7862
-
Tomy Lee #1886 A goldnak(pénznek) egyébként semmi szerepe nincs a játékban.Van 105.000 g-m és nem tudok olyan valamit venni ami igazán jobb lenne annál amit már beszereztem.Esetleg Sorcerer-nek tudnék vásárolni dolgokat de azt a karit nem viszem magammal.Bár most gondolkozok rajta,hogy Paladinomat aki Owl tájékán csatlakozott hozzám lecserélem a Nő varázslóra mivel katasztrófa szerintem.Ő egyedül aki sosem támad automatikusan hanem inkább 1 pár varázsigét magára nyom aztán csak ácsi van neki mintha mindig védelemre gyúrna:)
Inkább álljon a hátam mögött olyan akire számíthatok:) -
#1885 Khelgarnak is van bizonyos fokú lore képessége. nem nagy de armorokat be tud azonosítani. egyébként ebben majd Sand lesz a jó mint wizard vagy Grobnar mint bárd. -
#1884 harmadszor hátha...:(
sziasztok
leirom másodszorra is a problémámat hátha most sikerrel járok és válaszol valaki...
nwm2 reload install megtörtén, update done, ha jol emléxem 1.02 verziora frissitette, ha van ennél frissebb akkor linkeljétek pls mert nem követem a forumot..tudom én hibám...
ezután inditom gamét majd kidob egy RDX detected directX hiba üzivel ... mi lehet a probléma? -
Tomy Lee #1883 Bár hiába ruháztam fel Neeshka-t Lore képességgel Armourt+nehézfegyvereket nem azonosít be.Minden miegyebet már 6-os szint után felismer automatic. -
Tomy Lee #1882 Lore képesség ismerő karakter.Neeshka,Eelena.Eltudod még érni esetleg Lore Potion-nal,Indentify tekercsel,gyűrűvel(szintén lore) vagy kereskedőknél 100 g-ért. -
Babajim #1881 Sziasztok!
Az ismeretlen tárgyakat ki azonosítja be nekem? Vagy itt nem így működik? Ebben segítsetek légyszi.
Köszi -
PallMall #1880 jó, de mit kezdjek magammal?most nem tudok jácani, emrt kcösöglöl a gép és nóha mentek ibaüzenet és kilép küldetésnél is hibaüzenet, kilép -
#1879 Bocs, 5,79 GB? -
#1878 Abból melyik? A kb. 4,5 GB -os vagy az 5,2 GB-os? -
virs lee #1877 Már mér lett volna? GF2-vel teljesen jól futott, GF3-mal már a víz is szarrá volt effektezve, és már akkor is a GF4 volt az aktuális csúcskari, szal nemtom neked hol volt ennek nagy gépigénye. -
#1876 Nem vagyok táp mániás:D (ha az lennék akkor a wizardomat már rég dualclassoltam volna (most 17-es szintű) Valszeg a 18-on fogom is valamelyik prestige classba:D Csak nem tom melyik a jobb. A Divine Fighter az Arcane Archer vagy a NeverWinter nine. (lawful good elf general wizard))
Nem csak elég következetlen ez a dolog, hogy Khelgar elindul a dwarwen waraxe képességével (mert ugye nem első szinttől kezeled őt) azután meg ez lesz... -
#1875 Nem lehet. Csak Dwarf használhatja... -
PallMall #1874 bassza meg a jó...................az mi a f*sztól van, hogy feltettem a pecset és erre basszameg nem mdinen menténsnél hibeüzenet, meg küldetések végén is!!!4mi a f*sz van!!!!!!!!!!????????:(mingyá ferobant a düh, áááá, valaki valami helpet, mertmeghalok -
#1873 Act 3ba majd be tudsz menni :) vagy a 2 vége? na mind1, majd még visszatérsz oda :) -
Action #1872 Én a RELOADED verziót használom minden gond nélkül,szóval sztem érdemes azt próbálnod. -
fixpont #1871 Es akkor milyen pipa leszel amikor kiderul, hogy Khelgar.... :-))))) -
#1870 CALIS-nak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van egy hulla a teremben szedd ki belole a sisakot vedd a fejedre es ezutan kitudod nyitni a titkos ajtokat...,de a lenyeg nem ez hanem,hogy a 4 terem mindegyikeben van egy allvany amin egy konyv van es ezt csak a sisakkal a fejden latod.Klikk a konyvre es feltesz egy kerdest amire a valaszokat a konyvtarban osszeszedheto konyvekbol kimazsolazhatsz illetve ha magas az IQ-d meg a Lore skilled akkor feldobja a megfejtest...miutan mind a 4 allvanyony levo konyv kerdesere valszolsz nyilik ki a kozepso terem es tudod folytatni.....GL HF
-
#1869 Csak egy irritáló kérdésem lenne. Melyik verzió működik a letölthetők közül? Van egy pár a mininiván. Ki kéne próbálnom, ha megveszem. (Bár azzal még várok vagy fél évet, mert a G3 sok időt visz el..) -
