7862
  • himpike
    Mindegy mire írod, akkor is visszateszi -1re.. arra kéne ahány hercen akarnád használni, nekem pl 75 kéne, de nem megy. Haver CRTjén meg 100 kéne, az se megy.
  • Tomy Lee
    Mire kell átírni a -1 et?-1=60hz?
  • ArtanisNerwen
    Sandros Az Only One Party-t kell bejelölnöd. action, story, story lite, team özött nincs különbség, csak annyi hogy melyik online kategoriába rakja a servered.
  • ArtanisNerwen
    SovereignX Ugyanebbe a problémába ütköztem! Nekem csak a reinstall oldotta meg. Sem korábbi mentéssel, sem teljesen elöröl kezdve másik karival, nem tudtam megoldani.
  • Aspyrin
    Nos emberek, rátaláltam a képernyő frissítési probléma megoldására! :)

Tehát: c:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\NWN2 könyvtárban található egy rejtett fájl(nwn.ini). Megnyitható bármilyen szövegszerkesztővel, a benne található refresh rate pedig immáron átírható.

• Tomy Lee
    Volt már ilyenféle gondja másnak is.Esetleg ettől lehet ahogy Bucser írta #1650 -es hsz-ban.Másik megoldás:patch-elni 1.01-be(no crack)mert esetleg a crack-től lehet gond.Patch menete:#1400 -as hsz.Lehet mindkét verziót patch-elni.
  • sandros
    Hali!

Ha coop modba akarok jatszani akkor mit kell beallitani a serveren? Mi a kulonbseg az action, story, story lite, team kozott?

Koszi!
  • SovereignX
    Vki tudna nekem segíteni?

Lenne egy olyan problémám, hogy az első küldetés után - lehte, hogy második - amikor vissza jövök a mocsárból és el kell mennem egy kocsmába - ez a 3. dolog a térképen amit mutat - bele állok a teleport jelbe vagy mi a franc az és nem tudok oda jutni. Kiválasztaom klikk Travel erre ugyan ott vagyok ahol voltam. A körből kimenni nem tudok varázsolni nem tudok. Semmit nem tudok csinálni csak a jelen belül forgolódni. Mikor volt egy macskám akkor azt írta ki tüntessem le azt a dögöt. Ha nem volt dögöm akkor meg semmit nem mond, csak ott forgolódom. A falu mind két végén lévő ilyenre igaz. Mocsárba mehetek de onnan sem enged máshova. Mi lehet a baj?
  • Aspyrin
    Passz, de engem is zavar(igaz nálam nem 60hz de nem is 100). Amikor megpróbáltam rákényszeríteni refreshlockkal a 100hz-et akkor egyszerűen el sem indult a játék :(
  • Ragnarok
    Azt megtaláltam, hálásan köszönöm a segítséget, mingyárt utána keresek!
  • himpike
    1116os post, vagy rákeresel a "multi" szóra. Pár napja toljuk.. kicsit kaksi, hogy ha valaki párbeszédben van, akkor a többiek semmit se tudnak csinálni, valamint ha cutscene van, akkor kénytelen vagy várni a beléptetéssel, míg be nem fejezik. Sőt asszem sima beszélgetésnél is. Mentsetek sűrűn ha többen toljátok, és több slotra. Ha szervert indítasz, akkor ne tedd fel az 1.02őt, ha feltetted depeccseld 1.01re. A depeccs linkjét megtalálod lejjebb, ha szükség lenne rá.
  • MrAndree
    Automatikusan csatlakozik. Vinni persze csak akkor tudod majd ha valakit a sunken flagonban hagysz helyette mert egyszerre csak három társat vihetsz magaddal.
  • jocika
    felvetem = felvehetem
  • jocika
    És amikor megtalál, akkor is felvetem, ha négyen vagyunk a csapatban?
  • Ragnarok
    Hella!

Próbálta már valaki a Co-Operative módot a Reloaded-es verzióval, egyáltalán meg lehet oldani valahogy hogy müködjön?
  • MrAndree
    Sehol. Majd ő talál meg téged. :)
  • jocika
    A sorcit hol lehet megtalálni Neverwinterben?
  • OculusDei
    biztos láma vagyok de mire kell állítani a refresh rate-et ha nem 60 hz-t szeretnék? nekem most -1en van.
  • Tomy Lee
    Ezek beleélték magukat NWN2-be rendesen:)
    Főleg a piros pólós srác harci üvöltései a legjobbak a video közepén
    video:)
  • j0nNyKa
    az a baj hogy de
  • Boky
    Ha kettő kattintasz rá, akkor feldob egy ablakot és beírhatod mennyit veszel...gondolom ez nem csak a vesszőknél mukszik így...
  • Bucser
    Nem akarok flame-t csak a szemetelést arra értem, hogy felesleges minden kérdést új HSZ-be tenni. Jobb lenne ha egyben lenne. egyrészt könyebben követhető lennea topic másrészt fontos dolgok nem süllyednének el 2 perc alatt.

A Szemetelést erre értettem.
  • Tomy Lee
    Igen,így rontottam el.Köszi.Most betankoltam belőle ellövöldözheti kedve szerint
  • calis
    Köszike sikerült.
  • himpike
    Vehetsz többet is. Vásárláskor kéne ott lenni egy csúszkának, ami alapból 99 darabon áll. Vettem már véletlenül bolt-ot is meg nyilat is. Szerintm véletlenül arrébb húztad a csúszkát.
  • Tomy Lee
    Nem teszi vissza.
    Egyébként H.Gazda vagy itt?Nem szemetek a HSZ-aim.
  • Bucser
    voisszateszi a backpackbe csak nem oda ahonnan a másikat leszedte hanem a következő üres slotba.

Egyébként ha lehet 1 HSZ-be sűritsd már a kérdéseket ne szemeteljük tele a topicot.

Az hogy miért neml átszik a csapattagok fején a sisak nem tudom. Már BG-ben sem látszott a sisak a Fix NPC-k esetén viszont ha sajátot kreáltunk ott igen.
  • Tomy Lee
    Nem nyilakat vesszőket bocsi:)
  • Tomy Lee
    Ha meg Inventoryba le akarom cserélni a Nyil-Ijjpuska nyilakat akkor eltünik a régi nem rakja le a Backpack-ba helyette ott marad az új.
  • Tomy Lee
    Szeretnék kérdezni 2 dolgot:
    1:miért nem látszik csapattagjaim fején a sisak?
    2:miért kell egyesével vennem bolt-ot CrossBow-hoz?Ott van 99db és egybe nem engedi megvenni.
  • Bucser
    Gnome bárd.
  • Tomy Lee
    De nem kell!!
  • Tomy Lee
    Nah igen:)sorry:)
  • MrAndree
    Inkább gnómicsek.
  • Tomy Lee
    Az komolyság már
    250.000??Akkor meg kell tartsam a pénzemet!
  • Tomy Lee
    Grobnar az a kis Muki?Törpicsek??
  • Bucser
    Sand Act 2-ben lesza tied...

Egyébként én most gyúrok act3-ban egy 250.000-es robe-ra:D
  • Tomy Lee
    Már félre vannak téve a holmijai:)
  • Fejes021
    ha direct x hibát ír ki akkor valószínűleg nem a játékban van a hiba hanem a directx-ben. Esetleg próbáld meg azt frissíteni, de ne játék dvd-jéről, hanem szedd le a télleg(!) legfrissebbet.
  • Tomy Lee
    Na őt akarom éppen megszerezni.Sand-ot!!