Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy holnap, bah 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah, elvielg ma kéne kijönie nem?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
*tukonul*

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bioware general discuss fórumon páran rájöttek, hogy a manual tele van bakival

most nem nézek utána, de állítólag ilyanaekrõl van szó (ellentétben az eddig beharangozottakkal):
- tumble: +1 AC /5 skillpont (10 helyett)
- duergar +1 nehezítés (+2 helyett)

meg hasonló nyalánkságot
de hamarosan úgyis kiderül minden...

Szinte semmi hatása nem volt az 1-ben. Levett kis hp-t és kész. Semmi tulajdonságot, spell lvl-t nem vett le. Ráadásul BG2-ben alapból 2 szintet szívnak a vámpírok, a keményebbek 4-et, és szinte minden ütéssel, és meglátszik a hatása azonnal, na az komoly volt.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

[Jakuza]
???
Nem volt durva a szintszivas ?
Tudod en hanyszor megszivtam, amikor lvl 20as karikkal harcoltam es lvldraines torrel dofkodtek le 16os szint kornyekere ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Remélem lesz végre mûködõ level drain, az 1-ben kb. semmi köze nem volt a szintszíváshoz. A BG2-ben viszont elég durva volt, de legalább kihívás.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ez a DND 3.5.

Weapon nélkül is lehet flamelni. <#vigyor>

javítom magam: van flame weapon csak druidánál

Köszi! Ez egy jó link. De sajna a vidkari annyira régi, hogy az nem fogja a bírni. a többin még egészen meglepõdtem! 😊
Mind1 akkor majd februárban, legalább jobban fogom várni!

lol, a notebookom mindenhol majdnem a maxot hozta, egyedül az operációs rendszernél van épphogy egy csíkkal a megfelelõ felett...

ennyire szar az XP Pro Service Pack 2, vagy frissítenem kellene?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Fejes021

http://www.panoramio.com/user/518310

Tudja vki mi a minimum gépigény? Sajna csak februárban jutok új vashoz, de addig is jó lenne vele játszani, jelenleg 2ghz p4-es proci, 512 ram és egy gef ti4200-áll a rendelkezésemre, ez már majdnem 5éves (na jó 4 és fél) szal elég öreg. Gondoljátok hogy ezen még elfut? Mert az elsõ rész után nem hagynám ki fõleg ha a multi megint olyan jó lesz!

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Mikor jön ki a játék? Reméllem kapunk egy BG2 szintû sztorit + szereplõket+ románcot. Errõl mit tudni?
Fenrir
Jaja, nagyon nagy figura volt amikor elkezdett énekelni. Másik kedvenc npc-m az intelligens kard volt, annak is voltak beszólásai 😊

Deekin merchant lett? a francba.
õ volt a kedvenc npc-m, remek bárd volt.
sajna lvl 40-nél ez még mindíg 400 hp lesz, de legalább 1000 hp-s dögöket nem szed le vele azonnal (legalábbis ezzel nem)

Mestil's acid seath sincs, tehát a wizard többé nem terminátor kaszt a jelek szerint

Úgy néz ki a flame weapon sincs már bent szóval a karddal rohangáló vazsik kicsit ritkulnak

A harm-ot átírták hála istennek:
a pap érintéstámadása 10/szint -nyi sérülést okoz és nem lehet halálos

MrStokes
Lehet nekem sem artana. Bar Gothic 3 CE-bol is sikerult idoben beszerezni egyet.

Csak jonne mar, tukon ulok. Azok a tegnapi orosz screenshotok azert igencsak ott vannak a szeren. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ok...

Bocsi a #465-ös hsz sikerült:-)))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Köszönöm!Elõrendelem.

Te meg sicc helyesírást gyakorolni kisbarátom!!!
Egyik hozzászólásod sincs helyesen begépelve.

te msot képek alapján jöttél rá, hogy ez milyen "jó kis game" lessz? hmm, nem ez neked nagyon nem elsz jó szvszs..., sicc cszni...

MrStokes
Oktober 31-en Eszak Amerikaban, november 3-an Europaban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ez ilyen jó kis Game lesz??Nem is figyeltem eddig infókat róla.Mikorra várható a megjelenés?

Új screenshotok

és

tölthetõ a Manual (jobb klikk->mentés mint).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ok...

BEAST
te kezdted ezt az egeszet a merhetetlen intelligenciaddal , szal a szint mar adott volt , htxbai

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

valami hasonlot vártam... 😊 de inkább rádhagyom mert ltászik tényleg csak a flame a lényeg már...

Fenrir
Láma 😊

én is komolyan modntma hogy hagyuk inkább..., ez még mindig nem wow topic..., ha majd wow-rol támad kedvem flamelni akkor átvánszorgok oda..., htx... 😊

Fenrir
Ezt most nem poénból mondtam, tényleg nagyon kemény szerepjáték megy az RP szervereken, ott nincsenk Pali meg Pityuka nevû paladinok, eléggé komolyan veszik az ilyeneket.

hagyuk inkább... 😛

Fenrir
Ki hogyan játsza, a wow-ot is lehet teljesen szerepjáték üzemmódban nyomni, ezért van az RP szerverek.

BEAST
hogy itt mennyi intelligens ember van , hihetetlen <#idiota>

attól még hogy valamihez kell egy kis iq is attól az még lehet kikapcsolodás..., nekem pl az ilyen agyilag 0 gamek nem jelentenek kikapcsolodást ala wow és társia... 😊

nézd a fantasy nem mindig felhõtlen kikapcsolódás, legalábbis a komolyabbak, mert a hack'n'slash Diablo, WoW, stb... nálam nem RPG...

sry, de a fantasy egyfajta játékintelligenciát kíván, mást mint egy stratégia, de többet, mint egy FPS...

http://gaborszantai.co.uk/

örülünk...

nem tehetek róla! a fantasy az életem!
sajnos...

hát igen...mindenhol ott vagyok!
jaj...

csak tölthessem már végre!!! <#email>
BEAST
remelem meguti a bg2 szintjet , mert akkor nwn2 is lekot majd min egy evig xD

MrStokes
Hat ha igen, akkor megvan a game of the year!