7862
-
#2086 továbbra is várom a véleményeket rangerről... csak tolja valaki vele... -
#2085 En ugy csinaltam, hogy kitettem egymas melle 1-1 quickslot-ba a 2 fegyvert, amiket cserelgetni akartam, es mindig arra nyomtam balklikkel, amit hasznalni akartam. -
OculusDei #2084 a warpriestben kifejlődhet clericcént is. talán a turn az nem nő vele. de azt meg én nem is nagyon hiányoltam.
még egy kérdés. két fegyvert nem lehet egy quickslotba szuszakolni? olyan rossz hogy be kell mindig inventoryba lépni ha két fegyvert használok...
vagy ismét csak gigantikus percepciómat kerülte el valami... -
#2083 hát nemtom, nem ismerem a clericet ,de ha magasabb szinten kap jó skilleket , akkor minnél később érdemes csak prestige re váltani... ha nem akkor lehet előbb is...
amugymeg ,amig nem fejlödött ki a main class ,addig hiba prestigre váltani -
OculusDei #2082 attól függ mit ad.
clericnél igen. csak nyerhetsz a warpriesttel. -
OculusDei #2081 ehh. én meg már hiányoltam a jókis karakter interakciókat.. köszi a tippet. ezt a hosszú jobbklikket nem ismertem... így azért jobb a játék. -
oli314 #2080 a prestige kasztra való átállást érdemes a lehető leghamarabb megcsinálni egy adott karakternél?(cleric vagyok)thx -
#2079 1d4 = 1 db 4 oldalu dobokockaval kidobott ertek.
2d8 = 2 db 8 oldalo dobokockaval kidobott ertek.
stb...
-
Babajim #2078 Sziasztok!
Egy alap kérdés: mit jelent a fegyvereknél, hogy támadás: 1d4 vagy 2d8
Ez milyen erősséget jelent?
Köszi -
ShaiHulud #2077 nem olyan fajt inditottal ami szintlepes neehzitest kap, es azt nezed hogy 1000 xp nel kene mar level 2 nek lenned?
pl ilyen a drow,duergar,tiefling,aasimar is drownak +3 nehezitese van vagyis level 2re annyi xpvel tud lepni ami pl egy humannak level 4 hez lenne eleg. -
Aspyrin #2076 Emlékszem rá, egyszerű: a követési távolságot átraktam távolira. Amíg a többiek a záron álltak én szépen besétáltam :) -
#2075 be lehet gyorsba futni az ajtón , utánna van bent 1 kar , amit ha meghúzól , akkor kinyitja az ajtót és a guardianok se jönnek...
igen rá lehet őket venni hosszú jobbklikk a karakterre , előjön 1 menü és ott a commandok közt kiadod neki a megfelelő parancsot -
OculusDei #2074 mit tudok kezbdeni a tomb of the betrayersben a tomb guardianokkal? az ajtó nyilik csukódik de nem tudok rajt átmenni. (csak éegy láda van ott. hagyjam a francba?) ezek meg csak jönnek...
(egyébként rá lehet venni a karaktereket, hogy maradjanak egy helyen? máhogy ne kövesse az épp aktuális leadert...) -
Aspyrin #2073 Pontosan így történt nálam, astral+1-el hosszú perceken át amortizáltam le őket. Remélem nem fognak visszatérni egy darabig.. -
Nomadw #2072 Astral blade+1 el lassan le lehet bontani (sonic dmg), esetleg varázshasználóval dispel az ethereal visagere (20/+3 dmg reduction) utana hamar melee-zhető +3 alatti fegyókkal. -
Nomadw #2071 a Geforce 4 titanium 4200-t nem támogatja. 5xxx-es szériát sem jelenleg. Az más kérdés, ígérik és lesz-e belőle valami.
A readme.rtf -ben részletesen le vannak irva mik azok melyek azok amelyeket támogat. (requiring a 128MB Hardware T&L video card or higher) -
sandros #2070 Hali!
