7862
  • j0nNyKa
    rohadtnehez, mivel mindig 1fele lehet menni, es amugysem szajbaragosak veletlenul sem a questleirasok
    jaigen, neha meg olvasni is kell mindenfele konyveket a tovabbjutashoz
    sot, 1 helyen gondolkozni is kellett (Collector's House)
    vegulis igy vegiggondolva... majdnem Baldur's Gate szintu nehezseg...
    ja... vagy nem :|
  • dzsonesz
    nalátod j0nNyKa végül teis elismered ,h bizony nemkönnyű a game:DD
  • dzsonesz
    (qvarg-nak)
    ha ezse segít akkor pihentesd picit a game et:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tehát mint az elözőekben is leírták csak 1 fele lehet menni, ha a jó utat választod ,aminek sikerülnie kell akkor ilyen szobrokkal fogsz találkozni ,akik találóskérdéseket tesznek fel neked ha jó válaszolsz kapsz xpt ha nem ,akkoris továbbmehetsz... egyszercsak 1 sírkamrába fogsz eljutni a régi király sírhelyére , amit ilyen lebegő kardok vesznek körül verd le őket és foszd ki a volt király sirját.a sírkamra közvetlen a trónterem mögött helyezkedik el és csak 1 kijárat van belőle ,ha azt választod:DD , akkor a trónterembe leszel Naser nél... bna sok sikert
  • j0nNyKa
    sodrodj az arral...
    amig mennek a harcok, harcolj (bonyolult)
    majd ha vege lesz a harcoknak, lesz nyitott ajto is (szinten logikatlan, es bonyolult..)
  • qvarg
    egy fele lehet menni az igaz de utánna minden ajto zárva van merre menjek lord nasherhez amikor a vámpirok megtámadják?
  • Count Adyn
    btw legyen 3 GB üres hely a vinyón a swap fájlnak, ugy az egészséges játszani is:)
  • ShaiHulud
    jah ezt enis neztem hogy wtf:) aztan kesobb meg enged 350 mega helynel is menteni, aztan megitn van ahol nem:) kicsit furcsa.

vege fele amugy 140-150 megasok a savek:)
  • SovereignX
    Tudna valaki mondani egy két dolgot a warlockról? A játékban nyújtott teljesítményével és kihasználhatóságával kapcsolatban. Olvagattam itt a szabályokat róla de... jobb első kézből hallani róla a véleményt. gondolkodom, hogy indítok egyet ezért kérdezem!
  • dzsonesz
    ez még határeset bug ügyileg sztem, játsz a Gothic3 al és akkor megtudod ,h mi az amin kiakadsz:D
  • ArtanisNerwen
    Ezen a játékon legalább félévet kellett volna még dolgozni, hogy egy olyan készültségi szinten jöjjön ki mint az első rész annak idején.
  • ArtanisNerwen
    LOL! Nincs 8MB egy mentés. De ha csak 986MB van C meghajtodon nem enged menteni, azt irja nincs elég hely. Legalább 1GB kell. LOL LOL LOL
  • dzsonesz
    énse találtam a kesztyűt és így mégis betette szal csak csináld tovább
    készülj fel az övért meg fogsz izzadni picit:D föleg ha nem a jó taktikát választod:D
  • Lantian
    Köcce a helpet!:) Olvastam csak nem így értelmeztem:) Bug bug hátán de ez pozitív hogy bug-ot bug javít:)
  • dzsonesz
    te elolvasod ,amit írtam??? mondom ,h beteszi automatikusan a törpéhez a kesztyű helyére csak szerezd meg az övet ,aztán tedd fel és duma a királyal ... ennyi
    ui: csak akkor fogod látni magadon a kesztyűt miután leemelted a kalapácsot
  • Lantian
    Még el sem kezdtem mivel nincs meg a gloves. Majd vmikor most fogom elkezdeni. Anélkül is megy?
  • dzsonesz
    figyelj... végigcsináltad a questet vagy nem? mert ha nem akkor ne görcsölj hanem tedd fel az övet és menj oda beszélni a királyhoz
    énse kaptam, amugy meg a kesztyűt szal menj oda és fejezd be a questet aztán majd meglátod
  • Lantian
    Igen a kalapácsos questet csinálnám de én nem kaptam meg a Shandránál lévő itemeket csak amik a nála lévő magic bag-ban voltak de azt kétszer is. Egyszer megvoltak a magic bag-ban másodszor pedig bekerültek Amon invetoryjába is ugyanazok az itemek. Ezért kérdeztem hátha tudja vki az item kódót mert a legközelebbi mentés még Act 2 kezdeti:(
  • dzsonesz
    nah

ha a kalapácsos questet csinálod , gondolom azt ,akkor csináld csak végig nálad lesz a kesztyű , vagyis beteszi automatikusan....
    nálam is Shandránál volt és betette
  • Lantian
    Üdv!

