7862
-
#2326 rohadtnehez, mivel mindig 1fele lehet menni, es amugysem szajbaragosak veletlenul sem a questleirasok
jaigen, neha meg olvasni is kell mindenfele konyveket a tovabbjutashoz
sot, 1 helyen gondolkozni is kellett (Collector's House)
vegulis igy vegiggondolva... majdnem Baldur's Gate szintu nehezseg...
ja... vagy nem :| -
#2325 nalátod j0nNyKa végül teis elismered ,h bizony nemkönnyű a game:DD -
#2324 (qvarg-nak)
ha ezse segít akkor pihentesd picit a game et:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát mint az elözőekben is leírták csak 1 fele lehet menni, ha a jó utat választod ,aminek sikerülnie kell akkor ilyen szobrokkal fogsz találkozni ,akik találóskérdéseket tesznek fel neked ha jó válaszolsz kapsz xpt ha nem ,akkoris továbbmehetsz... egyszercsak 1 sírkamrába fogsz eljutni a régi király sírhelyére , amit ilyen lebegő kardok vesznek körül verd le őket és foszd ki a volt király sirját.a sírkamra közvetlen a trónterem mögött helyezkedik el és csak 1 kijárat van belőle ,ha azt választod:DD , akkor a trónterembe leszel Naser nél... bna sok sikert -
#2323 sodrodj az arral...
amig mennek a harcok, harcolj (bonyolult)
majd ha vege lesz a harcoknak, lesz nyitott ajto is (szinten logikatlan, es bonyolult..) -
qvarg #2322 egy fele lehet menni az igaz de utánna minden ajto zárva van merre menjek lord nasherhez amikor a vámpirok megtámadják? -
#2321 btw legyen 3 GB üres hely a vinyón a swap fájlnak, ugy az egészséges játszani is:) -
ShaiHulud #2320 jah ezt enis neztem hogy wtf:) aztan kesobb meg enged 350 mega helynel is menteni, aztan megitn van ahol nem:) kicsit furcsa.
vege fele amugy 140-150 megasok a savek:) -
SovereignX #2319 Tudna valaki mondani egy két dolgot a warlockról? A játékban nyújtott teljesítményével és kihasználhatóságával kapcsolatban. Olvagattam itt a szabályokat róla de... jobb első kézből hallani róla a véleményt. gondolkodom, hogy indítok egyet ezért kérdezem! -
#2318 ez még határeset bug ügyileg sztem, játsz a Gothic3 al és akkor megtudod ,h mi az amin kiakadsz:D -
#2317 Ezen a játékon legalább félévet kellett volna még dolgozni, hogy egy olyan készültségi szinten jöjjön ki mint az első rész annak idején. -
#2316 LOL! Nincs 8MB egy mentés. De ha csak 986MB van C meghajtodon nem enged menteni, azt irja nincs elég hely. Legalább 1GB kell. LOL LOL LOL -
#2315 énse találtam a kesztyűt és így mégis betette szal csak csináld tovább
készülj fel az övért meg fogsz izzadni picit:D föleg ha nem a jó taktikát választod:D -
#2314 Köcce a helpet!:) Olvastam csak nem így értelmeztem:) Bug bug hátán de ez pozitív hogy bug-ot bug javít:) -
#2313 te elolvasod ,amit írtam??? mondom ,h beteszi automatikusan a törpéhez a kesztyű helyére csak szerezd meg az övet ,aztán tedd fel és duma a királyal ... ennyi
ui: csak akkor fogod látni magadon a kesztyűt miután leemelted a kalapácsot -
#2312 Még el sem kezdtem mivel nincs meg a gloves. Majd vmikor most fogom elkezdeni. Anélkül is megy? -
#2311 figyelj... végigcsináltad a questet vagy nem? mert ha nem akkor ne görcsölj hanem tedd fel az övet és menj oda beszélni a királyhoz
énse kaptam, amugy meg a kesztyűt szal menj oda és fejezd be a questet aztán majd meglátod -
#2310 Igen a kalapácsos questet csinálnám de én nem kaptam meg a Shandránál lévő itemeket csak amik a nála lévő magic bag-ban voltak de azt kétszer is. Egyszer megvoltak a magic bag-ban másodszor pedig bekerültek Amon invetoryjába is ugyanazok az itemek. Ezért kérdeztem hátha tudja vki az item kódót mert a legközelebbi mentés még Act 2 kezdeti:( -
#2309 nah
ha a kalapácsos questet csinálod , gondolom azt ,akkor csináld csak végig nálad lesz a kesztyű , vagyis beteszi automatikusan....
nálam is Shandránál volt és betette -
#2308 Üdv!
