Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát alapjában véve ugyanolyan az egész csak ki van bõvítve /több alfaj, több kaszt, többféle arc, haj stb./

Why so serious?

Csibusz
huh ez a patchelés eléggé kavarodás hogy 1.3 peatchetz nincs crack meg ilyenek:S ok éhogy sokszor levan irva de darabosan:S és igy összehozni:S
Csibusz
és a második részben miylen ujjitásai vannak a karakter szerkesztésnek?
Nekem egy human paladinom volt, legközelebb meg egy elf íjász lánykám lesz, lawful good jellemmel.

Why so serious?

Csibusz
okés<#kacsint>
azét köszi😊 és nektek milyen karakterete van benne?
dzsonesz
olvas vissza picit ,csakmert ezmár vagy 100x le lett írva

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Csibusz
gforce 5200 fx ez eléggé régi játékokra kifejlesztett darabb eléggé jol bitja uj játékkat is😞
és a patcheket arrol irhatnátok egy kicsit ugyis most pangásvan légyszi segitsetek ebben hogy felkészüljek rá😛
Szal miket rakja fel szerintetek és miylen sorrendben ugye?😊 elõre is köszönöm😊
dzsonesz
menni fog azon ne aggodj, ráadásul az 1.03as patch még javítani is fog a szaggatáson szal ne félj

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Milyen videokártya? Mert 128 megásból van jó sok féle. Meg milyen proci? Amúgy így elsõre az 512 ram egy csöppet kevésnek tûnik.

Why so serious?

Csibusz
Igen, én is azt szoktam leegelsõnek...jajj most félek hogy ezen a gépen amit leírtam háááát😞 várhatok köv vidikarimra😞 ami csak tavasszal lesz meg😞
Csibusz
fazsa:S akkor enyémen jó nehezn fog menni😞 128 megás video karim van meg 512 ddram meg 1800 proci😞
Az árnyékok kikapcsolása általában sokat dob egy játék teljesítményén szóval ha szaggat akkor mindenképp azt érdemes elõször kikapcsolni.

Why so serious?

Nincs vele semmi baj csak normális gép kell hozzá. Csak sokan vannak akik nekiállnak ilyen ezer éves gépekkel aztán csodálkoznak hogy ronda meg szaggat meg ilyenek. Nincs semmi baj a grafikával, csak egy jobb gép kell hozzá.

Why so serious?

Csibusz
okés😊 én nem ha éppen ugy megy a gépemen akkor ok😊 de azt hallotam hogy ha grafikája nagyon akados akor elméletileg nem midnebõl kell lehuzni hanme valami nagyon lehuzza az anyagot a gépedrõl...szal asszem a anti analising avgy a árnyék hatás már nem tom de ezt olvastam XD
dzsonesz
nincs vele semmi baj, csak vannak, akik finnyások ennyi

Csibusz
igen tudom😊 játszittam is vele😛
és itt látom hogy bajok vannaka 2-vel mire értitek mert látom hogy van egy kép és nagyon arnda a texturája a hajnak is és a ruhának is...Mitõl lehet? a játék beállitása ?? patch hiba?? csak igy elõre leszeretném informálni😄
Nincs összefüggés, különálló sztori úgyhogy nyugodtan nekiállhatsz. ettõl függeltenül ajánlom az elsõ részt is mert jó. 😊

Why so serious?

Csibusz
Hali! Megszeretném kérdezni, hogy a Neverwinter nights 1 és a Neverwinter nights között van e összefûzõdés, mert én játszottam az eggyel de nem vittem végig sajnos😞 és ha van sok összefûzõdés akkor letöltöm ismét az 1-t is😊
Lacee
magyarán szólva ha eredeti játékkal próbálkoznék, sem lehetne multiban szórakozni? kár, szívesen kipróbáltam volna egy másik kasztot, az egyjátékos sztorit meg nincs kedvem újrakezdeni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

köszi sikerült is
ArtanisNerwen
Ja még egy dolog, az nw2master.bioware.com-ot tiltani kell, vagy beirni a hosts fájlba. Ha lopott kulcsod van.

Artanis

ArtanisNerwen
Ez nem lényeg. A lényeg, hogy más-más kulcs kell minden kliensnek.

Artanis

ArtanisNerwen
A játék telepítési könyvtárában van egy nwncdkey.ini fájl. Abben kell kicserélni. Sima szövegfájl, notepad-el, vagy wordpad-el megnyitható.

Artanis

ArtanisNerwen
Nekem eredetien van meg a game, de mivel nem akarok elhasználni az eredti lemezt, a Poseden maxi image van be montolva. Nem tünt fel nekem semmilyen különbség a játék futásteljesitményét tekitve.

Artanis

de nem szerveren akarunk játszani hanem direkt ip-vel
találtam új kulcsot de azt hogy írjuk be?
ArtanisNerwen
20

Artanis

ArtanisNerwen
Jelenleg nincs magyar szerver, külföldi sem sok. Olyan végképp nincs ahol lopott kulcssal is játszhatsz.

Artanis

ArtanisNerwen
Másik kulcsot kell használni.

Artanis

megpróbáltuk az online játékot - iszonyat lassú, de most nem ez a gond.

nem tudtunk kapcsolódni direkt ip-n. azt írta ki, hogy az adott szerveren már van egy ugyanolyan cd-kulcs, és nem lehetett csatlakozni. ilyenkor mit lehet tenni?

a hamachi az jó ehhez?
reger
A játék végig kb hanyas szintig lehet fejlõdni?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Poseden mini image-el toltam végig a játékot és én is észrevettem,hogy a teljesítmény rovására ment viszont teljesen bug mentes volt így a frissítésekkel.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lacee
valamilyen magyar multi-szerverrõl tudtok esetleg? ahova crackelt programmal is fel lehet menni ofkorz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ArtanisNerwen
saiyanjin ; "Sajnos nem tudok vásárolni az elsõ fejezetben..."

Jumpy ; "Mert ha egy kereskedõnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam.."

És most kicsit vissza az ídõben...
Artanis ; "Ha patcheltetek, ne tegyetek vissza az 1.03as játékra 1.00 exét, mert nem lesz, kb 1000x el lett mondva. Gondolom saiyanjin is ezt csinálta, mert neki is ez volt a gondja. Aztán jött, hogy a "q*va anyukat. szar game" " #3725

Talán ha write only mode-ból átváltanál arra hogy olvsol is, akkor egyszerübb lenne az életed. Na meg elkerülheted azt, hogy mások is leoltsanak.
Távol álljon tõlem, hogy a Bioware-t védjem, de erröl tényleg nem tehetnek. Söt erröl még az Obsidian és az Atari sem...

Amugy, hogy ne csak ugasak; Ha Elanee-t felveszed a partyba, akkor ö letudja szedni a betegséget és a mérgezést. Ingyen, bárhol és bármikor.

Artanis

Nah minden ok.THNX Poseden mountolva, online update után, daemon 4.08HE és minden mûkszik😊 Viszont: volt egy olyan észrevételem hogy a teljesítmény egy kicsit megcsappant, de lehet hogy ez az ati driver váltásnak tudható be 6.11-rõl 6.12-re...találkoztatok ilyennel??? jobb lenne a '11 es driver???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

tedd félre a save game-kat..remove, ujrainstall,patchell...majd jöhet a poseden maxi image bemountolod,és go..
OK, tehát akkor itt nem úgy van mint anno az elsõ résznél, hogy patch-hez van megfelelõ crack is.thnx akkor ez így nem járható út visszaolvasok kicsit...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

dzsonesz
abban az esetben ha feltetted az 1.03 as patch et és az alap crack el , felcrackelted, akkor sajna ez a bug lép életbeés ez csak 1 sok közül, ilyenkor reinstall a teendõ és picit olvas vissza a topikban le van írva pontosan ,h mi a helyes eljárás

Pontosan ez történik : "Show me what you have for sale"
És akkor nem dobja be az inventory-t ugye i-vel elõhozom de a merchantnál semmi nem jelenik meg.Patchelés utánn próbálkoztam mindenhol de sehol nemtok vásárolni az egész játékban.Milyen megoldással küszöbölhetõ ez ki vajon ???

Chipi!!
Ezer köszönet..hogy kapják be...ezt simán bebuktam volna..remélem még megvan az a hely,elérhetõ nekem..

Saiyanjin
Mi az hogy nem tudsz vásárolni?pontosítanád?
Mert ha egy kereskedõnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam..
A 2.ra sajna nem tudom, mert én találtam több helyen is adamantitot, de nem csinált rá semmit.

Az 1.re a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grobnart vidd magaddal a Kitra barlangba, és ott a Glowing stone-tól távolabbi tavacskából fog szerezni.
Gondolom itt rám gondoltál😊 Próbálkozz Fort Locke-ban, a papnál, õ meggyógyít.
Boldog Karácsonyt mindenkinek. Valami ügyes ember ügyes megoldására vagyok kiváncsi és nem az ugatásra...

Sajnos nem tudok vásárolni az elsõ fejezetben...Ez meghiúsítja azt hogy leszedjem a poisont vagy a disease-t, mert itt sok az élõholt...Az emberem meg a végére lesz vagy 10es dexterity-je és ranger pfffffffffff....Tisztelt bioware hogy kell ezt most megoldani?????

ArtanisNerwen
Nem a 130MB-os patchnek kell annyi hely. A játék tömörítetten tárolja a Data fájlokat, és azokat ki kell elöször bontsa, hogy bele tudja tenni a javított állományokat.

Artanis

Két kérdésem van,
1, a golemhez azt a ragyogó tintát honnan és mikor lehet megszerezni?
2, Old owl wellben Shimmynek adamantiumot honnan a fenébõl lehet szerezni?
Darkon
Szerinted normalis hogy egy 130mb-s patchnek 7gb szabad hely kell pluszba a 6gb felul?? mind1 majd vegigtolom a Icewind dale 2-t😊 régiszépidõk mikor még elég volt egy crack.exe😊

Born to win

Necroman..átlökve :-)
ArtanisNerwen
Boldog Karácsonyt mindekinek!

Artanis

kiugranak az ablakon

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent