Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Én mondjuk 8-áig tuti nem veszek VGA-t (Mondjuk utánna se egy darabig ...) ... fõleg nem game miatt 😊

Majd Eccõ ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hyder
érdekes, ha simán printscreen el csinálok képet az nagyon vacak lesz :-(

marad az alt+prtsc és paintbe beszúr

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder

Jah, quicksave-leni hogy a manóba lehet?

Ja, de mibe dugjam szerinted? 😄 Meg honnan legyen annyi pénzem?

CalebJoe
Szerintem nem kell full gépet venni csak egy 512 kártyát, egyik ismerõsömnek 7900GTX 512-es kártyája van és akadás nélkül fut fullon a NWN2 meg a Gothic 3 is pedig szinte ugyanolyan a configunk.
ha ez optimalizálatlan, akkor pl a gothic 3 micsoda??

Ez 1440x900-ban, minden maxon rezzenéstelenül fut, gothic meg 1024-ben szaggatott (eredeti)...

Amúgy meg isteni a játék, eddig nagyon esélyes az év kedvence díjra nálam, bár az irányítás, ugye...meg kell szokni.

Arthas
Baromság
Pl a Half-life 2 ep1 mediumon szépen fut a gépemen, annak pedig sokkal szebb a grafikája.
Ez meg lowon 5 mp alatt nyom 1 képet....
Optimalizálatlan szar....

DummyBoy
Íjjjj ... na pont nem a Cod2-vel kellett volna jönni, ugyanis az DX9-ben még a legfullosabb gépeken is akadt 😊

Én is kiváncsi leszek rá, ha jobban fut a gépemen mint az Oblivion, akkor boldog leszek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

teddymac
nem 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ScarY MAN
Probaltatok mar neten jaccani?

...

Az a para, hogy szerintem fullon is, ha messzirõl nézed(értsd: zoom out).

teddymac
Én nem értem a programozokat. Bénák?
Nézzd meg pl:cod2 szerintem annak a motorja se csúnya ,de az legalább fut rendesen.

Be se kapcsoltam. 😄 Az árnyékokat sem. Na nálam 3000+, R9800pro, 1 giga ram. Szaggat mindenhogy, de ha felveszem a dolgokat, akkor leglább közelrõl kurvajól néz ki.

teddymac
én mindent kikapcsoltam full low az egész ennél mé az 1 is szebb 😊

CRC hibás,megvizsgáltam😞Honnan tudok hozzájutni ahoz az egy db.11-es rar file-hoz?

★ 汤姆 李

Aragorn10
Próbáljátok kikapcsolni a water reflection-t az nagyon sokat dob a sebességen !!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

teddymac
Addigra talán magyarositás is lesz 😊

teddymac
Szerintem én se játszom igy végig majd ha lesz új gép.
Élvezni akarom a látványt is.

Arthas
Na ez a játék is a polcomra került , várva az új gépem vételét
2.2ghz P4, 512 MB ram , geforce 5500: játszhatatlanul szaggat....

Hyder
vagy szedd újra, vagy kicsominál klikkeld be, h ne törölje a "sérült, hibás" filet

azaz ha hibás a rar akkor is kicsomizza

Hyder
kell neki elõször is ez Pr0tSt0p

és nem árt a a legójabb SPTD Driver van fent

és simán megy

Naaa, a clonedvd-s verziót krekk nélkül hogy lehet elindítani? Nekem nem akar sehogy em menni. DT4.06 van, meg a másik cucc, amit mondtatok a topicban. De azzal kell is valamit csinálni install után még? Vagy miért nem megy? Azt írja tegyem be az oridzsi lemezt...

Hi!Szeretnék kérdezni valamit:Letöltöttem a CloneDVD-s változatot és amikor WinRar-al csomagolom ki kiír egy hibaüzenetet,hogy a 11-es file corrupt nyomok a close-ra folytatja végig ér de nem lesz belõle semmi😞

★ 汤姆 李

Hyder
ha otthon lennék és nyomatnám akkor szívesen...

de erre még kicsit várni kell sorry, még melóban vok

teddymac
raknál be pár képet

teddymac

teddymac
Én nem szóktam ezt irni ,de olvass vissza.

amd2500, 1giga ram,ATI 9600pro 128 mega.

Hyder
nekem 1280*1024 2xAA, majdnem minden fullon, bloom be, árnyék kikapcsolva éppenhogy jól megy. de majd megnézem milyen autodetect beállítással

ha jól értem h erre voltál kivi

Alwares
Gyerekek irjátok már meg kinek hogyan fut el! Kiváncsi lennék mire kell számitsak 24 óra múlva...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

MrDevil
hogy lehet eljutni neverwinterbe ?? amint megpróbálok eljutni a wheap innbe egybõl vissza dob a játékba töltés helyett :S

TVelvet
ajjjjjj már játszani akrarok 😄
tölti tölti, de mire leér éjfél lesz...
Akkor beregeltem a PROCYON-os kulcsot és van egy valid acc-om, ez lol.<#eplus2>
teddymac
Nem enged accot csinálni

teddymac
off:http://www.ikercasillas.8m.com/

Aki már feltette a játékot, kipróbálbá hogy fel tud-e menni vele netre?
Csinálni kell elõtte egy profilt, és beloginolni, nem kell elindítanod a multis játékot, csak a szerverkeresõig juss el. 😊
Vagy menj aludni.

Ténleg aludni uyge itt is lehet. A BG2 -ben is mindig a legdrágább szobákban aludt a csapat.
hi all, feltettem a játékot és minden beállítást a legbutábbra, mégis iszonyatosan szaggat a laptopomon (gericom blockbuster - 0.5g ram, p4 2.8ghz, mobility radeon 9700 128mb)
amúgy a 9700-as széria pont nincs benne a támogatott videokártyák között holott 9600 és 9800 is benne van, ez lehet a problem?
elõre is thx
Zomil
nem parázok csak egy rövidke utmutatot szeretnék, mert ahogy látom könnyü patchelni és az jó dolog:😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Cure Poison

dezsi,

multizni nem tudsz, legalább is még nem. Lanozáshoz meg más serial kell
hogyan akartok ti multizni? ahhoz nem kell más serial? vagy csak lanozni akartok ott meg nem kell?

teddymac
Valaki help megmart egy pók és belasultam mint a matrixban a NEO
és nem akar elmulanni 😞
Mi tévö legyek 😊

Ha nagyon parázol tölle (mondjuk szerintem jobb) akkor csak simán töltsd le a csak a cracket és whoala...
Mint már írtak lejjjebb, a patch fõleg multiban javít nagyon sok dolgot
Zomil
még egy láma kérdés még clonedvd-s cumot nem probáltam ezért valaki pm-be pls küldje már el hogy is van ez😊
Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

teddymac
Na update megvolt megy ugyanugy.
12giga nekem csak 3g. volt de update után vissza is adta. 😊
Nem lett gyorsabb a game 😄

Zomil
örök hála az elöbb belinkelt forumért w-röl most 90-110-el csurog lefele😛
kösziköszi😊))

"Githyanki_Caves"

Ahhh as nosztalgia... Amikor a BG2 ben a mélysötétban irtotam a Githyankikat...
láma leszek: pmben megmondod, hogy mi ez a dox?

Mindegyiket lehet crakcelni, csak a cracket kell letöltened....