7862
  • Aspyrin
    A csajszi után mentem aki elvitte a shardot moonstoneba(az öregtől), szép nagy csata volt fent az emeleten..
  • dzsonesz
    deranda virágformájú füle van:D
  • csgj
    A tiefling karim:

• dzsonesz
    human be is van 1-2 szép de moon elf be énse találtam csak ilyen szottyadfejűeket
  • csgj
    moon elf? te láttál ott szépet? mert én nem
  • j0nNyKa
    akkor mar csak moon elf, nem ? :]
  • csgj
    aki jó csaj karaktert akar, az a tiefling-eknél keressen! van ott egy sztem naon szép női arc. annyi az egyetlen különlegessége, hogy van két szarva, ahogy a többi tieflingnek van. ez talán nem hátrány senkinek sem :)
  • dzsonesz
    Aspyrin, hol tartasz most?
  • Aspyrin
    Csak ütöttem és kész :D
  • Larvin
    Belerohantam egy bugba és úgy néz ki, hogy ez egy veszély mindenki számára. Szóval, ha mapot váltassz elötte mindíg küld el a summonokat meg az animal companiont mert csúnya bugokba futhatsz bele. Nálam például Shandra nem akar csatlakozni, (sőt el is tünt :P) és így az act 2 nem tud elkezdődni. A dolog a következő patchben már javítva lesz.
  • ShaiHulud
    az erdekes mert nekem engedte inni:) 1.01 es dnd hardcore rules.
  • BlackShadow
    azt csata közben nem lehet használni :)
  • ShaiHulud
    potion of invisibility:)
  • BlackShadow
    erre nem is gondoltam.. főleg, h moon elf vagyok és alapból +speed-em van ^^
  • homeless
    Amikor benyomja a furyt akkor egy kis ikon jelenik meg a feje felett. Kezdj el szaladgáli úgy hogy ne tudjon megütni. Rohadt lassú az a szerencsétlen. Kb fél percig tart a hatása vagy még addig se. Amikor leesik szintén egy kis ikon jelenik meg felette. Akkor már adhatsz neki:)
  • BlackShadow
    1. Open your toolset. / Nyisd meg a Toolset-et
    (This is NWN2ToolsetLauncher.exe inside your NWN2 game directory. / Az NWN2 mappádban az NWN2ToolsetLauncher.exe az.)
    2. Choose File->New->Script / Menj a File->New->Script -re
    3. Click the "Script" tab. Should be somewhere near the tabs for "conversations" and "areas." / Kattints a "Script" fülre. A "Conversations" és az "areas" fülek környékén kell lennie.
    4. Right-click "Script 1" in that tab. Choose "Rename" / Jobb klikk a "Script 1" re a fülben. Válaszd a "Rename"-t (átnevezés)
    5. Rename the script to "24_p_talk_statue" / Nevezd át a scriptet "24_p_talk_statue" -ra
    6. Copy-paste the following text into the script: / Másold ki majd illeszd be a következő szöveget a scriptbe

#include "ginc_debug"

int GetIsPartyInCombat()
    {
    object oPC = GetFirstPC();
    object oFM = GetFirstFactionMember(oPC, FALSE);

while(GetIsObjectValid(oFM))
    {
    if(GetIsInCombat(oFM))
    {
    return TRUE;
    }
    oFM = GetNextFactionMember(oPC, FALSE);
    }
    return FALSE;

}

int GetIsEnemyWithin( object oTarget, float fDist)
    {
    object oNearest = GetNearestCreature( CREATURE_TYPE_REPUTATION, REPUTATION_TYPE_ENEMY, oTarget);

if( GetIsObjectValid(oNearest) && GetDistanceBetween( oTarget, oNearest) < fDist)
    {
    return TRUE;
    }

return FALSE;

}

void main()
    {
    object oUser = GetLastUsedBy();

if( GetIsPartyInCombat() || GetIsEnemyWithin(oUser, 15.f))
    {
    SendMessageToPCByStrRef( oUser, 83352); //"you cannot use that item while in combat."
    return;
    }

ActionStartConversation( oUser);
    }

7. Hit F7 to compile the script. / Nyomj F7 -et.
    8. In your game directory, go to the "modules" subdirectory, and open a folder called "temp0." Your toolset needs to remain open while you do this. / A játék mappájában menj a "modules" mappába, majd nyisd meg a "temp0" mappát. A toolset-nek nyitva kell lennie amíg ezt csinálod.
    9. Select the file "24_p_talk_statue.ncs" and copy it. / Válaszd ki a "24_p_talk_statue.ncs" fájlt, és másold.
    10. Paste that file into your My Documents\\\\NWN2\\\\Override directory. / Illeszd be a másolt fájlt a My Documents\\\\NWN2\\\\Override mappába.

remélem így helyes :)
  • qvarg
    a 4 szobrot én se tudom activálni , le tudod forditani nekem amit lentebb irtál vagy elküldeni azokat a fájlokat amik kellenek ahoz hogy muködjön?
  • BlackShadow
    az kár.. az a baj h a stunning fist sem állítja meg.. :) meddig tart a fury kb? bepróbálom a parry-t hátha azzal kibírom :) fury nélkül 2 mp alatt kinyírtam volna a szemetet :D de meglepett, h nem hal meg.. olvasom, h miért nem és beadott rám 3 criticalt :)
  • Bucser
    Nincs más megoldás meg kell várni míg lejár a fury aztán megvárni míg elmúlik a hatása aztán adsz neki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk engem khelgar kiváltott úgyhogy vele csak kivártam amíg elmúlik a hatás aztán adtam a fejének rendesen
  • Bucser
    #2263-65-ig egy HSz-be is mehetett volna.
  • BlackShadow
    van valami 5let, h, h kell kinyírni egy fury-ban lévő barbárt? :) act2ben járok annál a bizonyos arénánál azellen a bizonyos ember ellen :) 0hpja van belövi fury-t és kiherél :( ^^
  • SovereignX
    CHAOS EVIL RULEZ!!!!!!!!!!!!!!4
  • SovereignX
    Kár, hogy nem lehet benne pályát rombolni. E házikókat egy egy jól irányzott tűzlabdával vagy gömb villámmal milyen remek lenne má a levegőbe röpíteni :D
  • SovereignX
    A terültere ható varázslatok a legjobbak! Egy baj van csak velük, hogy többször kinyírom velük a haverjaim mint az ellen.

