7862
  • csgj
    ja, egyébként 1.05-ös patchel van új karakternél olyan, hogy magasságot, és vékonyságot is lehet állítani. Azért írtam vékonyságot (hülyén hangzik, de ez van), mert valóban nem súlyt állítok, hanem a kis gombot huzogatva vékonyítom a hőst. Szó szerint egyre vékonyabb lesz, de fejével, meg mindenével együtt :D
  • Micsu
    blacklake distben a collectornál mi az ajtó kódja?
  • takysoft
    thx, de maradok az 1.04-nél, mert nemtom újabbal müxik-e a magyarítás.
    magyarítás mellesleg igen jó.
    igaz questek még nincsenek meg, de a tárgyak, meg a journaly már egész ok. meg a spellek skillek leírása is megvan.
  • csgj
    na, szerencsére találtam egy FIXED cracket, ami már kijavítja a másik hibáját... Ja, és más is vigyázzon vele!
  • csgj
    öhmm... az 1.05-ös patch crack-je nem túl jó... betöltöm a mentésemet, és a karaktereimet nem lehet látni :P Azaz a nagy semmit irányítom a pályán. Nagyon LOL
  • csgj
    a kiegben visszatér a főhősünk!!!! :D :D :D Hogy ennek mennyire örülök :)
  • lwb
    át is sétálhatsz a folyón, de akkor sérülsz vagy valamelyik főjellemződ csökken (mintha mérgeznének - beteg lennél), már nem emlékszem. semmi komoly.

asszem jó magas crafting skillel lehet csak hidat építeni.
  • Zsolo007
    Sziasztok!

Én elakadtam ott amikor visszatérünk a falunkba (chapter 3, már az egész falu ki van halva), és átkéne kelni a patakon. MEgvannak a fák, de nem tudok velük mit csinálni, azt írja, hogy nincs meg a megfelelő képességem ahhoz hogy összerakjam a hidat, de azt baszik írni, hogy melyik képesség is az. Ha valaki tud megoldást írja le pls.
  • lwb
    NWN2 modulok terén inkább ezt próbáljátok ki. Kell hozzá nem csekély angol tudás, de Adam Miller neve (Shadowlords, Dreamcatcher, Demon) garancia a minőségre. Kicsit még bugos, de teljesen játszható.
  • Chipii
    Az első rész valami félelmetesen jó volt. Ötletes, tele eredeti, hangulatos dolgokkal, remek sztorival.
  • lwb
    ez nwn1-es mod ...
  • Larvin
    Ezt próbálta már valaki?

Vélemény? Tapasztalat? Esetleg screenshot?
  • KH
    Gamebanshee interjuhé fordítása
  • KH
    Kieg infók magyarul, angolul
  • virs lee
    A pala és más öszvér kasztok varázslatai elég kakik, ezért nem érdemes ilyet választani. Inkább 1 dolgot tudjon, de azt jól.
  • virs lee
    Ha dexes a monkod, akkor nem is kell neki páncél, mert csak leblokkolja a dex bónuszos ac-dat.
  • sirkope
    On the Road again !

Thanks zsolesz & Chipii

Többszöri nekifutásra sikerült átpartícionálnom a meghajtókat, így 2,06GByte üres hely mellett elindult. Már ért egy ideje a dolog, de lusta voltam megcsinálni, most muszály volt :)
  • zsotesz
    Mivel a mentéseket a rendszer partícióra rakja ezért valszeg az a gond. Szabadíts föl ott némi helyet.
  • Chipii
    Valószinűleg a rendszermeghajtódon futás közben a swapfile megeszi azt a 600 megát.
  • sirkope
    Help,

Napok óta küzdök azzal, hogy nem tudok menteni a játékban. Azt írja, nincs elég hely a vinyón. A játék meghajtóján 6,25GByte hely van, ha nem fut, kb 5,8GByte, ha fut. A rendszer vinyón 629MByte üres. Már eltüntetett két mentésemet is, ettől függetlenül nem tudok menteni.
    Ez valami védelem/bug vagy mi? Bocs, ha már írtatok erről. Egyébként az 1.3 patch van felrakva
  • csgj
    huhh...ezzel a jó kis géppel akad lowban?? Nincs fent patch, jól sejtem? Ha van akkor vmit eltúlzol, mert nálam rendesen megy a gagyi gépemmel max textúrával, nagy felbontáson, élsimítással. persze nálam van patch. Azaz volt, mert már nincs fent a game a gépen... végigtoltam, és kellett a hely :)
  • wantonly
    Infóm nincs, de sokára szerintem. Elég lassan halad a project.

Talán 1/2 - 1 év múlva már közelebb leszünk. :P
  • mephisto11
    Hell skacok!Nincs valami infótok hogy a teljes magyarítás mikor lesz meg?Addíg nem akarom folytatni a gamet amig nem értem kristály tisztán a beszélgetéseket!Mivel a játéknak ez az egyik fő lényege is....Hát...nekem amd 3700+ van meg adata vitesta 2x1gb 500 mhz meg x800 gto,de néha beakad sajnos!Csutkára van húzva minden!És még ezzel a konfiggal sem tűnik egyenletesnek a játék futása...De nagyon nagy játék!Mindenképp végigtolom...
  • takysoft
    ja, odalent:D emlékszem, patch nem javította?
  • Braveheart
    Az elég bugos rész, nekem pl beakadt a script, mert lement a párbeszéd, ölöm a démont kb 10 mp-ig és előlről kezdődött, egészen addig, amíg meg nem döglött...
  • killers
    Köszönöm. Mire megtaláltam a beszélgetés options-t.. Így már sikerült. Köszi mégegyszer
  • Lantian
    Ha démon meghalt beszélned kell a csókával akit védened kelett. Ha jól emlékszem csak jobbklikk + talk to-val megy.
  • killers
    Sziasztok! Szeretnék még egy kis segítséget kérni, és köszönöm az eddigieket. Szóval meg kell védenem egy manuszt a démonoktól és mondja, hogy vigyem le a kriptába. Ez megvan. Ott megtámad egy óriás démon, szétpüfölöm, azt nem történik semmi. A napló azt írja, hogy vigyem a csókát a kriptába és ott jó lesz neki, leviszem azt semmi. Na most mi van? Erre kérnék még egy kis segítséget. Köszönöm
    Írták már, hogy menjek el a holdkő maszkba a lányáért, de ott sem történik semmi. ?
  • Lantian
    OFF :Hehe, úgy látszik ez manapság divat a procihűtőknél, csak idén már 3 havernak csináltam és az enyém is megkergült :( Jó 20%al csökkent a teljesítménye és egy pöttyet fel kellet húznom az áramellátását, vagy oprendszerinduláskor már vinnyog és le is áll:) Hát igen a celeron....., hiába nagy az a herz:( És sajnos az Ati-k is egyre jobban elvesznek mert már a legtöbb gamet Nvidia-ra optimalizálják:(
    ON : Mondjuk engem azért se nagyon zavart a szaggatás mert az csak harcok közbenn jött elő, de én ugyís állandóan a pausen tenyereltem. :)
  • csgj
    hát nekem elég sokáig tartott mire már akadás nélkül játszhattam vele... Sőt, végig akadva kellett tolnom, amikor az első karimmal kijátszottam. Az elején persze a patch-hiány miatti akadás volt a gond, aztán amikor meglettek a normális patch-ek, akkor behülyült a procihűtőm, és azért akadt :D Aztán miután megjavítottuk, már egész simán megy a game, árnyékon kívül magas beállításokkal. Sőt, egyáltalán nem akad! Na jó, durva harcoknál egy-kétszer.... a gépem meg nem egy nagy szám...(sőt xD): celeron 2,8 Ghz 1024mb RAM, Sapphire Radeon 9600 atlantis 256mb
  • Lantian
    Én 1 giga rammal toltam Gforce 6600 Gt-vel full grafikán és a nagyobb tömeghenteléseknél voltak csak akadozások , de engem nem nagyon zavartak, csak a legvégén kelett visszavennem picit mert ott többször vissza kelett tölteni és akkor már zavaró az akadás :). Amúgy havernál / 2.4 GHZ, 512 RAM és 128 MB-s integrált videókártyával / minimum grafikán szépen elment, nem panaszkodott rá.
  • watto
    kössz!
    egyébként holnap lessz tunningolva a gép és ilyen lessz:
    Pentium 3.0GHZ
    1gb ram memó
    radeon 9600XT videókártya

akkor gondolom igy jó lessz,nem???
  • Lantian
    Elmegy és nem is minimumom. Talán a ram-ot kevesleni fogja és beszaggat 1-2 combosabb csatánál de amúgy szerintem simán elmegy.
    Huhh már rég volt mikor toltam és ezekben a stílusokban én a kattintgatást preferálom, de ha minden igaz W,A,S,D-vel is megy.:)
  • watto
    Hali
    pár kérdés:

1.ilyen gépen menne???:
    Intel Celeron 2.6GHz
    Radeon 9600XT 256mb
    512mb ram memó

2.ennek a gamenek W,A,S,D-s irányítása
    van vagy kattintgatni kell??

Előre is THX!!!!
  • Lantian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok közt az erők közt amit a szobroktól kaptál elvileg van egy "pókhálós" fajta na az jól jön a sok kicsi vacak ellen, meg persze a többi erő is szépen hat rájuk. És az ott lévő szobrokkal újra lehet tölteni az erőket.
  • willi06
    Kérdésem az hogy hogy lehet a végén az árnyak királyát megölni, mikor az osztodással szaporodik, egyet megölök lessz helyette kettö mire a csapatom elfogy vannak heten vagy nyolcan, mi a teendő, van a dolognak valami trükkje?
  • Mephike
    Próbálta már valaki az 1.05 bétás patchet? Ha igen, nyilatkozhatna az illető, hogy milyen változást tapasztalt idáig.
  • Zsolo007
    [spoiler]A beszélő pókra gondolsz? Embernél?
  • Chipii
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem, abban a barlangban van, ahol a pókot is találod. Vidd magaddal a bárdot, és abban a teremben nézelődj, ahol a kristály volt.
  • zenoka
    Na erre kivancsi vagyok emrt ez nekem nem sikerult...plusz mit tud a construct:DDD