Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
honnan a rakbol szeded?😛😊 sugjal pls

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ScarY MAN
ez igy igaz... nalam mar jon...
Amugy remelen melto fojtatasa lesz az 1nek... bar azzal nem naon sokat jaccottam... am ez is ugy epul fel mint az 1? szal itt is ilyen kisebb területek lesznek amiken atlepve mindig tolt a game?

...

ez szerencsére nem fog akkora tömegeket megmozgatni szvsz 😊 hejj énis pont holnap meg holnapután nem vagyok itthon, ez is jókor jön ki :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mucsácsó
hát ott ami megy, az katasztrofális tényleg... 😄
oda nagyon erõs idegzet kell valóban..
már szedheted...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ScarY MAN
Csak ne legyen az mint a NFS Carbon topicba mert az az eszetlenseg ami ott volt :S

...

Zomil
pfff csak szedhessem már😊)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért küldjetek nekik levelet hogy mi a szitu. Csak hogy gyorsabban kapcsoljanak. Akaromakaromakarom!
Biztosan... 😊
[HUN]Crassus
ehhh nekem ez az oldal kinai😛 talan ma delutanra lesz magyar warezen...

mucsácsó
hát jó méretes darab ez is...
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[HUN]Crassus
Linket prégó!

mucsácsó
nah:
Neverwinter Nights 2 CLONEDVD-PROCYON
pont ébren voltam 😄
Dobjál nekem vagy 3 giga ramot, s játszok vele szívesen. :-P

Mert mi a gépigény?

Azon a tesztoldalon azt írta ki hogy megy nekem.

Gépem:
Sempron 3000+
1 gb memó
Gef 6100 (alaplapra integrálva de hamarosan veszek jobbat.)
Játszatok egy kis Dark Messiah-t míg vártok, én azt teszem...nagyon élvezets kis game. Mondjuk szinte csak csihi-puhi van benne, de elég jó.
L2Goku
Ha olvasni akkarok elmek a konyvtarba.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

természetesen a limited edition, mert síma verzió meg collectors ed. lesz a boltban korábban is 😊

BEAST
hat nagyon remelem hogy megeri majd a sztori miatt , mert ha tenyleg ekkora a gepigenye egy medium szinthez akkor a multit jo idore igyis ugyis elfelejthetem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Korábban írtam, hogy Lost Dales fórumán lehet rendelni Patrick segítségével, de ki volt rakva rpgvault fórumon is a dolog. A baj, hogy csak 20.-a körül érkezik meg.

unatkozom....úgy néz ki, hogy minden este itt fogom várni a tört verziót, amíg meg nem lesz végre...
Ha hozza a BG 2 szintjéz akkor remeklessz. (Bár ezt a szintet egy hasonló játék sem tudta azóta.) De én reménykedek. 😊
pff...😄
Azt írták, hogy külön felhívták a tesztelõk figyelmét, hogy az optimalizálási munkák még folyamatban vannak. Meg úgyis van már 1 peccs is. 😄

a 93% jó! akkor tehát sztük jó game! éljen! de a gépigény ezek szerint brutális... pedig amit eddig írtak igényt, az normális volt.
Gs értékelés:
3 ghz-s, 2 giga ramos, x800xl-es gépen csak mediumon játszható a sebessége, minden 10-es, kivéve gfx 9, s irányítás 8, összesen 93%.

Elõrendelhette szerintem.

mi? szóval akkor te megvetted? ha megvetted akkor írhatnál vmi véleményt
Váááárgh, nem bírsz visszaolvasni néhányat? Megjelent a játék, de itthon még nem, s még tört változat sincs.

L2Goku
Ehhhem akkor meg nemjelent meg sure?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Vajon hány nap? 1-2? A hétvégén már kipróbálnám. 😊
L2Goku
De a Kerdesre nem valaszoltal ^-^

Be kell, hogy valljam én még nem vártam ennyire játékot mint ezt, és azt is bevallom, hogy ennyit nem költöttem még játékra mint most erre. Az NWN-t is végig warezzal toltam. Most viszont (egy darabig) nem lehet majd multizni warezzal és azt nem bírnám ki, szóval kellett és kész 😄

ejnye <#ejnye1>...nem szabad így beszélni (fõleg errõl a várva várt gammáról)
áááhhh... nem bírom már kivárni!!! pedig valszeg csak securomos védelme van (vhol ezt olvastam), amit könnyû feltörni. elõször gondolom jön a cloneDVD-s verzió (csak securom loader kell hozzá...pofonegyszerû), aztán a Reloaded crackes verziója. de ez csak egy elképzelés 😊
L2Goku
Kiadtak mar ezt a fost?😄

Nincs. :-(

Warezon már fenn van? Azért klipróbálom mielõtt beszerzem.
Jaja, októberben van a szülinapom. 😄
Szóvaaaal: miért nincs még mindig kint? :-(
Viszont elolvasom addig a Gamestaros cikket.

[HUN]Crassus
na igen én is elleszek a warezzal amíg nem lesz orodzsi....csak lenne már warez O_o

De nem a cdgalaxiból. Vmi október környékén jelent meg, aztán következõ nyár elején jött a mail hogy sikerült beszerezniük. Állítólag a kb 20 oldalas manual színvonaltalan lefordítása tartott addig, úgy hogy pl. a system req-nél pl. egy másik játék hw igénye szerepelt.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én emlékszem a BG2-t szülinapomra kaptam, megjelenése után 1-2 héttel, angol kézikönnyvel, Bp-rõl.

Én elõbb azért letöltöm warezban is, a BG2 is fél évbe tartott a cdgalaxisnak mire sikerült behozniuk, illetve lefordítani a kézikönyvet (ez volt az indok) valhalla páholy "színvonalon". Majd ha lesz is kézzelfogható példány megveszem, addig is töltsék már fel valahova az amcsik. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

razor névre írt fake már van... haladás 😄
nekem csak addig kéne valami amíg megérkezik a limited, ha vki ráakad valahol a torrentre vagy hasonló, akkor szóljon pls.

Nforce-on még mindig nem látom. :-(

[HUN]Crassus
befizeted a lóvét/hitelkártya,banki utalás stb./letöltöd a fullos játékot a gépedre kapsz legális cd kulcsot kiírod ,installálod és kész.Azért olcsóbb mint a dobozos ,mert így ugye elég "fapados" példányod lesz....Igaz ami igaz én megvárom a szép dobozos bolti verziót😊

ez hogy mûködik?

végre 😄DD