Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicces módon mentem egy kört, visszaértem és robbantott...

http://gaborszantai.co.uk/

próbáltam...
az a baj a visszaolvasással, hogy akkor még megy, mikor 80-100 üzenetet kell, de mikot meló miatt kimarad több hét, és 937 üzenet várja az embert, az elégé reménytelenné teszi a dolgot...

ArtanisNerwen
Ezért a "nem olvasnék vissza" dologért szerintem megfognak kövezni.
Hogy elejét vegyük megpróbálok válaszolni, remélem helyesen.
A robbantós cuccoknak a fõkarakterednél kell lenni, és azzal kell menned a kõrakáshoz a kint a kanyonban. Elvileg minden automatán történik.
Ha valami régi dologra vagy kiváncsi használd a keresõt, a lap alján.

Artanis

Sziasztok,

sorry, de már millió új üzenet van, ne várjátok, hogy visszaolvassak😊
két kérdesem lenne - tudom, hogy láttam anno itt a választ, de hetek óta nem játszottam és most nem találom...
- a törpe 3 küldetésében mit kell tenni
- az trollbarangból kiszedtem a robbanógömböket, de nem viszik szét sem a kõrakást a szabadban, sem a kõfalat a barlangban...
itt mit kell tenni?

Köszönöm

ArtanisNerwen
Szánalmas ez a nyavajgás. Nem???
Igen fogyasztói társadalomba élük! Mit tehetsz ha elégedetlen vagy a termékkel amit vettél?
1. Vissza viszed, és ott balhézol.
2. Meg jegyzed jól magadnak akit okolhatsz, a téged ért anyagi és eszmei kárért, és nem vásárolsz többet a termékükbõl. (Kiadó és fejlesztõ)
3. Feljelentést teszel a fogyasztóvédelemnél.

Tanulság; máskor nem veszel olyat, amit nem próbáltál ki.

Ha pedig nem vetted meg, akkor fogd be a szád!

Artanis

SuperCharger
Amikor kezded a játékot, át lehet ugrani a tutorial-t. Nem veszik el XP, ha átugrod, rögtön 2. v 3. szintûek a karijaid.

(OFF A félkész termékek kiadása pedig pont a fogyasztói társadalom következménye.)

És bevallom így reggel egy kicsit idegesít is...3hete nyomom a gémet és megrekedtem benne mert buzik-e a készítõk vagy a kiadók???Lehet kezdeni elõlrõl kárbament vagy egy hét játékidõm.Kurva anyjukat azért...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Visszatérve jogos a game fikázása, ha kiadok vmit akkor az mûködjön nem???
Hogy dobod piacra az új 2007es bmw ha az csak 2010-re lesz megpeccselve mûködõképesre...Kicsit el lett sietve talán óriási game, de többet vártam grafikailag és textúra ügyileg...Várjunk még 2 évet hátha jó lesz??? Ez sztem a fogyasztói társadalomban vicc.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Halihó,

Következõ a problémám...patcheltem 1.03 ra namost az elején a West Harbor 4 kupáján elbukok mert amikor verwekedni kell a 3parasztal akkor egy nagy piros kocka zárja el a ringbõl kivezetõ utat...Legyakom a parasztokat de nem történik semmi mert Bother Merring nem reagál.és ez mióta a patch fenn van.Tud vki megoldást??? Átlehet ugrani a tutorialt de akkor oda az xp és ki tudja mikor fordul elõ még egy ilyen hiba.Ráadásul újra kellett kezdenem mert nem tudtam kinyírni a sárkányokat a szívnél 17szinten 😊 kicsit kamu úgyhogy patcheltem de ez meg xar lett így is...

Darkon
sorry a keresobe akartam az elobbit

Born to win

Darkon
no cd

Born to win

Count Adyn
"kiherélt" ez jó<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Me0w
Mivel az image file tomoritetlenul tartalmazza a korong tartalmat, es kiveszik belole azokat a file-okat amik nem kellenek a cd-checkhez, utana a viszairt - 'kiherelt' - imageban van kb 300kb adat meg 6 giganyi ures hely. Ha ezt osszetomorited, akkor megmarad a hasznos resz, az ureset meg majdnem 0-ra osszenyomja.

Together we'll fly someday...

öö-.- a metodikára értettem, hogy a fenébe lehet 6gb-t 400kb ra letömöriteni??
:-)
tartsd a jobbklikket egy kicsit hosszabban lenyomva...

aut viam inveniam aut faciam

uniu
A full moon leiras alapjan csinaltam... es a 2 gigast is lehet tomoriteni.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Me0w
Vissza ne olvass, az fajdalmas es hatraltatja a novekedest...

Na ezt a compressolást valaki elmagyarázhatná ez hogy mûködik tulajdonképpen?
Me0w
A 6gigas image file amit belinkeltem - es mukodik - xp altal compresselve 300kb korul van. Most nem tudom kinek nem fer el 300kb...

uniu
Nem kell a 6 gigas file image, jo a 2g is. Amugy itt 1 link amiben Full Moon leirja, hogyan lehet ezt hasznalni szepen.

Megvan!
Köszi a tippeket,csak összeállt a kép,nem a 2gb-s imaget mountoltam hanem azt a multiplayereset, igy yasu nélkül simán megy!!
Yeeee!Hát tényleg sokat dobott a patch rajta, iszonyatosan felpörgött, + a néhány megjelent új spell...hmmm<#worship>
Sziasztok!

Keresem Walkyre-t kedves barátomat. Ha valaki tud róla valamit írjon! 😄

Tuti NWN2-zik!

üdv,

bakker...leszedtem a meghajtókat, na újra próbálom köszi :-)
De milyen 2gb-s image file?
AMit én leszedtem az 6zgb-snekmutatj magát...argh és most néztem ez multis..honnan szedték le az az imaget?
Átlöknétek priviben a linket?
Ezer hála!
Nagyon fontos, hogy a CD/DVD meghajtókat NEM szabad letiltani! Csak így mûködik rendesen a YASU!
uniu
4.08HE-as Daemon Tools ? Mert en tegnap patcheltem fel az 1.03-ra, es melle mountoltam egy 2 gigas image file-t. Es minden OK, nem tiltottam le a CD drive-okat sem. Ez nem is szukseges, csak ne legyen bennuk CD/DVD.

Hali segítséget kérek, visszaolvastam már annyi oldalt hogy a szemeim is bejojóztak.De
megpactcheltem a rld-s verziót..utána nekem a miniimages dolog nem mûködik, ha indul kéri a lemezt..yasut feltettem, igy is érzékeli a demont.
Régi exet visszamásoltam, hasit a játék akorábbihoz képest...csak éppen.nincs boltolás, amit valaki már irt korábban,csak már nem találom, volt-e rá megoldás.
Meg a karikra ráklikkelve a command sorban megjelennek dm opciók..na ezek mitõl??
dzsonesz
lol.. jó a hasonlat😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Álldogál Sand? Nem bug, biztos megsértõdött!!!! Annnnnyira jól kitalálták a fejlesztõk a karakterek hozzád való viszonyát (legalább olyan jól mint a romantikázást).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha a karakterednek akivel harcolsz van knockdown-ja, akkor azzal ütögesd le a földre, amig rajta van a cucc. Nálam a harc nagy részében a földön henterget a ganééé.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Loool. 😊

takysoft
nekem khelgar hamar szétcsapta.(bár tegyük hozzá, hálóban játszottam barátnõmmel, és õt is berakta az arénába, így ketten voltunk)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

bigby + isaac

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

dzsonesz
megvárod amíg lejön róla a frenzy a feje fölött látni fogod amikor lejön ,amíg rajta van addig nem lehet megölni... rohangálj körbe-körbe , ha látod, h lejött róla akkor csapd szét eléggé hamar összeesik

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Torio böhöme barátját, hogy lehet kinyírni az Arénában?
hát az lesz
dzsonesz
ilyenkor az van ,h bug patcheld vissza 1.02 re vagy reinstal

Vki pls help! Fel patcheeltem a gamet 1.03-ra(offline) és most nem lehet vásárolni...:S ilyenkor mivan azon kívül hogy szívás?:S
dzsonesz
jobb klikkre a fõkarin vagy a fõkari portréján kijön 1 menü ,azon belül van 1 commands menü arra klikk és azon belül lesz a follow me is (a jobbklikk et hosszan kell nyomni ,h elõjöjjön)............. remélem ez már segített

hát...nem akar így se jönni az a majom... De milyen follow me?? Jobb klikkre csak kijelöli a fõkarit.
pfff..jó kis bug 😄
Bug, de jobb klikk a fõkarin, follow me, aztán jönnek.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

act 2-ban, amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani, Duskwoodban, és máshol sem követ Sand. Sandnek velünk kell jönnie, de ha megyek a karikkal vmerre, õ csak ott álldogál egy helyben...és nem jön. Ez így normális, vagy vmi újabb bug?
Hö? Ezek varázslatok.

remélem nem ezeket a fegyvereket adtam el...
Assay res + isaac, ez minden sárkányra jó.

sztem meg úgy jó ahogy van
van valami ötlet arra, hogy kell megölni nololoth után azt a két sárkányt? a csapatommal megsebezni sem tudjuk... meg az a lizard király is elég vad - azt hogy kell megölni?
Azért van mit fikázni, látszik hogy a program olyan alfa fázisban lehetett mikor a kiadó piacra dobta, sok varázslatnak nincs animációja, effektje (pl. premonition), a többi is inkább csak egy elnagyolt valami, ennél még az NWN1-ben is fényévekkel kidolgozottabb volt. A gfx jobb lett, ez vitán felüli, bár inkább csak a poligonszám növelésnek tudható be, a textúrák minõsége sokat romlott. A sok bug is a befejezetlenségre utal. Ez azonban nem a készítõk hibája, inkább a kiadóé ami képes félkészen is piacra dobni.

Htx, igau közben a bio fórumon megtaláltam hogy a jerro farmon dobja 1 démon.

Viszont a gitt egylet kard darabjaiból lehet többet is találni mint ami nálam van?

Annyit? 😊