Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsön kaptam a játékot és érdekelne mi a legutolsó verziószám mert ez az updater csak tölt és tölt
most éppen ezt:
Downloading nwn2_pc_english_from106972_to106973.zip 19.9 MB és siralmasan lassan 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval tegnap leütöttem Okkut, majd bevettem a csapatba, majd megjelent ez a grafikon meg a hosszú szöveg, amit végigkattintgattam, majd kiléptem aludni. Tehát asse tudom, mi az a spiritszívás meg farkas meg sebzõdés meg ilyesmi. De ha azt a tájékoztatót újra elõ tudnám csalogatni, akkor éppen annyit tudnék, amennyi abban a minutában szükséges. ,)
De lehet, újra nekivágok az Okku csatának, és megnézem azt a szöveget újra, ha máshogy nem megy. ,)
Remélem, ez nem volt spoiler.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van fent egy grafikon róla, amit lehet kicsibe rakni és vissza. Ha sok szellemet szívsz el, lassan (gyorsan) felemészt a szellem-faló átok, ha meg egyáltalán nem szépen elpusztít az éhség. Igaz, ha nagyon fasza csóka vagy (mint én), akkor sosenem szívsz el több spririt-et a farkason kívül, ami nem rajtad múlott és ÍGY is végig tudod játszani (supress). 😄DD
Persze én még XP-t is vesztettem satiation skill miatt (vizont életmentõ), de késõbb már annyi jó dolgot tettem és cuccokat gyûjtöttem, meg különbözõ képességeket, hogy túléltem, sõt egyre erõsebbé váltam (mondjuk dögnehéz). Ha folyamatosan sebzõdsz már meg minden statodra xezer mínusz van az durva.
Én ezt a nehéz idõszakban úgy oldottam meg, hogy csináltam essence-kbõl varázspáncélt ami gyógyít (5 regen brilliantokból, majd késõbb 6 pristine-bõl és így tovább), elvettem a Sprirt Shaman power ring-jét (1 regen), megvettem az imaskari halhatatlanság bracer-t (2 regen), szereztem egy gigaövet (istentudja hányszázezer ananyért), ami 8 regen-es és így tovább + regeneration spell folyamatosan magamra nyomva, mígnem többet gyógyultam mint amennyit sebzõdtem! FTW!!! 😄DD
Lényeg, hogy ne engedj a sötét oldalnak, mert felemészti az emberségedet. Látszólag erõsebb/hatalmasabb leszel, de jó vége nem lesz a dolognak...
Én pl. még eternal rest-et is asszem csak Myrkul-on használtam, mivel ott az nem számít rossz cselekedetnek, de azon kívül utcán soha, semmelyik élõholt ellen sem.
Viszont a pók cseszett rám, hiába mentem vissza és adtam neki a rovargyûjteményt. XP-t sem kaptam érte.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egyébként én csak egy boltról tusdok az udvarban. A kovácsokat is ideértetted? Közülük egy szintén Neverwinterbõl jönne, a másik, hmm, nem tudom hirtelen, csak pár lehetséges településen lebzselnek emberek.
Az idõ nem fogy, addig megáll.
Ugyanannyi idõ telik el az építész mesternek, ha kilépsz a területérõl és vissza, mintha Wolf embere elteleportál az útra, és te nekivágsz heteken át kalandozni, majd visszatérsz a mesterhez. Ugyanúgy éppen akkor készült el a feladatával, és ez így igaz a többiekre is. A gamebanshee.com-on elég részletes leírás van, de szerintem anélkül is menni fog.
A másik, - ha elmegyek intézni a küldetéseket, nem fogy el közben az építésre szánt idõ? - mert már kifogytam a pénzbõl is, már szinte mindent eladtam, és új eladható cuccok kellenének...
Elõre is köszi a válaszokat
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elakadtam a játékban. Hírtelen meg nem mondom melyik fejezetben. A lényeg most mennék megcsinálni a kardot, de a hidat felégették elõttem. Megtalálom a fákat, de amikor végre csinálhatnám a hidat, kiderül, hogy nincs olyan szakértelmem... most mit tegyek? Vinnem kell magammal valamelyik emberkémet? Vagy nem találtam meg még valamit? Kérlek segítsetek! Elõre is köszi!
Az 1.13-ban volt egy nagy bug, ugynezki visszavontak, valszeg autoupdaterrel nem is lehet mar szedni. 1-2 het a hotfix...
Végülis ugyanúgy elkezdtem játszani a csatát, és most levertem. Meg a Kinget is.
Jön a Mask of the Betrayer.
Töltsem be újra a bejárattól, vagy valamit még tennem kell, hogy meghaljon?
Akit erdekel, kijott az 1.13-as peccs. Autoupdaterrel csak holnap lehet szedni, de vaulton mar fennvan.
MotB-os NWN2-hoz:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122118
MotB nelkulihez:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=122113
csao
És játékosok kalandjai közül van, amit érdemes feltenni? Egyáltalán vannak ilyenek, amelyek publikusak, letölthetõek és játszhatóak?
Oké, RTFM vagy bármi is jelen esetben a Manual, de ha van is ilyen, akkor is érdekelne olyan véleménye, aki kipróbálta, és jó szívvel ajánlja.
A Storm of Zehir pedig egy rendes kiegészítõ lesz, mint a MotB...
(És mit jelent a kalandcsomag, mit írtál?)
Nem tudom, ki tapasztalt hasonlót, vagy kinek gond még, de nekem szívás, hogy a MoB telepítése után csak két kameraállásom van. A strategy mod nem igazán kényelmes, de talán csak próbálgatnom kellene, mindenesetre látom, hogy az egy bizonyos szitura van tervezve. De a másik (nem jut eszembe a neve) számomra használhatatlan.
A karakterem futásával állandóan forog velem a világ, ahogy a kis tereptárgyakat kerülgetni a fõhõs, úgy kapkodom jobbra-balra a fejem, ráadásul a távolságot is rendszeresen felülírja valami, ezért gyakran arrébb kell mennem adott helyzetbõl, vagy éppen forgatni a kamerát, ha áll a karakter, hogy a bescrollozott távolságból lássam a területet. Különben olykor a körülöttem lévõk fejét nézem közvetlen közelrõl.
Nem tudom, sikerült-e érthetõen leírni, remélem, igen. ,)
Már arra sem emlékszem, melyik kameraállást használtam az eredetinél a négybõl, de ha esetleg tudtok valami modot, trükköt, amellyel azokat vissza lehet szerezni, akkor nagyon hálás lennék.
volt már olyan, hogy nem tudtam beszélni kulcsfontosságú figurával, fél órával azelõtti mentést kellett visszatölteni, vagy nem akartak követni csapattársaim, akik egyébként is gyakran beakadnak tárgyak sarkába. vagy leszedem magamról a negatív hatásokat, de az effekt vizuálisan mégis rajtam marad. olyan is volt, hogy nem akart meghalni az ellenfél, amíg vissza nem töltöttem.
és ez még csak az elsõ 15-20 óra játék tapasztalata :p
Lol még jó hogy most menet közbe vettem észre nem kell egybõl másik kommentet irnom.Amit átmásoltam az nem is crack volt hanem az 1.12 eredeti exéje és mini image megy 😄
De a másik talány hogy miért nem indult simán 😞
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity