Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen elég hosszú. Még jó sok van elõtted.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát én még mindig az act 1-nél tartok... xD nagyon gyanús, mert nem nagyon akadtam el benne... ez ilyen hosszú? mert akkor naon cool
Oké, megvan végigvittem.
Hát a vége... kissé felemás érzéseim vannak. Nem volt rossz, de el tudtam volna képzelni jobbat is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a végén az árulásban, volt egy kis gubanc. Ugyanis Sand és Quara közül az egyik biztossan elárul. Ez azért szopás, mert ha Sandal egy kicsit is jóban voltál akkor tök mindegy mekkora az influenced Quarával, akár dughattad is orrba szájba akkor is ellened fordul. Ez szemétség, mivel én 80% Quaraval utaztam, Sandal csak a targyalas ideje alatt, de úgy latszik az elég volt, hogy elrontsa a végét (mivel én nagyon joban lettem ez idõ alatt Sandal). Bevallom csíteltem a vége elõtt, levetem az influancemet Sandról és Quarara raktam, így volt korrek eseményileg szerintem. Így a normál csapatommal vertem le a fõgenyát. Még engem a Ranger árult el, de hát az nem igazán érdekelt.

Amugy szerintem nem játszom végig újra. Annyira nem sikerült jól. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bazz Garius végsõ csatánál járok, de eddig kétszer levert. Jobban mondva ez tegnap éjszaka volt (lehet a fáradság, meg csalódottság, mert elég gáz volt ez a katakomba, hogy puszuljon meg aki kitalálta). Gariusnál meg akkora káosz van, csillognak villognak az effektek, hogy nem látok semmit. Komolyan visszaveszem a grafikát. Elõsszõr azt se láttam mit idéztek be akkor volt a felfordulás. Az meg a csúcs, hogy a nyakamba varták az összes karaktert aki mind akkor akar szintet lépni (errr... nem mindet végül is, az a rész is egy f*szság volt). Persze a felszereletlen punnyadtak rögtön megfeküdnek. Többiek meg mindenféle falak közt bolyonganak.

Stratégiai tipp?

Facek
asszem leírtam de ha mégsem akkor mondom h akkor sem követnek 😛
ArtanisNerwen
Patchelni sosem árt.

Artanis

dzsonesz
hosszú jobbklikk a fõkari portéjára azon belul a command és azon belul a follow me....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Facek
Hali! lehet h már irtak be ezzel a problémával, de most nincs idõm végignézni 😛 szoval amikor végeztem az old well melletti barlanggal ahol volt a sok orc, utána megöltem az arcot a végében, kimentem az ajtón megyek old wellbe, útközbe találkozok a paladinnal na és ott miután lerohanak oldalról az orcok akkor a party meghülyül, nem követ, nem véd, semmit nem csinál, ahol belehet állítani ott minden jó. ha a partyt átrendezem akkor is csak egy ideig jó aztán megint ugyanez. Valami 5let v patch ?
ArtanisNerwen
Valószinû valamilyen tulajdonság modositója csökkent. Probálj meg Remove Disease, vagy Neutralize Poison varázslatot. Mind kettõt tudja Elanee.

Artanis

Patchwerk?😄

Restoration varázslat vagy ital.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

az a baj, hogy a karakterre rányomták, hogy lelassuljon - movement speed decreased - és akármennyit pihen, rejtamarad. most mit kell csinálni?
Assay res + 1-2 isaac, õszt kész. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

[HUN]Crassus
de öt ,mert ugye d20-al dobja a mentõt,de az az 5 rohadtúl nem 5 a valóságban szal 1😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ArtanisNerwen
Nem 5% ?

Artanis

[HUN]Crassus
nem gázos 1% esély van rá😊

dzsonesz
na látod azt nem próbáltam ,viszont ,ha ígyvan ,akkor az elég gázos😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

[HUN]Crassus
leesik az egy finger of death-re is😊

dzsonesz
jah de tanulságos volt , legalább kitapasztaltam az összes craft/normál bugot ill. a legjobban az jött be ,amikor az utolsó végigjátszásnál 2 karival kinyirtam a fire montain nál lévõ sárkányt sebzõdés nélkûl, ahoz képest,h a chalange rate az impossibble egész szép teljesítmény sztem😄

[HUN]Crassus
sajna a templomra nem futotta a keretbõl..😛😄 így kimaradt az a pajzs...biztos táp 300k-ért😊
4x végigvitted? az szép😊

dzsonesz
azért még a végén is van némi értelme a pénznek ,persze csak 1 esetben, ha templomot építesz ,akkor lehet venni 1 igencsak drága cuccot az ottani merchant tól😄 pontosabban 1 pajzsot ,ami a játék legjobb pajzsa is 1ben .. ha jól emléxem több mint 300k...
énmár 4x vittem végig😄 de legalább utoljára sikerült megcsinálnom fõkarinak az abszoludt legyõzhetetlen zúzógépet , na azzal télleg nem volt nagy kihívás a game😄 ajánlom ,amúgy mindenkinek fighter class aminek lvl10 re az összes közelharcos feat kifejlõdik lvl 11 re meg beváltasz Black guard prestigre.... persze ezt csak azoknak ajánlom, akik nem szeretnek megfeküdni és abszoludt nehézségmentesen szeretnék végigcsinálni😄

