Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm... ha jól emlékszem ez volt a kiegészítõ elõtti utolsó patch.
sziasztok 😊
kölcsön kaptam a játékot és érdekelne mi a legutolsó verziószám mert ez az updater csak tölt és tölt
most éppen ezt:
Downloading nwn2_pc_english_from106972_to106973.zip 19.9 MB és siralmasan lassan 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sir Quno Jedi
A gyûrû nekem is megvolt, de nem erre használtam. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem direkt erre mentem, de kb a game legelején találtam egy ilyet... (kb level2es gyûrû volt ) Amúgy elég jó voltam, szóval nem nagyon lettek volna negatívumok, de persze kipróbáltam mi van ha csökken a szint 😊
Sir Quno Jedi
Najó, de az már nagyon csalás szagú, ha egy Isten átkát negálja egy szaros varázstárgy, érted... 😄 Nem volna hozzá gyomrom. De így a negatívumokat beszívom, csak valahogí kihúzom, míg megerõsödök.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Húha. Úgy érzem, többet tudtam meg, mint amit akartam, de nem baj, mert nem is értem. ,)
Szóval tegnap leütöttem Okkut, majd bevettem a csapatba, majd megjelent ez a grafikon meg a hosszú szöveg, amit végigkattintgattam, majd kiléptem aludni. Tehát asse tudom, mi az a spiritszívás meg farkas meg sebzõdés meg ilyesmi. De ha azt a tájékoztatót újra elõ tudnám csalogatni, akkor éppen annyit tudnék, amennyi abban a minutában szükséges. ,)
De lehet, újra nekivágok az Okku csatának, és megnézem azt a szöveget újra, ha máshogy nem megy. ,)
Remélem, ez nem volt spoiler.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy sima level ability drain-es tárgy (pl bone ring, health amu) megszüntette az összes levonást, illetve nem hagyta, hogy azok bekövetkezzenek. Kivétel a 0-nál jelentkezõ szerencsétlen eseményt 😊
Sir Quno Jedi

Van fent egy grafikon róla, amit lehet kicsibe rakni és vissza. Ha sok szellemet szívsz el, lassan (gyorsan) felemészt a szellem-faló átok, ha meg egyáltalán nem szépen elpusztít az éhség. Igaz, ha nagyon fasza csóka vagy (mint én), akkor sosenem szívsz el több spririt-et a farkason kívül, ami nem rajtad múlott és ÍGY is végig tudod játszani (supress). 😄DD

Persze én még XP-t is vesztettem satiation skill miatt (vizont életmentõ), de késõbb már annyi jó dolgot tettem és cuccokat gyûjtöttem, meg különbözõ képességeket, hogy túléltem, sõt egyre erõsebbé váltam (mondjuk dögnehéz). Ha folyamatosan sebzõdsz már meg minden statodra xezer mínusz van az durva.

Én ezt a nehéz idõszakban úgy oldottam meg, hogy csináltam essence-kbõl varázspáncélt ami gyógyít (5 regen brilliantokból, majd késõbb 6 pristine-bõl és így tovább), elvettem a Sprirt Shaman power ring-jét (1 regen), megvettem az imaskari halhatatlanság bracer-t (2 regen), szereztem egy gigaövet (istentudja hányszázezer ananyért), ami 8 regen-es és így tovább + regeneration spell folyamatosan magamra nyomva, mígnem többet gyógyultam mint amennyit sebzõdtem! FTW!!! 😄DD

Lényeg, hogy ne engedj a sötét oldalnak, mert felemészti az emberségedet. Látszólag erõsebb/hatalmasabb leszel, de jó vége nem lesz a dolognak...

Én pl. még eternal rest-et is asszem csak Myrkul-on használtam, mivel ott az nem számít rossz cselekedetnek, de azon kívül utcán soha, semmelyik élõholt ellen sem.

