Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak halkan, mert ez illegális...
a crack miatt tele lehet a gém hibákkal(kifagy,kilép,stb...)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nem szeretem a clonecd-s/clonedvd-s verziókat
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha vki kipróbálta, akkor írja már le a gépigénnyel kapcsolatos tapasztalatait plz
...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt is ugy mukodik mint az egybe ? szal kisebb teruletekbol all ossze a vilag ami kozott mindig tolt a game vagy mar nem?
...
csgj,
Nekem 20-40K között jön DHrol.
sry az offért!
vki privibe pls egy smsftp-t már rég nem vagyok képben, de ez a játék nagyon érdekel 😊
thx!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
amugy akit érdekel hogyan tudná huzni bithu-ról az irjon <#wink>#wink>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"