Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na, és van ott a közelben egy ház, gondolom ott lakozik, csak épp nem lehet oda bejutni.. Vagy mégis?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
legfeljebb tripla-szaltót😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Továbbá, bele számoltam azt az idõt is amikor a modulomat készitettem, vagy a szerverem adminisztráltam, és persze a mesélõként eltöltõtt idõt is.
A Wiz vs WM eszme futattásádhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy úgy tünik a WM eszkõztárába különbözõ erös mágia védelemet adó tárgyakat számoltál. Ugyanakkor egy meztelen Wizárdot képzelsz el ellenfélnek. Meg vannak a fizikai védelemhez szükséges tárgyak is a játékban. Vagy ha az adott helyen nem, akkor is legyárthatóak a toolsetben.
diegho ;"mindegy biztos én vagyok hülye, de már nem fogom visszatenni egyik bughalmazt sem (gondolok itt a 2. részre fõleg mikor az eredeti játékot update-el patch-elem és nem tudok vásárolni, mert nincs árusnál ablak, "
Ez a hiba jelenség akkor jelentkezik, crackelt játékot próbálsz frissiteni, és meg akad a patch. Vagy a már felpatchelt játékra vissza másolod az 1.00-ás cracked exét.
Artanis
Egy egyszerû módszer: bigby-vel megfog, attól kezdve nem tudsz mozdulni, és nincs ellene immun. Attól kezdve meg tolja rád a gr missile stormokat, amelyek maxival 120at sebeznek és nincs ellenük mentõ, és mivel nem elemi sebzés, resisted sincs ellenük. Meg akad jópár ügyes trükk a varik tarsolyában, amikrõl nem is tudsz.
10000 óra nwn1, hogy neten nem is toltad? Otthon elég nehéz tapasztalatot szerezni (az, hogy a haverral játszotok 2esben, nem sokat segit). Pl az én nwn1es pap/bárd/reddragon karimat meg se tudtad volna ütni😊 A shifter féle förmedvényekrõl nem is szólva,amelyek tényleg sebezhetetlenek volt fizikailag😊 100 fölötti támadású, 150es sebzésû (kritikussal 700) ütések peregtek le róla😊
20% magic resist nincs is nwnben😊 A 20as spell resistet egy 20as szintû mágus MINDIG átüti, és teljes sebzést okoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pár pizza és sör legurult volna, aztán sushit csináltam volna a könyvmolyból, mitán meguntam volna az 1-2 HP-ket sebzõ varázslatokat😊
kár, hogy semmilyen darázslat nemigen akart rá hatni, se mentális, se fizikai...
az én felállásomban taktika:
odamész híd tetejére, teremtesz egy legerõsebb elementalt fentre, majd után mész elõre, jön a bejátszás, barbár áll elöl mint fal, hátul jero+zijavee (vagy hogy kell írni már másfél hónapja nem játszottam vele) olvassa a scrollt a nevekkel addig sand mag quara leszedi elsõ 2 hp-ját, majd ha megvan a scroll olvasás jeroval odamész elõre, elnyomod hogy ne tudjanak mozogni azalatt zijavee már olvassa is a hátsó nevét amíg ez történik, közben meg szépen barbár és jero lecsapkodja elsõ kettõt, hátul elementál már halott, de mire meghal elsõ kettõ már nem él, onnantól meg sima liba. sand és quara meghalhatnak nyugodtan (amit varázsolni kell az greater missile storm).
Harcos csapattal így néz ki. mielõtt odamész energy immunity fire a két legerõsebbre, majd egy hátul marad falnak amíg a papnõ olvassa a neveket addig lesebzed elsõt, kinyírod, majd másodikat stb, így haladsz. Amúgy tényleg nem értem hogy jero miért nincs a csapatodban :S kihagyod a messze legerõsebbet? No mindegy harcosokkal még könnyebb mint varázslókkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehetséges tisztek: Egyelõre csak Katriona (a paladinodat vidd magaddal hozzá), 3 másik lehet majd act3-ban: Bevil(magától jön majd), Jalboun, Light of Heavens. Plusz lehet még sok egyéb figurát szerezni, mindenképp járj be minden bejárható területet újra, és beszélj mindenkivel és mindennel😊, akinek van valamilyen neve. (És én magammal vinném ekkor a druidát és a gnóm bárdot is, lehet, hogy velük találsz olyan dolgokat is, amit nélkülük nem). Ki kell majd találni, hogy melyik pozíció a legjobb a számukra, de legyen ennyi feladat neked is😊
Emberek szerzéséhez szólj Kana-nak, hogy recruitáljanak ezerrel. Plusz tudod állítani a felvételi szintet, hogy milyen minõségû embereket vegyenek fel, ha túl magasra állítod a mércét, akkor kevesen jönnek csak, ha túl alacsonyra, akkor többen, csak többet kell majd õket trainengeztetni.
Pénzed (saját) úgyis lesz rendesen act3-ban, csak adogasd el a talált cuccokat a 20000es kereskedõknél. Az utakat rakd rendbe elõször, hogy jöjjenek kereskedõk, az adókat tartsd alacsonyan, úgyse abból lesz a sok bevételed, inkább jönnenek többen. Ha már sok katonád lesz, és kiképezted õket, jó vezetõvel semmi perc alatt kitakarítják majd a banditákat is.
Artanis
20% idõnél tartok, az adók alacsonyan vannak, de elfogyott a pénzem (saját is), és pl. a templom még levan zárva...
Papot is úgy kell valahonnan szereznem?
Illetve hogyan lehet gyorsan embereket szerezni, és kiképezni? Tiszteket sem tudom miként kell szerezni...
Köszi elõre is...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Buffeffect
Artanis
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Artanis
9600-s karival 1,7es proccal és 750 rammal elég jól megy 1024ben maxon árnyék nélkül.
outdoor full folyamatos,indoor érdekes módon kevesebb fpssel de akkor ezt talán a patch javítja,mert még nem toltam fel
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Artanis
az meg a másik ,h 1sõ végigjátszásra ,amúgyse fogsz nagyon craftolgatni,sõt sztem 1általán nem és az imént nem azt mondtam ,h 1 recept se mûködik patch nélkül csak azt ,h elég sok...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Why so serious?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Why so serious?
Why so serious?