Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd Eccõ ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
marad az alt+prtsc és paintbe beszúr
Steam: [HUN]Feriggno
Ez 1440x900-ban, minden maxon rezzenéstelenül fut, gothic meg 1024-ben szaggatott (eredeti)...
Amúgy meg isteni a játék, eddig nagyon esélyes az év kedvence díjra nálam, bár az irányítás, ugye...meg kell szokni.
Pl a Half-life 2 ep1 mediumon szépen fut a gépemen, annak pedig sokkal szebb a grafikája.
Ez meg lowon 5 mp alatt nyom 1 képet....
Optimalizálatlan szar....
Én is kiváncsi leszek rá, ha jobban fut a gépemen mint az Oblivion, akkor boldog leszek 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nézzd meg pl:cod2 szerintem annak a motorja se csúnya ,de az legalább fut rendesen.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
★ 汤姆 李
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Élvezni akarom a látványt is.
2.2ghz P4, 512 MB ram , geforce 5500: játszhatatlanul szaggat....
azaz ha hibás a rar akkor is kicsomizza
★ 汤姆 李
de erre még kicsit várni kell sorry, még melóban vok
amd2500, 1giga ram,ATI 9600pro 128 mega.

ha jól értem h erre voltál kivi
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Csinálni kell elõtte egy profilt, és beloginolni, nem kell elindítanod a multis játékot, csak a szerverkeresõig juss el. 😊
Ténleg aludni uyge itt is lehet. A BG2 -ben is mindig a legdrágább szobákban aludt a csapat.
amúgy a 9700-as széria pont nincs benne a támogatott videokártyák között holott 9600 és 9800 is benne van, ez lehet a problem?
elõre is thx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
dezsi,
multizni nem tudsz, legalább is még nem. Lanozáshoz meg más serial kell
és nem akar elmulanni 😞
Mi tévö legyek 😊
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
12giga nekem csak 3g. volt de update után vissza is adta. 😊
Nem lett gyorsabb a game 😄
kösziköszi😊))
Ahhh as nosztalgia... Amikor a BG2 ben a mélysötétban irtotam a Githyankikat...