN2-t kérdeznék valamit.
Elakadtam - persze a legvégén...ez van - a King of Shadows-al folytatott küzdelemben.
Az utolsó - harmadik - "felvonás"-nál tartok.
Elég logikus módon szét kéne csapkodni a szobrokat ahhoz hogy a KS ne tudjon regenerálódni/erőt meríteni.
Már átnéztem pár "walkthrough"-t. Ezekben is ezt írják: szét kell zúzni a szobrokat.
Nálam jobb klikkre nem történik semmi pedig így lehet kiválasztani az összezúzást (leírás szerint).
Kérdés; mi lehet a gond? Nálam a progiban vagy a leírás nem korrekt, vagy valami más?
Egyébként jó kis játék a hibák ellenére. De szerintem a KS leküzdését fölöslegesen elnyújtották....
kösz a választ! -
#4413 Kipróbáltam ezt a játékot, a hangulata, meg a sztori is megfogott, eljutottam egészen a Protect The Watch’s Informant című küldetésig, de már nincs türelmem hozzá tovább sajnos, hiába jópofák a társaim, ha pillanatok alatt elhullanak mint a legyek, s akkor egyedül maradva az 5-6 Thug ellen félórás küzdelem továbbmenni, s akkor két méter múlva kezdődik elölről. Nyilván biztos vannak, akik ezt profibban játsszák, nekem nem megy ez a félig körökre osztott rendszer.
Pedig tényleg nem rossz, jól is néz ki, zene is király, de ennyi elég volt egyelőre.