7862
-
Nimandi #6896 Még egy harmadik? nekem a boltban ketten vannak, a kis nemtommi és a sötételf, akit kiszabadítottam. Ki a harmadik? -
Nimandi #6895 Vittem, beszélt is vele, ennek kapcsán kapta meg a Pók a rovarokat. De ezután nem történt semmi (se nem jött, se XP). Lehet, hogy még a II. részben le kellett volna bonyolítanom. -
#6894 Lehet sötétlefet és goblint is vinni kereskedőnek (1xrre), de van még hely, szal. szvsz. még valakit lehet(ne). -
#6893 Druidát vitted? Ha jól bánsz a pókkal jön az majd a kastélyodba később az alagsorba lakni (meg szőni) -
Nimandi #6892 Egyébként a gólem jó tanács volt. Egy remek társat kaptam így, aki elég rendesen helytállt a King ellen.
Viszont a pók cseszett rám, hiába mentem vissza és adtam neki a rovargyűjteményt. XP-t sem kaptam érte. -
#6891 Nagyon köszönöm a választ. Nem tudtam mit csináljak, és ezért leálltam a játékkal is - de így meg vagyok nyugodva :) -
Nimandi #6890 A kereskedők úgy kerülnek oda, hogy megkeresed őket, és felajánlod, hogy jöjjenek. Egyikőjüket Neverwinterben veheted fel, a másikra hirtelen nem emlékszem, jamegvan, még később fogsz vele találkozni, te fogod kiszabadítani egy küldetés melléktermékeként.
Egyébként én csak egy boltról tusdok az udvarban. A kovácsokat is ideértetted? Közülük egy szintén Neverwinterből jönne, a másik, hmm, nem tudom hirtelen, csak pár lehetséges településen lebzselnek emberek.
Az idő nem fogy, addig megáll.
Ugyanannyi idő telik el az építész mesternek, ha kilépsz a területéről és vissza, mintha Wolf embere elteleportál az útra, és te nekivágsz heteken át kalandozni, majd visszatérsz a mesterhez. Ugyanúgy éppen akkor készült el a feladatával, és ez így igaz a többiekre is. A gamebanshee.com-on elég részletes leírás van, de szerintem anélkül is menni fog. -
#6889 sziasztok - építem a Keresztút Tornyot. Már sok mindent rendbe hoztam, többek között az udvart és a boltokat is, de valamiért nincs bennük kereskedő. Mit kell tenni, hogy lesz az üzletekben eladó? Arra gondolok, hogy nem-e az utak rendbetételétől függ a dolog, - vagy valahol szereznem kellene kereskedőket?
A másik, - ha elmegyek intézni a küldetéseket, nem fogy el közben az építésre szánt idő? - mert már kifogytam a pénzből is, már szinte mindent eladtam, és új eladható cuccok kellenének...
Előre is köszi a válaszokat -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tobbszor is vegigjatszottam, mindig is a jofiu szerep allt kozel hozzam, nehol azert valtoztattam az elozo jatekaimbol okulva... de Kaelyn mindig szomoru veget er :((( ... most pici szunet, utana ujra probalom parszor, mert szeretnem ha legalabb egyszer szamara is szep vege lenne a tortenetnek :D -
#6887 Király volt ez a MotB is! Sikerült összehozni az optimal good ending-et (nagyjából). -
Nimandi #6886 Asszem, másnak hiába van szakértelme, amint rákattintok a fatörzsekre, felugrik a párbeszéd ablak, ott lehet választani tevékenységek között, és kicserélődik a karakter rám, ahogy párbeszédnél szokott. De az átlábalás tökéletes. ,) -
csgj #6885 Hm... hát, vihetsz magaddal vki mást, talán neki van hozzá szakértelme. De simán át is mehetsz ott a patakon, ha jól emlékszem. Csak akkor kapsz vmi mérgezést. Nem halálos persze :P -
Chipii #6884 Át tudsz gyalogolni a vizen is :) -
tescosjoghurt #6883 Üdv mindenkinek!
