Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát a vége... kissé felemás érzéseim vannak. Nem volt rossz, de el tudtam volna képzelni jobbat is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy szerintem nem játszom végig újra. Annyira nem sikerült jól. 😞
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Stratégiai tipp?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Artanis
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
4x végigvitted? az szép😊
énmár 4x vittem végig😄 de legalább utoljára sikerült megcsinálnom fõkarinak az abszoludt legyõzhetetlen zúzógépet , na azzal télleg nem volt nagy kihívás a game😄 ajánlom ,amúgy mindenkinek fighter class aminek lvl10 re az összes közelharcos feat kifejlõdik lvl 11 re meg beváltasz Black guard prestigre.... persze ezt csak azoknak ajánlom, akik nem szeretnek megfeküdni és abszoludt nehézségmentesen szeretnék végigcsinálni😄
Szerintem az AI csapnivaló,de ha a nagy összességet nézem nagyon élvezetes játék volt,jó story, jó kikapcsolódás.
mekkora köcsögség a végén a story...😄
na és a befejezés hát az is érdekes😄
phew végigjátszva...most már csak egy jó kis PW kéne!
A trial megvan végül is. vissza menten NW-be aztán jött a tárgyalásom.
A problémám már csak annyi, hogy a csajos cseszett átadni bármit is. Ha a kurzort a hullákra viszem meg csak kiírja, hogy hulla de "használni" nem lehet. Egy furcsa világító kövem van amit a goblin bányából loptam. Meg valami por szerûség amibe dolgokat lehet rakni. Valami glowing akármi. Azt viszont a csajszitól loptam Duskwoodban - amelyiknek a remek kis állat társulata van -.
Azért próbálkozok még...
most megpróbálom ezen végig szenvedni magam, legközelebb meg már csak a forditással, csak hogy teljesem megértsem a történetet, mert hiányos angol tudásomnak köszönhetõen a fele történettel se leszek tisztába.
de azért a questek nagyját kitudom bogarászni 😊 ha másnem marad a gib szótár prog, mégjóhogy lehet alt+tabolni
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rab csajjal meg ne foglalkozzál nincs nagy jelentõsége nélküle is meg lehet nyerni a trialt de ha port lost kapitányával folytatott beszélgetés alatt nemküldték eléd ,h dumálhass vele , ha nagyon akarsz ,akkor csak 1szerûen kinyitod a hátsó ajtót és ott fog figyelni a rácsok melett és tudsz vele dumálni.. ennyi
Utóbbi csajszi ugye a port llasti varászcuccos árús. Akar valami olyasmit, hogy segítsek feltámasztani az Ember-i halottakat vagy mi a franc. Elmegyek a falube le a kútba végzekmindekivel és semmi.
THE TRIAL.
Nyomozzak az Ember-i mészárlás ügyében. Nyomozgatok össze vissza de pl nem tuidok bezsélni a fogolyal az "õrsön" tolvajommal ment hála a különféle társalgási skilleknek. De varászlóval nyomom mots õ hülye ehhez.
Hálvány lila hgõzöm nincs mit csináljak már.
a színek a cuccok miatt is változhatnak, ha valami fényt adó tárgy van a karin :-)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az elsõ kérdésedre nemto ma választ
Csak azért kérdeztem, mert a csapatomban alapvetõen jó vagy semleges jellegû npc-k vannak és az én karim is az, de csináltam valamit amitõl egybõl elmozdult a jellemem a gonosz felé 3 ponttal.
És ez így kicsit fura, hogy a csapattagok erre nem reagálnak semmit.
Az elsõ: Miért nem írja ki a NPC-k neveit és HP-it, amikor lenyomom az 'Inspection'-t (alapbeállításnál 'y' ), csak akkor, ha a kurzort ráviszem az egyikre, akkor is csak a név jelenik meg (nem úgy, mint az elsõ részben).
A második: Nekem úgy tûnik, mintha nem mûködne a 'Low-light vison' és a 'Dark vision' sem; vagy ezeket csak én látom rosszul?
Tudna vki segíteni?
Together we'll fly someday...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Úgy látszik akik most nyomják, varázslatos módon visszakeresnek, illetve használják a keresõt, így nem akadnak el. Hehe így meg pang a topik, nem lehet kinek írni, hogy: olvassál már egy kicsit vissza... szerinted minek van ott allul a keresõ..." <#nyes>#nyes>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?