7862
-
jocika #1846 Erre valaki? Clonedvd-s változat. -
Prof William #1845 Erre aproblémára tudjavalaki a választ? -
#1844 sziasztok
leirom másodszorra is a problémámat hátha most sikerrel járok és válaszol valaki...
nwm2 reload install megtörtén, update done, ha jol emléxem 1.02 verziora frissitette, ha van ennél frissebb akkor linkeljétek pls mert nem követem a forumot..tudom én hibám...
ezután inditom gamét majd kidob egy RDX detected directX hiba üzivel ... mi lehet a probléma? -
MrAndree #1843 Ki az az egy akivel lehet? Mert nekem Shandra-bal meg Elanee-vel is magas influencem van de még egyikkel se lehetett semmit. -
Prof William #1842 A required security module can not be activated. This program can not be executed. Ezt írja ki. Mi a baj? -
Prof William #1841 Téynleg csak egyvalakivel lehet románcolni? Reméllem nemigaz... Ha meg mégisakkorerméllem pach formályában jön majd a többi románc... -
#1840 Ha vkinek refresh rate problémája van, mint nekem, akkor azt kell tudni, hogy nem aí játék könyvtárában lévő nwn.iniben kell buherálni, hanem a "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\Neverwinter Nights 2\nwn.ini"ben. -
#1839 a tolvajt cseréld le mindeképpen a druidra a druidnak van egy flame weapon nevü spellje az rohadt durva. probáld ki -
MrAndree #1838 Szívesen. -
sandros #1837 Koszonom a gyors valaszokat! -
sandros #1836 Hali!
Lanba szeretmek nyomulni de sajnos csak egy kodom van. Tudna valaki segiteni? A neten sehol nem talalok.
Koszonom elore is!! -
#1835 pl.: a defensive casting kifejezetten hatásos:D pláne területre sebző varázslatok esetén. Ugyanis ha nem úgy csinálod mindenki rádjön akit megsebeztél... most mondjuk ez egy szobában ahol van 4-5 minion meg egy keményebb boss csúnya hatásokat generál:D -
Aspyrin #1834 Hmm azokat a bizonyos modokat (parry stb.) eddig sosem használtam :) Kipróbálom majd köszi. -
#1833 jobb gombot nyomsz a karakteren aztán talk to. És már kezdődik is a beszélgetés. Pl A törpe questjéhez elengedhetetlen. -
#1832 Tolvajt szinte mindig stealth módba használd. elkezdődik a csata vidd az enemy mögé és sneak attack. Magasabb szinten egy ütés egy kill. Pláne ha dual fegyverhasználatot is tanítassz neki. -
#1831 Ami az NWN2-t a Gothic meg Oblivion fölé emeli a mögöttük álló iszonyatosan részletes világ a történelem és az AD&D szabályrendszer valamint a jellemek kidolgozottsága. ÉS a világra adott rengeteg utalás.
Oblivion-t Gothicot meguntam. Ezt meg nem tudom letenni. Mi a franc értelme van az FPS nézetű kardlengetős akció/rpg-nek nem látom be. De ez más téma. A gothic inkább kalandjáték ez meg szerepjáték. -
Aspyrin #1830 Na jó, hogy egy kis játékról is legyen szó: ti kit vettetek be a csapatba? Én a törpét a tolvajt és a sorcit. A tolvaj leváltásán erősen gondolkozom, bár jól jön a csapdák hatástalanításánál de a harcban könnyedén behal. Ráadásul fogalmam sincs, hogy mennyire jönne jól a druida egy éles helyzetbe.. -
#1829 Nyah, ma megrendeltem angol honbol a jatekot, remelem hamar megerkezik! -
jocika #1828 Van egy tools könyvtár is. Abban levő dolgokat hogyan használjam? -
himpike #1827 Őőő, fogalmam sincsen. Tudom ezt kár leírni, de legalább reagáltam :D -
#1826 van egy pár párbeszéd amihez magas influence kell.. meglehet vhol nézni, h kinél hogyan állok? -
himpike #1825 Szerintem amíg nincs bent kishazánkban megvásárolható formában, addig van létjogosultsága a warez dolgoknak. Nyilván ha eredetim lenne rühelleném átugrálni azokat a postokat, de jelenleg engem is foglalkoztat. -
#1824 Mind annyian warezolunk. Nyilván van itt olyan aki nem is hallott a játék első részéről, letöltötte, mert ott volt az FTPn. De sokkan vanna olyanok is, akik rágota vártak rá, mert az első rész vagy a nagy elődök a Balck Isle játékok megragadták. Ők jeleneleg azért kénylenek warezolni mert levagyunk maradva a fejlett nyugathoz képest, és nálunk nem lehet kapni.
