7862
  • j0nNyKa
    Commandokat lehet valahogy quickslot barba helyezni? Pl. a follow-ot, vagy az attack nearest-et.
    masik: Valaki erte mar el a torpinel azt az influence szintet, hogy eleg legyen a monkos questhez ?
  • Avenger
    jah és a wizard a magasabb szintű varázslatokat hamarabb kapja meg. pl a 2. szintűeket 3-as szinten, a 3. szintűeket 5ös szinten. Sorci meg a varázslatszint dupláján. pl 2. szintűeket 4. szinten, 3. szintűeket 6.on. :) bocs a két kommentért
  • Avenger
    wizard sok varázslatból tud keveset elvarázsolni, sorci kevés varázslatból szabadon választhat, nem kell pihenés előtt memorizálnia.
  • zorrobomber
    thx Bucser
  • Bucser
    A wizard Arcane spelleket tud írni a varázskönyvébe. Azután ezek közül válogat hogy melyiket akarja megtanulni és haszálni. míg a sorc defaultból kapja a vrázslatokat és mindet használhatja. Viszont ha jól emlékszem nem kapja meg a különböző metamagic feateket.
  • zorrobomber
    mi is a különbség a wizard és a sorci között?
  • himpike
    1400as post, ha reloaded. Ha a clonedvd-s verziód van, még ennyi se kell. Akkor csak mountolod az imaget, és elrejted prot.stoppal, vagy YASU-val(az egyik forrásról töltve ezt alapban meg is találod benne). 1.01-ig érdemes updatelni.
  • zsiga1234
    Üdvözlet mindenkinek
    van egy kis problémám, mégpedig az hogy:
    Emulator detected!
    Plase deactivatevirtual drive and emulation software.
    ezt írta ki amikor elindítom a játékot.
    valaki segítene nekem?
    [email protected] msn-en
    előre is köszönöm
  • TVelvet
    Van egy olyan kapcsoló, hogy használja a feat eket vagy abilityket valami ilyesmi, ezt kapcsold offra.
  • Bucser
    ha valahol rosszfele mennek akkor a rossz irányban lévő lámpát kapcsold be.
  • Bucser
    kapcsold be a puppet mode-ot.
  • Ghoster
    Halika,
    kicsit elakadtam, hátha tud vki segiteni. Gem minesba járok és szenvedni kell ott a szellemekkel, gondolom a fához kéne odavinni nem? De csak körbe körbe mennek, pedig levannak kapcsolva a lámpák. Ott mit kell csinálni? Ha valaki tudja irjon plz. Köszi :P
  • Bucser
    én letöltöttem:) És előrendeltem:) így most játszom is meg meg is veszem:D
  • himpike
    Nincs bent hivatalosan. A PcDome 30.-ára saccolja. No comment.
  • Zomil
    ki lehet löni vhogy, h a druida ne változzon át állattá? mert abban a állapotban nem hajlando magátol varázsolni, pedig tudna. Jah és a healing spelleket se képes magátol nyomogatni:( elég zavaro
  • zizz21
    Sand mikor csatlakozik majd hozzám?
  • Aspyrin
    A szükség nagy úr :)
  • Fenrir
    Van itt már olyan egyén aki előrendelte és megkapta a játékot? Én már több mint 1 hete várok rá, ha jövőhéten sem jön meg kénytelen leszek letölteni, bár nagyon nem szeretném.
  • Aspyrin
    Egyébként azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a fészkes fenéért nem akarja magát aktiválni a sorci és a törpe miközben a paladinnal szétcsapunk a tömegben? Puppet módot nem bántottam(ellenőrizve) és mégsem támadnak magugktól.. Borzasztóan idegesít.
  • Aspyrin
    Ne csináljátok már :D

RefreshRate= na ide kell beírni a számotokra megfelelő értéket. Nekem eddig 60 volt, átírtam 100-ra és remekül működik.

(Kieg.: refreshlockkal felesleges próbálkozni, én is azt tettem előtte és módszeresen hibaüzenetet kaptam a program indításánál)
  • haxoror
    Neverwinter Nights 2 Crafting Recipes

Ha volt már akkor sry
  • zizz21
    Sry! A kripta már meg is van! A térképet kellet volna néznem mielőtt kérdezek...
  • zizz21
    hi! tyr templomában mit akar Hlam törpémtől? :P
    Hja és hol találom azt a kriptát,ahol az elveszett pap van?
    Előre is köszi!!!
  • Bucser
    Remélem azért az AD&D-hez jobban értessz mint a PC-hez mindannyiunk haját megkímélve:D
  • KryssHUN
    THX!!!!!
  • Bucser
    Totalcommander bemész és szépen egyenként rákattintva a file-okra át tudod írni a nevét és törlöd a kiterjesztést a végéről...

Máskor ha lehet kicsit értelmesebben írd le a problémádat... (már ami az utolsó pont mögött van azt.
  • KryssHUN
    OKs!Letöltöttem,megjelent vagy 60 bitkép fájl+ 1 Index.php. Természetesen ezzel nem törődve mindett kijelöltem és winrar-al próbáltam kicsomagolni (Társítás: winrar). Sajnálatosan minden próbálkozásnál valamilyen hiba üzenetet kaptam: "A következő kötet megléte szükséges a a kibontás folytatásáshoz: C:\rld-nwn2.r59.b00bmp" . természetesen a kötet megvan... :( Az oldal melyről töltöttem az javasolja, hogy: "Letöltés után töröld a bmp kiterjesztést " Hát ennyi dióhélyban.
  • himpike
    Szvsz kezd az elejéről. Letöltötted és BMP a kiterjesztése? Vagy mi? Ha az akkor változtatsd meg ISOra vagy nemtom, abszolute nem értem a problémát.
  • Ron Ragm
    Van valamire befolyással hogy bárdnál az éneklésnél kézben van-e a hangszer vagy nincs?
  • ShaiHulud
    stop smoking drugs!
  • KryssHUN
    Igen le töltés után le kellene törölni a bmp kiterjesztést! "DEL" gombbal elhiszem,hogy elmegy a kiterjesztés,de sajnos a letöltött fájlok is eltünnek, szerintem... Na akkor mi a megoldás és/vagy hogyan tovább...
  • KryssHUN
    mit törlök del gombbal?
  • virs lee
    Meglepő módon a del gombbal.
  • Hypo #1933
    de legalabb segitett:}
  • himpike
    Mit? Minek? Letöltés után?
  • himpike
    Mire rá nem visz a kényszer.. eddig plug'n play monitoron állt nálam a cucc, kerestem acer drivert, furamód 75 hercet nem is ír mióta feltettem. Bacca meg a microsoft, ezért volt homályos másban is, fene se gondolta. Szóval most 72 a max amire tehetem, és ha arra írom át, akkor nekem azt nem teszi vissza -1re. Az adta az ötletet hogy a refresh lock írta, a plug'n play driver hibát okozhat. Thx Hypo, bár nem a progi lett a megoldás ;)
  • KryssHUN
    Kellene 1 kis segítség: hogyan törölhetem letöltés után a bmp kiterjesztést? :S
  • BEAST #1929
    #1918 - l2r
  • Hypo #1928
    Meg kene ezzel probalnotok. RefreshLock
  • himpike
    Sajna a LargeFonts se.. az kéne igazán mert alig látom a betűket, olyan kicsi.

Aspyrin, a hercet írtam asszem 1454-ben ;)