Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott meg nálam leáll a tracker...😮 nem lehet, hogy szerencsétlen legyek!
Látom warezzel is lehet multizni. 😊
Van ötlet DVD5-re alakításhoz?

Csak halkan, mert ez illegális...

Ott szedd amit írtam...most 100K val szedem és 60 az átlagom. Vannak páran akik elég jó hálon vannak USA és Mo egyetemekröl osztanak.
szedném, ha lenne olyan hely, ahol rendesen jön....
pedig vmikor sokkal jobban megbizhatobbak mint a crackelt verziok..
a crack miatt tele lehet a gém hibákkal(kifagy,kilép,stb...)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

szedjed torrentrõl (egyébként meg várjátok meg a normális release-t)
nem szeretem a clonecd-s/clonedvd-s verziókat

hát mégse tudom leszedni...😞 vmi nem jó a szerverrel vagy csak én lúzerezek el vmit
van benne valami 😊😊

az lehet viszont ha belegondolsz ezért meg nfs-ért nem ugyan az az értelmi szinvonalu társaság van megõrülve..., és õk vannak többen, ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pedig ez a játék sokkal jobban megérdemelné, hogy megõrüljenek az emberek miatta szvsz. off vége

ha vki kipróbálta, akkor írja már le a gépigénnyel kapcsolatos tapasztalatait plz

ScarY MAN
hat kb. annyi hogy par perc alatt 100 hozzaszolas😄 na kb ennyi😄 es ez orakon keresztul...a vegen mar asse tudtam mi merre meg ki mire irta a valaszt...esztelenseg volt...

...

off: mi volt a carbon topicban egyébként?

na, kezdem szedni! megvan! huhh...majd kb holnapra lejön xD
Hát mivel most jöt ki és minsenki szeni akarja egy ideig ne várj értelmes hosszászólásokat. A mai nap nagy részében a SZEDEM! És a Honnan? lessz a kérdés. Majd estére már jönnek az elsõ beszámolók és akkor normalizálódik a helyzet.
kösz a hasznos infot, ez érdekelt (tényleg! nem kötözködés)

mert te értelmes embernek tartod magad?
6,6 GB-ot telepít a játék ha valakit érdekel.
Nekem is!
hát látom nem jött be hogy ide értelmesebb emberek irogatnak ugy általában a game stilusa miatt 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ja...kár hogy szedni még nem tudom
Na végre ez is kijött! <#vigyor2>

nem igaz...még mindig nem rakták fel teljesen a wanadoora
Tök jó autopatcher rendszere van, épp most tölti magának a javítást... 82MB
hát ezt nemtom 😄
ScarY MAN
szoval...akkor meg 1x megkerdezem 😊
Itt is ugy mukodik mint az egybe ? szal kisebb teruletekbol all ossze a vilag ami kozott mindig tolt a game vagy mar nem?

...

uhh..az nem jó 5,7 gigánál... a 60k kéne 😊 ja, van már a "w" betûs magyar oldalon is...csak ott még nem tették fel egészen...egy csonó fájl hiányzik még
ScarY MAN
ment 😊 nekem 300k val jon errol az oldalrol...meg ez "ócso" volt 😄

...

Ide is elküldenéd ha lehet?

csgj,

Nekem 20-40K között jön DHrol.
oks, thx...én meg visszaírtam, hogy nekem miért nem jó..😞 de akkor kivárom, amíg lesz a "w" betûs magyar oldalon xD...ott úgyis tudok ingyenesen szedni 😊
grayfox

sry az offért!
vki privibe pls egy smsftp-t már rég nem vagyok képben, de ez a játék nagyon érdekel 😊
thx!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ScarY MAN
elment 😉

...

áá, nem jó...nekem gyors kell, mert 512-es netem van...szóval még maxon se jön le egyhamar 😞
Digital Hive-on megvan a teljes csak gyengécskén jön meg reggelned is kell, te teljes.
Hyder
ha megkérhetlek, ide is küldenél PMben? :-)

Steam: [HUN]Feriggno

nekem is elküldenéd?
király, végre szedhetem! csak egy a baj...hogy ez is túl nagy méretû 😞
Engem érdekel😊 Eddig ami van az elég gyengusz és nem valami sokan osztják...
melyik az az oldal?? (lehet ismerem de azért megkérdem <#buck> )

amugy akit érdekel hogyan tudná huzni bithu-ról az irjon <#wink>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

[HUN]Crassus
#602......😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
riszpekt!

And5
Honnan lehet huzni? En meg sehol nem latom.

ScarY MAN
Nemtom😄 lehet... nekem 60x100 van szal 😄 ki tudja...

...

Ami 4.4gigás 48 megás rarokban az fake?

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elment privatba az oldal 😉

...

[HUN]Crassus
tenagyonjofejcsavovagyam....

csak 5.76 😊

Zomil
laza 6 giga 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zinternet...

Zomil
torrentspy,torrentreaktor, eddig ezeken láttam😊 , de még nem jönnek rendesen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"