Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is szeretlek <#puszis>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jó, és akkor átlagban minden könyv ilyen marha drága????!! Én nem egy-két könyvrõl beszélek!!! ááááhhh...sztem hagyjuk, kezdek belefáradni
Maradjunk DnDnél és azon belül is FRnél. Azért ott elég szép summákba kerülnek a könyvek, pl HA megveszed a Pók Királynõ Háborúját mind a 6 kötetet az már rögtön 12é FT😊 És egy kötet nem olyan vaskos (300-400 oldal, kisnyomatos) elég hamar átrágod magad mind a 6 köteten😊
örülnék ha nem okoskodnál
akkor ez a jó? PC Format UK 91 / 100 Dec 1, 2006
persze a Marvel: Ultimate Alliance 8,3-at kapott (pókemberes, xmenes, szuperhõsös akármilyen nyavaja (a nyavaját jól írtam? xD 😄))
a hsz-eket értelmezni kell és nem félreértelmezni... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Giovanni Gatto
Ez egy "Player review", nem a Gamespot hivatalos értékelése...

most le is állhatsz...én az 530-as hozzászólás félreértelmezését magyaráztam. de ne offoljunk tovább plzzz <#gunyos1>
itt msot általában a könyvekrõl volt szó nem arrol hogy a te heti dörmögõ dömötöröd mennyibe van... 😛

pff...nagy sajnálatomra ezt is rendesen leszólta Gamespot 😞 6,3 pontot adott neki a 10-bõl. ami elég siralmas... De csak úgy viszonyításképp mondom, hogy a Dark messiah is kb ennyit kapott. Fórumukban meg a karaktergenerálást szekálják.... egy srác mondta, hogy van 5-6 arc, amit nem lehet változtatni, és a nõi karik arcai ocsmányak...pfff...ennél már csak jobb lehet... De én bízok a gameben! (a gamespot meg egy nagy kaki)
hát 12000 ft-ért még nem találtam könyvet...biztos van vmi giganagy lexikon... másrészt én nem tudományos könyvekre gondoltam (na azok többsége drágább...), hanem pl regényre. Az én legdrágább regényem 4000 ft volt. de ez most aztán már tényleg nagyon off xD Várjatok, mindjárt szerzek is nem offot
nem csak albumokbol vannak drágák, olyanban is ahol a boriton kivül egy darab kép sincs... 😛

Te milyen könyveket olvasol? Könyvek is nagyon drágák ám, sõt néha majdnem drágábbak mint a játékok és nem albumokrol beszélek.
Megoldás: letöltöd a könyvet ebookban, az így megspórolt lóvéne meg megveszed az nwn2-t. <#vigyor>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

azért vannak olyan könyvek, amik elég drágák, ezeket inkább az igényes albumok között kell keresni😊

http://gaborszantai.co.uk/

nekem meg nincs rá fölösleges pénzem! ez csak egy játék... talán ha nem létezne olyan, hogy warez, és minden game kb annyiba kerülne, mint egy 300 oldalas könyv (😄), akkor megvenném. De a könyvek érdekes módon nem ilyen rohadt drágák... és mégis sokkal több értékük van! De mivel játékõrült is vagyok, ezért a warezt leszedem 😊
[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Várom várom, várom!
Kalandozni, dumálni és románcolni akarok!

Megjegyzem, hogy wlõször wareznek sazerzem be de ha tényleg olyan jó, akkor megveszem. Így csináltam a BG2 -vel is. 😊
ott a pont <#eljen>
énis igy vagyok vele..., nincs akkora név hogy csalodást ne okozhasson :/

BEAST
ennek semmi koze ahoz hogy megeri e a jatek a vasarlast , mar nagyon reg megtanultam hogy a nev mar nem sokat jelent , mindenkeppen warezzel kezdem es ha tetszik megveszem , nem egy eredeti jatekom van es igy senki sem jar rosszul , najo a kiado talan igen mert annak ellenere hogy a jatek nem tetszik nem kapja meg a penzemet , de ez igy fair szvsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Nagyon ez nem mozgat meg, nekem megér annyit a játék, hogy megvegyem eredetiben és tudjak majd PW szerveren játszani.

A halál csupán a kezdet...

thx...kár, hogy nem én csináltam 😄 És már ott is van a bannerban, cooool! Szerintetek, kijön még a tört verzió a héten?
<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fenrir
Írj a moderátoroknak.

A halál csupán a kezdet...

miért lenne baj? te indítottad a topicot!
TVelvet
Csak hogy legyen némi alapja a dolognak, nektek nem lenne baj ha én lennék itt a házigazda?😊
TVelvet
ez simán jó
😊

sztem ezt kérhetnéd bannernek TVelvet! de ha te mást akarsz nem kell ezt kérni...<#whatever>
TVelvet
köfi
Fejes021

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

Tess!

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
Például a kép beszúrása gomb, hasznos lehet.<#whatever>

Fejes021
A harmadikai megjelenés európára értendõ mert pl az atari UK oldalán is 3.-a van de a nwn vaulton már megjelent.

TVelvet
Na ez faxa, megtudja valaki mondani, hogy a fórumban hogylehet házigazda jogot kapni a topichoz😊 meg hogytudok egy képet berakni ide Fórumba😊
TVelvet
Oksi, akkor jól gondoltam
TVelvet
Nos ahogy nézegetem itt a NWN2-t áruló oldalakat, és azt írják 3. jelenik meg, most én vok eltévedve, vagy ez az europai megjelenés?
Fejes021
És ha valaki el van keseredeve hogy nálunk csak 3-án kerül boltba annak itt a sovány vigasz hogy ausztráliába csak 16-án ér el.

Fejes021
Amerikában már available estére már lehet szedni SZVSZ.<#vigyor2>

TVelvet
Na végre talan megindul ez a topic is😊 Örülök neki, mostantól megprobálok némi infoval szolgálni énis.
Nah, még mindig nincs virágbolti verzsön sem. :-(

ok 😄

MrStokes
Sztem is 😊
Sztem hagyjuk, ne ragozzuk tovabb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

szerintem meg nagyon elbeszélünk egymás mellett...

MrStokes
En, meg a #498-ben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ki modnta egy szoval is a magyar üzletek polcait???

MrStokes
Mivel holnap az USA-ban jelenik meg, es mi nevezetesen Europa resze vagyunk (meg mindig), igy eleg bajosan jelenhetne meg holnap a magyar uzletek polcain, nem gondolod?

Addig jó lesz warezban is, csak jöjjön már. Az 1-et is utólag vette meg sztem mindenki.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

és ez emglepõ? 😊 megszokhattad már hogy mo-ra minden pár évtizeddel késöbb jön 😛

MrStokes
Holnap az USA-ban jelenik meg, ketlem, hogy holnap mar kaphato lesz kis hazankban. A warez megint mas ugye.
Eu megjelenes nov. 3-an. 😞

BEAST
igen holnap =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."