7862
-
#4532 1 óra játékom veszett oda, mert ez a fostalicska nem volt képest autosavelni mikor world travel-re mentem -
lipiqe #4531 ha 8. szintu lesz, akkor csak az arrow of death kepessegerol maradsz le, amit lvl10en kapna (meg talan a +5os arrow bound amit 9en kapna).
akar meg ujrakezdeni is erdemes lehet... :)
-
#4530 kár, mert így csak 12-es szinttől lehetnék az. akkor max 8-as szintű lehetek majd :( nem szeretném ezért újrakezdeni. -
#4529 Az kasztjaid szintjeinek összege lehet max 20, és igen ahhoz hogy arcane archer legyél kell egy wizard szint. Amúgy a presztízsek csak akkor igazán jók ha azokat ki tudod maxolni (lvl 10),de ez csak az én véleményem. -
#4528 ja és még 1 kérdés: max 20 lehet a szint(azthiszem) és többkasztúságnál összesen 20 lehet vagy külön külön? :) -
#4527 köszi a választ, de tényleg egy szint erejéig mágussal vagy varázslóval kell lennem, hogy tudjak 1-es szintű arcane varázslatokat csinálni? ez is kell a misztikus íjászhoz. -
Chipii #4526 Bármit érdemes kipróbálni, ha érdekel, hogy milyen lehet. Erről szól az egész, azzal játssz, ami jólesik:) -
Chipii #4525 Nem rabolják az xpt egyáltalán. Nézz csak meg egy csatát kisérővel, majd kisérő nélkül. Egyedül sem kapsz többet, mintha veled lennének. A sztori miatt viszont gyakran szükség lesz rájuk, ilyenkor lesznek csapattársak(1-2), akiket mindenképpen magaddal kell vinned. -
#4524 Sziasztok!
Most egy 8-as szintű elf kalandorom van. szeretnék arcane íjász(misztikus íjász) lenni, de ahoz kell még pár képesség.
1: Lövés Közvetlen Közelről (Point Black Shot)
2: Fegyver fókusz (hosszú, vagy rövid íj)
ezek két szint alatt meg lesznek. ezután, hogy képes legyek arcane varázslatok használatára, varázslónak is kell lennem? ha igen, az még egy szint, ezután pedig már kiválaszthatom az a prestízosztályt, ugye?
vagyis 4 szint után lehetnék misztikus íjász. szerintetek megéri?
légyszi írjatok! köszi! -
zenoka #4523 jah kerem az rogton mas..:))) -
Xeno atya #4522 Köszönöm az ötleteket, és a jvaslatokat. Valóban még az elején tartok :) Csak hálóban játszunk a haverommal, és emiatt nem kellenek a követők. Nélkülük jobban tetszik :) Még1x thx! -
zenoka #4521 haat ha leverted a hp-jat utana futkos elole egy darabig ugy 2 perc aztan johet hogy eldontheted hogy kivegzed e vagy sem..tipikus barbar oruletet kell kibirni futkarozassal korbe korbe:D
Xeno atya akkor nagyon az elejen tartasz:D act 2 vege s act 3 ban igen nagy szugseged van a haverokra:D
most fejeztem be a game-t haat a vegso harc eleg kaoszra sikeredett megfelelo fordulatokkal..osszesgebe a jatek szerintem nem jobb mint az nwn1 mar ha a hangulatat nezzuk:D remelem lesznek hozza jo kis modulok majd:D -
willi06 #4520 Csapattagokat csak NWinteri dokk negyedben lévö kocsmábol kilépvw birsz cserélmi, elkűldeni.