#1868 lol :D akkor marad a régi szlogen,h ki itt belépsz semmi jóra ne számíts?! :P:P most neverwinterben járok a dokk negyedben,rem eddig még nem szagatott de mondjuk egy jelentre emlékszem,asszem talán a romos kastélyban,ahol bizony megszoptam ebben a tekintetben... :P -
calis #1867 Halika,
kicsit elakadtam, hátha tud valaki segiteni benne. Blacklake districtbe akarok átmenni, egy csaj oda tud vinni meg minden, de egy ilyen könyvtár szerüségbe visz be, ott kinyirtam mindenkit, de van középen egy szoba 3 vagy 4 ajtóval de nemtom sehogyse kinyitni. Körbe meg secret doorok, de azokat se lehet. Aki tovább haladt és emlékszik rá, tudna segiteni? :) -
himpike #1866 Egyenlőre nem kell bemenned. Ott még nekem se szaggatott, ahol tartasz. 1280*1024en kezdtem, és 1024*768nál tartok szinte mindent butítva, kivétel a textúra, az maradt medium. -
MrAndree #1865 Paladin vagyok, én se tudtam bemenni. Szerintem később a fősztoriban lesz még szerepe. -
G_ArchAngel #1864 én is itt, szintén ranger, engem is érdekel:)
amúgy itt nem lehet a familiárisokat etetni/simogatni? -
#1863 Van a játé elején a falu,na onnan ha továb megyek,h megszerezzem a silver shardot a mocsárba,találok egy tornyot.(most nem jut eszembe,h kié,:p)Ebbe a toronyba egyáltalán nem lehet bemenni? Úgy értem később sem? (ranger vok,ha köze van hozzá) Előre is Köszi!! -
#1862 Én is! Tökéletesen megy a gépemen a Never maxon,mégis kikapcsolom az árnyékot,meg még 1-2 apró dolgot... Nekem sem hiányzik és tényleg bugosak... -
Prof William #1861 Nekek mindenesetre megoldotta a nem-indulás problémát. Inkább énis várom a következőt.
Na de az a hír ihgaz, hogy csak egy románc van? Reméllem ezt majd kijavítják! -
himpike #1860 Mindenkinek szólt, nem kell feltenni, várjuk ki az 1.03at. -
Prof William #1859 Ez nkem szólt? Végülis aztán kezdet ökörködni ezzel hogy felraktam a 1.02-t... -
Tomy Lee #1858 Ó te jó isten tényleg!Kb 10-szer mentem neki de egyszer sem a fő karim volt kiválasztva
Köszönöm szépen:) -
ronhaven #1857 Ha 0 hpn megakad a hpja akkor loadolj vissza, es a fo karaktered legyen kivalasztva amikor a csata kozbe elsotetul a kepernyo. Egyszerubb ha egesz csatabam csak a fokarit iranyitod. -
Tomy Lee #1856 Nem tudom a BladeGolem-et legyőzni:(Kell valami mást is csinálni vele?Nem jön össze. -
#1855 Ezért szoktam én is alapból kilőni minden árnyékot a játékokban. Mert gyakran bugosak de ha nem akkor se hiányzik, de az a plusz 10-15 fps jól jön. -
G_ArchAngel #1854 a gépigényről annyit, hogy én egy HP Compaq nx9420 notebookon játszom 1680×1050-ben, autodetect-et választottam és mindent egy értékkel megemeltem - semmi gondom nem lenne, egyedül az árnyékokkal bánik mostohán, ami elég furcsa, mert mindent lehúzok, árnyékokat felnyomom, akkor is elég gáz, amit nem várnék el egy X1600/256-os kártyától...:( -
himpike #1853 Nem ezektől nagyobb a gépigénye ;) , mert ugye onnan indultunk, Amikor az egy kijött, annak is eléggé túlméretezett igényei voltak. -
#1852 add a Palanak az warhammeres alapban....P -
himpike #1851 official downgrade patch 1.02->1.01
NWN2 Official 1.02 to 1.01 Downgrade Patch by Obsidian(Official Patch) - Temporary manual patch to downgrade Neverwinter Nights 2 from version 1.02 to 1.01 in case of problems.
Szóval nem kell azt az 1.02-őt annyira erőltetni még. -
himpike #1850 Átírtam, de nem működik. Következő megtekintéskor a 75-re állításból ez lett:
RefreshRate=-1
Tftm van, és igazából alkalmazásonként más más hercet szoktam állítani, mert az egyik ebben homályos, a másik meg másban. Ugyanez van a LargeFonts=1-el is, mindegy hogy áll, akkor se ír ingame nagyobb betűkkel.
Ajánlották a hercgondra az NGO drivert, de tudomásom szerint az egy hulladék, így azt nem próbáltam ki. -
#1849 Hogyan epitsunk tapos karit, avagy a szerepjatek halala! :DDD
Persze ez csak vicc. -
#1848 Waaaaaaaaaaaa Pipa vagyok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha sejtem, hogy egy warhammer lesz Khelgar ultimate fegyvere akkor nem dwarwen waraxe-ot maxolom ki... picsába!!!!!!!!!
NA nembaj.. ujraezdésnél okosabb leszek:D -
#1847 sehogy már mondtam. bemountolod a dvd-t felpatcheled és fut gond nélkül.