7862
  • Carmang
    Nyisd meg a Journal-t vagy mi az, és olvasd el milyen küldetéseid vannak függőben. Az egyikben tuti le van írva, hogy mi a a helyzet Crossroad Keep-pel, vagy a Sword-del, és hogy mi a következő lépés.

Elég rég játszottam vele, de emlékeim szerint, és leírásod alapján itt jársz:
    Megvannak a szövetségesek (törpék, gyíkemberek).
    Megvan minden Shard, és a Zhajve (vagy ki az) segítségével össze is illesztetted karddá.
    Na ekkor beszélni kell a csajjal aki a Keep-ben a helyettesed, hogy fel vagy készülve, meg akarod támadni az ellent.
    Innen meg mennek továb az események.
  • Micsu
    :D

Act 3

Szövetségeseket kell gyűjteni, ügye khelgar klánja, stb. megis csináltam azokat a küldiket! Kiiktattam 1 Soul WEAVERT, írja hogy ez csak az első volt de többet nemtalálok, a crossroad keep vagy mittoméni a neve, ügye most énvok ott a captain, felépítettem mindent amit tudtam, ügye felkell fejleszteni a keepet az élőholt horda vagy mittoménmi ellen (már nemnagyon emléxem :D)! Szaladgálok össze vissza, beszéltem már mindenkivel, végigjártam az összes elérhető helyet, de semmi, nem haladok előre....
  • csgj
    hát az a baj, hogy amit leírtál, az nem segít emlékezni :( :( :(
  • Micsu
    jóvanna, weave, nemkell egyből leoltani, mert erre emlékeztem :D:D

inkább segítsetek hogy mit kellene tennem :S:(
  • csgj
    de az NWN2-ben nincs soul reaver... az weaver, nem? asszem, hogy az
  • takysoft
    és ha azt mondom, hogy Crystal Sword akkor hány játék jut eszedbe?
    Vagy ha azt mondom, Life, vagy Mana?

Ezek ugye angol szavak:D
  • csgj
    Soul reaver?? :D xD Az egy faxa vámpíros game... :)
  • Micsu
    fasza, akkor azért nem haladok :D, act3ban elakadtam, ami engedett a crosstown keep kiépítésében azt megcsináltam, magam mellé állítottam mindenkit, megszereztem a kristályt a silver swordhoz, 1 soul reavert is kiiktattam de most állóvíz van, nem ad új helyszínt, akárkivel beszélek semmi, valaki?
  • takysoft
    emlékszem a részre, és nincs hangja.
  • csgj
    és mégis miért olyan biztos, hogy a láthatatlan (!) hangszer is létezik? :D Hiszen láthatatlan!... Habár arra most nem emlékszem, hogy hangja volt e a hangszernek :P Már régen játszottam ki, és most másodjára még nem tartok ott...
  • Chipii
    Képzeli? Ahogy a láthatatlan hangszert is, amit a Strange Clearing-en talált?:) Annyi igaz, hogy tényleg nem lehet megtalálni, és az oldalunkra állítani őket, de nem kizárt, hogy léteznek:)
  • csgj
    hát, mert nincsenek is wendersnavenek... :D :P xD Nem léteznek, Grobnar kicsit furi fickó, csak képzeli az egészet. De ezért bírom annyira :)
  • Micsu
    Act3ban a wendersnaveneket hogy tudom magam mellé állítani mert nemtudok kommuniukálni velük és gobnar sem segít :S
  • virs lee
    Sztem értelmes dolgokat mond a csóka. Remélem a kiegben lesz is valami nyoma.
  • Larvin
    Nah, miután kisírtuk magunkat embertársunk sanyarú sorsa miatt visszatérhetnénk az alaptémára. Ki mit tud a kieg megjelenési dátumáról?
  • csgj
    szimplán csak az emberben való sokszoros csalódásom jött ki az előbb rajtam :) :D Bocsánat érte! Mindazonáltal nem vagyok olyan hipernagy gépes szakértő, mint ti... de én vmiért mindig csak mini image-re emlékeztem :P Persze ezt msot lényeges volt megmagyarázni, mind kimagyarázzuk magunkat a helyzetből, ahogy azt az összes ember teszi. Neten keresztül meg a legkönnyebb ezt megtenni... A valóságban csak makogni tudtam volna a jó visszavágásokra :) Vá, pszichológiai elemzést még ki kér? :D :D :D
  • Zsolo007
    Érdekes dolgokat képzeltél a kommentembe, én szimplán meglepődésemet fejeztem ki (smiley) egy kép keretében (amiért meglepődtem).
  • takysoft
    Na te gyerek. Ha már hackelünk, akkor hackeljünk rendesen.
    Először is ne keverjük össze a Mini-image-et a Maxi-image-el.
    Maxi image csak azoknak a játékoknak kell, amik a CD/DVD máretét is ellenőrzik. Legtöbbször elég a Miniimage, de azt nehezebb megoldani.(Maxi image-ben ugye csak kinullázod a nem kellő részeket egy működő image file-ból. Mini image-nél ugyanezt ki is törlöd.

