7862
-
himpike #1926 Mindegy mire írod, akkor is visszateszi -1re.. arra kéne ahány hercen akarnád használni, nekem pl 75 kéne, de nem megy. Haver CRTjén meg 100 kéne, az se megy. -
Tomy Lee #1925 Mire kell átírni a -1 et?-1=60hz? -
#1924 Sandros Az Only One Party-t kell bejelölnöd. action, story, story lite, team özött nincs különbség, csak annyi hogy melyik online kategoriába rakja a servered. -
#1923 SovereignX Ugyanebbe a problémába ütköztem! Nekem csak a reinstall oldotta meg. Sem korábbi mentéssel, sem teljesen elöröl kezdve másik karival, nem tudtam megoldani. -
Aspyrin #1922 Nos emberek, rátaláltam a képernyő frissítési probléma megoldására! :)
Tehát: c:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\NWN2 könyvtárban található egy rejtett fájl(nwn.ini). Megnyitható bármilyen szövegszerkesztővel, a benne található refresh rate pedig immáron átírható.
-
Tomy Lee #1921 Volt már ilyenféle gondja másnak is.Esetleg ettől lehet ahogy Bucser írta #1650 -es hsz-ban.Másik megoldás:patch-elni 1.01-be(no crack)mert esetleg a crack-től lehet gond.Patch menete:#1400 -as hsz.Lehet mindkét verziót patch-elni. -
sandros #1920 Hali!
Ha coop modba akarok jatszani akkor mit kell beallitani a serveren? Mi a kulonbseg az action, story, story lite, team kozott?
Koszi! -
SovereignX #1919 Vki tudna nekem segíteni?
Lenne egy olyan problémám, hogy az első küldetés után - lehte, hogy második - amikor vissza jövök a mocsárból és el kell mennem egy kocsmába - ez a 3. dolog a térképen amit mutat - bele állok a teleport jelbe vagy mi a franc az és nem tudok oda jutni. Kiválasztaom klikk Travel erre ugyan ott vagyok ahol voltam. A körből kimenni nem tudok varázsolni nem tudok. Semmit nem tudok csinálni csak a jelen belül forgolódni. Mikor volt egy macskám akkor azt írta ki tüntessem le azt a dögöt. Ha nem volt dögöm akkor meg semmit nem mond, csak ott forgolódom. A falu mind két végén lévő ilyenre igaz. Mocsárba mehetek de onnan sem enged máshova. Mi lehet a baj? -
Aspyrin #1918 Passz, de engem is zavar(igaz nálam nem 60hz de nem is 100). Amikor megpróbáltam rákényszeríteni refreshlockkal a 100hz-et akkor egyszerűen el sem indult a játék :( -
#1917 Azt megtaláltam, hálásan köszönöm a segítséget, mingyárt utána keresek! -
himpike #1916 1116os post, vagy rákeresel a "multi" szóra. Pár napja toljuk.. kicsit kaksi, hogy ha valaki párbeszédben van, akkor a többiek semmit se tudnak csinálni, valamint ha cutscene van, akkor kénytelen vagy várni a beléptetéssel, míg be nem fejezik. Sőt asszem sima beszélgetésnél is. Mentsetek sűrűn ha többen toljátok, és több slotra. Ha szervert indítasz, akkor ne tedd fel az 1.02őt, ha feltetted depeccseld 1.01re. A depeccs linkjét megtalálod lejjebb, ha szükség lenne rá. -
MrAndree #1915 Automatikusan csatlakozik. Vinni persze csak akkor tudod majd ha valakit a sunken flagonban hagysz helyette mert egyszerre csak három társat vihetsz magaddal. -
jocika #1914 felvetem = felvehetem -
jocika #1913 És amikor megtalál, akkor is felvetem, ha négyen vagyunk a csapatban? -
#1912 Hella!
Próbálta már valaki a Co-Operative módot a Reloaded-es verzióval, egyáltalán meg lehet oldani valahogy hogy müködjön? -
MrAndree #1911 Sehol. Majd ő talál meg téged. :) -
jocika #1910 A sorcit hol lehet megtalálni Neverwinterben? -
OculusDei #1909 biztos láma vagyok de mire kell állítani a refresh rate-et ha nem 60 hz-t szeretnék? nekem most -1en van. -
Tomy Lee #1908 Ezek beleélték magukat NWN2-be rendesen:)
Főleg a piros pólós srác harci üvöltései a legjobbak a video közepén
video:) -
#1907 az a baj hogy de -
Boky #1906 Ha kettő kattintasz rá, akkor feldob egy ablakot és beírhatod mennyit veszel...gondolom ez nem csak a vesszőknél mukszik így... -
#1905 Nem akarok flame-t csak a szemetelést arra értem, hogy felesleges minden kérdést új HSZ-be tenni. Jobb lenne ha egyben lenne. egyrészt könyebben követhető lennea topic másrészt fontos dolgok nem süllyednének el 2 perc alatt.
A Szemetelést erre értettem. -
Tomy Lee #1904 Igen,így rontottam el.Köszi.Most betankoltam belőle ellövöldözheti kedve szerint -
calis #1903 Köszike sikerült. -
himpike #1902 Vehetsz többet is. Vásárláskor kéne ott lenni egy csúszkának, ami alapból 99 darabon áll. Vettem már véletlenül bolt-ot is meg nyilat is. Szerintm véletlenül arrébb húztad a csúszkát. -
Tomy Lee #1901 Nem teszi vissza.
Egyébként H.Gazda vagy itt?Nem szemetek a HSZ-aim. -
#1900 voisszateszi a backpackbe csak nem oda ahonnan a másikat leszedte hanem a következő üres slotba.
Egyébként ha lehet 1 HSZ-be sűritsd már a kérdéseket ne szemeteljük tele a topicot.
Az hogy miért neml átszik a csapattagok fején a sisak nem tudom. Már BG-ben sem látszott a sisak a Fix NPC-k esetén viszont ha sajátot kreáltunk ott igen. -
Tomy Lee #1899 Nem nyilakat vesszőket bocsi:) -
Tomy Lee #1898 Ha meg Inventoryba le akarom cserélni a Nyil-Ijjpuska nyilakat akkor eltünik a régi nem rakja le a Backpack-ba helyette ott marad az új. -
Tomy Lee #1897 Szeretnék kérdezni 2 dolgot:
1:miért nem látszik csapattagjaim fején a sisak?
2:miért kell egyesével vennem bolt-ot CrossBow-hoz?Ott van 99db és egybe nem engedi megvenni. -
#1896 Gnome bárd. -
Tomy Lee #1895 De nem kell!! -
Tomy Lee #1894 Nah igen:)sorry:) -
MrAndree #1893 Inkább gnómicsek. -
Tomy Lee #1892 Az komolyság már
250.000??Akkor meg kell tartsam a pénzemet! -
Tomy Lee #1891 Grobnar az a kis Muki?Törpicsek?? -
#1890 Sand Act 2-ben lesza tied...
Egyébként én most gyúrok act3-ban egy 250.000-es robe-ra:D -
Tomy Lee #1889 Már félre vannak téve a holmijai:) -
#1888 ha direct x hibát ír ki akkor valószínűleg nem a játékban van a hiba hanem a directx-ben. Esetleg próbáld meg azt frissíteni, de ne játék dvd-jéről, hanem szedd le a télleg(!) legfrissebbet. -
Tomy Lee #1887 Na őt akarom éppen megszerezni.Sand-ot!!