MotB kérdésem lenne, elég buta. Van ez a spirit státusz, amirõl tegnap este kaptam egy adag tájékoztatót, de már fáradtan csak végigpörgettem, nem olvastam el. Úgy derengett, hogy ezt a tájékoztatót késõbb is elõ lehet hívni, de nem emlékszem, hogyan. Tudja valaki, hol érhetõ el?
Sir Quno Jedi
Nemtom ki, de szvsz. van még ott hely.

Még egy harmadik? nekem a boltban ketten vannak, a kis nemtommi és a sötételf, akit kiszabadítottam. Ki a harmadik?
Vittem, beszélt is vele, ennek kapcsán kapta meg a Pók a rovarokat. De ezután nem történt semmi (se nem jött, se XP). Lehet, hogy még a II. részben le kellett volna bonyolítanom.
Sir Quno Jedi
Lehet sötétlefet és goblint is vinni kereskedõnek (1xrre), de van még hely, szal. szvsz. még valakit lehet(ne).

Sir Quno Jedi
Druidát vitted? Ha jól bánsz a pókkal jön az majd a kastélyodba késõbb az alagsorba lakni (meg szõni)

Egyébként a gólem jó tanács volt. Egy remek társat kaptam így, aki elég rendesen helytállt a King ellen.
Viszont a pók cseszett rám, hiába mentem vissza és adtam neki a rovargyûjteményt. XP-t sem kaptam érte.
tibor16
Nagyon köszönöm a választ. Nem tudtam mit csináljak, és ezért leálltam a játékkal is - de így meg vagyok nyugodva 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A kereskedõk úgy kerülnek oda, hogy megkeresed õket, és felajánlod, hogy jöjjenek. Egyikõjüket Neverwinterben veheted fel, a másikra hirtelen nem emlékszem, jamegvan, még késõbb fogsz vele találkozni, te fogod kiszabadítani egy küldetés melléktermékeként.
Egyébként én csak egy boltról tusdok az udvarban. A kovácsokat is ideértetted? Közülük egy szintén Neverwinterbõl jönne, a másik, hmm, nem tudom hirtelen, csak pár lehetséges településen lebzselnek emberek.

Az idõ nem fogy, addig megáll.
Ugyanannyi idõ telik el az építész mesternek, ha kilépsz a területérõl és vissza, mintha Wolf embere elteleportál az útra, és te nekivágsz heteken át kalandozni, majd visszatérsz a mesterhez. Ugyanúgy éppen akkor készült el a feladatával, és ez így igaz a többiekre is. A gamebanshee.com-on elég részletes leírás van, de szerintem anélkül is menni fog.
tibor16
sziasztok - építem a Keresztút Tornyot. Már sok mindent rendbe hoztam, többek között az udvart és a boltokat is, de valamiért nincs bennük kereskedõ. Mit kell tenni, hogy lesz az üzletekben eladó? Arra gondolok, hogy nem-e az utak rendbetételétõl függ a dolog, - vagy valahol szereznem kellene kereskedõket?
A másik, - ha elmegyek intézni a küldetéseket, nem fogy el közben az építésre szánt idõ? - mert már kifogytam a pénzbõl is, már szinte mindent eladtam, és új eladható cuccok kellenének...
Elõre is köszi a válaszokat

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

BEAST
<#eljen>

Tobbszor is vegigjatszottam, mindig is a jofiu szerep allt kozel hozzam, nehol azert valtoztattam az elozo jatekaimbol okulva... de Kaelyn mindig szomoru veget er 😞(( ... most pici szunet, utana ujra probalom parszor, mert szeretnem ha legalabb egyszer szamara is szep vege lenne a tortenetnek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Király volt ez a MotB is! Sikerült összehozni az optimal good ending-et (nagyjából).

Asszem, másnak hiába van szakértelme, amint rákattintok a fatörzsekre, felugrik a párbeszéd ablak, ott lehet választani tevékenységek között, és kicserélõdik a karakter rám, ahogy párbeszédnél szokott. De az átlábalás tökéletes. ,)
Hm... hát, vihetsz magaddal vki mást, talán neki van hozzá szakértelme. De simán át is mehetsz ott a patakon, ha jól emlékszem. Csak akkor kapsz vmi mérgezést. Nem halálos persze 😛
Át tudsz gyalogolni a vizen is 😊
Üdv mindenkinek!
Elakadtam a játékban. Hírtelen meg nem mondom melyik fejezetben. A lényeg most mennék megcsinálni a kardot, de a hidat felégették elõttem. Megtalálom a fákat, de amikor végre csinálhatnám a hidat, kiderül, hogy nincs olyan szakértelmem... most mit tegyek? Vinnem kell magammal valamelyik emberkémet? Vagy nem találtam meg még valamit? Kérlek segítsetek! Elõre is köszi!
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Megvettem az alapjátékot, és a pályaszerkeszto nem mûködik, elindítás után kis idõ multán kíírja hogy a programot nem tudja futtatni, mûködése leáll. Ha valakinek volt már hasonló problémája kérem segítsen, vegyen fel msnre, vagy irja le ide, mit lehet tenni. Elég fontos mert az egyik kedvenc jatekom volt az elso rész.
Dolgozzál rajta! 😊
Hi!

Az 1.13-ban volt egy nagy bug, ugynezki visszavontak, valszeg autoupdaterrel nem is lehet mar szedni. 1-2 het a hotfix...
Sajnos bug volt, így újra nekiestem betöltés után. Az erõmezõket nem azért kell leverni, hogy ne regenerálódjon, hanem hogy egyáltalán hozzáférjünk. ,) A tekerccsel meg már kimondtuk a nevét anno a Crossroad Keep ostrománál, persze megpróbáltam újra, mindkét karival, de semmi. Nem is kezdték el a varázslatot a papok.
Végülis ugyanúgy elkezdtem játszani a csatát, és most levertem. Meg a Kinget is.
Jön a Mask of the Betrayer.
Hát mert neki is mindenképpen ki kell mondani a nevét azzal a tekerccsel vagy mivel... (bocs, de régen jártam ott :S)
Mintha lennének ott valami erõmezõk, amiket szét lehet verni, és akkor nem regenerálódik újra, de elvileg azok sem kellenek, le lehet csapni elõbb utóbb.
Vagy bug, vagy valamit elrontok. ,( Black Gariust próbálom leütni, már csak õ maradt, de akárhányszor leverem az életerjét, mindig visszateleportál a kapuhoz, és újra lesz hp-je. Nem egyszer, nem kétszer, nagyjából hússzor megvolt.
Töltsem be újra a bejárattól, vagy valamit még tennem kell, hogy meghaljon?
Hopp, köszi az új infókat. Pathchet is lekapom, illetve le fogok szedegetni modokat is, majd esetleg beszámolok, ha érdekes lehet itt a fórumon. Mondjuk én sztori-rejtvény-kalandcentrikus vagyok, kevésbé nyûgöz le egy új varázshasználó osztály. ,)
Hali!
Akit erdekel, kijott az 1.13-as peccs. Autoupdaterrel csak holnap lehet szedni, de vaulton mar fennvan.
MotB-os NWN2-hoz:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122118