Másodszor: Jobb gomb a filera, Tulajdonságok, Speciális, majd "Tartalom tömörítése helymegtakarítás miatt" vagy mi. Minden WinXP tudja, gondolom Vista is. Így a 6 gigás NWN2 maxi image-el már helyből csak 100kb-ot foglal a lemezen:D

Harmadszor: "Hihetetlen, hogy képes voltal...."
    A te kedvedért csinálta, inkább megköszönni illene.
  • csgj
    ne mond már, hogy kibontva ennyi a mérete???!! :O :O :O :O pár hónappal ezelőtt volt utoljára mini-image-em hozzá, és az bizony 2 gigánál több helyet foglalt a gépemen. De nem csak az enyémen volt ennyi, és nem is vagyok vak, vagy hülye, tényleg így volt a régi image-el... de nyugodtan visszalapozhatsz a fórumon, ha nem hiszed el. Hihetetlen, hogy képes voltál a nagy bizonyításért külön kivágni és feltenni ide egy képet a fájlokról... Na mindegy egyébként, mert ha crack-et használ az ember, ha nem, akkor is ugyanúgy fog menni a játék...
  • Zsolo007
  • csgj
    meg több mint 2 gigát foglal a mini image... és nekem nincs túl sok helyem a gépen... :)
  • Larvin
    Örülök, hogy ezt valaki így látja az Obsinál. Meglátjuk, hogy van e keret változtatni is, vagy csak kesereg amiért elszúrták a márkanevet. Ezutóbbiért nagyon mérges lennék!

4669# :Egész jó pw-k lennének, ha működne a multi rész, de nem müxik, legalábbis sokaknak nem, talán NASA gépen játszók nem tapasztalják a crash-eket, de az átlag user elég sokszor.
  • Zsolo007
    Érdekes. Nekem mini-image-vel megy simán az 1.5.... Igaz updated 1.4-es mini-image-ről van szó..
  • Nos
    Játszik valaki valamelyik multi világban? Milyenek? Érdemes benézni?
    Nekem tetszik a játék, de kissé lehetne szabadabb, van ilyen persistent world, vagy csak ami tényleg ott van?
  • KH
    (imho) ez egy elég érdekes beszélgetés fordítása
  • balee4
    elvileg őszre várható...;)
  • balee4
    Hogyan kell a patcheket feltelepiteni? A legfrissebb, 1.05912-es patchet szeretém felrakni, leszedtem, de a .zip-ben egy érdekes formátumú file van csak, nem tudom telepiteni! Vki tudja a megoldást?
  • takysoft
    hát.. ez azért nem pontos. valszeg újabb verzió védve lesz yasu elől. 1.04 is pl már csak 1.1-es yasuval megy.
  • Zsolo007
    Miért akartok annyira krekkelni....gamecopyworldön ottvan egy mini-image is... Sokkal többet ér mint egy crack.
  • steweee
    a gyári kieg mikor jön? és vajon hanyasra fogja peccselni?
  • csgj
    gamecopyworld.com, de már írtam: a fixed crack kell hozzá!
  • Lecsooo
    Felteszem az 1.05-ös patchet és nem látom a hősömet. Honnan tudom letölteni a hozzá való crack-et?
  • csgj
    á, visszajöhetne néhány haver karakter... pl Khelgar, őt nagyon bírom. Legalább a főszereplőnk tovább élhet :D ajajj, ez most SPOILER?
  • Larvin
    Jó, hogy végre ki lehet nyirni a társakat, és úgylátszik nemcsak nekem nem voltak ideálisak, mert azt írja itt, hogy újak lesznek. Meglátjuk... Nem nagyon hiszek abban, hogy feltámadhat a játék.
  • KH
    még egy MotB interjuhé fordítása
  • Zsolo007
    Az vicces hely. Én pont akkor haltam meg amikor lejött róla a rage és ő is meghalt, aztán feltámadtam a cutscene-ben :D.
  • Chipii
    Várj, mig lejön róla a rage, addig halhatatlan (addig rohangássz előle).
  • Micsu
    The trial küldiben vok és a Lone Starlinger nevű fickóval csatározom 1 aréában de nem tudom kiírtani mert mikor már nearly death közelében van akkor nemtudom kiiktatni, valaki?
  • zenoka
    pont 60at kellet volna visszaolvasnod...
  • Larvin
    Engem csak a multirész érdekel és ott a hiv. fórum szerint még mindíg 95%-a a megkérdezetteknek azt mondja, hogy sűrűn kifagy areaváltásnál. Amíg ilyen alapvető dolgokat nem javítanak ki sztem elhamarkodott a kieg. és elég unszimpatikus is, mert final patch-nek neveznek valamit ami valójában hibás. Persze a single rész lehet, hogy hibátlan, de az miatt nem adtam volna ki ennyi pénzt. Akkor játszottam volna a warezzel. Szóval hogy van képük kieget kihozni amíg a már piacon lévő termék is súlyos hibát tartalmaz?