7862
-
#1966 Commandokat lehet valahogy quickslot barba helyezni? Pl. a follow-ot, vagy az attack nearest-et.
masik: Valaki erte mar el a torpinel azt az influence szintet, hogy eleg legyen a monkos questhez ? -
#1965 jah és a wizard a magasabb szintű varázslatokat hamarabb kapja meg. pl a 2. szintűeket 3-as szinten, a 3. szintűeket 5ös szinten. Sorci meg a varázslatszint dupláján. pl 2. szintűeket 4. szinten, 3. szintűeket 6.on. :) bocs a két kommentért -
#1964 wizard sok varázslatból tud keveset elvarázsolni, sorci kevés varázslatból szabadon választhat, nem kell pihenés előtt memorizálnia. -
#1963 thx Bucser -
#1962 A wizard Arcane spelleket tud írni a varázskönyvébe. Azután ezek közül válogat hogy melyiket akarja megtanulni és haszálni. míg a sorc defaultból kapja a vrázslatokat és mindet használhatja. Viszont ha jól emlékszem nem kapja meg a különböző metamagic feateket. -
#1961 mi is a különbség a wizard és a sorci között? -
himpike #1960 1400as post, ha reloaded. Ha a clonedvd-s verziód van, még ennyi se kell. Akkor csak mountolod az imaget, és elrejted prot.stoppal, vagy YASU-val(az egyik forrásról töltve ezt alapban meg is találod benne). 1.01-ig érdemes updatelni. -
zsiga1234 #1959 Üdvözlet mindenkinek
van egy kis problémám, mégpedig az hogy:
Emulator detected!
Plase deactivatevirtual drive and emulation software.
ezt írta ki amikor elindítom a játékot.
valaki segítene nekem?
[email protected] msn-en
előre is köszönöm -
#1958 Van egy olyan kapcsoló, hogy használja a feat eket vagy abilityket valami ilyesmi, ezt kapcsold offra. -
#1957 ha valahol rosszfele mennek akkor a rossz irányban lévő lámpát kapcsold be. -
#1956 kapcsold be a puppet mode-ot. -
Ghoster #1955 Halika,
kicsit elakadtam, hátha tud vki segiteni. Gem minesba járok és szenvedni kell ott a szellemekkel, gondolom a fához kéne odavinni nem? De csak körbe körbe mennek, pedig levannak kapcsolva a lámpák. Ott mit kell csinálni? Ha valaki tudja irjon plz. Köszi :P -
#1954 én letöltöttem:) És előrendeltem:) így most játszom is meg meg is veszem:D -
himpike #1953 Nincs bent hivatalosan. A PcDome 30.-ára saccolja. No comment. -
#1952 ki lehet löni vhogy, h a druida ne változzon át állattá? mert abban a állapotban nem hajlando magátol varázsolni, pedig tudna. Jah és a healing spelleket se képes magátol nyomogatni:( elég zavaro -
#1951 Sand mikor csatlakozik majd hozzám? -
Aspyrin #1950 A szükség nagy úr :) -
#1949 Van itt már olyan egyén aki előrendelte és megkapta a játékot? Én már több mint 1 hete várok rá, ha jövőhéten sem jön meg kénytelen leszek letölteni, bár nagyon nem szeretném. -
Aspyrin #1948 Egyébként azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a fészkes fenéért nem akarja magát aktiválni a sorci és a törpe miközben a paladinnal szétcsapunk a tömegben? Puppet módot nem bántottam(ellenőrizve) és mégsem támadnak magugktól.. Borzasztóan idegesít. -
Aspyrin #1947 Ne csináljátok már :D
RefreshRate= na ide kell beírni a számotokra megfelelő értéket. Nekem eddig 60 volt, átírtam 100-ra és remekül működik.
(Kieg.: refreshlockkal felesleges próbálkozni, én is azt tettem előtte és módszeresen hibaüzenetet kaptam a program indításánál) -
haxoror #1946 Neverwinter Nights 2 Crafting Recipes
Ha volt már akkor sry -
#1945 Sry! A kripta már meg is van! A térképet kellet volna néznem mielőtt kérdezek... -
#1944 hi! tyr templomában mit akar Hlam törpémtől? :P
Hja és hol találom azt a kriptát,ahol az elveszett pap van?
Előre is köszi!!! -
#1943 Remélem azért az AD&D-hez jobban értessz mint a PC-hez mindannyiunk haját megkímélve:D -
#1942 THX!!!!! -
#1941 Totalcommander bemész és szépen egyenként rákattintva a file-okra át tudod írni a nevét és törlöd a kiterjesztést a végéről...
Máskor ha lehet kicsit értelmesebben írd le a problémádat... (már ami az utolsó pont mögött van azt. -
#1940 OKs!Letöltöttem,megjelent vagy 60 bitkép fájl+ 1 Index.php. Természetesen ezzel nem törődve mindett kijelöltem és winrar-al próbáltam kicsomagolni (Társítás: winrar). Sajnálatosan minden próbálkozásnál valamilyen hiba üzenetet kaptam: "A következő kötet megléte szükséges a a kibontás folytatásáshoz: C:\rld-nwn2.r59.b00bmp" . természetesen a kötet megvan... :( Az oldal melyről töltöttem az javasolja, hogy: "Letöltés után töröld a bmp kiterjesztést " Hát ennyi dióhélyban. -
himpike #1939 Szvsz kezd az elejéről. Letöltötted és BMP a kiterjesztése? Vagy mi? Ha az akkor változtatsd meg ISOra vagy nemtom, abszolute nem értem a problémát. -
#1938 Van valamire befolyással hogy bárdnál az éneklésnél kézben van-e a hangszer vagy nincs? -
ShaiHulud #1937 stop smoking drugs! -
#1936 Igen le töltés után le kellene törölni a bmp kiterjesztést! "DEL" gombbal elhiszem,hogy elmegy a kiterjesztés,de sajnos a letöltött fájlok is eltünnek, szerintem... Na akkor mi a megoldás és/vagy hogyan tovább... -
#1935 mit törlök del gombbal? -
virs lee #1934 Meglepő módon a del gombbal. -
#1933 de legalabb segitett:} -
himpike #1932 Mit? Minek? Letöltés után? -
himpike #1931 Mire rá nem visz a kényszer.. eddig plug'n play monitoron állt nálam a cucc, kerestem acer drivert, furamód 75 hercet nem is ír mióta feltettem. Bacca meg a microsoft, ezért volt homályos másban is, fene se gondolta. Szóval most 72 a max amire tehetem, és ha arra írom át, akkor nekem azt nem teszi vissza -1re. Az adta az ötletet hogy a refresh lock írta, a plug'n play driver hibát okozhat. Thx Hypo, bár nem a progi lett a megoldás ;) -
#1930 Kellene 1 kis segítség: hogyan törölhetem letöltés után a bmp kiterjesztést? :S -
#1929 #1918 - l2r -
#1928 Meg kene ezzel probalnotok. RefreshLock -
himpike #1927 Sajna a LargeFonts se.. az kéne igazán mert alig látom a betűket, olyan kicsi.
Aspyrin, a hercet írtam asszem 1454-ben ;)