MotB nelkulihez:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122113

csao
Van kismillió játékos modul, de én nem próbáltam ki egyet sem 😛 Szóval nemtok véleményt nyilvánítani róluk. De nézz körbe itt! Nemcsak modulok vannak... szóval egyéb érdekességet is lehet találni rajta.
Értem én, tudom. ,)
És játékosok kalandjai közül van, amit érdemes feltenni? Egyáltalán vannak ilyenek, amelyek publikusak, letölthetõek és játszhatóak?
Oké, RTFM vagy bármi is jelen esetben a Manual, de ha van is ilyen, akkor is érdekelne olyan véleménye, aki kipróbálta, és jó szívvel ajánlja.
Vazz... enyhén sokat használtam a "tudom" szó variációit 😄
A Mysteries of Westgate címû kalandcsomag mostanában jelenik meg, ha jól tudom, és csak egy kis modul pálya ha jól tom... Nincs semmi köze az eddigi történetekhez, vmilyen könyvrõl készült. De errõl nem sokat tudok.
A Storm of Zehir pedig egy rendes kiegészítõ lesz, mint a MotB...
Na, ez jó téma. Milyen kiegészítõk vannak jelenleg? Úgy értem, a hivatalos MoB mellett milyen letölthetõ hivatalos vagy egyéb használható mod, kaland van még?
(És mit jelent a kalandcsomag, mit írtál?)
Szívesen 😊 Aztán ki tudja, lehet, hogy a következõ kiegészítõnél (mert hamarosan az is lesz a kalandcsomag után) már megint új kameranézetek lesznek 😄 És akkor lehet, hogy egy ideig én is törni fogom a fejem rajta, hogy mi van most...
Hát igen, sikerült is beállítani, pl. a legidegesítõbb dolgot a mennyezet kilövésével ki is kapcsoltam. ,) Köszi még egyszer!
Köszi szépen, otthon megnézem este!
A kamera opciókban lehet állítgatni a neked megfelelõnek mind2 nézetet. Lehet rajtuk változtatni úgy, hogy ugyanolyan legyen, mint a kieg elõtt.
Sziasztok!
Nem tudom, ki tapasztalt hasonlót, vagy kinek gond még, de nekem szívás, hogy a MoB telepítése után csak két kameraállásom van. A strategy mod nem igazán kényelmes, de talán csak próbálgatnom kellene, mindenesetre látom, hogy az egy bizonyos szitura van tervezve. De a másik (nem jut eszembe a neve) számomra használhatatlan.
A karakterem futásával állandóan forog velem a világ, ahogy a kis tereptárgyakat kerülgetni a fõhõs, úgy kapkodom jobbra-balra a fejem, ráadásul a távolságot is rendszeresen felülírja valami, ezért gyakran arrébb kell mennem adott helyzetbõl, vagy éppen forgatni a kamerát, ha áll a karakter, hogy a bescrollozott távolságból lássam a területet. Különben olykor a körülöttem lévõk fejét nézem közvetlen közelrõl.
Nem tudom, sikerült-e érthetõen leírni, remélem, igen. ,)
Már arra sem emlékszem, melyik kameraállást használtam az eredetinél a négybõl, de ha esetleg tudtok valami modot, trükköt, amellyel azokat vissza lehet szerezni, akkor nagyon hálás lennék.
nekem is "peccseletlenüL" van, hát elõfordulnak bugok néha :p
volt már olyan, hogy nem tudtam beszélni kulcsfontosságú figurával, fél órával azelõtti mentést kellett visszatölteni, vagy nem akartak követni csapattársaim, akik egyébként is gyakran beakadnak tárgyak sarkába. vagy leszedem magamról a negatív hatásokat, de az effekt vizuálisan mégis rajtam marad. olyan is volt, hogy nem akart meghalni az ellenfél, amíg vissza nem töltöttem.
és ez még csak az elsõ 15-20 óra játék tapasztalata :p
! 😄DDd
grebber
Épp ezt probálom elmondani legújabb patchel volt fent crackeletlenül (szép szó) de amikor exére mentem semmi sem történt mini image (a jó) mountolva volt megse nyikkant.

Lol még jó hogy most menet közbe vettem észre nem kell egybõl másik kommentet irnom.Amit átmásoltam az nem is crack volt hanem az 1.12 eredeti exéje és mini image megy 😄

De a másik talány hogy miért nem indult simán 😞

Next PC upgrade: 2022

Jajj... crack már megint "-.- mini image kellett volna. Olyan 90 %, hogy lesz majd vele vmi gondod 😛
grebber
Nemtudom miért nem ment megcrackeltem azt jó lett. Elõtte még jelét sem adta hogy el akart indulni.

takysoft
Fel kell teepíteni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

grebber
Már elindult!