7862
  • Fasiszta
    Milyen class a fő embered?
  • BEAST #7135
    Teljesen igazad van, pont ezert nem szerettem meg az iwd sorozatot... a tortenetuk jo, de ez a szemelytelen partygyartas nagyon nem tetszik. Szerencse hogy az alap nwn2 es az elso kieg nem ilyenre sikerult.
  • ShaiHulud
    mer megszereted a nema tarsaidat akiket te generaltal le? vagy megis van benne sajat szemelyisegjegyeik? beszologatnak? vannak kulon questjeik?

sokkal inkabb ugy gondolom olyan mint a fos iwd2 ben bar talan mar egyben is ilyen sajat party generalas volt. pont ezzel irtjak ki azt amiert az nwn2 alap es a mask ,reszben ujra felidezte azt a hangulatot amit a baldurs gate jatekok alatt ereztem. a masik resze a tortenetmeseles.
  • j0nNyKa
    ah, viszont undorítóan rövid lett szerintem
    10-15 percet rohangáltam a boss fight után, mert eszembe nem jutott volna, hogy máris vége :\
  • j0nNyKa
    igen voltak, itt is lehetnek
  • takysoft
    hehe, de sznob kérdés :D

(amúgy nemtom, bocs)
  • fixpont
    1920x1200-as felbontas mellett van ra mod, hogy megnoveljuk a fontok meretet a dialog ablakban? Mert igy olvashatatlanul kicsi.
  • Fasiszta
    Milyen Class a fő embered?
  • BEAST #7128
    Jobb mint az egy, szerintem.
  • Fasiszta
    Én csak az egyel játszottam milyen a 2
  • BEAST #7126
    pontosan ... egyszer majd megveszem a kieget, de most elegge lehangolt ez a csapatepitos tema :(
  • ShaiHulud
    csak hogy az alap nwn2 es a mask-ban sem neveznem henchmannek a tarsakat, az tul lekicsinylo rajuk nezve :( (ha lehet ilyet mondani egy bithalmazra:D) pont ezaz hogy azok ott tarsnak voltak tekinthetok a kidolgozottsaguk miatt. en midnkettoben talaltam olyanokat akikhez ragaszkodtam vegig.
  • j0nNyKa
    tévedés ne essék, van hanchman rendszer, vannak hanchmanek, csak talán nem akkora "személyiségek", mint eddig
    továbbmegyek, az új party rendszer csilliárdokkal veri nálam az eddigieket, végre minden karinak megvan a szerepe, nem a főkarit kell "mindenesnek" megtenni
    tény, hogy egyeseknek hiányozhat, ahogy a hanchmanek nyírják egymást, cserébe viszont kapunk egy -szerintem- rettentő jó rendszert
    a viselkedésüket most még szélesebb skálán állíthatjuk, ez nagyon jó, kellett már
    mellesleg anno képtelen voltam találni 3-4 olyan hanchmant, akik igazán a szivemhez nőttek volna, itt meg az általam kreált karik természetesen maximálisan
    jó hír mellesleg, hogy a storyba visszatér 1-2 régi arc, de nem akarom lelőni a poént
    az új arcok is elég karakteresek, az élükön sa'sani-val, na de ezt majd mindenki látja
    a küldetések kicsit változatosabbak lettek, hála a térkép-rendszernek
    eddig a fő story szál kellően változatos
    a nehézség talán picit ingadozó a nem-lineáris játékmenet miatt, de azért általában lehet sejteni, hogy mi mennyire erős
    a trade rendszer frankó, könnyen "rá lehet függeni" az egész hangulatára
    bugot-hiányosságot még nem találtam, lekopogom

