7862
-
#4612 Sziasztok!
Sokat keresgéltem a neten, de egyszerűen nem találok választ a kérdésemre: Hogy tudom a Constructot beindítani? ACT3 elején járok, és még mindíg hiányzik az a speciális tinta amive a rúnákat fel lehetne rá írni. MEgvan a fém rúnám is az előző act végéről, de tintám nincs. Tudja valaki merre találom azt? Köszönöm! -
#4611 Akkor csak 2 van vissza :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik a "mágus" próba, itt mindegy milyen a kasztod és a fajod a csaj megcsinálja csak azokat a varázslatokat csináld amiket bemond ha jól emlékszem az első az a első szintű szörnyidézés a második a csákó /csapattársad/ felnagyítása / enlarge person/ a harnadik meg vagy egy acid splash vagy egy frost bolt a hordóra és kész. Az utolsó meg a rímes, ha nem tolvaj vagy akkor a kiskölyköt kell felkérned hogy segítsen. Három toll kell. Az első a bunyóring melletti farakásban van / csapda is van/ a második kicsit tovább egy zárt ládikóban, a harmadik pedig egy zöld rucis manusnál / pick pocket-el lehet csak elvenni ne üsd le:) / Remélem segítettem -
virs lee #4610 Mert állandóan csak mp3-at töltesz le. :P -
Darth Vader123 #4609 Én minnyá az eeljén elakadtam...tud vki segíteni?Az íjászpróbát és a harcot megtom csinálni.Utána mit kell? -
#4608 Remélem sok ilyen játékos van még és hangoztatja a szavát mert akkor lesz kiegészítője, és talán az közelebb lesz az 1hez:) -
csgj #4607 rövid? nekem 3 hónapig tartott kijátszani, úgy, hogy nem akadtam el benne tartós ideig... sztem elég hosszú volt, és marha jó game. -
#4606 Jaj bocsi:) azt a részd nem neked szántam:) Az a kötekedőknek készült:) Az időm erre kb ugyanannyi mint az 1nél / kiegészítő nélkül / volt azzal közel 1 évig elvoltam amíg meguntam / 4szer ment végig / , a 2őt közel másfél hónap alatt 3szor és a utolsó már csak szenvedés volt:( De mindezt félretéve jó a game csak nekem nagy csalódás az egyhez képest. -
#4605 Tiszteletben tartom a véleményed, nem tudom nekem menyire tetszik, mert még csak annyi időm volt vele játszani, hogy áthajózzak NW-be:) Nálam a legrövidebb játék is hónapokig kitart:) -
#4604 :D Ez jó. Nem tudom játszanak e még elegen vele, hogy normálisan leteszteljék a patch-et. Részemről 3szor vittem végig de a következő kiegészítőig / már ha lesz :) / nem visz rá a lélek hogy felrakjam megint a gamet. Túl rövid és eggysíkú lett főleg az 1hez képest :(. (<- magánvélemény, én elfogadom hogy neked tetszik te is fogadd hogy nekem nem ) -
csgj #4603 majd ha nem beta lesz, akkor leszedem -
#4602 Hoppá:
Neverwinter Nights 2 v1.04 to 1.05 Beta Patch NWN2_v104-v105_BETA_PATCH_en_US.exe Obsidian has released the NWN2 1.05 Beta patch for the community to download and test prior to the final release. This helps them catch any problems they may have missed while giving the community a chance to check out all the good stuff.
letölthető: www.filefront.com -
Larvin #4601 Biztos meg lehet csinálni konzolparanccsal.
Javaslom kérdezd a hivatalos bioware fórumon. -
#4600 Jaja annak számít:)))
Találtam a dark elfekhez egy olyan tetoválást, ami egy hatalmas pókot ábrázol a karakter arcán, és nagyon jól néz ki.
Ezt szeretném rávarázsolni a karakterem arcára.
tetoválás
Új karaktert viszont nem szeretnék kezdeni ez miatt.
Ötlet valakinek? -
Larvin #4599 szal oblivion is már "anno"-nak számít? :)
1ébként nem hasznátam még ilyesmit -
#4598 Kérdem én, hogy használt-e már valaki új arc skineket? A neten van pár új tetoválás, frizura, meg egyéb apróság. A kérdésem az lenne, hogy ha van egy elkészített karim, hogy lehet-e újraalakítani az arcát. Anno oblivionban volt egy konzolparancs és ott ezt meg lehetet csinálni. itt van ilyen lehetőség? -
killers #4597 köszönöm megnézem, nálam is nyiffant már ki és nem írta ki, hogy vége a játéknak. ez az ő végzete :) köszi -
zenoka #4596 nekem ott fagyott a game s csak ugy tudtam tuljutni ezzen a reszen hogy hagytam hogy megdogoljon akkor ment tovabb a jatek..egyebkent asszem fuggetlenul attol hogy a ficko tuleli e vagy sem elkell menni a lanyaert a ribikhez (asszem a moonstone maszk nevu hely az ahol tancikalnak folyamatosan) -
killers #4595 Szeretnék még egy kis segítséget kérni, és köszönöm az eddigieket. Szóval meg kell védenem egy manuszt a démonoktól és mondja, hogy vigyem le a kriptába. Ez megvan. Ott megtámad egy óriás démon, szétpüfölöm, azt nem történik semmi. A napló azt írja, hogy vigyem a csókát a kriptába és ott jó lesz neki, leviszem azt semmi. Na most mi van? Erre kérnék még egy kis segítséget. Köszönöm
-
zenoka #4594 ehe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az van hogy valahol a foldszinten van egy konyha s lesz benne egy ures uveg/kanna valamelyik ladikoban kozelbe van egy csap/mosdo (nem tudom pontosan mar melyik regen jatszottam vele) na arra katingatsz s meglesz toltve az ures uveg/kanna vizzel s ugy mar eltudod oltani a tuzet -
killers #4593 Az egyik kulcs sincs meg, gyanítom a kandallóban van de nem tudom kiszedni. Még egy kis help pls. köszi
-
killers #4592 köszönöm
-
zenoka #4591 a gyujto hazaban a rakombinacio alabb olvashato. Spoileroztam hatha valaki ki akarja csak talalni:))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kod: 513 -
killers #4590 Sziasztok! Megtudná valaki mondani a Gyűjtő házában található ajtó kinyitási zárkombinációját? Három számjegyből áll de gozom sincs. köszi -
#4589 Egyszerű.
1. Feltelepíted a játékot.
2. Ráengeded a patchet (ezt a már leírt módon kell).
3. A patch verziószámának megfelelő crackelt exe-t felteszed. (Az eredeti exe-t érdemes megtartani.) -
Atyman #4588 HI
Bocsi, hogy ezel zaklatlak beneteket, de egy olyan problémám van, hogy nem patceli játék magát! Próbáltam a 4200-as hsznél írt módszerrel de így se jött össze mert 1.bat nem cseréli ki jól file-kat és patchelés közben hibát ír ki. plussz hiába töltöttem le külön a patchet, ott is!
Légyszíves ha tud valaki segíteni, írja le!
köszi
-
killers #4587 Köszönöm, kipróbálom
-
#4586 Én is így jártam első alkalommal, akárhogy ütöttem 1 hp-ja mindíg maradt. Visszatöltöttem a bejárati mentést és utána pedig már ment, az egyetlen külömbség a két csata közt hogy másodjára ott voltam a portál melett lehet hogy nálad is az a gond hogy messze van a portál. -
zenoka #4585 Usd szet! Buffold fel a harcosokat s csapjad szet! -
killers #4584 Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Nem tudom megölni a blade golemet, már pórbálkoztam savval, tűzzel, faggyal, de csak nem esik össze. Segítség, köszi -
Larvin #4583 priviben megbeszélhetjük -
#4582 Mennyiért óhajtod eladni? -
Larvin #4581 Ideje egy kis updatet írni a szituról. Már elég rég nem játszom a játékkal. az okokról tőlem a korábbi posztjaimban. A helyzet egyenlőre nem javult. A hivatalos fórumon az obszisok jelezték, hogy teljesen tanácstalanok a belső térből külső térbe való lépés következtében beálló crashekkel kapcsolatban (internetes játék esetén!)Ez többek szerint elsőrendű fontosságú kellene legyen most a fejlesztések és a következő patchet tekintve. Mások is tapasztalták, hogy a játék bizonyos esetekben nem bezárható és csak resettel lehet megoldani a komplett fagyást. Én azt is tapasztaltam, hogy pl. a patchek telepyítése után a megváltozott exe miatt a firewall progim az új exét új proginak véli és nem enged ia kapcsolódást. Ez természetes is lenne, hizen az én dolgom lenne beállítani a tűzfalamat, de ha netán-talán mégis elfeledkeznék róla akkor a mai 'felhasználóbarát' programfejlesztő gondolkodás idején már elvárható lenne, hogy beépítsenek egy cancel(mégse) gombot az internetre való csatlakozás képernyőnél a játékon belül. Emiatt már sokszor szívtam és kellett resetelnem és marha idegesítő a dolog. tudom, hoyg én vagyok a ludas mert elfeledkeztem a tűzfal átállításáról, de tényleg olyan bonyolult 2007-ben egy cancel gombot beépíteni? Azt is észrevettem, hogy a minmum konfig változott a kezdeti 2,4 GHz helyett már 2,5 GHZ-ről írnak és a videókari követelményeit is feljebb tornázták pedig még nincs is kiegészítő, csak patch-ek voltak. Marhára mérges vagyok az Obsidianra! Több mint fél év eltelt a kiadás óta és a multi rész még mindíg játszhatatlan egyesek számára. Ezt a hivatalos fórumról tudom. Én már nem játszok egy ideje és addig nem is teszem fel a játékot amíg helyre nem rakják. Már azon gondolkozom, hogy eladom a játékot, már ha van olyan akinek kell... kétlem. -
Chipii #4580 A featokat rá tudod húzni a karakterlapodról. -
nfr #4579 Hogyan tudom letenni a gyorsbillentyűkhöz druidánál az állatom megidézését? -
#4578 Azért írtam hogy műfajalkotó...... -
csgj #4577 hát azért diablo nem is túlzottan szerepjáték... -
#4576 Semmi hír arról hogy lesz e kieg vagy ilyen sajna:( legalábbis én nem láttam sehol ilyet.
OFF: Hát igen a Diablo műfajalkotó volt a maga nemében, elhagyta a stratégiai elemeket és az rgp elemek egy kis részét is a pörgös párbeszédektől mentes játékélményért.
ON: Habár a párbeszédek még megvannak de sajna az NWN 2 is elindult ebbe az irányba. Emlékszem az 1ben ha 2nél több ellen jött akkor már tenyereltem a quicksave-re mert az már kétesélyes volt itt meg az átlag 3+.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legdurvábban ott jön le amikor 2 sarit kell megölni, nekem elsőre sikerült anélkül hogy bárki is feküdt volna a csapatból:(:(
-
nemTom12345 #4575 Hát a Diablo 2 azért is tetszett, mert annak idején elég sokféleség jellemezte a kategóriájában(bár mostanra ez inkább gagyinak mondható), szeretem, ha megam "rakhatom össze" a karakterem, így egyedivé vállik. De ott is jobb volt az első rész hangulata.
Ami ezek mellett nekem fontos az a bármilyen multiplayer lehetőség. Akár hálóban, online, akár barátokkal együtt, vagy egymás ellen.
Erről a kiegről jut eszembe, lehet tudni, hogy most min dolgozik a gyártó? Írták, hogy lesz kieg?
Bocs a sok offért -
#4574 Szerintem a második része bizonyos szempontból jobb lett, bizonyos szempontból rosszabb. De szerintem mindenképpen jót fog tenni ennek a prognak is, ha kijön hozzá egy jól összerakott kiegészítő. -
#4573 OFF : A Titan Quest erősen tömeghentelésre lett kiélezve megfűszerezve rpg elemekkel, ha tetszik a sztori egyszer mindenképp ad úgy 20-30 óra aktív játékídőt, ha a Diablo bejött és többször végigvitted akkor ez is be fog jönni:)MMO-ok közül egyre többnek van Freeshard szervere. Nem az igaziak de van 1-2 ami a kisebb-nagyobb bugokkal is jó:)
ON : Az NwN első része és kieg.-jei nagyon jók voltak de szerintem ezt nagyon tömeghentelőssé tették és fényévekkel rövidebb is lett:(