Én biztosan megveszem, ha lehet majd kapni. Nagyon tetszik nekem a játék, és ahogy az első részhez is volt szerverem és PWm, a második részhez is lesz. -
himpike #1823 Ilyen szempontok alapján a Dark Messiah is jobb ;) -
himpike #1822 Igen, lehet velük beszélgetni. A törpével kimondottan szórakoztató pl :DD -
#1821 Igazándiból csak az elejen foglalkoznak sokan warezzal, mert kiprobálják. stb... Szerintem aztan itt is tiltás lesz.:) csak a kezdeti időszak ilyen mindig. -
#1820 Bladex: Én nem láttam az Gothic 3-at de ha módom (és gépem) lesz rá megnézem. Ellenben az NWNt egy valami a mindenképpen az Gothic 3 és az Oblivion fölé emeli. Ez pedig a multiplay lehetöség. Aki nem játszott annak idején NWN PWn az nem érti mit jelent ez. Mert nem hasonlitható sem az egy személyes szerepjátékozáshoz, sem az MMORPGk diablos hagyományokat folytató, tápolos, karakter buildelő játékmenetéhez. -
Mester #1819 Lehet, hogy hülye kérdés, de a party memberekkel lehet kezdeményezni beszélgetést?(úgy mint npc-el) -
#1818 Én is tudok helyet biztositani a FAQ-nak, a leglátogatottabb magyar NWN PW oldalán. http://hammervale.game-server.cc Hammervale
Én nincsenek aggályaim a hack, crack, warez szavakat illetően. :) -
MrAndree #1817 Üssed csak, elmúlik róla. -
weky #1816 Sziasztok!
Az arénában vagyok, Lorne-t kellene legyakni. A HP-jét le is vittem 0-ra, de nem akar meghalni, mert nem tudok neki több sebzést bevinni vmilyen "frenzy" állapot miatt.
Hogyan tudom kinyírni?
Előre is köszi a helpet! :) -
KH #1815 ha csinál valaki faq-ot állandó helyet tudok neki ajánlani az rpgvault nwn2 aloldalán... bár lehet, nem túl szerencsés oda feltenni egy mindenféle crack-ekkel foglalkozó faq-ot
no jó, akkor mégse -
#1814 A monk mar igy is eleg szaftos technikat ismer :D -
#1813 #1811: az igaz, h láttam már szebb játékot is, de szerintem ebben a játékban kb a grafika a legkisebb prioritásu :) a játék a lényeg :D
#1812: vagy egy rogue aki jártas a lockpickben, v te jobbklikk hosszan a ládán és smash :) (csak akkor megsérülhet a tartalma) -
Babajim #1812 Sziasztok!
A lezárt ládákat hogyan (mikor) tudom kinyitni?
Köszi -
#1811 Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a progit hát nem vagyok elájúlva a grafikájától.
Az első rész túl szögletes volt nekem. Hát ez meg olyan fura. Nem is tudom nem az igazi. Gothic 3 sokkal jobban néz ki és ráadásúl te magad harcolsz nem csak kiválasztod az ellent.Persze ez a saját véleményem senki se vegye magára. -
#1810 Jobb lett mint az 1. része ? -
#1809 nincs valakinek egy save gameje? kéne egy előrehaladott akármi jó. csak végre tudjam befejezni a történetet.. megvan a peccses szarság, csak amikor össze kell szedni a statuekből a különleges erőket egyis statue bebugzot, csak nekem az a baj nincs más mentésem, és kezdhetném előről az egész gamet... amit nemszeretnék... szal ha valaki előrehaladott kb az act 2 felénél van vagy ofc, már megvan a kastélya már. annak örülnék...
Remélem nem spoilereztem sokat.:D -
#1808 ja amúgy azt még betehették volna a játékba, h ha monk karakterrel van és bemegy Tyr templomba, (mert a törpi monk akar lenni) akkor a monk is megkapja a küldit és ő is tanuljon szaftos technikákat :) -
#1807 en paladin vagyok , torpe kell hogy min ketten tartsuk az ellent , druid/sorc v. bard kell a buffok miatt , a csapdak nem erdekelnek eleg vastag a pancelom (meg eleg surun lehet pihenni :p ) ... a ladakat meg szetlehet csapni , igaz igy neha eltorik egy par cucc a ladaban de a lenyeg igyis meglesz :D