[HUN]Crassus
Pénznek semmi értelme, a végén a játéknak olyan szinten voltam tele varázstárgyakkal,hogy szinte az összes karim megterhelt....a varázstárgyakat is elmebetegül szórja.
Szerintem az AI csapnivaló,de ha a nagy összességet nézem nagyon élvezetes játék volt,jó story, jó kikapcsolódás.

[HUN]Crassus
nah lement egyesével...lement King Of Shadows is viszonylag könnyen...
mekkora köcsögség a végén a story...😄
na és a befejezés hát az is érdekes😄

phew végigjátszva...most már csak egy jó kis PW kéne!

[HUN]Crassus
alap😛

Lantian
A te karid nem is tudja ráolvasni csak a Gith papnõ és Amon Jerro.

dzsonesz
ha rájukolasod a scrollt ,akkor müxik a dolog de tudod az nem túl gyors ,amíg elcastolja viszont ha ügyesen csinálod akkor ki tudod húzbni õket 1esével és úgy simán megoldható a dolog csak próbálkozz

[HUN]Crassus
srácok a játék végénél amikor a 4 shadow reaverrel kell harcolni mi a nagybüdös rákért nemolvassa fel normálisan az igaz nevét a reavereknek a karim? Az egész fájt alatt egyetlen darab revert nembírok kinyírni pedig spemmelve nyomom a use ietmet a scrollal,de folyamatosan felregenerálódnak.....

Elõzõ kérdés vissza vonva. Megnéztem a másik karaktarem nála ott van. Amint megláttam, hogy néz ki már tudztam is mit csináltam. ELADTAM. Úgy néz ki mint bármelyik másik crafting cucc. Írány az árúsok! 😄
Köszönöm a választ mind a kettõtöknek!
A trial megvan végül is. vissza menten NW-be aztán jött a tárgyalásom.

A problémám már csak annyi, hogy a csajos cseszett átadni bármit is. Ha a kurzort a hullákra viszem meg csak kiírja, hogy hulla de "használni" nem lehet. Egy furcsa világító kövem van amit a goblin bányából loptam. Meg valami por szerûség amibe dolgokat lehet rakni. Valami glowing akármi. Azt viszont a csajszitól loptam Duskwoodban - amelyiknek a remek kis állat társulata van -.
Azért próbálkozok még...
én anno az Icewindale-t nyomtam végig vagy 3x kiegekkel meg magyaritásokkal együtt, más más csapattagokkal. érdekes mind a 3x volt benne valami uj ami az elõzõ végigjátszásnál nem volt vagy nem vettem észre, vagy mint vagymint MEOW irta, voltak dolgok amiket elõzõleg nem próbáltam ki. szsz én elõszörre csak "gyorsan" végigtoltam a fõ questeket nem foglalkoztam a mellék questekel csak ami nagyon muszály volt
most megpróbálom ezen végig szenvedni magam, legközelebb meg már csak a forditással, csak hogy teljesem megértsem a történetet, mert hiányos angol tudásomnak köszönhetõen a fele történettel se leszek tisztába.
de azért a questek nagyját kitudom bogarászni 😊 ha másnem marad a gib szótár prog, mégjóhogy lehet alt+tabolni

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Lantian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp ellenkezõleg, azt kell megakadályoznod hogy élõholtként ujraéledjenek. Azt ecseteli neked hogy az erõszakos és brutális módon leöét emberekkel ez történik. Kapsz tõle egy zacsit. Használd a városban lévõ hullákon. A fogollyal meg nem kell aggódni nemhiszem hogy lehet vele beszélni legalábbis a legtöbb amit elértem ott hogy megtudtam a nevét.

dzsonesz
az árús csajtól kaptál 1 aktív itemet, a nevét most meg nem mondom de azt használva összeszeded az összes hullát a faluban és kész a quest....
a rab csajjal meg ne foglalkozzál nincs nagy jelentõsége nélküle is meg lehet nyerni a trialt de ha port lost kapitányával folytatott beszélgetés alatt nemküldték eléd ,h dumálhass vele , ha nagyon akarsz ,akkor csak 1szerûen kinyitod a hátsó ajtót és ott fog figyelni a rácsok melett és tudsz vele dumálni.. ennyi

Valaki tudna egy kicsit segíteni. Elakadtam némileg. Konkrétan a THE TRIAL és a NYA'S DUTY küldetések.
Utóbbi csajszi ugye a port llasti varászcuccos árús. Akar valami olyasmit, hogy segítsek feltámasztani az Ember-i halottakat vagy mi a franc. Elmegyek a falube le a kútba végzekmindekivel és semmi.
THE TRIAL.

