Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
akkor nem írná, hogy safe place...

de hogy az image-el mi lehet a baj, azt nem tom. edig mindenkinek mûködött.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem arról van szó esetleg, hogy ellenségek vannak a közelben? Olyankor nem lehet aludni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

alapjáték dvd-je nem elég az mindig bent van és kéri a lemezt. konrétan így tettem fel: alapjáték felment, full patchelés felment, majd motb fel (valami kóddal) miniimage be és már indult is. bill. csak néha nincs 😄 viszont rest-et ha nyomok cseszik restelni. kijön az ablak, hogy: this is a safe place to rest, ott a 2 választási lehetõség, hogy set up a camp vagy mi és wait 8 hours, vagy just wait. bármelyikre is klikkelek és nyomom meg utána az okay-t semmi nem történik, ugyanúgy rohad ott a karakterem és ennyi. megpróbálom újra feltenni, de már a tököm kezd telelenni vele. elõször magyarítás miatt volt bug. motb felrakása után enyhén hiányos volt a karakterkészlet az alapjátékban is, de akkor se tudtam restelni, most full angol jó a szöveg de nem jó a rest. mindenképp megvárom amíg haverom visszaszól londonból, hogy mennyiért tud szerezni és csak azután veszem meg az eredetit, addig meg gondoltam nyomom nem eredetivel, hát lehet rossz gondolat volt 😄

Megpróbáltad az eredeti alapjáték dvd-jét berakva is? Lehet, hogy elég neki az is, és akkor se miniimage, se crack.
Az érdekes. Pedig mûködnie kéne... Amúgy, remélem tudod, hogy azért is ajánljuk a mini image-t a crack helyett, mert patchelésnél nem jelent gondot. Nem kell utána crack után kutatni (fõleg, hogy nem rögtön jön ki a crack hozzájuk).
kipróbáltam ezt az image-es okosságot, az eredmény az lett, hogy a billentyûzetre nem reagáll a játék 😄 ergó bármit nyomok mintha nem is lenne bill. csodás.

kérdés továbbra is adott. hogy lehet restelni? kijön az ablak, hogy tábort verek vagy várok. tábort verek van alapból bejelölve. okay és semmi nem történik. várok-nál szintén.

mármint megélhetés szinten, mikor még 100ft volt egy nagy hambi és 550 egy pizza, de szép idõk is voltak.

én suli alatt csak telefonszámlára vertem el évi majdnem fél millát 😄 visszagondolva barom voltam nem kicsit, na meg tizesével vettem a vga-kat stb. akkor még sokkal jobban érdekelt a dolog, sokkal többet költöttem akkoriban, ha még a szüleim is adtak volna pénzt akkor azzal már nem tudom mit csináltam volna, ez kb 2003-4ben volt, nem voltam milliomos de a fehér porral sokat lehetett keresni 😄 na ez se komoly, akkoriban egy gép eladáson ha volt 10% haszon az már 25k volt és akkoriban 25k az jó pénznek számított.

takysoft
ln csak mérnök informatikus leszek. egyetem alatt meg kevés a píz😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szakmai ártalom 😄 nem elég hogy mérnök informatikus vagyok, még ráadásul számtekboltban is melózok.

takysoft
heh, én 3 év alatt kötök ennyit gépre😄

még soha nem vettem ebay-en, ezért nem akartam külföldi oldalakon nézegetni. vannak kint élõ haverjaim és rokonaim, de még mindig nem kaptam tõlük választ arra, hogy tudnak nekem szerezni vagy nem. nekem sincs sok játékom eredetibe, de mivel elmúlt 8 évemet a counter-strike 1.6 és source valamint neverwinter és kalonline töltötte ki játék terén, ezek meg összesen 20-25k körül vannak, nem fektettem sokat bele, inkább a gépre úgy évi 150k-t, de már nem látom értelmét így leálltam azzal is. marad az autó.

Nekem kb 90 eredeti játékom van 😛 Természetesen ezeknek a többsége nem 12ezer forintba került. És igazán csak régen vettem játékokat, amikor még nem volt netem... Persze most is, ha van pénzem (még szülõkkel élek, 18 vok, úgyhogy olyan sok saját pénzem nem igen van... mást rajtam kívül meg nem naon érdekel a gép a családban) megveszem a jó játékokat, amik megérik. Most pl a Mass Effect-re gyûjtöttem, és már kértem is értesítést a CD galaxis-nál elõrendelésnél....
takysoft
5000 forint házhozszállítással amúgy.

takysoft
Amúgy meg igen, nagyon nagyon sok játékom van illegálisan. Ennek az az oka, hogy nincs pénzem megvenni õket. Bizonyos játékok drágák, mások meg egyszerûen nm érik meg a pénzt.

