Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Teszem hozza sajnos, mert en szeretek nagyon rangerrel jatszani, de sajnos szerintem is tul gyenge.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
War. War never changes.
de én vhol azt olvastam, hogy a 2-esben kicsit erõsebb lesz, és nem arra gondoltam, hogy láthatatlanul nézegem a csatát lvl14 felett...
http://gaborszantai.co.uk/
Melyik karaktert lehet jobban kijátszani, a rangert vagy az arcane archert?
És ha rangerrel mész akkor milyen fegyvert használsz? Én most weapon finesst választottam, 2 short sworddal meg long bow.
War. War never changes.
Viszont druida maradt olyan amilyen volt.
A Warlocktol meg szerintem kezdhetnek el rettegni a szerver ill modul tulajok. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A halál csupán a kezdet...
mindegy, úgyis minden (c)RPG-ben elf ranger vagyok, itt is azzal kezdek, aztán majd nevelünk belõle félisten Legolast😊))
De nekem attól még tetszik <#bdead>#bdead><#eplus2>#eplus2>
War. War never changes.
Able Learner : egyenlõre úgy néz ki, hogy emberek vehetik fel és a hatása az, hogy a nem az osztályodba tartozó skilleket (szakértelmeket) is egy pontért veheted fel a megszokott dupla helyett. Az igazság az, hogy továbbra is lesz egy limit ami maximalizálja a nem támogatott skillek fejlõdését alacsony szinten, tehát ha támogatott gyorsabban fejlõdhetsz vele, de, ha késõbb szeretnéd magasabb szinten feljavítani, akkor nagyon hasznos ez a képesség, akár úgy is, hogy mindíg csak a limitig maxolod és így a támogatott (osztályra jellemzõ) skillekre több marad az aktuális szintlépésnél.
forrás:nwn2news
Legalabbis az Improved Disarm. Me'g hogy belekerul egybol a tamado inventoryjaba a kezbol kiutott fegyver.
Ezt nem kellene forszirozni szvsz.Amugyis mindig az volt a gaz, hogy a foldrol felvette az ellen es nem minosult lopasnak, es a szerver gazdai sem tudtak ezt kordaban tartani semmifele scriptekkel, hiaba hoztak olyan szabalyokat, hogy a fegyvert a harcutan visszakell szolgaltatni. (mondjuk ezzel nem ertettem egyet)
De hogy egybol belekeruljon az ellen cuccai koze ez nagyon lol.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
két sárkány modell van: vörös és fekete. ...az egyik harcos, a másik meg pap
A Knockdown és a Disarm a továbbiakban nem okoznak sebzést
Lásd: #323
És akkor sebez most a knockdown vagy nem?
Nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni.
War. War never changes.
Ezt a gyöngyszemet a biowares fórumon találtam:
kérdés:
Important question: Are the romance options limited to boy+girl? Are any of the companions bisexual?
válasz:
Unfortunate, I had been so hoping to start with carving a hole in a water melon, then moving up the food chain to a random farm animal, maybe a close relative, topping it off with a freshly dug up corpse.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
.jpg)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ez szimplan szerintem csak az editorral a modulba elhelyezheto lenyek csoportjai, mint az NWN1-ben.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aug. 16
J.E. Sawyer
"Just so there's a dev post in this thread, Jeff Husges is correct; the skill now grants a +1 bonus to AC for every ten ranks. It also still allows the player to avoid AoOs from movement with a successful check."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- A leütés nem okoz sebzést, nincs szükség discipline (fegyelem) szakértelemre
- ha jól értesültem kiveszik time stoppot amit nagyon jó ötletnek tartok, de örülnék, ha kivennék a harm-ot is, vagy legalább maximalizálnák a sebzését
- A bárd végre varázsolhat light armor mögül
- A ranger kap egy csomó bónusz képeséget, attól függõen milyen irányban megy tovább (2kezes, vagy íjász)és a sok elõfeltételt kívánó tulajdonságokat megkapja anélkül, hogy multiclassolnia kelljen értük a fighterrel
- Kivették a bugos és csalásokra lehetõséget adó 'Shifter' prestige classot
- A tolvajkodás rendszerét is megreformálták, bár még nem tudom hogyan mûködik az új rendszer, de a skill-t másképpen hívják (remélem nem csak a név változott)
- A legyakott ellen eldobja a fegyverét mikor elterül (ha jól vettem ki) úgyhogy übermonciknak sem érdemes überfegyvert betenni (hacsak nem akarunk a sok kikerült überfegyver miatt újabb moncikat gyártani)
- A disarmozóknak nem kell többé a lopott fegyverek miatt vitatkozniuk a sértõdött tulajokkal mert a kézbõl kiütött fegyver az azt birtokló tulaj inventory-jában landol, nem a földön. (mondjuk, ha ezután meg találna hallni és közben újra elõvette, akkor úgyis kiejti.->Lásd fentebb!)
- Nem adódnak össze a tárgyból jövõ tulajdonság bónuszok (Én támogatom az ötletet mert így kevesebb lehetõség lesz überkarik gyártására, többet kell agyalni, ha jó akarsz lenni, nem lesz elég feldobni pár cuccot.)
- A sötételfek és más egyéb bónuszokkal megtûzdelt fajok fejlõdése nehézkesebb lesz
Egyszóval tényleg a kiegyensúlyozottság felé mennek a készítõk és ez nagyon jó dolog. A jelszó az, hogy mindenki megtalálja benne a neki tetszõ játékstílust és választása miatt ne kerüljön hátrányba a többi játékossal szemben. Szívesen megnézném egyes "angol úriemberek" képét mikor szembesülnek ezzel a gondolkodásmóddal és azzal, hogy ez mekkora sikert fog aratni (mert nincs kétségem afelõl, hogy sikeres lesz)
Lám, a karakterek hp-jének kimaxolása is alapként kerül a játékba és az egykor 'csítereknek' elkönyvelt playerek is feloldozást kapnak. Persze egyeseknek mindíg "spoilt children"-ek meg "fuckin hungarian exploiter"-ek maradunk, de azthiszem mi így is jól megleszünk az új játékban az új szabályokkal egy sokkal kiegyensúlyozottabb világban, talán egy nyitottabb szemléletû alkotógárdával és az új pw-k alkotói is magukévá teszik azt a hitvallást, hogy a játék mindenki szórakozására jött létre. Éppúgy a "vérpistikék"-nek mint az "rp nácik"-nak. Éljen az eljövendõ új NWN közösség!<#buck>#buck>
Kicsit kézikamerás, kicsit remeg, kicsit homály, de a nézhetjük.
Gamestar online link
http://www.panoramio.com/user/518310
Már jórég láttunk képeket ebbõl a szituból, csak másik kameraállásból. Na mind1
eldritch= fura, nem evilági, ?
Márcsak az eldritch-et kéne belõni valahogy.
Ezt az eldritchet eddig csak a homm5-ben láttam, nem tudom mit takar..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Az arcane szerintem fordítható árkánnak, esetleg misztikusnak. (Magus-ban is árkán varázslatnak hívták).
A divine az az isteni mágia. Eldritch-rõl még nem hallottam 😊
A halál csupán a kezdet...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent