7862
-
#2366 Nagyon nagy lehuzas lenne a varazsloknak hogy nem lehet pihenni ;) Igazabol az 'eletben' nem valoszinu, hogy elso-masodik szintu varazslokra hordaban rontanak az ellenfelek ;) Kesobb meg nekem sem kellett mar annyit pihenni, eleg egy fireball meg egy haste a tobbit megoldjak a tobbiek ;) -
Silence78 #2365 Szerintem nem tápos (meg úgy általában a többi karakter se), én ugyanúgy fejlesztettem a kariket, mint a normál DnD-ben, tul. képpen a tárgyak se durvák (normál szerepjátékban nem kellenek ultraritka komponensek a craftoláshoz). 1 dolog miatt könyű a játék, és minden ebből vezethető le: gyak. bárhol lehet pihenni. Normál szerepjátékban kb 1 nap alatt 1x pihenhetsz, ami simán jelent 3-4 encounterrel.
Na jó, még az is durva, hogy nem halhatnak meg a karakterek. Simán megoldhatták volna pl. vásárolható resurrection tekerccsel 15-20e aranyért. -
#2364 Khelgar kicsit tultapolt valojaban, sokszor volt hogy Neeshka es a fokarakterem meghalt a csataban, Khelgar meg egyesevel megolte a maradek 6 ellenfelet... -
Silence78 #2363 Ez mondjuk nem bug, de érdekes változtatás a DnD 3.5-höz képest,hogy a mage armor hozzáadódik a páncélhoz. Tehát a +4 armor bonus csak a pánzél mágikus bonuszával nem adódik össze (ill. a bracers of armor-ral), tehát simán rárakhatjuk egy full plate-es harcosra. Azért ez elég nagy könnyítés...
Én az Act 1 vége felé vagyok, és nagyon könnyűnek tűnik a játék. Szinte alig kell menteni, elég felrakni a Mage Armort megf a Stoneskint, beindítani a power attacket, aszt' előre küldeni a harcosokat. Ha nagy gáz van, esetleg 1 haste. Pénz rengeteg, már nem is tudok értelmes cuccot venni... Később bedurvul a helyzet? -
sleepwalker77 #2362 Ehhez még egyet tennék hozzá:
Hiába van puppet mód beállítva, meg varázslás és dispel magic kikapcsolva a behavior lapon, a pap és druida amikor csak tud elkezd restorationt es dispel magic-et varázsolni, ha úgy gondolja hogy másnak erre szüksége van. -
#2361 Azert van par idegesito bug valoban :)
- Barmely race/class/deity kombinacio valaszthato a kezdo karakternek. Ez total hulyeseg, hogy kerul pl. egy Lloth hivo CE papno a jatekba? Le kellett volna szukiteni az adott modulhoz valaszthato opciokat.
- A gonosz karakterek kevesebb Xp-t kapnak, mivel a mellekkuldetesek alapja 90%-ban az, hogy segitunk valakinek.
- Csak a fo karakter beszelget masokkal, igy a tobbiek diplomacy/intimidate stb. skilljei hasznalhatatlanok.
- Ha a wizard Polymorph Self skilljet hasznalom, es beszelgetesbe keveredem egy kuldetesben fontos karakterrel (Pl. az ork vezerrel) akkor a karakter visszavaltozik kerdes nelkul az eredeti alakjaba. Remek, mivel ilyenkor alt. mindig csata jon. Nem mindegy azert hogy troll formaban rontanak ram, vagy az eredetiben.
- Tul sok magikus targy esik. Mar az Act I-ben is Khelgar a tulterheles szelen szaladgalt, mivel tele volt +1-es meg +2-es cuccokkal, amit mar nem tudtam a karakterekre aggatni.
- A legtobb cucc ami esik az hasznalhatatlan a sorcerer/wizard classnak. Az elso jobb robe-ot 10 ora jatek utan talaltam. Ez azert is szopos, mivel a varazslok igysem a tuleles bajnokai :) Persze pont elotte vettem 28k aranyert valami kevesbe jobbat...
- Ha nem puppet modban vannak a varazslo karakterek, akkor teljesen idiota modon varazsolnak... a druidam magatol sosem varazsol Summon Creaturet, hanem atmegy medvebe/farkasba/vaddisznoba es elorerohan a csataba. Ha overkillre allitom a spellcastingot akkor sem valtozik sokat a dolog. Gyogyitani egyszer sem gyogyitott peldaul :)
Kb. ennyi jut eszembe :) -
sleepwalker77 #2360 Befejeztem a játékot.
Hát meg kell hogy mondjam nem vagyok elájulva tőle.
Az elején nem volt nagy a történet, majd kezdett javulni, a végefelé pedig átment eszetlen öldöklésbe az egész.
Persze lehet hogy jobban tetszett volna ha nincs benne a kismillió bug, főleg az karakterek útvonal keresésének gyengesége miatt téptem ki majdnem a hajamat, de egyéb idegesítő apróságok zavaróak voltak.
Viszont az első részben is a kiegészítők sztorija volt a jobb, így már előre várom a folytatást. :) -
#2359 azt tudom :) kotor-on edződtem :D
a lényeg az egészből annyi, h sztem sokkal kevesebb a társalgás az act2ben.
törpillával úgy állok, h megvan mind3 tesztje, de még nincs elég befolyásom, h eldöntse be akar e állni szerzetesnek. -
Silence78 #2358 Lehet hogy erről már volt szó: csak a főkarakterrel lehet beszélgetést kezdeményezni? Tul. képpen nem olyan nagy probléma, de ebben az esetben ha nem rouge v bárd karit indítok, akkor a társalgási skileket úgy ahogxy van el lehet felejteni. Kicsit illúzióromboló, hogy velem van egy neverwinteri tolvaj (Neeshka), és nem lehet kihasználni a skilljeit... -
#2357 a törpés? az sztem iszonyat egyszerű volt...
ráadásúl a törpe pont az 1ik karakter, akinél én személyszerint a legtöbb befolyást szereztem, amúgy minden attól függ ,h kik vannak a csapatban, úgyértve, h azzl tutira nem lesz influence +/- ,aki nincs a csapatba:D -
#2356 na találtam egy újabb bugot :) mikor garius kifingik és aztválaszolod, h még maradsz.. akkor el ne kóborólj egy másik zónába, mert nem fogsz tudni továbbmenni :) ha beszélsz a csókával akkor nem történik semmi..
amúgy még észrevettem, h ACT 2-ben nagyon kevés a társak közbeavatkozása.. nagyon kevésszer szólnak bele dolgokba, nem lehet szerezni/veszteni befolyást.
így kicsit nehézkes a törpi queszt :( -
#2355 nah végeztem vele
pár debil és idegesítő bugtól eltekintve, fasza kis game volt.Jó story ,határozottan hosszú és szavatosság ügyileg is helytáll(asszem indítok is warlock ot:D). igazából 1 dolog volt, ami picit bssza a csőröm, aki végigjátszotta az tudja az extro -ról lenne szó.. lehet csak én vagyok finnyás de többet vártam vólna tőle. Na mind1 összefoglalva tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak:D -
Aspyrin #2354 Megtaláltam végre mindet, az egyik labirintusban figyelmetlen voltam és elfelejtettem, hogy van még benne további lejárat :)
-
#2353 Ha szeretnéd megnyerni a tárgyalást mencs előtte mert nem biztos hogy elsőre menni fog és semmit ne bizz Sandra kivéve a tanúid behívását mert ő elszúrja és a bizonyítékok nem elegendőek magukban. És kedveltesd meg magad Shandra-val úgy simább lesz:) -
Cassell #2352 A goblinvezérnek legyaktam a pókokat az a gyűrű megvan a napló az nem rémlik köszi a helpet!
-
#2351 A templomban a gem mine-ban vagy a fort-ban lévő szobor nincs meg? -
#2350 Nos azonkon kivül amiket leírtál 2 bizonyíték van. 1 db napló ami a lemészárolt faluban van a földön, a másik pedig a kútban továbbvezető alagútban van egy goblin vezérnél. őt vagy levered vagy megcsinálsz neki egy questet és kapsz egy gyűrűt amit az egyik elkövető viselt. Ha visszamész a várba és elkezded a tárgyalást ott lesz a fiú is. -
#2349 elolvasni a quest logot, mint eddig -
Cassell #2348 Helló emberek!
Nem gondoltam volna ,hogy el fogok akadni benne de nagyon úgy tűnik. Act 2-ben az ártatlanságomat kéne bizonyítani a gyereket összeszedtem a kútból a druidát levertem elszedtem tőle a powderjét a hullákat is megvizsgáltam beszélek azzal az idióta Sand-del de semmi olyat nem mond ami előrébb vinne. A gyerek a kocsmában meg csak azt szajkózza ,hogy jön ha úgy gondolom ehhez képest csak áll a tűz mellett. Dunsztom sincs mit kéne csinálni ,hogy továbbhaladjak... -
#2347 de lehet hogy bugba utkoztel, olvass vissza -
MrAndree #2346 3 hely van ahova le lehet menni és mindháromban van egy. Kint meg van a 4. ugye, ha ezek megvannak akkor nyílik meg az ötödikhez vezető portál. -
Aspyrin #2345 Az megvan, ahogy megérkeztem megvolt. Kettőt találtam még várakban, kettő hiányzik és a kaput sem tudom használni :( -
qvarg #2344 a 4 edik rögtön ott van ahol a területre érkeztél az ötödik a song kapun tul -
Aspyrin #2343 Na most jól jönne egy kis segítség.. Act2-ben járok, Ruinns of Anvashban SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ha jól emlékszem a nevére). Össze kellene gyűjtenem öt szobrot ugyebár amiből hármat meg is találtam a környező területen(másik kettő fogalmam sincs hol lehet). Viszont a pálya közepén találtam egy teleport kaput ami nem akar működni. Mit kell vele ügyködnöm, hogy működésre bírjam? -
#2342 y -
Thanatos #2341 y vagy z asszem -
#2340 Ja és még valami? Van olyan opció, amivel "highlightolni" lehet a használható, felszedhető tárgyakat? Tehát, ami kivilágítja őket. Néha elég nehéz észrevenni egy-egy ládikót, hordót. -
#2339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Húú tényleg!! Most jut eszembe, hogy csak az egyik kriptában voltam! Pedig be is akartam menni a másikba is, de elfelejtettem :) Köszi! -
#2338 a második kérdésedre: lehet velük beszélni igen a képére vagy magára a karakterre nyomsz 1 hosszú jobb klikket és ott kiválasztod a commandot, kell is majd beszélni velük szal használd... csapatot majd tudsz formálni de majd később és igen lesz majd sok új csapattag is varázsló is szal ne izgulj
az 1ső kérdésedre a válasz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kapitányt a temetőbe az 1ik krkriptában találod -
#2337 Kicsit elakadtam egy mellékküldetéssel.
Fort Locke várkapitányát kéne megkeresnem. A helyettese azt mondta, hogy utoljára kelet-felé látták, és hogy van arra, egy régi csatamező, próbálkozzak ott. Na én ezt a csatamezőt nem találom sehol, végigjártam a Fort Locke területét, semmi, a világtérképen meg semmi ilyesmi nincs, csak egy temető, ami keletre van, minden más tök más irányokban, és mindenhol jártam már. Valaki tudja, hogy merre kéne keresni?
Másik kérdésem általánosabb. Lehet valahogy beszélgetni a csapattársaimmal, vagy, ha kirugom őket (hogyan lehet kirúgni a csapattársakat?), akkor visszalehet őket még valahogyan szerezni? Mert csatlakozott a csapathoz egy druida, de tök felesleges, mert már van cleric a csapatban, és inkább valami varázsló kéne.
Köszi a segítséget. -
Ghoster #2336 Ja tényleg, irták is hogy azt csináljam, csak nemjutott eszembe hogy hogyis kéne. Köcce a helpet, megpróbálom majd, csak most tanulni kéne. :) -
#2335 nah itt a válasz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát ha felépítettél mindent , fullbaöltöztetted a csapatot ez és nemtudod ,h hogy kéne továbbmenni, akkor menj vissza oda ,ahol a purification questet csináltad , tudod ahol a szobroktól kaptad az áldásokat és ott menj be a portálon, ahol már 1x bementél elvisz megint a szülőfaludba , onnantól meg már egyértelmű lesz.. sok sikert .. ja igen fontos dolog: a zöl foltosbőrű csaj legyen a csapatba nemjut eszembe most a neve:D -
homeless #2334 Bemész a szobába ahol az utolsó elllenfelek vannak, nyomsz egy "z"-t(vagy y-t, ha magyar billentyűd van), utánna szétvered azt a szart amit a z lenyomása után látni fogsz és bemész az ajtón. -
homeless #2333 ismerem a spoiler taget, és használom is de nem működöt amikor az üzenetet írtam. -
Ghoster #2332 Tényleg csak egyfele lehet menni meg minden, de én attól még elakadtam, sztem hála a nagy angoltudásomnak. :D Szétvertem a nagy kristályt, kiszedtem belöle a cuccot, és azt alchemyvel meg kéne csinálni vmit? Ha jól értelmeztem akkor azokat a cuccokat honnan tom megszerezni ami kell hozzá? Már felépitettem mindent amit engedett, szal nemtom mit kéne csinálni. Ha vki unatkozik, válaszoljon plz. :) -
#2331 de lehet énis operát használok csak 1 kis trükk kell:
amikor feljön az a script üzenet ,akkor pipálod és ok zod , utánna visszatekersz 1 oldalt és beugrik a privi -
#2330 operaba nem lehet privire valaszolni :D
egyebkent nemtom, en siman oltem az illetot, es meghalt 1 ido utan... -
#2329 ment 1 privát -
#2328 ertekeltem :]
vegeztem vele. -
#2327 énis így gondoltam csak nem értékelted a szar viccet:D
hol tartasz egyébként?