Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer már próbáltam a 2õt de akkor hamar lemondtam róla, most kap egy új esélyt 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
és van 1! slot az inventoryban amibe ha teszel cuccot azis jön,de fegyó itt sem lehet....a staffomat próbáltam átcsempészni,de nem lehetett,de aztán odatettem egy gyûrût és azt lehetett.
Már megnem mondom melyik,de vagy a bal alsó slot vagy a bal felsó a sarokban.
és igen 30 a max szint
a menü feletti izé az egy hold😛 az a napszak...az pörög körbe😊
a másik pedig a party AI

bár a szereplõket inkább csak említik, csak 1-2 jelenik meg a régiekbõl...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ez a példány pl 5200 forint(-nak mefelelõ dollár😄)
Ez a példány pedig 5400 ft körül van, angliából, ha az amcsikat nem akarjátok támogatni.
(az árakat persze postaköltséggel együtt értettem😄 ninc s plusz költség).
Néha lehet látni 2in1 akciókat is, olyankor 6-7 ezerért mindkettõt egyszerre meg lehet venni.
Szép, dobozos, eredeti, legális, olcsó.
haverom szórakozott a legelejétõl egy kaszás harcos/weapon masterrel, na az a 2. kieg végén olyanokat ütött, hogy majdnem elsírtam magam és amikor jön a great cleave és 1 kör alatt bearat 6-ot az szép, de én wizardot jobban szeretem akkor is 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kevesebb ember van benne, de azok sokkal jobban kapcsolódnak egymáshoz. szinte minden hat mindenre😄
ha jól számoltam a kiegészítõnek kb 25 különbözõ vége van ha minden apróságot számba veszünk😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-magyar vagy angol
-nem kell hozzá kiegészítõ
-azért vannak páran akik fent vannak rajta
-jó<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
heh.. melyikben?
Alapjátékkal ellentétben a kiegészítõben a "gonosz" irány sokkal nehezebb, mint a "jó".
Jónak lenni könnyü.
Minden pihenés, és utazás után használod az "Elfojtás"(ne emlékszem a nevére, de rájössz) skillt. Az ad vissza egy kis energiát. Ha eg nagyon el akar fogyni, akkor használod a XP-feláldozó skillt. az feltölti Max-ra(max 2-3szor kell használni a játék alatt, és nem vesz le olyan vészesen sok XP-t.)
Ezek a képességen a "éhséged" is csökkentik, így lassabban is fogy majd az energia. ennyi.
Gonosz oldal nehezebb:
Ilyenkor kóborló spiriteket kell megenni(egyik skillel beagrózod õket, másikkal lehet enni).
Kevésbé gonosz, ha mindig lent tartod az energiát, mert akkor minden evés tbbet ad.
Nagyon gonosz, ha mindig magasan tartod az energiád, mert akkor nõ az "éhséged" is, és gyorsabban akarsz majd enni mindig.(így viszont nagyon nehéz😄)
Skillek neve nem jut már eszembe. XP áldozástól meg nem kell félni, mert egyrészt nem sokat vesztesz, másrészt nem "játékot" játszol, hanem "szerepjátékot". ez meg hozzá tartozik😄
Spirit szintet hogyan tudnám emelni?