Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
és a patcheket arrol irhatnátok egy kicsit ugyis most pangásvan légyszi segitsetek ebben hogy felkészüljek rá😛
Szal miket rakja fel szerintetek és miylen sorrendben ugye?😊 elõre is köszönöm😊
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
és itt látom hogy bajok vannaka 2-vel mire értitek mert látom hogy van egy kép és nagyon arnda a texturája a hajnak is és a ruhának is...Mitõl lehet? a játék beállitása ?? patch hiba?? csak igy elõre leszeretném informálni😄
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Artanis
Artanis
Artanis
Artanis
nem tudtunk kapcsolódni direkt ip-n. azt írta ki, hogy az adott szerveren már van egy ugyanolyan cd-kulcs, és nem lehetett csatlakozni. ilyenkor mit lehet tenni?
a hamachi az jó ehhez?
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
★ 汤姆 李
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Jumpy ; "Mert ha egy kereskedõnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam.."
És most kicsit vissza az ídõben...
Artanis ; "Ha patcheltetek, ne tegyetek vissza az 1.03as játékra 1.00 exét, mert nem lesz, kb 1000x el lett mondva. Gondolom saiyanjin is ezt csinálta, mert neki is ez volt a gondja. Aztán jött, hogy a "q*va anyukat. szar game" " #3725
Talán ha write only mode-ból átváltanál arra hogy olvsol is, akkor egyszerübb lenne az életed. Na meg elkerülheted azt, hogy mások is leoltsanak.
Távol álljon tõlem, hogy a Bioware-t védjem, de erröl tényleg nem tehetnek. Söt erröl még az Obsidian és az Atari sem...
Amugy, hogy ne csak ugasak; Ha Elanee-t felveszed a partyba, akkor ö letudja szedni a betegséget és a mérgezést. Ingyen, bárhol és bármikor.
Artanis
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
És akkor nem dobja be az inventory-t ugye i-vel elõhozom de a merchantnál semmi nem jelenik meg.Patchelés utánn próbálkoztam mindenhol de sehol nemtok vásárolni az egész játékban.Milyen megoldással küszöbölhetõ ez ki vajon ???
Ezer köszönet..hogy kapják be...ezt simán bebuktam volna..remélem még megvan az a hely,elérhetõ nekem..
Saiyanjin
Mi az hogy nem tudsz vásárolni?pontosítanád?
Mert ha egy kereskedõnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam..
Az 1.re a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Artanis
1, a golemhez azt a ragyogó tintát honnan és mikor lehet megszerezni?
2, Old owl wellben Shimmynek adamantiumot honnan a fenébõl lehet szerezni?
Born to win
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent