Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

á, kössz

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

wedge31
Akkor ezzek szerint sem öt sem a többbi csatlakozni akarot nem tudom elküldeni.Nálam ez fatális hiba ugyanis a partymat én akarom összeállitani és sötét elfként egy büdös törpét az életben nem vennék be.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BlackShadow
pls valaki!! #1204
hogy tüntessem el azt az ablakot? már próbáltam az összes gombot.. ha entert nyomok játék közben akkor meg kidob, h szabálytalan mûvelet

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shield dwarf az a törpe, õ viszi majd a drow helyett a pajzsot. 😊

MrStokes
Nem lehet, hogy szurketorpe (duergar)? Azokat ugyanis ( a felszini rokonaikkal szemben) megturik a drow-k 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Lehet mar kapni kis hazankban? Ha meg mindig nem, akkor most mar jo lenne ha inteznenek az illetekesek valamit. Hetvegen neztem a Gameseek oldalan es ott mar azt irjak, hogy available, szoval nem tom mit kell szenvedni vele ennyit.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jól fog jönni a törpe, sõt még csatlakozni fog hozzád más is ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wedge31
Sötét elfel nyomom és csatlakozott hozzám egy törpe akaratom ellenére és nem tudom elküldeni van erre valami megoldás vagy ezzel a balfékel kell végig tolnom mert akkor totál gáz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zorrobomber
ha valaki tud, dobhatna kepeket amiken le van veve a reszletesseg mediumra, lowra, arnyekok kikapcsolva stb

zizz21
H! Mi a pontos megjelénsi dátum Magyarországon? Köszönöm!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

MerlinW
És még olcsóbb is😊

[merlinw.org]

nem eléggé CE😊

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem a HOMM5-öt azért nem küldte megjelenéskor a SevenM, mert a CDGalaxis 1 hétig leltározott és nem voltak nyitva - na, akkor most hogy is van ez?

Amúgy a CDGalaxis múlhéten visszaigazolta már az elõrendelésemet, de azóta nincs változás...

Gyongyhalasz

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Csak annyit javítanék, hogy CD Galaxisnál már október közepe óta elõ lehet rendelni.

Bucser
SevenM pcdome-on keresztül küldi a cuccot egyébként...

Mellesleg hivatalos magyar Forgalmazó a SevenM.

Harmadszor CD-Galaxisban még elõrendelésen sincsen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

felejtõs, a SevenM a CDgalaxis-tól hozza a cuccokat, ott pedig még nincs semmi...

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ismerõs helyzet...

Craft receptekrõl tudna valaki bõvebb infóval szolgálni? Tegnap egy várban járkáltam ahol mindenféle eszközökkel futottam össze a kalapácstól a félkész cuccokig, de egyelõre két könyvem van csak ami recepteket tartalmaz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vááááááá. :-D

www.mindmegette.hu

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sehol, ezen szenvedek én is...

Jó kis recepteket hol lehet találni? Akár a játékban, akár a neten valahol...

Nekem is ez van már az elejétól és nem tûnik el 😞
Procyon versionnel nyomom

Leszedtem, megnéztem, tetszik, megvenném... de hol?

Tud valaki magyar onlány boltot, ami megbíztható, gyorsan szállít és nem utolsósorban megvan már nekik az NWN2?
Én nem sokat ismerek. Gamestar, Cdgalaxisban nincs még megvételre.

Plz vki help.. utálom a campaignt, multizni akarok 😊

BlackShadow
én felpatcheltem, ahogy feltelepítettem. launcher-ben 1.01 -et ír, ha crackelt exe-vel elindítom akkor 1.0 -át.. de mivel -szerintem!- az exe csak az indulást szolgálja, a felpatchelt fájlokat használja, ergo az újításoknak mûködniük kell.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zorrobomber
a cure disease csak magat a disease-t szunteti meg sztem(mellesleg a first aid kit is megszunteti), nekem a hatasat kene elpucolni. egy masik forumon kiokositottak, hogy ehhez egy lesser restoration valamire lesz szuksegem

Szia!

Köszi a válaszokat. Ami fent van default-ból az image-n, azt felrakta (framework 2 és a DX9)
De azért megnézem!
Kiadtak ey nem hivatalos (vagy féli hivatalos) 82 MB-os patch-et a játékhoz. A telepítéshez még a netet is le kell kapcsolni.
Használta valaki? Mûködik utánna a reloaded-es verzió?
MrDevil
Csinálj több helyett a C partícion!!

Net 2 és a legújabb DX9 fenn van? Azok hiánya okozott ilyen problémákat. Próbáld meg netröl beszerezn alegújabb verziókat.
Nekem annyir sajna a játék nem jön be mint vártam és azért elég messze van ez a BG sorozattol...
Sziasztok!