Bár a legnagyob poén is ebben van sztem - mármint a terülte varázslatokban - amiko ott áll szerencsétlen kis ellenfél néz ki a fejéből rettegve várja a fejleményeket és akkor én és a sorci támadásba lendülünk. Vakító villanások a villámaimtól és mindent elsöprő tűzvihar a sorci varázslatától. Pont mint a filmekben :d
  • qvarg
    Hali nekem is ez problémám de nem értem amit leirtál.
    eltudnád küldeni valahogy a fájlokat amit felül kell irni és akkor nem kéne leforditanod elöre is köszi! az msn cimem [email protected]
  • rogan99
    #2236?

Egyébként jó kis varázslatbuggal találkoztam. A burst of fire ami 5feetig sebez mindenkit körülötted kivéve a engem, elfelejtette ezt az utoldó kikötést és olyan szépen kinyúvaszt h csak na. Mondjuk először még tetszett ez a kamikaze megoldás de most már kezd idegesiteni.
  • wantonly
    Aham. Én még az elején vagyok, nemtudom mire jó, csak nagyon zavaró, hogy minden hülyeséget kiirogál oda játék közben. Azért jó lett volna, hogy amikor nincs rá szükség ki lehessen kapcsolni. Na min1, azért köszi.
  • Bucser
    minek akarod eltűntetni? Azt nem lehet hiszen ott tudod követni, hogy sikeresek e a dobásaid vagy nem...
  • wantonly
    Hali! A jobb alsó sarokban, azt a kis ablakot, ahol logolja amiket csinálunk, hogy lehet eltűntetni?
  • Count Adyn
    igen:)5 szintenként kap a wizard mig a többi kevesebb:)
  • SovereignX
    Egy kérdés emberek!

Az természetes, hogy varázslóval (ember) talán az 5. szinten választhattam feat-et utóljára? A többi karakter aki velem rohangál választhatott. Kivéve talán a tolvaj.
  • Braveheart
    Go for the eyes boo, go for the eyes! Raaarr!!!
  • himpike
    Tudtommal nincsen tökéletes 1.01es vagy 1.02es cracked exe. Marad a miniisos kombó, ami lejjebb le van írva. Az 1.02őt asszem újra kiadták hivatalosan, szóval lehet hogy most már jó. Az első variációjától a játékosok 30%ának beszart az egész gáma, vagy csak a mentéseik.
  • Bucser
    Akkor egy kis emlékeztető Minsc+Boo-ból:)

-Minsc grows tired of yelling battle cries when fighting this mage! Boo will finish his eyeballs once and for all so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET, EVIL!!!!!!

-There is no hope of ever separating Minsc and Boo. Boo is small and evasive, and there is ever so much of Minsc to search!

-Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details.

-Magic is impressive. But now, Minsc leads! Swords for everyone!

-AAAH! Minsc will be free! These bonds will not hold my wrath! Butts will be liberally kicked in good measure!

-Minsc and Boo stand ready!

-Despair not! I shall inspire you by charging blindly on!

-Go for the eyes, Boo, GO FOR THE EYES! RAAAAAAAAAAAURGH!!!

-Squeeky wheel gets the kick!

-Terrible hamster justice shall be wreaked upon you!

-Jump on my sword while you can evil, I won't be as gentle!

-Ahh, I prefer the bright of day, evil must be able to see the justice I dispense.

-Boo must have his exercise, lest he bite us all in hard-to-reach places.

-Cities always teem with evil and decay. Let's give it a good shake and see what falls out!

-We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere, rejoice!

-Swords, not words!

-When the going gets tough, someone hold my rodent.

-Evil beware! I'm armed to the teeth and packing a HAMSTER!

-Another den of stinking evil. Cover your nose Boo! We'll leave no crevice untouched!

-This behavior will not be tolerated. Feel the burning stare of my HAMSTER and change your ways!

-The bigger they are, the harder I hit!

-Butt Kicking for Goodness!

-Comradery! Adventure! And Steel on Steel. The stuff of legends! Right, Boo?

-Evil 'round every corner. [Be] Careful not to step in any
  • MrStokes
    Boo rulez!

A masik kedvenc: Butt-kicking for goodness! ^_^
  • Count Adyn
    Hamár említett itt valaki BG-t, emlékeztek?:D
  • Larvin
    Mozaah-t a kis tengerparti városkában találod (Highcliff mellett). A kifelé vezető kapu mellett áldogál.
  • MrStokes
    Wow, nagyon kajak az info!

Az ilyen es ehhez hasonloak mehetnenek a FAQ-ba! Ja, hogy meg nincs ilyen?
  • BlackShadow
    update-ld 1.02 -re :)
  • Fejes021
    crackel megy de akkor már sztem nem 1.01 mert igaz hogy a töltő menüben 1.01et ír de sokkal szarabbul fut mint eddig.