7862
-
KH #2566 az extra képesség asszem minden mentőt növel eggyel (Waukeen's blessing), ahogy milyenek azok a minden osztályhoz elkészíthető spéci tárgyak, no azt nem tudom -
KH #2565 eldritch knight
war priest -
#2564 Gondolom senkinek nincsenek esetleg információi arról, hogy mit takarnak a collector' edition extrái?
Mert kíváncsi lennék mik azok az extra képességek meg tárgyak a játékban. Ha gagyik akkor megvenném a simát ami már megjelent.... -
Tutilevi #2563 a warpriest hogy kap új spelleket? csak mert nálam szintlépésnél nem igen -
#2562 Koszi! Erre voltam kivancsi :) -
#2561 A mod itt modult jelöl, vagyis ezek single és/vagy multiplayerben játszható külön kis storyk a játékhoz. Némelyik van olyan hosszú mint az eredeti kampány és sokuk sokkal de sokkal jobb. A modulok közül vannak olyanok amelyek teljesen az eredeti nwn szabályrendszerét használják, és vannak amelyekhez le kell töltened a modul alkotója által létrehozott kis módosító csomagot (.hak file-t). Ezekkel aztán mindent lehet ügyködni, új képességek, spellek, új lények, új tereptípusok, henchman képességek, speciális fegyver tulajdonságok stb.(Játszottam például vámpír modullal, ahol megégetett a napfény, köddé tudtál válni és hasonlók)
Pl. pár modulban már használták az nwn2-ben jelen levő influence pontos karakter interakciót.(Sőt olyan is volt, ahol a csapattársnak ennek függvényében egyre erősebben működő képességei lettek)
-
#2560 Ooo, pl. azt, hogy szintlepesnel milyen spelleket kapok, milyen tulajdonsagok vannak, vagy esetleg lehet-e uj spelleket kesziteni, stb? -
#2559 Ezt most hogy érted? -
#2558 Nem merultem el nagyon az nwn modjaiban, lehetseges esetleg a race/class/deity adatokat modokban modositani esetleg? Vagy a spell-lisat/effekteket? -
#2557 thx thx mindíg elfelejtem a rohadt kereső is létezik:D -
#2556 Kipróbáltam, módosítások:
Itt már valóban 3. szintű arcane spellismeret kell
Itt megkapja a a caster leveleket
NEM ugyanúgy kap új varázslati szinteket mint egy sima caster, hanem lassabban
Nem kappja meg az élőholt kezét, csak a tulajdonságait (Az 1ben még lazán ott fityegett a csontvázkéz a karin, itt erre is lusták voltak-naaaagy fekete pont)
Az undead summonolós cuccok nem túl erősek, sőt...
Így összességében azt mondanám, hogy felejtős lett a pale master, aki nagyon azzal akar játszani az jobban jár, ha előveszi az első részt mert ebben így nem sok értelme van. Kapsz egy fizikailag erősebb de spellekben gyengébb varázslót azt kész...:( -
GodBadka #2555 Na kapható a játék végre boltban. Magyarországon. Megyek is megveszem. -
#2554 Típus: PC játék
Kategória: szerep :D
Korosztály: 12+
Lokalizáltság: magyar kézikönyv
Kiadás módja: normál
Adathordozó: PC DVD
Megjegyzés: Támogatja a Windows XP-t :D
-
G_ArchAngel #2553 TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!
Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a
Neverwinter Nights 2
c. PC-s játék (magyar kézikönyvvel), ára: 11.990 Ft.
Amennyiben érdekli a termék internetes áruházunk következő oldalán:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9203
vagy a szokásos telefonszámunkon (06-1) 479-0933 rendelheti meg azt,
akár személyes akár csomagküldéses átvétellel.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben 24 órán belül nem jelez vissza számunkra érdeklődését
tárgytalannak tekintjük.
Levelünket az egyes postafiókok (pl. msn, hotmail) html kódú
levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklődését.
CD Galaxis / GalaxisNet
1074 Budapest, Dohány u. 64. - Telefon: (06-1) 479-0933
Nyitvatartás: hétfő-péntek 9:30-18:00 óráig -
#2552 leírom mit tud az eldritch knight a doksi szerint:
-Hit points per level: d6
-Base attack bonus: High
-High saves: Fortitude
-Weapons: All simple weapons
-Armor: light(gaméban asszem none-t ír...)
Special abilities:
-Bonus feat: Combat casting, Skill focus (Concentration)
-Spellcaster, magyarul kapja rendesen a varázslatokat, kivéve az első Eldritch Knight szinten
Nah, szóval ez nem sok, egy kicsit feltápolt varázslónak tűnik nekem, más fórumokon fighter/wizard multiclass-nak ajánlják, én nem tudom lehet visszatöltöm a régebbi állásom és maradok wizard, ha van valami tanácsotok, osszátok meg léci velem -
sleepwalker77 #2551 Keress rá a "collector" szóra a fórumban. -
#2550 Srácok a Collektort hogyan kel kifosztani? A zárnyitó kód megvan,de hiába"pötyögöm" be miután kinyílik az ajtó elméletben/mert kiírja ,de megsem nyílik/ valami speciális kulcsot kér,de az nincs:P A kandallóval van valami okosság??
Köszi -
#2549 Amit írok az nagyrészt az nwn 1re vonatkozik de sztem egy az egyben átvették szal ide is jó.
-Nem, nem teljesen olyan, bár lehet megéri nekromata karival pale masterré válni.(Mondjuk logikusabb is)
- A leírás rossz! Nem 3. szintű spelleket kell tudni hozzá, hanem 3 varázslathasználói szint kell!
-A jellemed maximum semleges lehet, különben nem léphetsz tovább szintet pale masterként.
-Ugyanúgy kapsz majd egyre magasabb szintű varázslatokat ahogy eddig, de nem választhatsz majd varázslatokat(a wizard tanulhat tekercsről, de a scorcerer csak empowered, extended stb.-t használhat)
-A caster leveled nem változik! Vagyis gyakorlatilag búcsút lehet mondani a az evocation spelleknek, mert alig fognak sebezni. (Egy wiz3 pale master 10 karakter még mindig csak 2 db. magic missilet lő ki!)
-Ennek ellensúlyozására kapod az élőholt idézéseidet és az élőholt képességeidet. Illetve persze azok a spellek is használhatóak, amelyek hatása(vagy időtartama) nem a caster levellel, hanem a használó szintjével nő. A necromancy spellek többsége pedig pont ilyen.
Összességében egészen jópofa kis ötlet, ugyanakkor nem ajálnám azoknak akik folyton a figyelem középpontjában akarnak lenni(bár jóval strapabíróbb mint egy "sima" varázsló, szóval azért lehet vele íjjászni)
Ami a feelinget illeti az lenne a legpozitívabb az egészben, de szerintem a kampányban ez nagyon nem jön át, szóval én várnék a kipróbálásával valami jobb modul megjelenéséig. (A félig már élőholt velejéig gonosz csontvázkezű varázsló akihez boldog-boldogtalan csatlakozik aki csak meglátja, és utána együtt csujjogatnak a kedves nagybácsi kocsmájában...inkább ne.) -
#2548 Próbáltad a pale mastert? Olyan mintha a necromanta classt választanám specializaciónak? Elvesztem vele a divination class-u spell-eket? Miután kiválaztom a Pale mastert akkor már nem gond ha jó lesz a jellemem, tud úgy is tovább fejlődni? -
#2547 Most neztem reggel, hogy az evil papok rendelkeznek egy alacsony szinten eleg brutal kepesseggel, meg tudnak idezni egy Shadow-t naponta egyszer (pihenesenkent) aminek sok a hpja es az attackja sem rossz, tauntol is, szoval tap ;) -
Aspyrin #2546 C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\NWN2 könyvtárban található egy rejtett fájl(nwn.ini). Megnyitható bármilyen szövegszerkesztővel, a benne található refresh rate pedig immáron átírható.
Aztán persze nem árt írásvédetté tenni, hogy a program ne írja vissza az eredeti értéket ;-) -
OculusDei #2545 ne aggódj. léphetsz a wizarddal is tovább ha nem tetszik a prestige class. -
#2544 A pale master igen. -
ShaiHulud #2543 szerintem sehol, legalabbis en sem talaltam ilyet :( -
#2542 Hol lehet azt megnézni, hogy kinél, mennyi az influencem, és hogy hogy állok a jellememmel, azza hány pont kell még ahhoz, hogy váltson, stb? -
#2541 Tapasztalataim szerint (ami per-pill a 2ben annyira még nem sok:)) a wizard-al nem érdemes multiclassolni max talán lvl 14 után ha megkapta a 9 szintű varázslatokat de így meg nem lehet maxolni a prestige classt. Mondjuk az nem tiszta hogy kap e valamelyik prestige class szinteket a varázslatokhoz. Tényleg valaki próbálta a Neverwinter Nine prestige-et mert a game-n belüli leírás nem mond sokat? lvl 17 Drow wizard-al:)? -
#2540 háde figy ,az igaz ,h vizuálisan nem tapasztalod meg a képességeket az elején de gondolom elolvastad előre ,h miket kap szintenként .. azért abból csak lehet következtetni valamire -
#2539 hát, nem is tudom, ezek alapján nem nagy szám ez az eldritch knight, kár hogy már raktam rá egy szintet, és persze rá is mentettem a mentésemre, sima wizarddal kellet volna végignyomnom... -
ShaiHulud #2538 documents dirben van manual pdf formatumban, ott levan irva nagyjabol minden prestige class. de amikro karaktert alkotsz ott is megtudod nezni az egyes prestige classok kepesseget. -
homeless #2537 Prestige classoknál 10 a max szint. Majdnem minden szinten kapnak dúrva dolgokat, főleg 10. szinten. Emiatt érdemes 10-ig felhúzni. -
#2536 nekem is ez vált be
más: valaki játszik eldrich knight-al? most 9 wizard szint után ezt választottam, de nem látok sok különbséget közte és a wizard közt, csak annyit hogy nem d4el, hanem d6al dobtam hpra, meg vmi base attack izé nem low hanem high. valaki el tudná mondani nekem hogy van e ezen kívül még vmi különbség és ha igen akkor mi? -
Jumpy #2535 YEEEE
baffus tényleg van olyan lehetőség..thank you -
#2534 hosszú jobbklikk a leader karira vagy a portréra ott a commandok és azon belűl a follow me ... garantáltan követni fognak -
Jumpy #2533 Sziasztok..kéne kis segítség..
mi tlehet tenni az ellen hogy a csapattagok "elfelejtenek" követni,támadni stb..megállnak aztán "jééé!!Gomba!!" stílusban csak nézelődnek..
felraktam apatchet..az meg felhozott egy chat ablakot..na azt hogy tudnám eltüntetni??
(mellesleg meg a patches rész állandóan lehal)...
Más próbálta valaki ,ha bemásolja az előző nwn-es..karit a megfelelő könyvtárba,akkor az választható a játék elején ???
He he he--durva lenne mondjuk a Hordes-ben végzett karival kezdeni
Nekem sajna egy éppen nem használható vinyón vannak azok a mentéseim.. -
#2532 Egyébként a save elég hülyén van megoldva a játékban, ha be szeretnék írni valami hosszabb dolgot a mentésnévre, akkor minden alkalommal be kell gépelni.. Igy inkább csak számokat írok, meg quicksave. -
ShaiHulud #2531 jah eleg gaz, hogy nem az a default:( nem lehet eszetlenul aoezni:) -
#2530 most jöttem rá, hogy bekapcsolom a hardcore d&d rule-okat...ugye milyen okos vagyok? -
#2529 "F12" a quicksave
Sztem nem, én egy külön progival oldom meg.
-
#2528 f12vel lehet kvikszévelni -
Light #2527 Hali!
2 gyors kérdés:
H lehet a játékban quicksave-elni? Van ilyen?
Be lehet vhol állítani a refresh rate-et? Nem találtam..
Köszi
Üdv