Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy az image-el mi lehet a baj, azt nem tom. edig mindenkinek mûködött.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
DE, ha egy játék tetszik, és meglátom elérhetõ áron, akkor megveszem.
Ilyen játékaim vannak eredetiben a teljesség igénye nélkül:
Full Throttle, Fallout trilógia, The Longest Journey, Dreamfall, Starcraft, Chrome, Baldur's Gate 1-2, Imperium Galactica 2, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Deus Ex, Deus Ex 2, Grim Fandango, Broken Sword 1-2, Heroes of might and magic 3-4, The Dig, Darkstone, Gta3, Litttle Big Adventure.
Amikre most épp vadászom:
-Day of the tentacle, Gta3 vc, Gta3 sa, Sam&Max, Little Big adventure 2.
Igen, illegálisan mind megvan, és mégis meg akarom õket venni. mert megérdemlik.
De nem szoktam ezt azoknak az orra alá dörgölni, akiknek épp nincs keret megenni egy 12 ezer forintos játékot.
1: -nem muszáj magyarországon megvenni. ott van rá a eBay. csak itt a fórumon ismerek vagy 3-4 embert akinek onnét van meg.
2: a "nem teljesen hivatalos" úton járóknak sem a crack az egyeten lehetõség.. sõt az a lehetõ legrosszabb.
a.
Letöltöd ezt.
b. Felteszed a legújabb Daemon tools-t, és bemountolod.
c. Jáccol. crack nélkül...
d* (ha régebbi daemonod vagy alcoholod van, akkor is lehet hogy megy Yasu-val... meg lehet hogy a legújabbhoz is kell... ez gépfüggõ. de legtöbbször enm szokott)
mellesleg szerintem több illegális játékot használsz, mint én, mivel ez az elsõ amit nem tudok megvenni itthon én 1-nél járok, egyéb okos megjegyzés?
lehetõleg soha...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ettõl függetlenül mindegy mikor mész a Tyr templomába, ahol szólhatsz a papnak, hogy Khelgar teljesítette a követelményeket.
(mondjuk annyira nem mindegy, mert az utolsó fejezetben asszem nem történik olyan esemény, ami a Kereskedõ negyedbe vinne. Szóval a 19-es "átkonvertálás" biztosan nem fog menni)
De biztos vagyok benne, hogy valakivel beszélned kell, vagy a házban, vagy ki kell menni a házból. Az a lényeg, hogy menj ki a kriptából.
Most hogy diegho is adott tippet, asszem a Moonstone Mask-ba kell menned, azt a csajt kell keresned, akit éppen érkezésedkor küldött el Tavorick.
asszem fel lehet buffolni start elõtt.. talán érdemes, bár nekem simán nyert mindent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az baj?
és arra az õrséges csajra gondolsz aki ott van a Kereskedõ-Negyedben?
most értem át act2-be, végre megkaptam sand-et. nagy bûn ha én nem akarom, hogy khelgar monk legyen? mikor elõször toltam végig akkor se csináltam meg (rühellem a monkot)
csupa harcos társaságot próbálta már valaki? khelgar+casavier+egy barbár saját+a druida gyógyítani és buffolni. szerintem nagyon erõs felállás lenne ez is. én casavier-t a 2kezes baltával használom és kellemes meglepetés a paladin, elsõ részben gyengébb volt szerintem, mikor elõször toltam végig akkor meg alig használtam, de most 10-es szinten simán öli az ellenfeleket minden probléma nélkül és alig sebzõdik. köv karakter amivel végigtolom esélyes hogy paladin lesz.
Hirtelen ennyi ugrik be...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka