Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy legalább egy tipp???
Segítsetek, mert az egyik kedvenc jatekom!!! Elöre is köszönöm.
talán retry.... azt lehet menni fog.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Segítség kellenne....
A keresztút kastélya nevû helyen megölöm Fekete Garius nevû egyik fõgenyát, aki éppen valamit idézget.
Mindenki örül, már aki életben marad a csapatból, és az nem túl sok. Kvázi Én, meg a srácok, a csillagköpenyesek közül senki sem.
Körbejárom a kriptát, ahol ez az egész szeánsz zajlott, de nem tudom hogyan tovább, a helyett elhagyni nem tudom, mert a játék nem engedi, mivel még valamit tennem kénne, de nem tudom mit.
De nem az a baja. 9600 radeonnal müködött, vagyis szaggatott, de nem kapcsolt ki, nem fagyott ki, szóval müködött.
Na ez az ini-s dolog sem jött be. 2 percig ha müködött.
Nagyon durva. Már szivok vele vagy 2 hete, és nem jutottam semmire.
Ennek uninstall és hatalmas szitkozódás lesz a vége.
De azért köszi mindenkinek hogy legalább foglalkoztok a problémával.
refreshlock volt a neve.
amúgí írhattad volna, h CRT monitorod van😄 fene gondolta volna már a mai világban...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Refresh rate = -1
na ilyenkor mi van?
Persze, ha az a Refreshforce nem segített, akkor igazából nem tudok mit mondani.
A vérnyomásom kúszik szépen lassan felfelé..... <#falbav>#falbav>
Szóval még nem találtam megoldást a monitor kikapcsolós problémára.
Pedig találtam egy programot, aminek Refreshforce a neve és elvileg azt csinálja, hogy nem engedi a programoknak, hogy megváltoztassa a monitor refresh rate-ét.
Mert egy pár fórumon azt olvastam, hogy talán az nwn2 valami furcsa frissitést állit be amit nem bir a monitor. Hát ez sem vált be.
Aztán próbáltam azt is hogy ablakban futtattam nem full screenben, na ez sem jött be.
Mindenesetre átállitottam 1024-be, igy már csak 3 percenként kapcsol ki a monitor 😊
Még a tutorialnál tartok, de már vagy hatszor töltöttem be újra.
Ha bármi tippetek van azt örömmel venném....
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egy olyan gondom lenne, hogy haverokkal szeretnénk Lanon játszani, de mikor belépünk, akkor az egyikünk mindíg GM lesz. Nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy állítani, hogy senki ne legyen gm?
A másik gonunk, hogy mindíg csak az tud írni a chat-be, aki csinálta a játékot. Lehet ennek is a GM-ség az oka, de nem nagyon értjük a dolgot.
kösz a helpet
Nem reagál semmire, alt+tab-ra sem. Csak kiirja a monitor hogy no signal.
De a gép bekapcsolva marad. Tehát semmi sipolás, vagy újraindulás. Olyan mintha minden futna tovább, de mégsem. Mint egy rossz képernyõkimélõ<#vigyor3>#vigyor3>
Megnéztem külföldi fórumokon is, és ott irnak egysmást, tehát nem egyedi a probléma.
Tegnap kipróbáltam az omega radeon drivert a gyári radeon driver helyett, de az sem jött be. Sõt még hamarabb lépett ki...
Itt irnak valami hasonló problémáról:
http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=626729&forum=116
hm...
-legújabb patch fent van?
más nem jut eszembe, mert igen jó a hibaleírásod.
az volna még a kérdés: csak maga a játék fagy ki, vagy a vista is? Alt+tab után csinál valamit? Ctrl+alt+del? arra visszajön a kép?
mert a rencernek elvileg nem szabad hagynia, h az alkalmazás olyat csináljon, ami fagyasztja a gépet.
ezekére válaszolj kérlek, aztán meglátjuk.
Én azzal a problémával találkoztam, hogy miután inditom a játékot és a karakteremmel elõször kilépek a szabadtérre hát öööö....nem is tudom.. Végül is nem fagy ki, nem indul újra, egyszerüen csak nem ad le több jelet a vga a monitor felé, mondhatjuk fekete halálnak is 😊
Ez volt a problémám a warezos verzióval is, de most megvettem eredetibe és a helyzet igy sem változott.
Konfigom: Asus M3a, Amd X2 4400+, Gigabyte hd 2600 pro 512mb, 4 giga ddr2
Felraktam a legújabb drivereket mindenhez, aztán próbáltam régiekkel is, de semmi.
És csak ennél a játéknál jelentkezik a probléma....
A MotB mentésem jó magyar szokás szerint korrumpálódott, ki tudna valaki segíteni egy Act2 közepi/végi mentéssel? Elég lenne a "B_X1.Z" nevü fájl, mert az hibásodott meg, ezért Mulsantir betöltésénél az "Unpacking module" résznél behal.
Örö-és-bódottá lenne ha vki fel tudná nekem dobni ezt a fájlt, elõre is köszönöm.
Szarok a konfigodra.
(asszem egyébként, hogy fel kell menni az emeletre, ott van a csaj a shard-dal, de azt éppen elveszi tõle Amon, aki... na nem lövöm le a poént 😊)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
tudtok segíteni? ott akadtam el hogy nem tudom mit kell csinálni Komor-tó Negyedben a Tavorick Birtokon .kinyírtam azt a büdös szörnyet a kriptában .aki ott volt a házban mindenki velem van (Tavorick is) és nem tudok beszélni vele meg volt egy csaj akit elküldött és nem tudom hol lehet meg próbáltam titkosajtót keresni de semmi. ha tudtok segíteni akkor nagyon meghálálnám .
ellenben ha elmeséled merre akadtál el, szívesen segítünk.
Hol találok végig játszást mert 1 helyen meg akadtam...
Problémám támadt a NWN2 Act III-ban. Miután felrobbantottam a hidakat a program egy rövid átvezetõ után kirak a vár elé a mezõre. A továbbjutás lehetõségei itt megszûnnek. A várkapu zárva van (a zárnyitás mini ikonja sem jelenik meg). A várfalon álló katonák túl messze vannak a beszélgetéshez. A világtérkép mem jeleníthetõ meg.
Ha valaki már szembesült ezen problémával, és tud rá megoldást kérem segítsen !