Senkinek semmi ötlet, hogy lehet a Luszkeni bersekert kibelezni? -
paulbig #4519 Az XPt egyáltalán nem rabolják mivel mindenkli megkapja a szerzett Xp egészét, nem osztódik az XP. -
Xeno atya #4518 Hoi! Szintén kérdésem van a nwn2-vel kapcsolatban. Hogyan lehet a kísérőket lerázni, ha nem tartok igényt a segítségükre? Csak az xp-t rabolják, és nélkülük is elboldogulnék. Van valami javaslatotok? Köszi! -
willi06 #4517 Egy kérdés a második rész elején a párviadalban hogy lehet a Luskani bajnokot megölni ha leverem az össz élet pontját kiirja, hogy nem lehet megölni mig az órűlet határán van, mit csináljak ellene? Milyen fegyverrel lehet befejezni, vagy varázslattal? -
#4516 Most nézem a főoldalukon lévő videót. Ez valami fenyegetés akar lenni? Ezzel reklámozzák magukat, vagy mi? -
virs lee #4515 www.bsa.hu -
nemTom12345 #4514 hali, van 1 kis gondom. Letöltöttem a NWN2öt, de a 1.00ás verziómhoz(azt hiszem az van) nincs crack, szóval ha lenne vki szives linket adni 1 petchhez vagy crack, ami jól müködik, legjobb lenne is-is. Hogy kipróbálhassam eme műremeket:) És még mielőtt eldönteném hogy megvegyem-e az eredeti válltozatot, szeretném kipróbálni ezt multiplayer módban is(lanon vagy online). Úgyhogy ha lehetséges azt is ismertessétek, ezt hogy tehetem meg.
Előrre is köszi. -
saiyanjin #4513 Az durva.Nekem is időnként elvett pontokat azt hittem erről van szó.Evvel a buggal még nemtalálkoztam.De lejjebb mintha említették volna.Olvass vissza kicsit hátha volt ott rá megoldás. -
paulbig #4512 Kész van minden, ACT2 elején vagyok, és elvagyok zárva a továbbjutástól. -
csgj #4511 kéne már egy FAQ.... -
Dodoello #4510 Hali !
Letöltöttem a magyaritást ami a 1.04 hez lett igazitva, kérdésem az lenne , hogy az 1.04 az melyik patch a 3 ill. a 4? Mert nekem most az ő,ö,ü,ű betük nem jelennek meg.Igaz még nem is patcheltem igy az 1.00 verzi van a gépen.
Valaki meg tudná mondani hogy a patchet meg a hozzá való crack honnan tudom letölteni?
-
saiyanjin #4509 Old Owl Well ben és Highcliff ben kész van minden ? -
paulbig #4508 Ha lenne szál akkor kérlek áruld el, hogy jussak én pl el a Merchant Quarterbe úgy hogy csak Highcliff, az első város és az Old owl well maradt a térképen -
saiyanjin #4507 Sorry ha vkit megbántottam evvel, úgy értem szemét a játék szívózós nehéz idegölő...stb a vége felé csak ezt akartam.Szeretem a játékot nagyon.D&D őskövület vagyok magam is.Tehát Neverwinter Forever.Nemsokára kieg.
-
saiyanjin #4506 Viszont elég szenny játék a vége felé.De legalább Elanie megvolt. -
saiyanjin #4505 Én még mindig azt tartom hogy a bebarangolható területek eltűnése utánn is marad szál a továbbjutásra. -
Gelf #4504 Hola ismét!
Egy probléma megoldva, köszönöm a tanácsot. Sajna az élet viszont nem fenékig tejfel. Ugyanis, most előlépett egy másik akadály..ha ez így nem képzavar egy kicsit. :-) Szoval, most az a baj, hogy server connection timeout van. A saját gépemen indított serveren is. 5121-es portot is megnyitottam a tűzfalon, de így sem akaródzik nekije. :-(
Ugye erre is van valakinek valamilyen frappáns megoldása?
Előre is köszönet. -
lipiqe #4503 javaslatom:
feletjsd el a patchet.
reggelj ide accot: nwn2forum.bioware.com
ezzel az accal tudsz majd bejelentkezni multihoz.
-
Gelf #4502 Hola!
Egy kis segítségre lenne szükségem...meglepő. :-) Szóval, az a gond, hogy LAN-ban nem tudunk jáccni vele. Aztat írja ki, hogy a player naménkat elutasítja a szerver....ok, nem eredeti a játék. :-) De! Van egy szerver patch, amit kiiktatja azt, hogy nem kell a központi szerverre feljelentkezni. Tehát lehet off-line LAN-ban játszani. Elméletileg. A szerver ellenőrzi, hogy eredeti játékom van-e?
Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt hogyan lehet megoldani? -
lipiqe #4501 Van valakinek tapasztalata egy karakter tobb kampranyarol?
Drow wizardot csinaltam korabban, de a kampanyban csak lvl19ig lehet vele eljutni (a 2 szint hatrany miatt, ami fajbol adodik).
Most ujra kezdtem vele, hogy feltoljam lvl20-ra, de nem tudom, h varhato-e nehany problema az athozott targyakbol. Hammer of Ironfist, Belt of Ironfist. Mas quest itemeket szandekosan nem hagytam a karakteremnel mikor exportaltam, de ezekrol nem akartam lemondani :))
Karakter exporthoz megjegyzes: volt egy korabbi karakterem amit csak akkor tudtam exportalni, ha minden magic bag-et elpakoltam tole. Mivel elojott az export hiba a drow wizardnal is, utanna neztem kicsit. Olyan infot talaltam ,h 342 item lehet a karidnal (rajta levokkel, magic bagekkel egyutt). Kipakoltam jo par cuccot a karakteremtol, olyan sacc 320 item maradt nala es tokeletesen tudtam exportalni a karaktert.... Korabban vagy nem csinalt semmit vagy elszallt a program hibauzenettel... -
paulbig #4500 Azzal is, sőt 1.04el is. Már több régebbi mentéssel is újrakezdtem és a végeredmény ugyanaz. -
lipiqe #4499 1.03-as patch-el is? vagy nincs mentesed act1-bol? -
paulbig #4498 Legalább fellendült egy picit a topik :D
Még mindig nem tud valaki megoldást a problémámra (ACT2 elején eltűnnek a mapról a bebarangolható területek nagy része és nem tudom tovább vinni a main questet ugyanis neverwinter is eltűnik :()? -
Larvin #4497 Na lehullajtom a leplet, bár lehet jobb lenne, ha nem tenném hiszen, ha műértők vitatkoznak azon, hogyan kell értelmezni a már-már kalsszikusbamenő írásom lehet azzal tenném a legjobban, ha hagynám ki-ki gondolja bele amit akar. Mint mikor egy kortárs művész a vászonra köhög egy rakás turhát és csendben szemléli amint vitatkoznak a művén. Szóval az NWN nem MMORPG és interneten játszható. A jövő tehát szerintem az MMORPG-ké és azon társaié amelyeket interneten lehet játszani. A társait arra hegyeztem ki, hogy a játék kategória olyan egyéb képviselői. Telán nem vagyok író, és fogalmazhatnék pontosabban, de nem is egy irodalmi folyóiratba írtam cikket. -
csux #4496 Na, akkor még kötekedjünk egy kicsit igy tök értelmetlenül :P
Én nem állítottam olyat hogy te azt mondtad, viszont Larvin se azt irta hogy az MMORPG-k nem netesek, hanem azt irta, hogy: "A jövő az MMORPG-ké !!!ÉS!!! az interneten játszható társaiké" Az és kötőszavat csappet kiemeltem hogy meglásd a lényeget :D lol -
paulbig #4495 "Nem az összes interneten jáccható játék MMORPG..."
Mondtam én ilyet? Amúgy az Online szó nem viccből szerepel a rövidítésben. De amúgy tényleg csak kötöszködés :) -
steweee #4494 hát én most hagytam abba newerwinterben mikor a fegyverszállítmányt védeni kell, és eljutok a rendeltetési helyig és bennt nagy csata dúl a rablóbanda és a nwn helyőrség között. elegem lett a nyomorék kameranézetből és a totál hülye intelligenciából, ez az első komolyabb ütközet és máris betelt a pohár. majd ha kijön vmi jó peccs akkor folytatom
ja, 1.3-sal játszom -
#4493 bocs a szóismétlésért..este van már :)