7862
-
Tomy Lee #2046 Jó hír!Köszönöm.Tartottam tőle,hogy nem fog futni de ebben a játékban nem tudok csalódni:) -
#2045 mire gondolsz? -
#2044 bucser: en tuti a druidot pakolnam ki... -
#2043 valoban ! :]]] -
Lord Zax #2042 Én probáltam, most is vista alatt játszok. kicsivel több ram kell neki, de ugyanugy fut az alatt is. De lehet csak amiatt hogy optimalizálatlanok még a driverek. De igyis játszahto még nekem 1grammal, 9800proval. Amugy nemsoká a vágáre érek, asszem tudom mivel fogom ujrakezdeni. Warlock igen ütös. sztem legerösebb a játékban, akárhányszor áttud változni horned demonná, meg végtelen skillek.. -
Aspyrin #2041 Messze nem :) -
Aspyrin #2040 Köszi de nálam nem jelentkezett hiba, mondjuk én nem is peccseltem ;-) Most már újra a fogadóban vagyok, ahol jelentősen kibővült a csapatom :) -
#2039 és még azt mondtad, hogy ez nem diablo
-
#2038 nah, még1 este eltelt úgy hogy namég1kicsitjátszok... :) -
#2037 na most szereztem meg a bárdot.. és nagyon nem tudok dönteni :(
monk vagyok
felállás: törpe,neeshka (rogue), elanee(druid) .. bárdnak jók a buffjai.. de nemtudom eldönteni, h kit cseréljek.. törpe kell a törpiküldihez meg tanknak, neeshka meg elanee bejönnek mint karakterek jól ellehet velük hülyülni.. csakhát.. grr :) -
Tomy Lee #2036 Jótanács:én is ott járok most de vigyázz ott találkoztam az első(remélem utolsó)buggal méghozzá a travel bug.Az Ember Faluban.Mentsd ki a játékot az előtt mikor odaérsz és mikor odaértél.Patch-el volt nálam a hiba! -
MrAndree #2035 Na igen Bishopot néha kedvem lenne pofán verni. Főleg amikor Elanee-nál próbálkozik. Pedig ő az enyém. :) -
Aspyrin #2034 Sandrát keressük, csatlakozott hozzám Bishop. Hogy az milyen egy tenyérbemászó karakter Ráadásul könnyen hal de iszonyat nagy a szája.. -
jegenye00 #2033 ohh köszi szépen kék lett ugy hogy vmit kiokoskodok :)
-
himpike #2032 Nekünk enged lupolni. Lokális gond lehet. -
himpike #2031 Megnézed itt hogy eléri -e a minimumot:
teszt
Ha piros a videokari, akkor sajna csoki. -
#2030 már a baldurs gate 1-el is meg volt ez csinálva.. nem csak a főhőssel tudtál vásárolni. -
jegenye00 #2029 HY geforce 4 titanuim 4200-es kártyával márt nem indul el ?
ezt írja "could not find any compatible directed3d devices"
ha vki tud segítsen plz -
#2028 Hehe, ez igy inkabb Jarlaxle-ra emlekeztet, a kalap, meg a rapier... :D -
oli314 #2027 ahogy észrevettem a csapattársnak hiába növelem az appraise skilljét, ugyanannyiba kerülnek a cuccok a boltokba...szóval ezek szerint kár volt rá tennem, pedig korábban már a vampire-ben megcsinálták, hogy a magasabb ilyen skillel rendelkező ember a partiból olcsóbban tud venni dolgokat mint pl. a főhős.:P
lenne egy kérdésem is, mivel nem vagyok nagy ad&d-s: cleric-el indultam, most 5.ig szintű vagyok, csak azt nem vágom mikor érdemes prestige osztályra váltanom, és melyik lenne nekem a legjobb.....gondolom logikusan warpriestnek kéne mennem...csak éppen a spot skillem hiányzik hozzá, és ahhoz hogy meglegyen 10skill pontot kéne ráköltenem....utána 5ös spottal elvileg lehetnék warpriest.
kérdés: szerintetek tegyem rá minden szinten az összes pontom, hogy minnél hamarabb kasztot válthassak, vagy szarjak bele, és maradjak simán cleric?:D előre is thx -
metyo #2026 Nem tudja vki hogy multiban miért nem fejlődnek a hősök? Rendesen megy fel az XP, számolja is, de ahol szintet kéne lépni ott továbbmegy és nem enged lvlupolni. -
#2025 hehe, mivel ugysincs lehetoseg osszeallitani mondjuk 1 drizzt-wulfgar-cattie brie kombot, nem csinaltam "valosra"
meg amugyis, ahoz kepest, hogy drizzt mekkora szuperhos, mar most ezerszer jobb cuccaim vannak, mint neki... :[ -
Tomy Lee #2024 Az se rossz!:)
Ahoz egyébként van Magyarítás. -
Tomy Lee #2023 Persze,hogy bonyolultabb:)Több Angol tudásra van szükség mivel itt a párbeszédek is fontosak(persze akkor ha érdekel,hogy karid milyen vonalon haladjon).Szerezd be nyugodtan meg fog tetszeni ne ilyedj meg tőle.Ha az elején nem is de utána biztos meg fogod érteni,hogy miről is szól a játék:)
OFF:szerintem az év játéka címet megérdemli! -
#2022 B****a meg nem ide akartam írni! Hanem a Ghotic 3- hoz :-D -
#2021 FUU Ehhez a gémhez jó lenne egy magyarosítás nem? Nem bonyolult? Mert akkor nem küzdök a megszerzésén... Bonyomultabb a Dark Messiah- nál? -
#2020 A vajda kalap nagyon kemény :D -
Tomy Lee #2019 Vista OP-rendszer(a napokban kiadott végleges verzió)alatt próbálta valaki futtatni a nwn2-őt?Érdekelne,hogy elindul e? -
SaGa Jr #2018 Kicsit olvass vissza. Ott a link a végigjátszáshoz az 1980-as postban. -
#2017 Jacko-val nyomod?:) -
sleepwalker77 #2016 Szegény Drizzt forogna a sírjában ha tudná, hogy tiefling lett. :) -
#2015 Valaki nem érez magában annyi lelkierőt, hogy összedobjon egy kezdetleges "végigjátszást"? legalább annyit ameddig eljutott? -
#2014 igen neeshkanal en is ezt vettem eszre
hihetetlenul nem akarok elterni evil enemtol, de allanodan jo dolgokat kell cselekednem, es most natural vagyok
igy meg nem lehet fejleszteni az assa enemet :(
eroszakoljak gyerekeket, vagy mit kene tennem ? :D -
#2013 en nemtom neked mi a kemeny, de jelenleg itt tartok:
-
#2012 Nekem egy ijász tolvaj a fő karim. Azt figyeltem meg, hogy a snaek attakot csak akkor kapom meg, ha tiszta rálátásom van a célpontra. Kehlgar háta mögül lödözve sosem kapom meg, és Neeska sem. A lényeg, hogy ne legyen senki a kalandor és a célpontja között. -
#2011 Srácok mutassatok már 1-2 keményebb kariról screen shotot!:) -
PallMall #2010 hoppá, azt a részt lehet, hogy kihagytam:$ na mind1....de nagyon zavar, mert így elég gyenge, mert az előző orkommal a tugh vagy mi a frászokat simán kiirtottam amikor odaértem, de ezzel meg haldoklok meg simán -
#2009 az "átbaszás" és a "köcsög" szavakat nem írtad el... pedig azokat kellene inkább -
#2008 tuti :) -
Smoke #2007 Nem azért mert benne van a leírásban hogy-2-es szinthátránnyal kezd?