Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
+ azóta olyan bejátszásokat ad, amikkel ezelõtt nem találkoztam, háttértörténéseket.
A megtalált majd 8 ore helyett kb csak 2-öt adott át karim a bányásznak.
Más a poseidenes minimge-val mennie kell játéknak,én is szenvedtem a yasuval, meg minden, de nem is kell.Simán megy.
A crackelt Reloaded exe átmásolásakor ugyanis nem tudtam adni-venni..
Viszont ha jól emlékszem 2 poseiden van..az egyik valami 6gb-os és multiplayerrre van..na AZZAL nem ment nekem, mindig kidobott, hogy virtual drive-ot érzékel..a 2. Gb-os a jó.
Ez megvan, akár mailban áttudom klökni akinek kell :-)
poseden_MAXI_NWN2 ez a neve..
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
akivel le akarod bontani ezeket a cuccokat esszenciákra, annak legyen némi craft alchemy-je, utánna dupla klikk a mortar ra és klikk a cuccra amit le akarsz bontani... ennyi
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
egyébként a prestige classok elérése csak a leírt követelményekhez van kötve, vagy el kell érni egy adott szintet is? (mint a heroic abilityknél volt az 1-ben)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Artanis
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M
Born to win
War. War never changes.
A halál csupán a kezdet...
Artanis
Artanis
Khelgar questjet -hogy monk legyen- vki megcsinálta ? Hol lehet látni hogy mennyi az influence a karikra ?
(tuti bug)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az 1.03 mini (maxi) image nekem nem akar mûködni, 4.08 daemonnal is emulation software miatt rimánkodik a program, így inkább tolom 1.0-val, talán nem lesz belõle elakadás.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
probáltál esetleg drivert frissíteni? stb
ez, ami a képen is van 1 értelmûen grafkártyából eredõ bug, én semmi ilyesmivel nem találkoztam és a haj texturák is normálisak voltak mindenhol...
nézd meg a game system req.-jénél ,h támogatott e a vidcard od, ha igen ,akkopr pakold fel az új drivert, ha még nem tetted volna meg
másrészt meg onnan ki se kell jönnöd, ugyanis magátol kirak
Artanis

Born to win
Together we'll fly someday...
Artanis
Artanis
Born to win
éncsak kisebb szarokkal futottam össze,amik közt volt olyan is, amin nemkicsit röhögtem..
viszont sajna van sok recept ,ami patch nélkül nem mûxik, mondjuk ezek nem létfontosságú dolgok.
a statue of purificationos cuccal meg nem is találkoztam szerencsére
Why so serious?
Ezt vegigjatszottam nem is egyszer vegre 1.03as patch is fenn van de nem kidob winhibauzenet ezt probaltam
You will need:
Daemon 4.08
http://ww2.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_virtual.shtml
Poseden's no-dvd tool for NWN2 (or some other one in gamecopyworld)
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar
The patch itself:
http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to103835.zip
The offline patcher:
http://www.casualcoders.com/utils/nwn2patcher.zip
Steps:
1) Install NWN2 to your hard drive. DO NOT REPLACE THE EXEs with the RELOADED EXEs.
2) Patch NWN2 to 1.03.835 using the offline patcher, NOT THE MENU CHOICE IN NWN2. Summary: unzip the patch and nwn2patcher to your NWN2 install directory and run the patch program. Straightforward tool to use.
3) Install daemon (probably was installed before step #1 if you just mounted the NWN2 ISO). Ensure all options (securom, etc.) are all set.
4) Mount the Poseden no-dvd image.
5) Start NWN2.
valakinek otlet??
Born to win
War. War never changes.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Born to win
Fõkarim a holdfénynél 😊