7862
-
HorvyTM #7096 Köszi a segítséget, de ha leírnád bővebben, azzal előbbre jutnék, mert nem igazán értem mit és hogyan kellene.. :\ -
tomcsa4 #7095 Megadsz a telepítőnek egy mappát. Majd abba belemész és amit ott találsz, bemásolod a játék főkönyvtárába (ahova telepítetted). Figyelem nem a forrásmappát (a magyarításét), hanem ami a gyökerében van azt. -
Magyarítani hogy lehet? Valami gondja van telepítésnél, hiába teszem fel magyarítást (bárhova) továbbra is angol...
-
HorvyTM #7093 A másik főbb gondom, hogy miután az I. fejezet végén kiszabadítottam Shandra Jerro-t visszakerülünk a kocsmába. Lezajlik a beszélgetés, de ezt követően ki nem tudok menni az épületből!!!!! Beszélgetni tudok a karakterekkel, de nem tudom elhagyni az épületet!!!!! Nem tudom kiválasztani kik legyenek a csapatomban sem, egyszerűen nem tudok átlépni a 2. fejezeti részekbe!!!
Aki tud valami használható ötletet az ossza meg velem, mert... pfff... :\
Köszi smile.gif -
HorvyTM #7092 Borzalmasan fel*tam magam azon, hogy elkezdem patch-elni a játékot az alap 100788-ról 105912-re, amit az autoUpdater enged. Le is szedi, a modokat javítja is, de 16%-nál hibára hivatkozva leáll (Utils könyvtárban nem talál valami server file-t) -> azért mert nem telepít olyat a game.. :\
Atari honlapján semmi használhatót nem találtam, ami segítene..
Újra telepítettem a játékot, leszedtem mindent, és továbbra is ez a hiba
Akárhogy is próbáltam updateelni sehogy se akar összejönni és továbbmenni. -
Erre konkretan nem emlekszem mert meg honapokkal ezelott kezdtem el a jatekot aztan jo ideig pihenopalyan volt es most szedtem megint elo. Velemenyem szerint azonban mar sztem korabban meg lett epitve, mert jelenleg mar nem kinalja fel a parbeszedben opciokent, amikor a megepitendo dolgok kozul a keep-et valasztom.
En is arra tippeltem, hogy vmi nincs megepitve es az miatt van zarva az ajto, de mar lassan minden keszen van es meg mindig zarva van.
Lehet, hogy az nem tetszik neki, hogy a mentes, amit tovabbjatszottam, mar jo regi verzioval keszult, es kozben a jatek verzioja meg szepen elorehaladt es egy bizonyos ponton tul mar nem tamogatja 100%-osan a regi menteseket.
Tudom, h korabban is voltak gondok a mentesekkel, a korai idoszakban tobbszor fordultak elo korrupt mentesek. -
Amúgy pár nap és jön a kiegészítő hozzá -
GomezTheDog #7089 Csak ötlet: a kőműves csókával megcsináltattad a könyvtárat? Mert addig zárva van amíg a felújítást nem ejted meg. -
Mostanaban azzal boldogit a jatek, hogy a Crossroad Keep teruleten amikor kozel megyek a keep bejaratahoz, es egy luskani kovet megszolit, akkor megjelenik Sand, es mindjart a keep konyvtar reszeben talalom magam Alandoval, aki elmondja h ez es ez kell ahhoz, hogy eljuthasak King of Shadows baratunkhoz.
Eddig minden rendben is volna, de amikor ezt kovetoen ki akarok menni ebbol a szobabol, egyszeruen nem tudok, ugyanis a szoba egyetlen ajtaja zarva van a hozza valo kulcs meg persze nincs nalam, honnan is lenne.
Szoval total megakadok, a szobabol semmilyen uton-modon nem lehet kijutni, kenytelen vagyok visszatolteni az allast es nem kozel menni a keep-hez.
Ez ugye azert mokas, mert egyreszt nem mehetek be a sajat keep-embe, masreszt gondolom pont ez az Alandoval torteno beszelgetes vinne tovabb az esemeny fonalat. :S
Valakinek valami otlete? -
Azok a legjobbak :) -
senem -
Nem talalod a Szent Gralt vagy mi van ? Szerintem rossz helyen keresgeled, nem nala van :D -
Ezzel mért égetem magamat? :O -
Direkt égeted magadat amúgy most már itt is??!? [kíváncsi] -
"Magasszirtnél vagyok amúgy."
akkor meg minek szapulod? először fejezd be az act 1-et legalább. eddig alig játszottad végig a tutorialt:D majd utána szidd a világát:D
-
Lol, beszélni kellett először... nindegy már tudom...
én azt hittem, h a nw 2-nek sokkal nagyobb világa van, mint mondjuk a witchernek. Még aWitcheré is nagyobb.
Magasszirtnél vagyok amúgy. -
Már helyre jött, reinstallal.
A Világtérképen h kell utazni?? ezt nem vágom -
legfrissebb patch. mindig.... főleg ha előtte nem azzal játszottál...
mert az új verziós mentés tuti nem fog menni a régi játékkal.
meg ugye... nem vagyok nagyon képben, milyen patch is van most, de az 1.04 már marha régi, nem? -
Helló!
Feltettem újra, 1.04 patchig csak, még tegnap. Ma elindítom, és nem látom a karakteremet, és a többi karakltereket SEM. eltüntek.