Nem tud valaki megoldást arra a problémára mit TVelvet kollega is jelzett. A játék elején a falunál, mikor indulnék Neverwinterbe visszadob a progi a faluba a kék körbe és onnan se kép, se hang.

Elõre is THX!

MaTTi
Helo, nemtom megoldódott-e már a gond, de ha nem, akkor a Sajátgépen jobbklikk - tulajdonságok, majd Advanced, ott pedig alul a baloldali Environment Variables (vagy a magyar megfelelõje - gondolom környezeti változók, vagy ilyesmi). Ott átírhatod a user variables-t és a system variablest is, értelemszerûen a temp, tmp környezeti változókat kell a Neked tetszõ helyekre állítani.
Remélem segített!

Üdv: Tobias

zorrobomber
ehhh <#idiota>

Bucser
NOs 2 napja hajnali 3-ig játszottam vele😄 annyira addiktív mint a Baldur's Gate volt (1-2 egyremegy)

Kicsit kisebbnek tûnik a világ talán meg jobban tápolhatóak a karakterek (ugye azért act 1 hözepén +2-es +3-as fegyverel cammogni durva pláne, hogy Drizz't Do Urden -nek is csak +4-es cuccai vannak😊 NA mindegy😊 Weapon Armor Alchemy Trap crafting nagyon bejön jó móka😊 Varázslatok durvák (mondjuk mintha a régi rendszerben nem kellett volna ennyi idõ a Magic Missile elcastolásához). Grafika gyönyrû (az elõbb említett Bugon kívül másba még nem szaladtam bele) Nem is akad csak a Dock's Districtbe amkor a hajóknál mászkálok így kikapcsoltam a fénytörést meg a tükrözõdést.

Ami poénon nagyon: a színek másmilyenek ha az elfen a Dwarfon vagy Tiefling-en vagy humanon keresztül nézem... 3 percig kapcsoltgattam a krakterek között és tényleg így van😄 Eszméletlen poén és hangulatos és minden el van tárolva... már meg is van rendelve a CE kíváncsi vagyok mikor érkezik😊

Bucser
Nem tudom volt-e már de jobb ha beírom

NOS elõre Szólok ha valakinek elakad úgy a játék hogy harc után elfeketedik majd visszajön a kép és nem halad tovább a történet akkor töltsék vissza az állást és tartsátok harc közben a fõ karakteren a képet (azaz õ legyen az atív) különben kiakad és nem otlja be a cut scene-t... (Eddig csak 2-szer szoptam ezzel😄)

BTW: ez mehetne a FAQ-ba is😊

Isteni a játék,tetszik nagyon!!Nagy a gépigénye de csak kicsit kellett visszavennem ahoz a graf-ból,hogy belassulás nélkül tudjak játszani és gyönyörû a grafikája.Paladin N01<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BlackShadow
1x már megtettem, akkor az egyik gombnál fogta magát és kidobott a játék, mondván, h szabálytalan mûveletet hajtott végre ^^ (lehet vmi secret gomb kombináció volt, amivel megidéztem egy ultimate sárkányt és szétcseszte a világot? ^^)

Nekem is volt, de valamiért eltûnt, nyomogasd végig a billentyûzetet... :-)

Az a poison ellen jó, nem? Ide cure disease kell.

BlackShadow
hali! ezt a nyomi ablakot nem lehetne eltüntetni a bar elöl? 😊

A Kotor 2ben nem lehetett elõhozni semmiféle románcot. Vagy ha elõ lehetett akkor én vagyok rohadt béna pedig ha hatszor nem vittem végig akkor egyszer se. Nálam az nem minõsült románcnak ami abban volt. Az már inkább amit a Kotor 1ben játszottam el Bastila-val. 😊
Ja és mivel ez az NWN2 topic ezért még elmondanám, hogy nagyon tetszik a játék. Ja és max grafikán van és nem szaggat. 😊

Why so serious?

Aragorn10
Nem múlik el vegyél "Antitode" potion-t és idd meg akkor elmúlik..<#nezze>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

zorrobomber
berakták, de állítólag nehezebb elõhozni mint a kotor2ben

más: ha a zombi disease leszívja a képességeimet, hogy állítom azokat vissza? elmúlik a csökkenés idõvel?

Akkor annál égõbb az ATI számára hogy még d3d-ben se tudja megverni az nvidiát. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ja elindul, és menteni is sikerült? 😉
luminatar
Obsidian decided to switch from OpenGL to Microsoft's DirectX Graphics API for NWN2.

Bovebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights_2

Az NWN1 OpenGL. Ez meg annak a motorját hasznélja kicsit feltuningolva.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX