Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Eddig ezek vannak:
- health bonus
- acid and electrical resistance
- mental bonus
- physical bonus
- paralysis immunity
- combat bonus
- fire and cold resistance
- death immunity
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
jumpy: ha visszaolvasgatsz pár oldalt megtudod hogy lehet patchelni meg azt elinditani tört verzióra
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
a patchot hogy lehet ráereszteni egy tört verzióra,hogy utána menjen?
Van már nocd.exe?
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tárgykészitésnél, ha mágikus vértet, fegyvert hozunk létre, elvileg el lehetne nevezni azt, ahogy nekünk tetszik. Nos, én bárhogy neveztem el, akár enter-rel, akár okay-val zártam le, sehogy sem nevezte át, mindig maradt az eredeti név... Ezt lehet vajon valahogy orvosolni? Patch, vagy ilyesmi?
Témánál maradva, nem tudja valaki, hol lehet letölteni az 1.01-es illetve 1.03-as patch-eket? Nincs autoupdate-m, mert az otthoni gépen nincs net, igy manuálisan szeretném leszedni õket, de nem nagyon találni...
Az 1.02-es meglett, de az nem akarja feltenni magát az alap 1.00-s verzióra, ezért gondolom, hogy elõtte kéne 1.01 is.
Bármilyen helpet szivesen fogadok...<#crazya>#crazya>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sajna nekem is bejött, és újra kellett játszanom az egész szobros hóbelevanciát.
Sajna nekem is bejött, és újra kellett játszanom az egész szobros hóbelevanciát.
DebugMode 1 aztán
rs ga_influence(2,150)
Ettõl a Neeshka hozzád való viszonyod rögtön 100 lesz. Szerintem nyugodt lelkiismerettel használd, ha úgy érzed megdolgozál a kapcsolatotokért. Én magam is ezzel állítottam át a Quara/Sand influencét mert így volt helyes (Sandét levettem Quaráét növeltem).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a csicskák utannad fognak jönni de a csaj a portálban már nem tud rád kasztolni.. szépen lerendezed mindet és a végén visszamész és szétvered a portált... ha ígyse megy ,akkor te valamit nagyon rosszúl csinálsz
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Artanis
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
REMEK!!!
Vkinek össze jött?
ha igen hogyan??
Neeskat a végén kétszer teszteli 😉. Mindkétszer átment?
A c:\ meg van kg 15-20 Gb üres helyem, szóval az sem hiszem hogy probléma lenne neki.
viszont ,amit sajnáltam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor shadow king bácsi chanlange rate-je kb 1 mezei farkassal volt 1enlõ és ,ami télleg felidegelt az az extro volt , egyszerüen hihetetlennek tartom ,h nem tudtak valami normális vizuális befejezést alkotni szánalom volt<#szomoru1>#szomoru1>, összefoglalva király volt a cucc, nemhiába szenvedtem végig 4x csak 1 kis +melóval (nem sokkal) mégjobbá tehették volna
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Csak arra céloztam, hogy tök mindegy milyen viszonyban vagy vele a végén, mert...
Why so serious?
Artanis
Together we'll fly someday...
"! Ez volt az elsõ, amit próbáltam, de nincs külömbség a karakterek látása között! 2 low-light vis + 2 dark vis-en van, és nincs semmi különbség!!! Próbáltam már emberrrel is + a törpe, de itt sincs semmi külömbség (pedig itt hatalmasnak kellene lennie, ahogy az elsõrészben is volt <és itt is kellene>és itt is kellene>)! Elég vicces, hogy egy elf 15m-es fénytadó gyûrûvel szaladgál! <#wow3>#wow3>
Nagyon hálás lennénk!
BÁr attól tartok, hogy nem egy pár kilobytos fájl ról van szó 😞
Azért reménykedem! címem: [email protected]
Köszönöm elõre is!
Tehetek vmit?
Mentésem sincs korábbról!!!! 😞