Mi lehet a baj? amúgy most reinstalálom újra.
ezt nem értem... bejön a játék, csak a karkter nem... és mikor összeállítom, karit kreálok,akkor sem látni a palit. -
GomezTheDog #7077 Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy nem tudom használni az alkímia képességet egyik karakterrel sem. Használja a tárgy különleges képességét... aztán semmi. Ötlet? -
Asszem az csak egy kijárat. A barlangba "Ember" városán keresztül tudsz lejutni (kút). -
Hali
Elakadtam.Komoredőben vagyok kinyírtam a vérfarkasokat és találkoztam 1 nimfával.Leküldött az edő alatti barlangokba de nem tudok lemenni mert a barlang elött sziklák vannak és nem tudok bejutni.Valaki pls help. -
GomezTheDog #7074 7067 hsz. Ez működik, és eddig nem szemétkedett. -
CS!
Hol találok munkapadot nwn2-ben ahol fegyót tudok csinálni? -
1.10.1115 a verziószám btw. -
Elég idegesítő mert szerintem ha uninstallálnám a játékot és csak az alapot tenném fel menne ez a rész. Csak fene akar megint fél órát várni amíg felmegy a game -
Fel van patchelve amennyire az updater engedte. Nem tudom az a legújabb e. -
Probáltad a legújabb patch-hel? -
Egy kis problémám akadt. Újra felraktam a játékot, Mask of the Betrayerrel, és gondoltam végre végigtolom új karakterrel, mert legutóbb Neverwinterbe eljutás után valamiért abbahagytam. Még a játék elején el kell vinni Daegunnak a Silver Shardot. Meg is szereztem, de nem akarja tudomásul venni a játék hogy nálam van. NA gondoltam bug, egyszer már megcsináltam ezt a küldit és ilyen baj nem volt. Visszatöltöttem a save-t, de ugyanez. Újh karakter, újra elvittem idáig, felveszem a cuccot, de egyszerűen nem akarja lereagálni. Ez mitől van? Hogy lehetne megjavítani? -
GomezTheDog #7067 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/neverwinternights2.shtml
Az 1.11.1153 működik. Letöltöd, indítófájlok felülír, és let's play. A magyarítás is működik hozzá. -
csgj #7066 Hát, elvileg csak hármat, de lesz olyan küldi, ahol mások is csatlakoznak, de csak a küldi erejéig. -
shadar619 #7065 Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy csak 3 társat lehet csatlakoztatni a karihoz vagy majd bővül? -
Kanyhalos #7064 Hát ez tiszta vicc. Újrainstalláltam a játékot, most nem hagytam hogy patchelje, szóval most 1.0 verzió van fent, és így nincs ez a probléma.
Gratulálok az Obsidian programozóinak, szerintem járják ki mégegyszer az egyetemet.:)
Most már csak arra kellene rájönni hogy meddig szabad patchelni, amelyik még nem bassza el. LOL
Van valakinek ötlete? Meg amúgy hogy lehet manuálisan patchelni?
Töltöttem le valami rtp vagy milyen formátumú filet ami elvileg patch de nem jöttem rá hogy mit csináljak vele.:-D -
Csak tipp: állítsd át a képernyő felbontást a játékban. -
Kanyhalos #7062 Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség. Tegnap kezdtem el játszani, NWN2 + Mask of the Betrayer, felpatchelve 1.13.1409-re, semmilyen mod nincs fent, és van egy nagyon nagy bug.:-(
A skills ablak teljesen üres, nem látszik benne semmi, nem tudok egy skill-emet sem kiválasztani, ráadásul nem tudok szintlépésnél sem semmit kiválasztani, csak azt tudom nyomni hogy "recommend" gomb, és így nem tudom úgy alakítani a karakteremet ahogy én gondolom.
Küldetést is buktam el emiatt.
Ez nagyon idegesítő, így nem akarok vele játszani pedig amúgy nagyon tetszene.
Remélem valaki tud nekem segíteni, próbáltam választ találni külföldi fórumokon de eddig nem jött össze semmi.
Köszönöm előre is. -
VampireBean #7061 Helló ! Lenne egy elég sürgős problémám a Neverwinter Nights 2-vel ! Van egy Level 10-es Sorcerer-em , és eljutottam a Ghost Ship nevű küldetésig. El is megyek a hajóhoz , ahol lenyomom mindkét hullám ellenséget is , és ügye a második hullámból az a varázsló élve marad , de akárhogy próbálok beszélni vele , csak monytyog valamit , meg a játék írja is lent hogy elfoglalt és ezért nem tudok vele beszélni ... Nem tudtok segíteni hogy mit csináljak ? Újraraktam a játékot , minden javítás rajta van , nem tudom mit csináljak még .. -
Szai! Nem tudtok valami Dalakora szerü világról ami jó is? -
Storm of Zehir! -
Majd fogsz hallani a klánról, nem kell aggódni :) -
adammmmmmm #7057 A Dawn of Magic-el már játszottam de nem sokat mert új gépet vettem. Azt olvastam hogy monoton egy kicsit.
Egyépként már majdnem sikerült Khelgart szerzetessé nevelni csak a családi küldetésre nem találtam megoldást. Ahoz aszem kéne lenni valami questnek de még semmit nem hallotam a vasököl klánról a játék alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az amikor rájött hogy nem a bunyójért kell harcolni hanem a becsületért az baromi jó rész volt. Amikor beküldtem őt a harcba mint a bajnokom akkor elég könnyű volt a harc. A karakteremnél is beindult a harc és mivel varázsló ezért baromi erős varázslatokkal bombázta fentről az elenfelet míg khelgar harcolt. Így nem volt valami nehéz csata.