En multiba jatszom de nincs semmi gond vele. Azt leszamitva hogy aki inditotta a szervert az a master karakter, igy sok parbeszedet csak o tud lebonyolitani. Igy neha bukom az asszony Paladinjanak a diplomacy kepesseget. :-(
-
#2069 jaja énis Warlock al kezdek majd újjat főleg azért amit mondasz ill. marhára érdekel a BlackGuard prestige class -
OculusDei #2068 én tudok egyet. csak abban nem lehet menteni és tölteni - sajnos.
az élet...
-
#2067 jovan :) végülis, eléggé egyeznek a képességei, bard is uugy tud állatot idézni :) csak kár h egy nyomorék gnóm :D -
#2066 hát nem igazán tudok mutatni ill. nem is akarok mert imádom ezt:D -
#2065 legalabb javithatoak a bugok manualisan, igy van
egyebkent meg mutass nekem jelenleg jobb rpgt :]
hm.. kene mar jatszani.. hm.. buzi kotelessegek, amik nem hagynak nwnezni nyugodtan.. hm.. :[ -
#2064 nah ,jobbnál jobb trükkök derülnek itt ki:D
mondjuk valami hihetetlen szánalmasak ezek a bugok a kiküszöbölésükről nem is beszélve:D de legalább nem 1 bonyolult művelet csak rá kell jönni:D -
#2063 olyankor semmien keyre nem reagal, es nalam mintha az alt ragadna be, megnyomom az altot 1x, es reagal utana mindenre :] -
Aspyrin #2062 Áhh a kecseg succubusok ahogy észrevettem immunisak mindenféle elementális támadásra, a csapatban a sorcim nem sebzett rajtuk semmit :O Viszont ők előszeretettel állították át az oldalukra a társaim :S -
sleepwalker77 #2061 Nekem space-re nem reagál néha, ilyenkor szoktam másik karira váltani aztán hawaii. :) -
#2060 sőt van olyan bug is , amikor nem ragál semmit az arrowkey ekre, ilyenkor csak simán átváltasz másik karira és vissza , utánna már menni fog:D jókis trükkök:D -
#2059 átváltasz másik karira és közbe az ellentétes irényba forgatod a kamerát:D röhelyes de nekem mindig leáll így a forgás:D -
#2058 valaki tolja rangerrel? nekem nagyon érdekesnek tűnik, lehet kipróbálom, de jó lenne, ha valaki mondana róla valamit. -
#2057 én összevissza nyomkodom olyankor a kurzort, meg az egérrel a képernyő szélét piszkálom :)
-
#2056 milyen trukkel sikerult leallitanod conversation kozben a forgast ? -
#2055 én semmit nem állítottam a kamerán , arrowkey -ekkel mozgatom és teljesen semmi bajom vele sztem jól kezelhető... pár kis bugtól eltekintve:D pl. ,amikor forgatom a kamerát mikor elkezdek 1 npc vel dumálni és akkor szegény forog folyamatosan és csak kis trükkel lehet leállítani picit idegesítő de megszokható:P -
#2054 egyebkent a hatulrol nezem a kari hatat modot hasznalom mert az koveti a karaktert viszont ki lehet belole zoomolni szinte top-down nezetbe -
#2053 en is megszoktam, 1-2 ora utan teljesen ra tud allni az ember! -
metyo #2052 Hali! Játszott vki már vele multiban? Valamiért nekem nem fejlődnek a hősök, nem tudok velük szintet lépni. Tudja valaki a megoldást?thx -
#2051 semmit mivel az egérrel szabadon kezelem a kamerát és space-el bármikor megállíthatom a csatát.... -
#2050 Ti milyen kamera módot használtok? Én a top-down módot használom de hihetetlen mennyit kell kinlódni a kamera kezelésével egy csatában. -
#2049 puppet mode, te adod ki a parancsokat -> no problemo -
#2048 ezis hoyg mekkora egy bugos f*s, komolyan mondom az őrületbe kerget, a bamba agyatlan,fogyatékos falba ragadós vagy éppenséggel "nembaj, hogy 5 méterre öldöklik a csapatomat én inkább meg sem mozdulok", félelmetes AI-vel megáldott NPC-ivel. -
#2047 arra, hogy balfasz vagyok, es blackshadownak akartam irni, sry :]