Nyomozzak az Ember-i mészárlás ügyében. Nyomozgatok össze vissza de pl nem tuidok bezsélni a fogolyal az "õrsön" tolvajommal ment hála a különféle társalgási skilleknek. De varászlóval nyomom mots õ hülye ehhez.

Hálvány lila hgõzöm nincs mit csináljak már.
óóó
a színek a cuccok miatt is változhatnak, ha valami fényt adó tárgy van a karin :-)
Igen, ahogy ugralsz a csapattagok kozott, valtoznak a fenyviszonyok, melyik hogy lat..

Count Adyn
Azt nemtom hogy vizuálisan van e hatása a visionoknak, de számszerûleg mûködik, pl darkness spell alatt egy rugó minden támadása sneak attack lesz ha az ellenfélnek nincs dark vision ja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én úgy vettem észre, hogy mûködik a low light v meg a látási effectek. Próbáld ki majd, hogy átváltassz egy csapattársadra. Egész más színeket látsz, ha törpével, vagy elffel vagy.
az elsõ kérdésedre nemto ma választ

hát milyen atomerõmûved van neked? 😄 Az oké, hogy a patchel jóval jobban megy a game (nekem is), de ennyireeee azéé....
dzsonesz
bizonyos esetekben reagálnak de többnyire szerencsére nem befolyásolja õket... nem is lenne túl jó ugyanis, abban az esetben a karakterekhez kapcsolódó questeket nemigazán lehetne megoldani, gonosz jellemmel, szal örülj neki inkább😄

wantonly
Értem, köszi a választ. Végre valaki. <#wink>

Csak azért kérdeztem, mert a csapatomban alapvetõen jó vagy semleges jellegû npc-k vannak és az én karim is az, de csináltam valamit amitõl egybõl elmozdult a jellemem a gonosz felé 3 ponttal.

És ez így kicsit fura, hogy a csapattagok erre nem reagálnak semmit.
restoration papi varázslattal
Az npc-k hozzád való viszonyulását igazából nem a jellemed ilyen vagy olyan irányba történõ elmozdulása, hanem az általuk modottakhoz, illetve a cselekedeteikhez való hozzáállásod módosítja. Pl. amikor nem fogadsz el pénzt valamilyen mellékküldetésért, akkor Neeskha szimpátiája csökken.
Sziasztok! Neharagudjatok, nem olvastam végig a topikot, és szeretnék feltenni 2 kérdést!
Az elsõ: Miért nem írja ki a NPC-k neveit és HP-it, amikor lenyomom az 'Inspection'-t (alapbeállításnál 'y' ), csak akkor, ha a kurzort ráviszem az egyikre, akkor is csak a név jelenik meg (nem úgy, mint az elsõ részben).
A második: Nekem úgy tûnik, mintha nem mûködne a 'Low-light vison' és a 'Dark vision' sem; vagy ezeket csak én látom rosszul?
Tudna vki segíteni?

Me0w
En ujrakezdtem, mivel azert vannak olyan dolgok, amiket nem probaltam vegig. Most ugy jatszom vegig, hogy minden apro szarra figyelek 😊 Egyebkent az 1.03-as peccsel az ATI support megjavult vegre, 1280-ban 4xAA-val arnyekokkal vegre jatszhato a jatek 😉

Together we'll fly someday...

BlackShadow
én ezért nem kezdtem újra 😊 szinte lehetetlenségnek tartom magamnak, h bármi játékot ahogy végeztem vele újrakezdjem.. nincs semmi meglepetés.. tudom mi mikor fog történni 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

wantonly
Én kérdeztem, csak senki nem válaszolt azóta se. 😛

Még én sem vittem végig. 😊
Úgy látszik akik most nyomják, varázslatos módon visszakeresnek, illetve használják a keresõt, így nem akadnak el. Hehe így meg pang a topik, nem lehet kinek írni, hogy: olvassál már egy kicsit vissza... szerinted minek van ott allul a keresõ..." <#nyes>

Valami olyasmi 😊 Miután végigjátszottam neki kezdtem másodszorra, de act2-nél meguntam :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igaza van az elõttem szólónak. Én sem játszottam még végig, de a problémáimat már mások megkérdezték, nekem csak el kellett olvasnom <#nevetes2> Köszönöm nekik, meg a válaszolóknak is<#taps>
nem biztos, én például még messze vagyok a játék végétõl (még mindig act I), csak nem nagyon kérdezõsködök... lehet, hogy így vannak mások is