erősen ajánlom először az alapjáték végigjátszását(akár újra), hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy mi miért van éppen úgy, ahogy
  • Nos
    Senki nem Zehir?
    A játék kicsit lassan indul, de amikor visszatér a történet a Sword Coastra hangulatos lesz a story.
  • Chipii
    A gyorsvarázslatok lista tetején az egyik gombbal tudod ki/bekapcsolni ezt az állapotot.
  • Celebrau
    Be van kapcsolva a spontán varázslás és minden varázslatot szörnyidézéssé konvertál (papnál meg gyógyítássá). Van rá egy billentyű, csak már nem emlékszem melyik.
  • jerome
    Sziasztok. Van egy kis problémám a játékkal. Indítottam egy druid karaktert és bememorizáltam egy pár különböző varázslatot, de csak a szörnyek idézését tudom használni. A gyors varázslatoknál látom a különböző tipusú varázslatokat, de ha rámegyek az egérrel valamelyikre a varázslat eredeti neve csak a zárójelben mutatkozik meg a szörnyek idézése után. Pl. rámegyek a kérgesbőrre és ezt írja ki:
    Szörnyek idézése II (Kérgesbőr)
    és persze nem a kérges bőrt varázsolja hanem a szörny idézést.
    Ha pl rá megyek egy másik karakterre és azt vezérlem a gép kasztolgatja a bememorizált varázslatokat. Nem tudom mi lehet a gond.
    Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
    Köszi. :)
  • Methylisocloro
    Storm of Zehir is compatible with either NWN2 or NWN2 with Mask of the Betrayer installed.
  • Elk Hunt
    Azt hiszem lvl 30 továbbra is a korlát, gondolom lesz még egy kiegészítő amiben ezt fel fogják oldani. Jó kis üzeltpolitika...
  • ShaiHulud
    na ne mar :( pont ettol volt nwn2 szuperjo, hogy tarsaidnak volt eloelete, szemelyisege :\ nwn1-ben is utaltam a henchman rendszert emiatt. meg id sem volt tul nyero nalam :(

ez eleg lazy megoldas akkro a fejlesztoktol, ha nincsnek kidolgozott npck akiket felvehetsz partytagnak :\
  • [Jakuza]
    Csak az eredeti Nwn2 kell a Storm of Zehirhez mas kieg nem ?
    Valamint mekkora a szint limit 20 vagy 40 ?
  • diegho
    én tegnap éjjel 1 óra körül (vagyis már ma) indítottam egy wizard-ot de én levertem a parton álló tömeget egyedül :D nem is figyeltem a csapatkészítésre, pedig néztem is, hogy van rá lehetőség, de gyorsan akartam egy kis akciót, hogy változott-e valamit a rendszer. Majd ma indítok egy értelmesnek látszó party-t. Mondjuk wizard, warlock, fighter meg még nem tudom mi.
  • BlackShadow
    crap :\ na mind1 majd vmikor biztos kiprószálom mert nwn-ek mindig is favoritok voltak!
  • BEAST #7113
    Nekem pont nem tetszik ez a modszer, nalam most vagta el magat a kieg...
  • tomcsa4
    Pontosan eltaláltad. Ez volt a legnagyobb dirrel beharangozott újítás. Csapatod minden tagját Te csinálod, álá Icewind Dale. Én ezt a módszert amúgy jobban szeretem.
  • BlackShadow
    ejj bakker :( úgytűnik ehez a kieghez mindenképp kell kreálni egy egész csapatot az elején? ugyanis a sok izé ellen semmi esélyem egyedül.. nem szeretem mikor több karakter történetét/elképzelését nekem kell kitalálni :\
  • tomcsa4
    Cimbora, az internet oly nagy. Valahol megtalálod és a kieg miatt seedet is kapsz nagy valószínűséggel.

Most Act1 könyvtárban (levéltár) járok. Éppen a rejtvényt oldom meg mindjárt. Druida a főkarim (ahol tudok, druidát indítok).
  • csgj
    Kell az alapjáték. A kérdésre meg max privátban kaphatsz választ vkitől, aki tudja... (attól, hogy nem tettem be egy ótvarnagy "No Warez!" feliratot a bannerba, nem jelenti azt, hogy szabadon bárhogy lehet warezolni :P)
  • Gabee667
    Az Neverwinter Nights 2 Storm of Zehir-hez kell az alap játék is? Honnan lehet szedni nem talátam más sehol?
  • csgj
    Hát én pont a lélekfalás okozta nehézségek miatt álltam le a Mask Of the Betrayerrel :P De az új karimmal csakazértis végigtolom :D (mert a történet nagyon is érdekel)

