Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
az a baj a visszaolvasással, hogy akkor még megy, mikor 80-100 üzenetet kell, de mikot meló miatt kimarad több hét, és 937 üzenet várja az embert, az elégé reménytelenné teszi a dolgot...
Hogy elejét vegyük megpróbálok válaszolni, remélem helyesen.
A robbantós cuccoknak a fõkarakterednél kell lenni, és azzal kell menned a kõrakáshoz a kint a kanyonban. Elvileg minden automatán történik.
Ha valami régi dologra vagy kiváncsi használd a keresõt, a lap alján.
Artanis
sorry, de már millió új üzenet van, ne várjátok, hogy visszaolvassak😊
két kérdesem lenne - tudom, hogy láttam anno itt a választ, de hetek óta nem játszottam és most nem találom...
- a törpe 3 küldetésében mit kell tenni
- az trollbarangból kiszedtem a robbanógömböket, de nem viszik szét sem a kõrakást a szabadban, sem a kõfalat a barlangban...
itt mit kell tenni?
Köszönöm
Igen fogyasztói társadalomba élük! Mit tehetsz ha elégedetlen vagy a termékkel amit vettél?
1. Vissza viszed, és ott balhézol.
2. Meg jegyzed jól magadnak akit okolhatsz, a téged ért anyagi és eszmei kárért, és nem vásárolsz többet a termékükbõl. (Kiadó és fejlesztõ)
3. Feljelentést teszel a fogyasztóvédelemnél.
Tanulság; máskor nem veszel olyat, amit nem próbáltál ki.
Ha pedig nem vetted meg, akkor fogd be a szád!
Artanis
(OFF A félkész termékek kiadása pedig pont a fogyasztói társadalom következménye.)
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Hogy dobod piacra az új 2007es bmw ha az csak 2010-re lesz megpeccselve mûködõképesre...Kicsit el lett sietve talán óriási game, de többet vártam grafikailag és textúra ügyileg...Várjunk még 2 évet hátha jó lesz??? Ez sztem a fogyasztói társadalomban vicc.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Következõ a problémám...patcheltem 1.03 ra namost az elején a West Harbor 4 kupáján elbukok mert amikor verwekedni kell a 3parasztal akkor egy nagy piros kocka zárja el a ringbõl kivezetõ utat...Legyakom a parasztokat de nem történik semmi mert Bother Merring nem reagál.és ez mióta a patch fenn van.Tud vki megoldást??? Átlehet ugrani a tutorialt de akkor oda az xp és ki tudja mikor fordul elõ még egy ilyen hiba.Ráadásul újra kellett kezdenem mert nem tudtam kinyírni a sárkányokat a szívnél 17szinten 😊 kicsit kamu úgyhogy patcheltem de ez meg xar lett így is...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Together we'll fly someday...
:-)
aut viam inveniam aut faciam
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Köszi a tippeket,csak összeállt a kép,nem a 2gb-s imaget mountoltam hanem azt a multiplayereset, igy yasu nélkül simán megy!!
Yeeee!Hát tényleg sokat dobott a patch rajta, iszonyatosan felpörgött, + a néhány megjelent új spell...hmmm<#worship>#worship>
Keresem Walkyre-t kedves barátomat. Ha valaki tud róla valamit írjon! 😄
Tuti NWN2-zik!
üdv,
De milyen 2gb-s image file?
AMit én leszedtem az 6zgb-snekmutatj magát...argh és most néztem ez multis..honnan szedték le az az imaget?
Átlöknétek priviben a linket?
Ezer hála!
megpactcheltem a rld-s verziót..utána nekem a miniimages dolog nem mûködik, ha indul kéri a lemezt..yasut feltettem, igy is érzékeli a demont.
Régi exet visszamásoltam, hasit a játék akorábbihoz képest...csak éppen.nincs boltolás, amit valaki már irt korábban,csak már nem találom, volt-e rá megoldás.
Meg a karikra ráklikkelve a command sorban megjelennek dm opciók..na ezek mitõl??
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Viszont a gitt egylet kard darabjaiból lehet többet is találni mint ami nálam van?