7862
-
#4492 wikipedia
"A Massively Multiplayer Online Game (MMOG or MMO) is a computer game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously"
végülis nem kell hozzá net, elég ha hálózatba kötünk többszáz gépet, és mmo-zhatunk :) de ez lényegében szörszál-hasogatás..lényegében az mmo-kat tényleg netre szánják.. -
csux #4491 Sztem inkább te nem figyelsz.
Nem az összes interneten jáccható játék MMORPG... -
paulbig #4490 "A jövő az MMORPG-ké és az interneten játszható társaiké"
Az összes MMORPG internetes :D -
Larvin #4489 Posted: Thursday, 25 January 2007 05:20PM
Please remove Nordock: The Beginning from the list, as the project has been cancelled.
Thanks.
---------------
Nem lesz tehát Nordock :(
Tekintve, hogy technikai hibák tömegét kell kijavítani még lassan fél évvel a kiadás után és tekintve, hogy a pw-k nem olyan ritmusban fejlődnek mint kéne (már ahol egyáltalán adott a technikai háttér hozzá), azt kell, hogy mondjam, hogy ez a project haldoklik.
Itt, vagy kiadnak egy kiegészítőt amiben tényleg összekapják magukat a fejlesztők, vagy egész egyszerűen a versenyben alulmaradnak. Az a baj, hogy ezzel a teljesítménnyel az eredeti játék dicsfényét koptatják el, mert pár év múlva már ki fog arra emlékezni, hogy volt egy jó játék 'NWN' ami az MMORPG-k elterjedése elött sok-sok embernek ingyenes szorakozást jelentett az internetes szerepjátékok világában. A jelenlegi túl instabil (crash-ek), túl gépigényes(toolset) rendszer nem a tömegközönség számára lett kitalálva. Márpedig az első résznek az volt az egyik vonzereje, hogy sokan játszottak vele és ott is voltak ugyan hibák, de az újdonság varázsa elfedte ezeket a hibákat. Manapság ez már nem újdonság. A jövő az MMORPG-ké és az interneten játszható társaiké. Már sorakoznak az újabb projectek és azt kell, hogy mondjam fél év után, hogy nem jósolok túl nagy jövőt a játéknak. Sokat vártam az international community-től, de azt kell, hogy mondjam nem meglepő, hogy nagyon sokan elpártoltak a játéktól. Én itt most a multi részéről beszélek, mert ugyan a single se tetszett (végig se játszottam), de attól nem is vártam sokat és izlések és pofonok különböznek. Kövezzetek meg!
A multit viszont nagyon sajnálom. Nagyon sajnálom! -
steweee #4488 az nem tetszik a craftingolásban , hogy egy pl armor craftinggal létrehozott kész páncélt miért nem tud enchantolni az enchantoláshoz értő mágus, miért kellett különvenni wondorous item készítésre a dolgot.
amúgy az sokkal jobb hogy több az átvezető videó és a hangos párbeszéd az előző részhez képest, mert az volt a világ legunalmasabb dolga hogy tök csendben olvasgatja az ember a milliónyi párbeszédet és választgat a válazolk közül. itt úgy érzem rövidebben a választgatós szövegrészek, de nem megy a hangulat rovására, nem lett belőle egy sacred típusú ide menj ezt öld meg ezt szerezd meg -
Larvin #4487 Megint kijött valami javítás. Nemtom mit változtattak, de hamar rájöttek, hogy az a bizonyos 1.4 final mégsem final (mármint az 1.4-es verzión belül) Egy csomó ideig tesztelhették a betát és mégis rosszat adtak ki? Ha valaki talál infót a változásokról dobjon műár egy linket!
Jah és az új voicechat-ről is leírhatnátok a véleményeteket. Én sajnos videókari gonndok miatt nemtok játszani egy ideig. -
#4486 hali !
kérdés: van valami trükk, amivel meglehet oldani, hogy ne legyen olyan bika gépigénye ? mert annyira nem combos a gépem, és bár elfut rajt, de minimum grafon sokkal randább, mint annó a nwn 1, viszont még úgy is szaggat... -
paulbig #4485 #4479: De ez az átkell menem a Merchant Quarterbe, de a térképen nincs rajta :( A dockokból sehogy sem tudok így eljutni a MQ-be. vagy tévednék, hogy oda kell menni? Highcliffbe és az első városba, meg Owl Wellbe meg fura módon eltudok jutni, miközben állítólag nem szabadna oda tudnom menni. -
csux #4484 Szerintem is, de viszont látom a kis figyelmeztetés nagyon nem zavarja saiyanjin barátunkat... csak löki itt tovább a "story"-ját :) -
saiyanjin #4483 Nah annyira nem ment hogy elkerültem Koraborost azzal hogy azt válaszoltam Ammon biztos visszatér.Nah erre kis idő eltelt és megjelent Ammon élve...Ha-Ha kis kamu 5en nemtudtuk kinyírni, persze a satnyának sikerül.kis kamu.No mind1 ésakkor itt egy bug mert Ammonnal való beszélgetésből kidob.tehát megszakad a beszélgetéses bejátszás.Van még mit javítani.Jah itt a játék már kicsit ereszt a színvonalból úgy érzem és Koraboros sem elég balanszolt.Cold Iron fegyver kell??? Az sebez az ousidereken???? -
#4482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ammon Jerro nevére céloztam, szerintem az egyik legnagyobb fordulat a játékban :) -
csux #4481 Nah, megin a segítségeteket kérem, mer vmi baj van, vmiért nem tudom irányítani Quara-t, se kikválasztani, se inventory, se semmi, pedig nála van minden cuccom ami most kell, ugyhogy ennek megin nagyon örülök... Vki megtudja mondani hogy ez mér lehet? -
saiyanjin #4480 Koraborosra a holly weapon használ ???Gondolom tüzsebzés nemigazán...Ő az outer planesből származik??? Mert nekem megvan a kompendium.Mi lehet ez a Koraboros, pit fiend???Egyíszerűen nemtalálom a gyengéjét.+3as weapon mintha nem sebezne...tűz és cold damage is innefektive.Craftolásba most nemszivesen mennék bele mert még nem használtam.És most kell is ez a hétvége ami most jön :):):) -
saiyanjin #4479 Amint elvesz bizonyos helyeket az azt jelenti hogy nem kell már oda menni...ha quest benntmaradt hát azok bukta, de viszont biztos tovább tudsz jutni, mert a játék nem vágja el magát.Csak az van állt. a mapon ami kell is.Persze az xp-így elvészhet ha marad teljesítetlen részküldetés. -
paulbig #4478 Ja és persze a városból kitudok menni akár Highcliffbe is -
paulbig #4477 Sztem nem volt spoiler mert semmi konkrétat nem írtam le a sztorival kapcsolatban, viszont Te az utsó HSZedben igen :)
Az a baj, hogy neverwinterben sem tudok a merchant quarterbe bejutni, mert a térképen nincs rajta :( -
#4476 az ACT 2 elején a sztori miatt nem tudsz sehova menni, mondják is hogy gyanúsítottként nem mozdulhatsz.
ha nem ez a gond akkor tényleg bug, sorry :) -
#4475 bár nem tudom, mennyien vannak itt akik még nem végeztek a játékkal, de ez egy elég durva spoiler volt, légyszi több ilyet csak megfelelő makróval... -
paulbig #4474 Sziasztok! Volna egy nagy problémám, amikor átmegyek az ACT2-be, a térképről szinte az összes bejárható hely eltűnik, úgy mint neverwinter. Így nem tudok a Merchant Quarterbe sem bejutni. Tehát nem tudok tovább menni a játékban :( Többször újrakezdtem egy ACT1es mentéssel, de az sem hozott eredményt, végül felraktam a legfrissebb patchet, de az sem segített. Ötlet? -
lipiqe #4473 Nekem a demonok nem okoztak gondot, igaz, meg valahol act I vegen craftoltam cold iron fegyvereket, amit a tovabbi jatekmenet alatt fel is tunningoltam (holy damage, +3, illetve +4, keen, meg mittomenmar :) )
ha van korabbi mentesed, akkor craftolj le nehany ilyen fegyvert a harcosaidnak. -
saiyanjin #4472 Potionos tápolás aharc előtt, varázshasználókat védd, power kill casting mode on.Nekem könnyen ment.
Nekem Koraborossal van bajom.Ammon Jero egy satnya gyenge fasz.És ez kavart a játék elején???? pffff.Esetleg tud vki vmit???Esélytelen vagyok. -
G_ArchAngel #4471 Sziasztok,
Miután beszéltem a szellem Sámánnal aki rám uszítja a barbár szellemeket, mit tehetek ellenük?
Szinte esélytelen vagyok - pillanatok alatt levernek...
Tanácsot, plz...
köszi! -
Chipii #4470 Készülget. Az igaz, hogy az összes párbeszéd lefordítása embertelen munka, és ki tudja mikorra készül el, de a küldetések, tárgyak, lények, varázslatok már majdnem mind megvannak:
http://www.freespace.hu/nwnhu/ -
saiyanjin #4469 Sajnos mire lesz erre magyarítás(lásd az első részt...)az több év.Szótár javallott bár úgy nagyon nehéz és lassú a menet. -
leoka #4468 Topictársak!
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de tök hülye vagyok angolból!
Ki tudja mikor lesz magyar nyelvű végijátszás
Már minden végigjátszással foglalkozó újság megszünt (CD Games PC Games stb.)
S O S! -
BeyondTheGrave #4467 jól van, akkor megnyugodtam. azért is mert még csak nagyon az elején tartok (ezzel játékkal minél többet kell játszani), meg a pihenés miatt is. thx az infót! -
csux #4466 Köszi MrAndree, végre jó lett és továbbtodtam menni :D
Örök hálám, thx :) -
csux #4465 Majdnem Chipii, csak ez megvan az embereknél is a dropdown menüben, examine, és ottvan hogy az ember milyen erős éppen akin vagy, de viszont akkor megválaszoltad a kérdésemet is, mer akkor most tudom hogy közepes erősségü kb a karim, mer a főkarim pont a középső kategótiába van most... a többiek meg keményen effortless rangsorolást kapnak 1 kivétellel XD -
MrAndree #4464 Nekem ezzel a módszerrel sikerült megoldanom.
1. Open your toolset.
(This is NWN2ToolsetLauncher.exe inside your NWN2 game directory.)
2. Choose File->New->Script
3. Click the "Script" tab. Should be somewhere near the tabs for "conversations" and "areas."
4. Right-click "Script 1" in that tab. Choose "Rename"
5. Rename the script to "24_p_talk_statue"
6. Copy-paste the following text into the script:
#include "ginc_debug"
int GetIsPartyInCombat()
{
object oPC = GetFirstPC();
object oFM = GetFirstFactionMember(oPC, FALSE);
while(GetIsObjectValid(oFM))
{
if(GetIsInCombat(oFM))
{
return TRUE;
}
oFM = GetNextFactionMember(oPC, FALSE);
}
return FALSE;
}
int GetIsEnemyWithin( object oTarget, float fDist)
{
object oNearest = GetNearestCreature( CREATURE_TYPE_REPUTATION, REPUTATION_TYPE_ENEMY, oTarget);
if( GetIsObjectValid(oNearest) && GetDistanceBetween( oTarget, oNearest) < fDist)
{
return TRUE;
}
return FALSE;
}
void main()
{
object oUser = GetLastUsedBy();
if( GetIsPartyInCombat() || GetIsEnemyWithin(oUser, 15.f))
{
SendMessageToPCByStrRef( oUser, 83352); //"you cannot use that item while in combat."
return;
}
ActionStartConversation( oUser);
}
7. Hit F7 to compile the script.
8. In your game directory, go to the "modules" subdirectory, and open a folder called "temp0." Your toolset needs to remain open while you do this.
9. Select the file "24_p_talk_statue.ncs" and copy it.
10. Paste that file into your My Documents\\\\NWN2\\\\Override directory.
-
steweee #4463 magyar nyelvű végigjátszás van már hozzá vhol? -
Chipii #4462 Ha azt kérdezed, amire gondolok, akkor egy szörny nehézsége hozzád képest:
effortless: -6 szint, vagy kisebb
easy: -4,-5
moderate: -2,-3
challenge: veled egyszintű, vagy 1-gyel kisebb
very difficult: +1,+2
overpower: +3,+4
impossible: +5... -
Chipii #4461 Patch talán segíthet, ha még nem raktál. Ha van mentésed a teljes leirtás előtti állapotról (ahol még lébecol pár monc a szobor közelében), akkor onnan érdemes visszatölteni. -
csgj #4460 2%-a kábé..... xD :D Lényeg, hogy még nagyon az eleje. Pihivel meg nem erősödsz. -
csgj #4459 hát nálam van :D -
csux #4458 Hát egyik ötlet se jött be, pedig bishopnak maxoltam surviver skilljét, + még egy skill focust is adtam neki rá, és így se látott egy ellenfelet se az egész térképen, a pihenés meg már megvolt párszor, de azt is kipróbáltam még de ugyanúgy nem jó :S
Akkor ugylátszik ennek a karinak akkor annyi, vagy max lehet majd exportálom, mer nem volt túlságosan gyenge. Tényleg, erről jut eszembe, vki nem tudja mi a maximum a challange rating-nél egy karinál? Mer az én emberem most igy 12. szinten Challaging rangot kapott rá, azt nemtom hogy ez most kb hol van, közepe fele? -
toto007 #4457 Sziasztok.
Megakadtam. Sajnos mindig legyoznek. Tudtok valami savegame editort a mivel kicsit regyurhatnek circling]? -
steweee #4456 az olyan szarkofágokat hogyan lehet kinyitni aminél "dust and cobwebs cover this"-t ír ki. mert tolvajjal nem megy, ha szétverem akkor broken item lesz a vége. amúgy ez elég jó az előző részhez képest, hogy nem lehet mindent erővel ua.jól megoldani -
steweee #4455 az animal companionnak nálatok sincs portréja a játékképernyőn? elég furcsa hogy fekete -
BeyondTheGrave #4454 csak nemrég kezdtem a játékot, most neverwinterben járkálok a kereskedő negyedben. ez a játék kb hány %-a?
ja és lenne még1 kérdésem (talán picit lame): ha pihenek egyet, az eredményez olyat, hogy az ellenfeleim erősödnek egy picit? (mint pl a heroes sorozatban) csak azért kérdem, mert eddig sétagalopp volt varázslóval, ezeknél a thugoknál meg hirtelenjében 2x meghaltam :S (nem panaszkodás képpen mondom :D, mert azért így se izzasztó, csak érdekel... ^^) -
lipiqe #4453 Van lehetoseg a ruhak szinen valtoztatni?
Craftoltam a karakteremnek egy robe of the archmagi-t de ilyen ocsmany zold haloinget meg eletemben nem lattam. Rossz ranezni...