Ja, és közben még tolom a Baldur's Gate 2-t is, amelyről sajnálatos módon eddig lemaradtam :P
  • Csokis
    Elnézést a duplázásért, de ehhez is lesz magyarítás? Tud róla valaki valamit?
  • Csokis
    Ne felejtsétek, hogy a Storm of Zehir kiegészítőhöz szükséges az alapjáték!
  • tomcsa4
    Én imádom az RPG-ket és Hack&Slasheket. Icewind Dale 1+kieg-2 kipörgetve. Most NWN2-őt tolom, ha végeztem, akkoe kiegjét, aztán az első részt a kiegjeivel, majd Spellforce összest. Sajnos ezeket még nem pörgettem ki, másfél évig WoW-oztam, előtte CS ezerrel. De imádom ezket a játékokat. Időm van, az új játékok uszkve 90%-ka nem tetszik, le se szedem, meg se veszem.

Diablo semmilyen formában nem tetszett (kipörgettem 2+kieget, de langyos). Ellenben Loki bejön, Kult szintén, Pool of Radiance 2 szintén, Summoner is,.

Mask of the Betrayer egy valamiben nem tetszik és az a lélekfalás. Nem tudom hogy oldották meg (mivel még nem pörgettem ki, de nemsokára végzek az alappal és sorra kerül). Nagy hülyeség ez a lélekfalás? Mert olvasatra nem jön be.
  • csgj
    Na igen, kijött a Storm of Zehir... Csak kár, hogy én még a Mask of the Betrayert sem tudtam végigvinni :D De már elindultam az úton újra az alappal, aztán folytatom az első kieggel, és jöhet a második :P Ez kb 3 hónap a sietős kis világomban -.- De az alapjátékot amúgy érdekes módon vagy 5x játszottam végig... míg a MOTB-t egyszer sem.
  • HorvyTM
    Köszi!!! :D

A patch így már felmegy :)
    Remélem a gamem is menni fog tovább akt1-ból 2.ba, ha meg nem akkor lementem a karakterem, és kezdem elölről a játékot :\ .. de már a legfrissebb verzióban :)
  • tomcsa4
    Tessék!

Sima exe, nem tömörítettem, ha a vírusírtód jelez, hagyd figyelmen kívül. Ha nem bízol bennem, akkor megvizsgálhatod, miután letöltötted (vírus akkor lép üzemmódba, amikor elindítják magát vagy azt az alkalmazást, amiben benne van, amihez hozzá van csatolva és triggerelve van).
  • HorvyTM
    valaki tudna nekem küldeni nwn2 mappa\Utils\DebugServer.exe file-t, mert nem tudom sehonnan megszerezni, és emiatt nem megy tovább az updater.. a lentebb írt problémáim továbbra is aktuálisak.. nem tudok tovább játszani a gameval.. ha valaki tudna nekem küldeni egy "DebugServer.exe" (750k körül van a mérete) filet, nagyon hálás lennék :)
    Hátha tovább menne a patch és végre átmehetnék akt2-re.. :\
  • BEAST #7099
    Huh milyen "csendben" jott ki, legalabbis ha nem szolsz nem is tudnek rola :( Viszont erdekes uj dolgok lesznek benne, muszaj lesz megvenni :)
  • csgj
    A Storm of Zehir című új kiegészítő már tölthető D2D-n. (eredeti, letölthető változat)
  • HorvyTM
    hm.. asszem' értem mit akarsz, de a patch "nwn2_pc_english_from100788_to105912.rtp" jellegű, amit futtatni se tudok, amit pedig az autoUpdater tölt le, azt pedig nem tudom meghatározni hova kerüljön :\
    Ha tudsz olyan linket, ahonnan futtatható patch-et le tudnék szedni az is jó lenne, bár mindenütt csak .zip állományok vannak, és bennük a fentebb leírt file formátumok vannak csak más verziszámmal..
    Hiába szedtem le az összeset (egymásra épülő sorszámsorrendben), nem tudom manuálisan telepíteni őket.. Az updaternek pedig nem tudom megadni honnan töltse be a file-okat, mindig netről szedi le őket.. akárhányszor is szedi le újra-és újra az első 84megás file-t, elkezdi telepíteni és 16%-nál lehal..