DE, ha egy játék tetszik, és meglátom elérhetõ áron, akkor megveszem.
Ilyen játékaim vannak eredetiben a teljesség igénye nélkül:
Full Throttle, Fallout trilógia, The Longest Journey, Dreamfall, Starcraft, Chrome, Baldur's Gate 1-2, Imperium Galactica 2, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Deus Ex, Deus Ex 2, Grim Fandango, Broken Sword 1-2, Heroes of might and magic 3-4, The Dig, Darkstone, Gta3, Litttle Big Adventure.

Amikre most épp vadászom:
-Day of the tentacle, Gta3 vc, Gta3 sa, Sam&Max, Little Big adventure 2.

Igen, illegálisan mind megvan, és mégis meg akarom õket venni. mert megérdemlik.

De nem szoktam ezt azoknak az orra alá dörgölni, akiknek épp nincs keret megenni egy 12 ezer forintos játékot.

takysoft
ne medjünk bele most megint az illegális vs megveszem témába. én nem errõl beszélek.
1: -nem muszáj magyarországon megvenni. ott van rá a eBay. csak itt a fórumon ismerek vagy 3-4 embert akinek onnét van meg.
2: a "nem teljesen hivatalos" úton járóknak sem a crack az egyeten lehetõség.. sõt az a lehetõ legrosszabb.
a.
Letöltöd ezt.
b. Felteszed a legújabb Daemon tools-t, és bemountolod.
c. Jáccol. crack nélkül...
d* (ha régebbi daemonod vagy alcoholod van, akkor is lehet hogy megy Yasu-val... meg lehet hogy a legújabbhoz is kell... ez gépfüggõ. de legtöbbször enm szokott)

ahogy mondasz nekem olyan boltot, ahol meg tudom venni eredetibe magyarországon már veszem is. akár 1000 példányban is. nem a pénz miatt nincs megvéve, hanem azért mert basszák itthon forgalmazni.

mellesleg szerintem több illegális játékot használsz, mint én, mivel ez az elsõ amit nem tudok megvenni itthon én 1-nél járok, egyéb okos megjegyzés?

takysoft
hát ugye a crack az nem kéne....
lehetõleg soha...

szereztem egy kiegésztítõt, persze csak törten, még mindig nem szólt vissza haverom angliából 😞 szóval a kérdés hogyan tudok restelni? elõjn az ablakocska okay és semmi nem történik. vagy összeakad az eredeti game legújabb patch-ekkel a crackelt kiegészítõvel? a legeslegelején vagyok amúgy.

nincs visszatöltés amúgy meg leszarás tipikus esete, már kezdtem unni a folyamatos ide-oda futkorászást, egyel kevesebbszer játszom végig, csak gondoltam hátha lehet szerezni, viszont érdekes mert 2 napja 29-en volt, nem értem hogy lett 2 óra játék után 51, de mindegy.

Végigjátszottam a Motb-t. Nagyon komoly volt az utolsó harc.. Összességében kicsit rövidnek éreztem, de nagyon tetszett.

Az a baj, hogy most már csak akkor fogsz semlegesbõl elmozdulni, ha 30 vagy 70 leszel. Ha ez problémát okoz a karidnál, akkor lehet jobban jársz egy visszatöltéssel.
most öltem meg a sárkányt. van egy mentésem még mielõtt bemegyek az óriásokhoz (sárkány már akkor is halott). mocsár már kész, highcliff is kész, wendersnaven vagy mi is kész.

Carmang
Merre jársz?

sima alapjátékban hogyan tudok gyorsan 2 pontot tolódni kaotikus felé? átcsusszantam semlegesbe a 16-os warlock-ommal :S nem tudom hol kaptam rá pontot, pedig figyeltem, most 51-en vagyok 49 már jó a szintlépéshez? a tököm se figyelte amúgy hogy warlock-hoz kaotikus jó csak, azt hittem hogy any none lawful, erre meg nem tudok szintet lépni 😄

Megoldottam.

Segítséget kérek MOTB-ben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A varászlók épületében járok ActII-ben, ahol összegyûjtöttem a négy elveszett lelket, hogy kinyíljon egy speciális ajtó, de nem nyílik. Órák óta bolyongok és nem tudom, hogy mit kellene tennem 😞

na,mivan? kihalt a topik? <#crazya><#vigyor2><#wow3>

átkonvertáltam és ki is vettem a csapatból 😄

Carmang
Akkor már lehet beszélni vele, amikor haverságban vagytok. Aztán legfeljebb kipipáltad azt a részt is 😊
De ettõl függetlenül mindegy mikor mész a Tyr templomába, ahol szólhatsz a papnak, hogy Khelgar teljesítette a követelményeket.
(mondjuk annyira nem mindegy, mert az utolsó fejezetben asszem nem történik olyan esemény, ami a Kereskedõ negyedbe vinne. Szóval a 19-es "átkonvertálás" biztosan nem fog menni)

az elsõt megcsináltam a 3 közül, a 2. az lesz mikor helyettem harcol asszem, a 3. meg mikor beszélni kell vele a társairól, majd beszélek vele mikor 19-es lesz 😄

Carmang
Én átképeztem Monk-nak, sztem sokkal jopbb skill-ei, feat-ei vannak, mint egy harcosnak. Mondjuk az elején, mintha kicsit gyenge lenne, de 15 fölött szinte verhetetlen.

Carmang
Nézd meg a quest leírást, ott gondolom le van írva, hogy merre kell lépned.
De biztos vagyok benne, hogy valakivel beszélned kell, vagy a házban, vagy ki kell menni a házból. Az a lényeg, hogy menj ki a kriptából.
Most hogy diegho is adott tippet, asszem a Moonstone Mask-ba kell menned, azt a csajt kell keresned, akit éppen érkezésedkor küldött el Tavorick.

bocsi de még mindig nemtudom mit kell csinálni a Tavoricknál...:S
Találtam 3 tunning alkatrészt már korábban, csak a fejet nem lelem.

takysoft
a gólem az vicces dolog. de egyszerû nagyon. 1-2 helyen régebben találhattál 1-2 jobb alkatrészt is hozzá, de minden alkatrész ott van a suliban is. (csak az átlagosak asszem)
asszem fel lehet buffolni start elõtt.. talán érdemes, bár nekem simán nyert mindent.

Motb-t végigjátszotta már valaki? Csak az érdekelne, hogy hány fejezetbõl áll 😊 Most a másodikban járok,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a varászlónõ csajszi anyja után kutatunk, épp az iskolában vagyunk, ahol egy gólemet kellene összepakolni, de nem találom a hiányzó fejet😛

ja igen és mindenki aki ott van a Birtokon velem van és ketten meghaltak
az baj?
hát Tavorickkal nemtudok beszélni mert velem van.

és arra az õrséges csajra gondolsz aki ott van a Kereskedõ-Negyedben?
blade golem kinyírása után az õrséges csajjal kell beszélni aki a küldetéseket osztogatja.

most értem át act2-be, végre megkaptam sand-et. nagy bûn ha én nem akarom, hogy khelgar monk legyen? mikor elõször toltam végig akkor se csináltam meg (rühellem a monkot)
csupa harcos társaságot próbálta már valaki? khelgar+casavier+egy barbár saját+a druida gyógyítani és buffolni. szerintem nagyon erõs felállás lenne ez is. én casavier-t a 2kezes baltával használom és kellemes meglepetés a paladin, elsõ részben gyengébb volt szerintem, mikor elõször toltam végig akkor meg alig használtam, de most 10-es szinten simán öli az ellenfeleket minden probléma nélkül és alig sebzõdik. köv karakter amivel végigtolom esélyes hogy paladin lesz.

Carmang
Kinyírtad azt a nagy böszmét? Akkor beszélni kell utána Tavorick-kal. Vagy felmenni és beszélni a "rendõrfõnökkel" (vagy ki az).
Hirtelen ennyi ugrik be...

Nem crack hiba volt, driver csere után meggyógyult 😊 Ujra kezdtem a gammát, eddig nagyon bejövõs 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

valaki tud abban segíteni hogyan kell megcsinálni Komor-tóban a Tavorick birtokot? mert ott vagyok a kriptában kinyírtam a szörnyet és nem csinál semmit...
Asszem egy rossz crack a hibás... nemtom miért kell egyáltalán hülye crack-et használni, amikor van mini image, és azzal megy könnyen a patch-elés (nem kell minden egyes patch-elés után új crack-et leszedni...).
Az miért van hogy kreálok egy karaktert és nem jelenik meg.. kész, a játék minden tökéletes csak a kari láthatattlan.. :S

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

nálam 8600gt-vel elég jól megy, 8800gt-n még nem néztem meg, ha lesz kedvem megnézem azzal is, de a 2400xt már kérdéses, lehet ma megnézem hogy megy a laptopon, mondjuk havernak van egy asztali gépe is, azon tuti elmegy az elsõ rész és xp van rajta.

Nekem a HD2600Pro-m elõtt sima 9600 volt, és azzal is ment vhogy 😛 De sztem kevés gép van, ami maxon nagy fps számmal tudná futtatni...
a 2 az fut Vista-n mert nekem is az van de az egyet azt nemtudom...
feltettem a magyarítást, hú... hát még erõsen szokni kell a dolgokat. semmilyen játékot nem nyomtam még magyarul, fõleg nem rpg-t, de haveromnak meg akarom mutatni az elsõ részt, de mondom ha arra feltettem már feltolom ide is. valaki tud valamit arról, hogy a játék vista-n fut-e? ugyanez a kérdés vonatkozik elsõ részre is, az tuti megy a laptopján, 2. rész már necces hd2400xt-n szerintem, bár low beállításokkal szerintem futna az is.