Nem tudja valaki a clan irosfist gloves item kódját? Nagyon kellene mert Shandra Jerronál volt és nem kaptam meg az itemjeit mikor meghalat, csak ami a nála lévő mágikus zsákban volt, de azt duplán.:) Ha valaki tudja pls help mert azt utolsó mentés nagyon régi:(
  • j0nNyKa
    1 fele lehet csak menni, nagyon nehez elteveszteni
  • pIIrash
    Már megvan.
  • qvarg
    Hogy lehet bejutni lord Nasherhez amikor a vámpirok megtámadják?
  • pIIrash
    Sziszatok!

Hogy lehet beállítani, hogy ne inverz kameramozgás legyen?
  • dzsonesz
    próbálgasd , menni fog az, btw azt nem mondtam, h könnyű lesz:d
  • calis
    Passz, nemtom megölni öket, ez a kifutós téma meg nemjött össze utánam jöttem majdnem a bejáratig, ott meg nemlehett pihenni mert tul közel vannak. Egyszerüen nemtom megcsinálni.. Nagyon zavaró. :D
  • qvarg
    koszi a helpet!

amikor Ammon jerrot megtaláljuk s neverwinterbe kell menunk s a vámpirok megtámadnak a palotában, hogy kell bejutni lord nasherhez?
  • zorrobomber
    speciel én úgy tudtam hogy csak zöld és piros sárki van a gameben
  • calis
    Köszi, megpróbálom. Nem gyurtam nagyon a resre az az igazság :D
  • dzsonesz
    hát akad pár trükk

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a legbeváltab ha jók a resistjeid vagy cuccbol vagy valami blessingből turbózd fel, ha jók a resek ,akkor szinte alig vagy egyáltalán nem sebeznek rád spellekkel.... vagy van 1 pepecs megoldás is
    ha már csak 1 kari van életben akkor fuss ki a kijárat felé ,legjobb ,ha teljesen bejáratig futsz a megmaradt 1 embereddel és ,ha mindent jól csináltál ,akkor ott tudsz pihenniés a csapattagjaid is maxon lesznek és folytathatod a gyakást .. ez eléggé 1 macerás módszer de ha végképp szarok a resjeid, akkor megoldható ebben a formában is
  • calis
    Én nemtom megölni a 2 sárkit, egyet egyet varázsolnak és kipurcan 2 emberem.. Vmi segitséget tudnál mondani hozzá? :D
  • j0nNyKa
    egyebkent van spoiler tag, es akkor nem szurna ki az emberek szemet h black dragon...
  • homeless
    Te előrébb jársz mert én még nem raktam össze a kardot.
  • dzsonesz
    homlesz figyu már te hol tartasz most? mert kéne 1 kis help
  • homeless
    Lesz bizony!

SPOILER:
    A 2 black dragon elég dúrván megizzasztott:)
  • dzsonesz
    lehet ,h tévedek de mintha 20. ra emlékeznék
  • Fenrir
    Még mindig nem jelent meg a játék Magyarországon? Qrva pcdome nem hív omg...
  • dzsonesz
    #2288: jah még bőven van hátra:D szerencsére eléggé hosszú a game, akik meg úgy gondolták ,h túl könnyű azokat megnyugtatom a vége felé lesz 1 jópár nagyon húzos szitu:D
  • j0nNyKa
    hm megneztem, tenyleg rondak a moon elfek :(
    eskuszom a gnome csaj is szexibb :D
  • Aspyrin
    Nyugtass meg, hogy még messze járok, általában csak hétvégén van időm játszogatni ;-)
  • dzsonesz
    énmár a vége felé vagyok , pontosabban a kardot már összepakoltam