Nem tudja valaki a clan irosfist gloves item kódját? Nagyon kellene mert Shandra Jerronál volt és nem kaptam meg az itemjeit mikor meghalat, csak ami a nála lévő mágikus zsákban volt, de azt duplán.:) Ha valaki tudja pls help mert azt utolsó mentés nagyon régi:( -
#2307 1 fele lehet csak menni, nagyon nehez elteveszteni -
#2306 Már megvan. -
qvarg #2305 Hogy lehet bejutni lord Nasherhez amikor a vámpirok megtámadják? -
#2304 Sziszatok!
Hogy lehet beállítani, hogy ne inverz kameramozgás legyen? -
#2303 próbálgasd , menni fog az, btw azt nem mondtam, h könnyű lesz:d -
calis #2302 Passz, nemtom megölni öket, ez a kifutós téma meg nemjött össze utánam jöttem majdnem a bejáratig, ott meg nemlehett pihenni mert tul közel vannak. Egyszerüen nemtom megcsinálni.. Nagyon zavaró. :D -
qvarg #2301 koszi a helpet!
amikor Ammon jerrot megtaláljuk s neverwinterbe kell menunk s a vámpirok megtámadnak a palotában, hogy kell bejutni lord nasherhez?
-
#2300 speciel én úgy tudtam hogy csak zöld és piros sárki van a gameben -
calis #2299 Köszi, megpróbálom. Nem gyurtam nagyon a resre az az igazság :D -
#2298 hát akad pár trükk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legbeváltab ha jók a resistjeid vagy cuccbol vagy valami blessingből turbózd fel, ha jók a resek ,akkor szinte alig vagy egyáltalán nem sebeznek rád spellekkel.... vagy van 1 pepecs megoldás is
ha már csak 1 kari van életben akkor fuss ki a kijárat felé ,legjobb ,ha teljesen bejáratig futsz a megmaradt 1 embereddel és ,ha mindent jól csináltál ,akkor ott tudsz pihenniés a csapattagjaid is maxon lesznek és folytathatod a gyakást .. ez eléggé 1 macerás módszer de ha végképp szarok a resjeid, akkor megoldható ebben a formában is -
calis #2297 Én nemtom megölni a 2 sárkit, egyet egyet varázsolnak és kipurcan 2 emberem.. Vmi segitséget tudnál mondani hozzá? :D -
#2296 egyebkent van spoiler tag, es akkor nem szurna ki az emberek szemet h black dragon... -
homeless #2295 Te előrébb jársz mert én még nem raktam össze a kardot. -
#2294 homlesz figyu már te hol tartasz most? mert kéne 1 kis help -
homeless #2293 Lesz bizony!
SPOILER:
A 2 black dragon elég dúrván megizzasztott:) -
#2292 lehet ,h tévedek de mintha 20. ra emlékeznék -
#2291 Még mindig nem jelent meg a játék Magyarországon? Qrva pcdome nem hív omg... -
#2290 #2288: jah még bőven van hátra:D szerencsére eléggé hosszú a game, akik meg úgy gondolták ,h túl könnyű azokat megnyugtatom a vége felé lesz 1 jópár nagyon húzos szitu:D -
#2289 hm megneztem, tenyleg rondak a moon elfek :(
eskuszom a gnome csaj is szexibb :D -
Aspyrin #2288 Nyugtass meg, hogy még messze járok, általában csak hétvégén van időm játszogatni ;-) -
#2287 énmár a vége felé vagyok , pontosabban a kardot már összepakoltam