Elakadtam a játékban. Hírtelen meg nem mondom melyik fejezetben. A lényeg most mennék megcsinálni a kardot, de a hidat felégették előttem. Megtalálom a fákat, de amikor végre csinálhatnám a hidat, kiderül, hogy nincs olyan szakértelmem... most mit tegyek? Vinnem kell magammal valamelyik emberkémet? Vagy nem találtam meg még valamit? Kérlek segítsetek! Előre is köszi! -
Spite #6882 Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Megvettem az alapjátékot, és a pályaszerkeszto nem működik, elindítás után kis idő multán kíírja hogy a programot nem tudja futtatni, működése leáll. Ha valakinek volt már hasonló problémája kérem segítsen, vegyen fel msnre, vagy irja le ide, mit lehet tenni. Elég fontos mert az egyik kedvenc jatekom volt az elso rész. -
Chipii #6881 Dolgozzál rajta! :) -
Ravine #6880 Hi!
Az 1.13-ban volt egy nagy bug, ugynezki visszavontak, valszeg autoupdaterrel nem is lehet mar szedni. 1-2 het a hotfix... -
Nimandi #6879 Sajnos bug volt, így újra nekiestem betöltés után. Az erőmezőket nem azért kell leverni, hogy ne regenerálódjon, hanem hogy egyáltalán hozzáférjünk. ,) A tekerccsel meg már kimondtuk a nevét anno a Crossroad Keep ostrománál, persze megpróbáltam újra, mindkét karival, de semmi. Nem is kezdték el a varázslatot a papok.
Végülis ugyanúgy elkezdtem játszani a csatát, és most levertem. Meg a Kinget is.
Jön a Mask of the Betrayer. -
csgj #6878 Hát mert neki is mindenképpen ki kell mondani a nevét azzal a tekerccsel vagy mivel... (bocs, de régen jártam ott :S) -
Chipii #6877 Mintha lennének ott valami erőmezők, amiket szét lehet verni, és akkor nem regenerálódik újra, de elvileg azok sem kellenek, le lehet csapni előbb utóbb. -
Nimandi #6876 Vagy bug, vagy valamit elrontok. ,( Black Gariust próbálom leütni, már csak ő maradt, de akárhányszor leverem az életerjét, mindig visszateleportál a kapuhoz, és újra lesz hp-je. Nem egyszer, nem kétszer, nagyjából hússzor megvolt.
Töltsem be újra a bejárattól, vagy valamit még tennem kell, hogy meghaljon? -
Nimandi #6875 Hopp, köszi az új infókat. Pathchet is lekapom, illetve le fogok szedegetni modokat is, majd esetleg beszámolok, ha érdekes lehet itt a fórumon. Mondjuk én sztori-rejtvény-kalandcentrikus vagyok, kevésbé nyűgöz le egy új varázshasználó osztály. ,) -
Ravine #6874 Hali!
Akit erdekel, kijott az 1.13-as peccs. Autoupdaterrel csak holnap lehet szedni, de vaulton mar fennvan.
MotB-os NWN2-hoz:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122118
MotB nelkulihez:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122113
csao -
csgj #6873 Van kismillió játékos modul, de én nem próbáltam ki egyet sem :P Szóval nemtok véleményt nyilvánítani róluk. De nézz körbe itt! Nemcsak modulok vannak... szóval egyéb érdekességet is lehet találni rajta. -
Nimandi #6872 Értem én, tudom. ,)
És játékosok kalandjai közül van, amit érdemes feltenni? Egyáltalán vannak ilyenek, amelyek publikusak, letölthetőek és játszhatóak?
Oké, RTFM vagy bármi is jelen esetben a Manual, de ha van is ilyen, akkor is érdekelne olyan véleménye, aki kipróbálta, és jó szívvel ajánlja. -
csgj #6871 Vazz... enyhén sokat használtam a "tudom" szó variációit :D -
csgj #6870 A Mysteries of Westgate című kalandcsomag mostanában jelenik meg, ha jól tudom, és csak egy kis modul pálya ha jól tom... Nincs semmi köze az eddigi történetekhez, vmilyen könyvről készült. De erről nem sokat tudok.
A Storm of Zehir pedig egy rendes kiegészítő lesz, mint a MotB... -
Nimandi #6869 Na, ez jó téma. Milyen kiegészítők vannak jelenleg? Úgy értem, a hivatalos MoB mellett milyen letölthető hivatalos vagy egyéb használható mod, kaland van még?
(És mit jelent a kalandcsomag, mit írtál?) -
csgj #6868 Szívesen :) Aztán ki tudja, lehet, hogy a következő kiegészítőnél (mert hamarosan az is lesz a kalandcsomag után) már megint új kameranézetek lesznek :D És akkor lehet, hogy egy ideig én is törni fogom a fejem rajta, hogy mi van most... -
Nimandi #6867 Hát igen, sikerült is beállítani, pl. a legidegesítőbb dolgot a mennyezet kilövésével ki is kapcsoltam. ,) Köszi még egyszer! -
Nimandi #6866 Köszi szépen, otthon megnézem este!
-
csgj #6865 A kamera opciókban lehet állítgatni a neked megfelelőnek mind2 nézetet. Lehet rajtuk változtatni úgy, hogy ugyanolyan legyen, mint a kieg előtt. -
Nimandi #6864 Sziasztok!
Nem tudom, ki tapasztalt hasonlót, vagy kinek gond még, de nekem szívás, hogy a MoB telepítése után csak két kameraállásom van. A strategy mod nem igazán kényelmes, de talán csak próbálgatnom kellene, mindenesetre látom, hogy az egy bizonyos szitura van tervezve. De a másik (nem jut eszembe a neve) számomra használhatatlan.
A karakterem futásával állandóan forog velem a világ, ahogy a kis tereptárgyakat kerülgetni a főhős, úgy kapkodom jobbra-balra a fejem, ráadásul a távolságot is rendszeresen felülírja valami, ezért gyakran arrébb kell mennem adott helyzetből, vagy éppen forgatni a kamerát, ha áll a karakter, hogy a bescrollozott távolságból lássam a területet. Különben olykor a körülöttem lévők fejét nézem közvetlen közelről.
Nem tudom, sikerült-e érthetően leírni, remélem, igen. ,)
Már arra sem emlékszem, melyik kameraállást használtam az eredetinél a négyből, de ha esetleg tudtok valami modot, trükköt, amellyel azokat vissza lehet szerezni, akkor nagyon hálás lennék. -
Fbn Lx #6863 nekem is "peccseletlenüL" van, hát előfordulnak bugok néha :p
volt már olyan, hogy nem tudtam beszélni kulcsfontosságú figurával, fél órával azelőtti mentést kellett visszatölteni, vagy nem akartak követni csapattársaim, akik egyébként is gyakran beakadnak tárgyak sarkába. vagy leszedem magamról a negatív hatásokat, de az effekt vizuálisan mégis rajtam marad. olyan is volt, hogy nem akart meghalni az ellenfél, amíg vissza nem töltöttem.
és ez még csak az első 15-20 óra játék tapasztalata :p -
Fbn Lx #6862 ! :DDDd -
#6861 Épp ezt probálom elmondani legújabb patchel volt fent crackeletlenül (szép szó) de amikor exére mentem semmi sem történt mini image (a jó) mountolva volt megse nyikkant.
Lol még jó hogy most menet közbe vettem észre nem kell egyből másik kommentet irnom.Amit átmásoltam az nem is crack volt hanem az 1.12 eredeti exéje és mini image megy :D
De a másik talány hogy miért nem indult simán :( -
csgj #6860 Jajj... crack már megint "-.- mini image kellett volna. Olyan 90 %, hogy lesz majd vele vmi gondod :P -
#6859 Nemtudom miért nem ment megcrackeltem azt jó lett. Előtte még jelét sem adta hogy el akart indulni. -
#6858 Fel kell teepíteni. -
#6857 Már elindult!